Halvat lennot Skellefteå

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Skellefteå lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Skellefteå lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Uumaja

HALVIN REITTI Helsinki - Skellefteå

Helsinki (HEL) - Uumaja (UME)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Skellefteå kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Uumaja Umea, jolloin hinta on keskimääräinen 193 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Skellefteå?

Skellefteå on itäisessä Ruotsissa sijaitseva kaupunki. Suomesta katsottuna se sijaitsee Raahen korkeudella, vastakkaisella puolella Pohjanlahtea. Suomesta lennot Skellefteåaan kestävät noin viisi tuntia, josta lentokoneessa vietetään hieman yli kaksi tuntia. Tällöin matka alkaa Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennetään noin tunnin lento Tukholmaan Arlandan (ARN) lentoasemalle. Tukholmasta jatkava lento vie Skellefteåan lentokentälle myös noin tunnissa. Muualta Suomesta lähtiessä joutuu matkustaja tekemään yhden lisälaskun tai vaihtoehtoisesti aloittamaan matkan muilla kulkuvälineillä ensin kohti Helsinki-Vantaata (HEL). Esimerkiksi Turusta lähtiessä matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla pääkaupunkiseudulle, josta lento aloittamaan päämäärään alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL).

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Skellefteåaan (SFT) ei tällä hetkellä ole saatavilla. Skellefteå (SFT) on kooltaan suhteellisen pieni paikka ja kansainvälisiä lentoja ei juuri Skellefteån (SFT) lentokentälle laskeudu. Tästä johtuen myös Suomesta lähtiessä tulee matkaan vähintään yksi välilasku. Yhdellä välilaskulla lennot Skellefteåaan saa lähtemällä pääkaupunkiseudulta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Sieltä lennetään Tukholmaan ja välilaskun jälkeen jatketaan Ruotsin sisäisellä lennolla Skellefteån lentoasemalle. Muilta Suomen lentokentiltä, jopa suhteellisen läheltä kohdetta löytyvältä Oulun lentoasemalta, tulee matkaan yksi välilasku lisää, sillä ensin pitää lentää Helsinki-Vantaalle (HEL) ja jatkaa sieltä sitten kohti Arlandan kansainvälistä lentokenttää, josta lento vie lopulta Skellefteåaan.

61 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Skellefteå. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tukholma, ja se on 73 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Skellefteå. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Skellefteå omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Skellefteå on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Skellefteå harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Luulajan lentoasema lentokenttä (104 km kaupungin Skellefteå keskustasta), Lycksele lentokenttä (109 km kaupungin Skellefteå keskustasta), Uumaja Umea lentokenttä (111 km kaupungin Skellefteå keskustasta) tai Arvidsjaur lentokenttä (122 km kaupungin Skellefteå keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Skellefteå keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Uumaja Umea lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 202 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skellefteå?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Skellefteå

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skellefteå?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Skellefteå suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Scandinavian Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Skellefteå

Scandinavian Airlines on suosittu valinta kohteeseen Skellefteå matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 10 lentoa joka viikko kohteeseen Skellefteå lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. Scandinavian Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 222 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 162 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Scandinavian Airlines keskimäärin pisteet: 7,5/10.


Skellefteå ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Skellefteå lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Skellefteån lentokentältä?

