Halvat lennot Visby

to 20.2.
to 27.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Visby lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Visby lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Visbyyn?

Gotlannin saarella sijaitseva Visby on yksi Ruotsin kauneimmista kesäkaupungeista, ja halvat lennot Visbyyn kannattaakin ehdottomasti yrittää bongata kesäkuukausille. Eurooppalaiset kesälomakuukaudet ovat ruotsalaisen rannikkokaupungin vilkkainta matkailukautta, eli kesällä hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan. Ajoissa hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia etsimällä lennot ja majoituksen voi kuitenkin saada edullisesti kesälomamatkallekin. Pelkät lennot on helppo saada kohtuulliseen hintaan mille vuodenajalle tahansa, sillä lentotarjontaa Suomesta Ruotsiin on tarjolla kattavasti.

Talvikausi on saarella rauhallista aikaa, ja saariston charmi puree myös syksyisin ja keväisin. Mikäli haluat saada lentoliput Visbyyn halvalla, kannattaa matkoja suunnitella suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle. Talvikaudella osa saaren turistikohteista on kiinni, mutta esimerkiksi joulunaikaan Visby on idyllinen kohde vaikkapa pitkän viikonlopun viettoon. Syksyisin ja keväisin matkailijat pääsevät puolestaan nauttimaan Gotlannin kauniista luonnosta.

Matkat Visbyyn kannattaa varata viimeistään 50–60 päivää ennen lähtöä, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Hintaerot voivat olla suuria myös viikonpäivien välillä, joten suosi etenkin arkilentoja. Edullisimmin saa yleensä buukattua illalla lähtevät lennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Visby?

Useimmat matkailijat ovat löytäneet halvimman meno-paluulennon kohteeseen Visby, kun he ovat tehneet varauksen kuun kesäkuu aikana.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Visby?

Yritä varata lentosi keskimäärin noin 59 päivää etukäteen löytääksesi halvimmat hinnat lennoille, jotka lähtevät eri puolilta, kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Visby

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Visby?

Useimmista paikoista halvin päivä lentää kohteeseen Visby on torstai ja kalleimmaksi lähtöpäiväksi osoittautui lauantai.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Visby?

Yleensä voit löytää parhaan hinnan varaamalla lennon keskipäivä kohteeseen Visby. Jos odotat aamu asti, saattaa jäljellä olla vain kalliimpia lentolippuja.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Visbyyn?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Visby

Suomalaiskaupungeista ei ole ympärivuotisesti tarjolla suoria lentoja Visbyyn, mutta vaihdolliset lennot ruotsalaiskaupunkiin on helppo löytää edullisesti. Esimerkiksi Helsingistä Visbyyn liikennöivät vaihtokentän kautta muun muassa skandinaavinen lentoyhtiö SAS ja ruotsalainen BRA (Braathens Regional Airlines). Lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Suorin yhteyksin halvat lennot Visbyyn tarjoaa kesäaikaan ainakin suomalainen Finnair, joka lentää ruotsalaiskaupunkiin ilman välilaskuja normaalisti noin kesäkuusta elokuuhun. Kesäkauden ulkopuolella Finnair lentää Visbyyn vaihtokentän kautta. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Visbyyn on vain noin tunnin, vaihtolennoilla puolestaan alkaen noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Matka-aika kuitenkin vaihtelee suuresti valitusta reitistä ja vaihtoajasta riippuen.


Miten pääsen lentokentältä Visbyn keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Visby lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Visbyn lentokenttä sijaitsee noin neljä kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Kansainväliseltä nimeltään kenttä on Visby Airport. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan vaivattomasti bussilla, sillä kentän ja keskustan väliä liikennöi ympäri vuoden bussilinja 61 (Slite–Visby). Linja-auto kulkee lentokentältä keskustaan yleensä muutaman kerran päivässä vuodenajasta riippuen, ja kesälomakaudella (kesä-elokuussa) bussivuoroja on tarjolla muita vuodenaikoja enemmän. Bussi 61 vie matkustajat Visbyn bussiasemalle, jonne matka kestää lentokentältä noin 10 minuuttia. Bussimatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta; lippujen hinta on alkaen noin 25 kruunua. Bussilipun voi ostaa linja-auton kuljettajalta ainoastaan käteisellä. Kesäkaudella lentokentän ja kaupungin keskustan välillä kulkee myös Flygbussarna-yrityksen coach-busseja, jotka liikennöivät Visbyn satamaan saakka ja pysähtyvät matkan varrella kaupungin tärkeimmissä paikoissa, muun muassa bussiasemalla ja Scandic-hotellilla. Coach-bussilipun voi ostaa joko netin kautta tai bussikuskilta pankki- tai luottokortilla. Jos matkustat kevyiden matkatavaroiden kera, ei kävelymatka kentältä keskustaan ole lainkaan ylivoimainen.


