Etsi halvat lennot Visby

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Visby

Yhteenveto Visby lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

122 €

Halvin meno-paluulennon hinta

176 €

Nopein lentoaika

4t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Visby kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 122 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Visby kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 176 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby).
Nopein lento kohteeseen Visby kohteesta Suomi kestää 4t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Visby).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Visby mukaan lukien Scandinavian Airlines ja Braathens Regional Aviation.

Visby lentotiedot ja trendit

Tutustu Visby lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Visby?

heinäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Visby kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 180 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Visby heinäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen kesäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 186 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Visby?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Visby paikasta Tukholma ovat löytäneet lentoja 25 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Visby. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Visby alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Visby?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Visby kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 184 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Visby tiistai aikana on 218 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Visby?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Visby ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Visby illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 168 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 240 €. Lennot kohteeseen Visby kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Visby?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Visby kestää yleensä 10t 35m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Tukholma Skavstan lentoasema kentälle (Visby suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Tukholma Skavstan lentoasema, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Visby?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Visby kohteesta Suomi, kun varaat 36 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Visby hintaan, joka on noin 243 €, kun etsit 36 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Visby tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Visby hintaan 189 €.

Halvimmat lennot kaupungin Visby lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Visby lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Visby

HALVIN REITTI Helsinki - Visby

Helsinki (HEL) - Visby (VBY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Visby kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Visby, jolloin hinta on keskimääräinen 243 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VISBYheinäkuu26% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Visby lennot maksavat keskimäärin vain 180 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VISBY KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu33% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Visby lentojen keskimääräinen hinta on 324 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VISBY KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu624% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Visby kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Visby

Gotlannin saarella sijaitseva Visby on yksi Ruotsin kauneimmista kesäkaupungeista, ja halvat lennot Visbyyn kannattaakin ehdottomasti yrittää bongata kesäkuukausille. Eurooppalaiset kesälomakuukaudet ovat ruotsalaisen rannikkokaupungin vilkkainta matkailukautta, eli kesällä hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan. Ajoissa hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia etsimällä lennot ja majoituksen voi kuitenkin saada edullisesti kesälomamatkallekin. Pelkät lennot on helppo saada kohtuulliseen hintaan mille vuodenajalle tahansa, sillä lentotarjontaa Suomesta Ruotsiin on tarjolla kattavasti.

Talvikausi on saarella rauhallista aikaa, ja saariston charmi puree myös syksyisin ja keväisin. Mikäli haluat saada lentoliput Visbyyn halvalla, kannattaa matkoja suunnitella suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle. Talvikaudella osa saaren turistikohteista on kiinni, mutta esimerkiksi joulunaikaan Visby on idyllinen kohde vaikkapa pitkän viikonlopun viettoon. Syksyisin ja keväisin matkailijat pääsevät puolestaan nauttimaan Gotlannin kauniista luonnosta.

Matkat Visbyyn kannattaa varata viimeistään 50–60 päivää ennen lähtöä, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Hintaerot voivat olla suuria myös viikonpäivien välillä, joten suosi etenkin arkilentoja. Edullisimmin saa yleensä buukattua illalla lähtevät lennot.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Visby on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Visby harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (151 km Visby keskustasta), Norrköping Kungsangen lentokenttä (160 km Visby keskustasta) tai Kalmar lentokenttä (161 km Visby keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 119 € henkilöä kohti ja Norrköping Kungsangen lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Visby. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Visby

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Visby

Muut matkustamoluokat Visby lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Visby lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Visby?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Visby

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Visby?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Visby suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation ja Norwegian. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Braathens Regional Aviation lennot kohteeseen Visby

Braathens Regional Aviation on suosittu valinta kohteeseen Visby matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 34 lentoa joka viikko kohteeseen Visby lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Tukholma Bromman lentoasema. Braathens Regional Aviation lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 122 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 1 arvostelun perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Braathens Regional Aviation keskimäärin pisteet: 10,0/10.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Visby

Scandinavian Airlines lentotarjoukset kohteeseen Visby ovat alkaen 140 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Scandinavian Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema on suosituin Scandinavian Airlines lähtöpiste kohteen Visby lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Scandinavian Airlines on saanut pistemäärän 7,2/10 333 arvostelujen perusteella.