Lennot Ruotsin Skellefteåaan saapuvat Skellefteån lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungista etelään. Helppo ja yleinen tapa päästä lentokentältä kaupungin keskustaan on hypätä lentokenttäbussin kyytiin. Linja-autoja kulkee useita päivässä ja ne lähtevät kohti keskustaa esimerkiksi lähes jokaisen Tukholman Arlandan lentokentältä saapuvan lennon laskeuduttua. Bussin hinta on kohtuullinen. Heti saapuvien lentojen terminaalista ulos tullessaan löytää paikalta myös takseja, joilla on helppo päästä keskustaan. Taksin voi myös varata etukäteen ennen lentoa. Yleensä taksiyhtiöt veloittavat kiinteän summan lentokenttäkyydeistä, mutta hinta kannattaa toki varmistaa etukäteen. Mikäli matkan aikana on tarkoitus liikkua isompia etäisyyksiä kaupungin ympäristössä, tai jos liikkumisia haluaa tehdä täysin oman aikataulun mukaan, voi olla hyvä ratkaisu tarttua myös jonkin Skellefteån lentoaseman autonvuokrausta tarjoavan yrityksen tarjoukseen. Omassa käytössä olevalla autolla pääsee sujuvasti kaupungin keskustaan tai omaan majoitukseen ja se soveltuu esimerkiksi perheen kanssa matkustaville hyvin. Vuokratarjouksia kannattaa toki tutkia jo ennen saapumista lentokentälle ja varmistaa näin auton mieluisuus ja saatavuus jo hyvissä ajoin. Vuokra-auton hommaamista suunnitellessa on toki hyvä pitää mielessä, että mukana tulee olla voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Skellefteå viisumivaatimukset

Skellefteå sijaitsee Ruotsissa. Suomen ja Ruotsin välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Se tarkoittaa sitä, että Suomen kansalainen ei tarvitse matkustusasiakirjaa eli passia matkustaessaan Ruotsiin. Henkilöllisyys ja kansalaisuus on kuitenkin tarvittaessa pystyttävä todistamaan, joten on tärkeää pitää jotain henkilöllisyystodistusta matkalla mukana.


Aloita matkan suunnittelu - Skellefteå


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Skellefteå

Käynti historiallisessa ja erittäin hyvin säilyneessä 1800-luvun Skellefteån Bonnstanin kirkonkylässä on hyvä idea. Tyylikkäiden vanhojen puutalojen lomassa on loistava paikka tehdä pieni kävelyretki. Hyvä aika vierailulle on myös heti juhannuksen jälkeen pidettävät markkinat. Kirkkovierailun voi tehdä esimerkiksi tyylikkäässä Pyhän Olavin kirkossa. Taiteen ja kulttuurin ystäville kaupungilla on tarjottavanaan esimerkiksi Anna Nordlander -taidemuseo, viereinen Skellefteån museo ja monen ikäisille soveltuva tiedemuseo Exploratoriet. Tekemistä Skellefteån ympäristössä on reilusti. Hyvä kohde lähestulkoon kaikenikäisille on esimerkiksi hieman kaupungista pohjoiseen löytyvä Boda Bord, jossa voi ottaa osaa erittäin hauskoihin Questing-seikkailuihin. Hieman samalta suunnalta löytyvät myös talvisin Vitbergsbackenin hiihtoladut ja kesäisin Vitbergsbadet-uimapaikka. Samoilla seuduilla ovat myös hienot Vitbergetin vaellus- ja telttailumaastot. Ulkoiluun soveltuvia alueita kaupungissa ja sen ympäristössä on muutenkin useita. Keskustasta löytyvä kaupunginpuistossa vietät mukavan päivän joenrannan maisemissa. Lejonströmsbron, puinen siltä kaupungin länsipuolella välittömine ympäristöineen, on myös loistavaa seutua kävelylle kauniissa luonnossa. Perheen pienemmille erittäin mieluisia kohteita ovat Skellefteån alueella esimerkiksi Lilleputtlandet-leikkipuisto hieman kaupungin keskustasta luoteeseen ja ytimen kaakkoispuolella sijaitseva lasten toimintapuisto Leo’s Lekland, jossa urheilumahdollisuuksien lisäksi on tarjolla esimerkiksi trampoliineja, pallomeriä, liukumäkiä ja ravintola. Urheilun ja jääkiekon ystävät voivat myös käydä seuraamassa laadukasta SHL-jääkiekkoa Skellefteå AIK:n kotiotteluissa Kraft Arenalla.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Skellefteå momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Skellefteå.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Skellefteå, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Skellefteå lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.