Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Visby

Etsi halpoja lentoja Visby alk. 103 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mon 4/3
Mon 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Visby

Yhteenveto Visby lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

103 €

Halvin meno-paluulennon hinta

155 €

Nopein lentoaika

13t 15m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Visby kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 103 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Visby kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 155 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby).
Nopein lento kohteeseen Visby kohteesta Suomi kestää 13t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Visby mukaan lukien Scandinavian Airlines ja Finnair.

Visby lentotiedot ja trendit

Tutustu Visby lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Visby?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Visby kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 203 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Visby helmikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 215 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Visby?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Visby paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 2 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Visby. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Visby alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Visby?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Visby kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 197 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Visby perjantai aikana on 268 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Visby?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Visby ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Visby keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 172 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 240 €. Lennot kohteeseen Visby kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Visby?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Visby kestää yleensä 14t 45m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Tukholma Skavstan lentoasema kentälle (Visby suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Tukholma Skavstan lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Visby?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Visby kohteesta Suomi, kun varaat 24 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Visby hintaan, joka on noin 241 €, kun etsit 24 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Visby tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Visby hintaan 117 €.

Halvimmat lennot kaupungin Visby lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Visby lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Visby

HALVIN REITTI Helsinki - Visby

Helsinki (HEL) - Visby (VBY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Visby kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Visby, jolloin hinta on keskimääräinen 241 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VISBYhelmikuu16% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Visby lennot maksavat keskimäärin vain 203 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VISBY KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu36% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Visby lentojen keskimääräinen hinta on 329 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VISBY KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu500% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Visby kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Visby

Gotlannin saarella sijaitseva Visby on yksi Ruotsin kauneimmista kesäkaupungeista, ja halvat lennot Visbyyn kannattaakin ehdottomasti yrittää bongata kesäkuukausille. Eurooppalaiset kesälomakuukaudet ovat ruotsalaisen rannikkokaupungin vilkkainta matkailukautta, eli kesällä hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan. Ajoissa hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia etsimällä lennot ja majoituksen voi kuitenkin saada edullisesti kesälomamatkallekin. Pelkät lennot on helppo saada kohtuulliseen hintaan mille vuodenajalle tahansa, sillä lentotarjontaa Suomesta Ruotsiin on tarjolla kattavasti.

Talvikausi on saarella rauhallista aikaa, ja saariston charmi puree myös syksyisin ja keväisin. Mikäli haluat saada lentoliput Visbyyn halvalla, kannattaa matkoja suunnitella suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle. Talvikaudella osa saaren turistikohteista on kiinni, mutta esimerkiksi joulunaikaan Visby on idyllinen kohde vaikkapa pitkän viikonlopun viettoon. Syksyisin ja keväisin matkailijat pääsevät puolestaan nauttimaan Gotlannin kauniista luonnosta.

Matkat Visbyyn kannattaa varata viimeistään 50–60 päivää ennen lähtöä, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Hintaerot voivat olla suuria myös viikonpäivien välillä, joten suosi etenkin arkilentoja. Edullisimmin saa yleensä buukattua illalla lähtevät lennot.

Löytyykö kaupungin Visby lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Visby on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Visby harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (151 km Visby keskustasta), Norrköping Kungsangen lentokenttä (160 km Visby keskustasta) tai Kalmar lentokenttä (161 km Visby keskustasta).

Voiko kaupunkiin Visby lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 139 € henkilöä kohti ja Kalmar lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Visby. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Visby lentokenttä hinnat?

lentoa Visby lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Visby lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Visby lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Visby lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Visby lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Visby lentokenttä?

