Halvat lennot Visby

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot kaupungin Visby lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Visby lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Visby

HALVIN REITTI Helsinki - Visby

Helsinki (HEL) - Visby (VBY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Visby kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Visby, jolloin hinta on keskimääräinen 200 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Visby?

Gotlannin saarella sijaitseva Visby on yksi Ruotsin kauneimmista kesäkaupungeista, ja halvat lennot Visbyyn kannattaakin ehdottomasti yrittää bongata kesäkuukausille. Eurooppalaiset kesälomakuukaudet ovat ruotsalaisen rannikkokaupungin vilkkainta matkailukautta, eli kesällä hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan. Ajoissa hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia etsimällä lennot ja majoituksen voi kuitenkin saada edullisesti kesälomamatkallekin. Pelkät lennot on helppo saada kohtuulliseen hintaan mille vuodenajalle tahansa, sillä lentotarjontaa Suomesta Ruotsiin on tarjolla kattavasti.

Talvikausi on saarella rauhallista aikaa, ja saariston charmi puree myös syksyisin ja keväisin. Mikäli haluat saada lentoliput Visbyyn halvalla, kannattaa matkoja suunnitella suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle. Talvikaudella osa saaren turistikohteista on kiinni, mutta esimerkiksi joulunaikaan Visby on idyllinen kohde vaikkapa pitkän viikonlopun viettoon. Syksyisin ja keväisin matkailijat pääsevät puolestaan nauttimaan Gotlannin kauniista luonnosta.

Matkat Visbyyn kannattaa varata viimeistään 50–60 päivää ennen lähtöä, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Hintaerot voivat olla suuria myös viikonpäivien välillä, joten suosi etenkin arkilentoja. Edullisimmin saa yleensä buukattua illalla lähtevät lennot.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Visby?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Visby paikasta Banja Luka ovat löytäneet lentoja 88 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Visby. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Visby alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Visby?

  heinäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Visby kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 122 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Visby heinäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 166 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Visby?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Visby kohteesta Suomi, kun varaat 25 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Visby hintaan, joka on noin 200 €, kun etsit 25 päivää etukäteen.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Visby?

  Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Visby kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 125 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Visby tiistai aikana on 196 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Visby?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Visby ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Visby illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 160 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 247 €. Lennot kohteeseen Visby kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

 • Löytyykö kaupungin Visby lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Visby on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Visby harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (151 km kaupungin Visby keskustasta), Norrköping Kungsangen lentokenttä (160 km kaupungin Visby keskustasta) tai Kalmar lentokenttä (161 km kaupungin Visby keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Visby lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 268 € henkilöä kohti ja Kalmar lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Visby. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Visby

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Visby
SAS
2. marraskuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
1 välilasku
VBY09:40Visby
6. marraskuuta
VBY10:20Visby
19t 25m
2 välilaskua
HEL04:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Visby

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Visby, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
SAS
29. lokakuuta
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
VBY09:15Visby
Useita lentoyhtiöitä
29. lokakuuta
HEL13:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
3 välilaskua
VBY07:10Visby
Useita lentoyhtiöitä
29. lokakuuta
HEL04:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
VBY07:10Visby

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Visby?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Visby
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Visby?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Visby suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Braathens Regional Aviation, Finnair, SAS ja Norwegian. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Visby ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Visby lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Visbyn lentokenttä sijaitsee noin neljä kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Kansainväliseltä nimeltään kenttä on Visby Airport. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan vaivattomasti bussilla, sillä kentän ja keskustan väliä liikennöi ympäri vuoden bussilinja 61 (Slite–Visby). Linja-auto kulkee lentokentältä keskustaan yleensä muutaman kerran päivässä vuodenajasta riippuen, ja kesälomakaudella (kesä-elokuussa) bussivuoroja on tarjolla muita vuodenaikoja enemmän. Bussi 61 vie matkustajat Visbyn bussiasemalle, jonne matka kestää lentokentältä noin 10 minuuttia. Bussimatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta; lippujen hinta on alkaen noin 25 kruunua. Bussilipun voi ostaa linja-auton kuljettajalta ainoastaan käteisellä. Kesäkaudella lentokentän ja kaupungin keskustan välillä kulkee myös Flygbussarna-yrityksen coach-busseja, jotka liikennöivät Visbyn satamaan saakka ja pysähtyvät matkan varrella kaupungin tärkeimmissä paikoissa, muun muassa bussiasemalla ja Scandic-hotellilla. Coach-bussilipun voi ostaa joko netin kautta tai bussikuskilta pankki- tai luottokortilla. Jos matkustat kevyiden matkatavaroiden kera, ei kävelymatka kentältä keskustaan ole lainkaan ylivoimainen.