Suositut lentoreitit Visby

Etsityimmät lennot Visby sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Visby lennot
Lyhyin lentoaika
16t 15m
Halvin hinta
175 €

Liikkuminen Visbyssä?

Alle 24 000 asukkaan Visby on pieni kaupunki, johon kannattaa tutustua mieluiten jalkaisin. Kaupungin historialliset alueet kutsuvat kävelemään ja tutkimaan katuja, kujia ja pieniä putiikkeja. Välimatkat tärkeimpien nähtävyyksien välillä ovat lyhyitä. Keväästä syksyyn Visby on myös hyvä pyöräilykaupunki, ja etenkin kaupungin hienoihin merimaisemiin ja lokoisiin uimarantoihin on mukava tutustua myös pyörän selästä käsin. Pyörävuokraamoja kaupungissa onkin useita. Polkien kannattaa suunnata myös Visbyn rajojen ulkopuolelle, missä pyöräilijän on mahdollisuus saada läheinen kosketus saaren luontoon. Visbyssä on toki myös useita autovuokraamoja niille, jotka seikkailevat saarella mieluiten vuokra-autolla.

Gotlannissa liikkuu myös saaren omia paikallisbusseja. Visbyn bussiasemalta onkin helppo napata bussi saaren eri osiin. Busseja liikkuu myös Visbyn kaupunkialueella. Bussilipun hinta riippuu kuljettavasta matkasta, ja edullisin hinta noin 25 kruunua (käteisellä bussikuskille maksettuna) kattaa 0–4 km matkan. Lippuja busseihin voi ostaa myös kaupungin Turistbyrån-turistitoimistosta. Busseihin saa halutessaan 24 tunnin lipun (24-timmarskort), jonka hinta on aikuisille noin 150 kruunua, tai 72 tunnin lipun (72-timmarskort), jonka hinta on noin 300 kruunua.


Tarvitaanko Visbyyn passi?

Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Lisäksi Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Suomen kansalainen ei siis välttämättä tarvitse passia Ruotsiin matkustaessaan. Suomalaisen on kuitenkin tarpeen tullen pystyttävä todistamaan lentoyhtiölle henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella, eli passilla tai henkilökortilla. Esimerkiksi Finnair sallii lentomatkustamisen pohjoismaissa ajokortilla, mutta vaatimukset voivat vaihdella lentoyhtiöittäin. Varmista siis omalta lentoyhtiöltäsi, minkälaista henkilöllisyysdokumenttia se suosittelee pitämään mukana Pohjoismaiden lennoilla.


Lentolippu varattuna kohteeseen Visby? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Visbyyn matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Visbyyn voi löytää tarjouksia seuraamalla. Etsi edullisia lentoja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella.

Kiinnostavatko Visbyn nähtävyydet?

Historiallinen, idyllinen arkkitehtuuri ja kesäaikaan Peppi Pitkätossun Kneippbyn-huvipuisto ovat kaupungin suurimpia vetonauloja.

Mitä mukaan matkalle Visbyyn?

Lähes kaiken tarvittavan saat Visbystä, mutta muista pakata vuodenajan mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Visbyssä

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Visbyssä turvallista?

Visby on turvallinen, pienehkö kaupunki.

Voiko Visbyssä juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Visbyssä?

Juomarahan jättäminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin. Toki sitä arvostetaan, mutta se ei missään nimessä ole pakollista.

Millainen on Visbyn hintataso?

Visbyn hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ruotsi?

Ruotsin aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Visby?

Välimatka on noin 475 kilometriä.

*Lentojen hinnat kohteeseen Visby perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.