Visby lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Visby lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Visby

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Visby
Scandinavian Airlines
4. huhtikuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
1 välilasku
VBY11:25Visby
7. huhtikuuta
VBY19:45Visby
11t 50m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
23. maaliskuuta
HEL16:50Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
VBY10:25Visby
25. maaliskuuta
VBY13:20Visby
9t 05m
1 välilasku
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL18:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
1 välilasku
VBY20:30Visby
14. heinäkuuta
VBY20:50Visby
11t 50m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
VBY07:55Visby
14. heinäkuuta
VBY20:50Visby
19t 40m
1 välilasku
HEL17:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. maaliskuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
2 välilaskua
VBY09:40Visby
25. maaliskuuta
VBY13:20Visby
9t 05m
1 välilasku
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
2 välilaskua
VBY11:25Visby
7. huhtikuuta
VBY19:45Visby
3t 40m
1 välilasku
HEL00:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Visby

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Visby, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
1. huhtikuuta
HEL23:55Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
VBY12:10Visby
Useita lentoyhtiöitä
1. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
2 välilaskua
VBY12:10Visby
Useita lentoyhtiöitä
1. huhtikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
3 välilaskua
VBY12:10Visby

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Visby

Alle 24 000 asukkaan Visby on pieni kaupunki, johon kannattaa tutustua mieluiten jalkaisin. Kaupungin historialliset alueet kutsuvat kävelemään ja tutkimaan katuja, kujia ja pieniä putiikkeja. Välimatkat tärkeimpien nähtävyyksien välillä ovat lyhyitä. Keväästä syksyyn Visby on myös hyvä pyöräilykaupunki, ja etenkin kaupungin hienoihin merimaisemiin ja lokoisiin uimarantoihin on mukava tutustua myös pyörän selästä käsin. Pyörävuokraamoja kaupungissa onkin useita. Polkien kannattaa suunnata myös Visbyn rajojen ulkopuolelle, missä pyöräilijän on mahdollisuus saada läheinen kosketus saaren luontoon. Visbyssä on toki myös useita autovuokraamoja niille, jotka seikkailevat saarella mieluiten vuokra-autolla.

Gotlannissa liikkuu myös saaren omia paikallisbusseja. Visbyn bussiasemalta onkin helppo napata bussi saaren eri osiin. Busseja liikkuu myös Visbyn kaupunkialueella. Bussilipun hinta riippuu kuljettavasta matkasta, ja edullisin hinta noin 25 kruunua (käteisellä bussikuskille maksettuna) kattaa 0–4 km matkan. Lippuja busseihin voi ostaa myös kaupungin Turistbyrån-turistitoimistosta. Busseihin saa halutessaan 24 tunnin lipun (24-timmarskort), jonka hinta on aikuisille noin 150 kruunua, tai 72 tunnin lipun (72-timmarskort), jonka hinta on noin 300 kruunua.


Kohteen Visby viisumivaatimukset

Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Lisäksi Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Suomen kansalainen ei siis välttämättä tarvitse passia Ruotsiin matkustaessaan. Suomalaisen on kuitenkin tarpeen tullen pystyttävä todistamaan lentoyhtiölle henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella, eli passilla tai henkilökortilla. Esimerkiksi Finnair sallii lentomatkustamisen pohjoismaissa ajokortilla, mutta vaatimukset voivat vaihdella lentoyhtiöittäin. Varmista siis omalta lentoyhtiöltäsi, minkälaista henkilöllisyysdokumenttia se suosittelee pitämään mukana Pohjoismaiden lennoilla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Visby

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Visbyyn voi löytää tarjouksia seuraamalla. Etsi edullisia lentoja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella.

Kiinnostavatko Visbyn nähtävyydet?

Historiallinen, idyllinen arkkitehtuuri ja kesäaikaan Peppi Pitkätossun Kneippbyn-huvipuisto ovat kaupungin suurimpia vetonauloja.

Mitä mukaan matkalle Visbyyn?

Lähes kaiken tarvittavan saat Visbystä, mutta muista pakata vuodenajan mukaan.

Onko Visbyssä turvallista?

Visby on turvallinen, pienehkö kaupunki.

Voiko Visbyssä juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Visbyssä?

Juomarahan jättäminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin. Toki sitä arvostetaan, mutta se ei missään nimessä ole pakollista.

Millainen on Visbyn hintataso?

Visbyn hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ruotsi?

Ruotsin aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Visby?

Välimatka on noin 475 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Visby?

Lentojen löytäminen kohteeseen Visby on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Visby.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Visby joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Visby ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Visby?

Kun kaikki mahdolliset Visby lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Visby juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Visby, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Visby lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Visby

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Visby

Suositut lennot Visby
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Visby
1 aikuinen
Mon 4/3
Mon 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.