Visby: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Visby
Helsinki - Visby reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 40m
Halvin hinta442 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Visby

Alle 24 000 asukkaan Visby on pieni kaupunki, johon kannattaa tutustua mieluiten jalkaisin. Kaupungin historialliset alueet kutsuvat kävelemään ja tutkimaan katuja, kujia ja pieniä putiikkeja. Välimatkat tärkeimpien nähtävyyksien välillä ovat lyhyitä. Keväästä syksyyn Visby on myös hyvä pyöräilykaupunki, ja etenkin kaupungin hienoihin merimaisemiin ja lokoisiin uimarantoihin on mukava tutustua myös pyörän selästä käsin. Pyörävuokraamoja kaupungissa onkin useita. Polkien kannattaa suunnata myös Visbyn rajojen ulkopuolelle, missä pyöräilijän on mahdollisuus saada läheinen kosketus saaren luontoon. Visbyssä on toki myös useita autovuokraamoja niille, jotka seikkailevat saarella mieluiten vuokra-autolla.

Gotlannissa liikkuu myös saaren omia paikallisbusseja. Visbyn bussiasemalta onkin helppo napata bussi saaren eri osiin. Busseja liikkuu myös Visbyn kaupunkialueella. Bussilipun hinta riippuu kuljettavasta matkasta, ja edullisin hinta noin 25 kruunua (käteisellä bussikuskille maksettuna) kattaa 0–4 km matkan. Lippuja busseihin voi ostaa myös kaupungin Turistbyrån-turistitoimistosta. Busseihin saa halutessaan 24 tunnin lipun (24-timmarskort), jonka hinta on aikuisille noin 150 kruunua, tai 72 tunnin lipun (72-timmarskort), jonka hinta on noin 300 kruunua.


Kohteen Visby viisumivaatimukset

Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Lisäksi Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Suomen kansalainen ei siis välttämättä tarvitse passia Ruotsiin matkustaessaan. Suomalaisen on kuitenkin tarpeen tullen pystyttävä todistamaan lentoyhtiölle henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella, eli passilla tai henkilökortilla. Esimerkiksi Finnair sallii lentomatkustamisen pohjoismaissa ajokortilla, mutta vaatimukset voivat vaihdella lentoyhtiöittäin. Varmista siis omalta lentoyhtiöltäsi, minkälaista henkilöllisyysdokumenttia se suosittelee pitämään mukana Pohjoismaiden lennoilla.


Aloita matkan suunnittelu - Visby


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Visby

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Visbyyn voi löytää tarjouksia seuraamalla. Etsi edullisia lentoja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella.

Kiinnostavatko Visbyn nähtävyydet?

Historiallinen, idyllinen arkkitehtuuri ja kesäaikaan Peppi Pitkätossun Kneippbyn-huvipuisto ovat kaupungin suurimpia vetonauloja.

Mitä mukaan matkalle Visbyyn?

Lähes kaiken tarvittavan saat Visbystä, mutta muista pakata vuodenajan mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Visbyssä

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Visbyssä turvallista?

Visby on turvallinen, pienehkö kaupunki.

Voiko Visbyssä juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Visbyssä?

Juomarahan jättäminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin. Toki sitä arvostetaan, mutta se ei missään nimessä ole pakollista.

Millainen on Visbyn hintataso?

Visbyn hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ruotsi?

Ruotsin aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Visby?

Välimatka on noin 475 kilometriä.