Visby ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Visby lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Visbyn lentokenttä sijaitsee noin neljä kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Kansainväliseltä nimeltään kenttä on Visby Airport. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan vaivattomasti bussilla, sillä kentän ja keskustan väliä liikennöi ympäri vuoden bussilinja 61 (Slite–Visby). Linja-auto kulkee lentokentältä keskustaan yleensä muutaman kerran päivässä vuodenajasta riippuen, ja kesälomakaudella (kesä-elokuussa) bussivuoroja on tarjolla muita vuodenaikoja enemmän. Bussi 61 vie matkustajat Visbyn bussiasemalle, jonne matka kestää lentokentältä noin 10 minuuttia. Bussimatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta; lippujen hinta on alkaen noin 25 kruunua. Bussilipun voi ostaa linja-auton kuljettajalta ainoastaan käteisellä. Kesäkaudella lentokentän ja kaupungin keskustan välillä kulkee myös Flygbussarna-yrityksen coach-busseja, jotka liikennöivät Visbyn satamaan saakka ja pysähtyvät matkan varrella kaupungin tärkeimmissä paikoissa, muun muassa bussiasemalla ja Scandic-hotellilla. Coach-bussilipun voi ostaa joko netin kautta tai bussikuskilta pankki- tai luottokortilla. Jos matkustat kevyiden matkatavaroiden kera, ei kävelymatka kentältä keskustaan ole lainkaan ylivoimainen.


Visby: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Visby
Helsinki - Visby reitin lennot
Nopein lentoaika6t 15m
Halvin hinta176 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Visby

Alle 24 000 asukkaan Visby on pieni kaupunki, johon kannattaa tutustua mieluiten jalkaisin. Kaupungin historialliset alueet kutsuvat kävelemään ja tutkimaan katuja, kujia ja pieniä putiikkeja. Välimatkat tärkeimpien nähtävyyksien välillä ovat lyhyitä. Keväästä syksyyn Visby on myös hyvä pyöräilykaupunki, ja etenkin kaupungin hienoihin merimaisemiin ja lokoisiin uimarantoihin on mukava tutustua myös pyörän selästä käsin. Pyörävuokraamoja kaupungissa onkin useita. Polkien kannattaa suunnata myös Visbyn rajojen ulkopuolelle, missä pyöräilijän on mahdollisuus saada läheinen kosketus saaren luontoon. Visbyssä on toki myös useita autovuokraamoja niille, jotka seikkailevat saarella mieluiten vuokra-autolla.

Gotlannissa liikkuu myös saaren omia paikallisbusseja. Visbyn bussiasemalta onkin helppo napata bussi saaren eri osiin. Busseja liikkuu myös Visbyn kaupunkialueella. Bussilipun hinta riippuu kuljettavasta matkasta, ja edullisin hinta noin 25 kruunua (käteisellä bussikuskille maksettuna) kattaa 0–4 km matkan. Lippuja busseihin voi ostaa myös kaupungin Turistbyrån-turistitoimistosta. Busseihin saa halutessaan 24 tunnin lipun (24-timmarskort), jonka hinta on aikuisille noin 150 kruunua, tai 72 tunnin lipun (72-timmarskort), jonka hinta on noin 300 kruunua.


Kohteen Visby viisumivaatimukset

Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Lisäksi Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Suomen kansalainen ei siis välttämättä tarvitse passia Ruotsiin matkustaessaan. Suomalaisen on kuitenkin tarpeen tullen pystyttävä todistamaan lentoyhtiölle henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella, eli passilla tai henkilökortilla. Esimerkiksi Finnair sallii lentomatkustamisen pohjoismaissa ajokortilla, mutta vaatimukset voivat vaihdella lentoyhtiöittäin. Varmista siis omalta lentoyhtiöltäsi, minkälaista henkilöllisyysdokumenttia se suosittelee pitämään mukana Pohjoismaiden lennoilla.


Aloita matkan suunnittelu - Visby


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Visby

Halvat lennot Visbyyn voi löytää tarjouksia seuraamalla. Etsi edullisia lentoja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella.

Historiallinen, idyllinen arkkitehtuuri ja kesäaikaan Peppi Pitkätossun Kneippbyn-huvipuisto ovat kaupungin suurimpia vetonauloja.

Lähes kaiken tarvittavan saat Visbystä, mutta muista pakata vuodenajan mukaan.

Visby on turvallinen, pienehkö kaupunki.

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Juomarahan jättäminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin. Toki sitä arvostetaan, mutta se ei missään nimessä ole pakollista.

Visbyn hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Ruotsin aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 475 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Visby on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Visby.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Visby ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Visby lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Visby, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Visby lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.