Etsi halvat lennot Skellefteå

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Skellefteå lentotiedot ja trendit

Tutustu Skellefteå lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Skellefteå?


Halvimmat lennot kaupungin Skellefteå lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Skellefteå lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Uumaja

HALVIN REITTI Helsinki - Skellefteå

Helsinki (HEL) - Uumaja (UME)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Skellefteå kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Uumaja Umea, jolloin hinta on keskimääräinen 207 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SKELLEFTEÅmaaliskuu26% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Skellefteå lennot maksavat keskimäärin vain 224 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SKELLEFTEÅ KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu84% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Skellefteå lentojen keskimääräinen hinta on 557 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SKELLEFTEÅ KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu566% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Skellefteå kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Skellefteå

Miten kauan kestää lentää Skellefteåaan?

Skellefteå on itäisessä Ruotsissa sijaitseva kaupunki. Suomesta katsottuna se sijaitsee Raahen korkeudella, vastakkaisella puolella Pohjanlahtea. Suomesta lennot Skellefteåaan kestävät noin viisi tuntia, josta lentokoneessa vietetään hieman yli kaksi tuntia. Tällöin matka alkaa Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennetään noin tunnin lento Tukholmaan Arlandan (ARN) lentoasemalle. Tukholmasta jatkava lento vie Skellefteåan lentokentälle myös noin tunnissa. Muualta Suomesta lähtiessä joutuu matkustaja tekemään yhden lisälaskun tai vaihtoehtoisesti aloittamaan matkan muilla kulkuvälineillä ensin kohti Helsinki-Vantaata (HEL). Esimerkiksi Turusta lähtiessä matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla pääkaupunkiseudulle, josta lento aloittamaan päämäärään alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL).

Mistä voi lentää suoraan Skellefteåaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Skellefteåaan (SFT) ei tällä hetkellä ole saatavilla. Skellefteå (SFT) on kooltaan suhteellisen pieni paikka ja kansainvälisiä lentoja ei juuri Skellefteån (SFT) lentokentälle laskeudu. Tästä johtuen myös Suomesta lähtiessä tulee matkaan vähintään yksi välilasku. Yhdellä välilaskulla lennot Skellefteåaan saa lähtemällä pääkaupunkiseudulta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Sieltä lennetään Tukholmaan ja välilaskun jälkeen jatketaan Ruotsin sisäisellä lennolla Skellefteån lentoasemalle. Muilta Suomen lentokentiltä, jopa suhteellisen läheltä kohdetta löytyvältä Oulun lentoasemalta, tulee matkaan yksi välilasku lisää, sillä ensin pitää lentää Helsinki-Vantaalle (HEL) ja jatkaa sieltä sitten kohti Arlandan kansainvälistä lentokenttää, josta lento vie lopulta Skellefteåaan.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Skellefteå?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Skellefteå kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 224 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Skellefteå kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Skellefteå ovat vielä keskimäärin 270 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Löytyykö kaupungin Skellefteå lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Skellefteå on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Skellefteå harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Luulajan lentoasema lentokenttä (104 km Skellefteå keskustasta), Lycksele lentokenttä (109 km Skellefteå keskustasta), Uumaja Umea lentokenttä (111 km Skellefteå keskustasta) tai Arvidsjaur lentokenttä (122 km Skellefteå keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Skellefteå lentokenttä hinnat?

lentoa Skellefteå lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Skellefteå lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Skellefteå lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Skellefteå lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Skellefteå lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Skellefteå lentokenttä?

Skellefteå lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Skellefteå lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skellefteå?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Skellefteå

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skellefteå?

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Skellefteå

Scandinavian Airlines on suosittu valinta kohteeseen Skellefteå matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 9 lentoa joka viikko kohteeseen Skellefteå lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. Scandinavian Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 162 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 445 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Scandinavian Airlines keskimäärin pisteet: 7,2/10.


Kohteen Skellefteå viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Skellefteåaan?

Skellefteå sijaitsee Ruotsissa. Suomen ja Ruotsin välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Se tarkoittaa sitä, että Suomen kansalainen ei tarvitse matkustusasiakirjaa eli passia matkustaessaan Ruotsiin. Henkilöllisyys ja kansalaisuus on kuitenkin tarvittaessa pystyttävä todistamaan, joten on tärkeää pitää jotain henkilöllisyystodistusta matkalla mukana.


Aloita matkan suunnittelu - Skellefteå


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Skellefteå

Mitä voi nähdä ja tehdä Skellefteåssa?

Käynti historiallisessa ja erittäin hyvin säilyneessä 1800-luvun Skellefteån Bonnstanin kirkonkylässä on hyvä idea. Tyylikkäiden vanhojen puutalojen lomassa on loistava paikka tehdä pieni kävelyretki. Hyvä aika vierailulle on myös heti juhannuksen jälkeen pidettävät markkinat. Kirkkovierailun voi tehdä esimerkiksi tyylikkäässä Pyhän Olavin kirkossa. Taiteen ja kulttuurin ystäville kaupungilla on tarjottavanaan esimerkiksi Anna Nordlander -taidemuseo, viereinen Skellefteån museo ja monen ikäisille soveltuva tiedemuseo Exploratoriet. Tekemistä Skellefteån ympäristössä on reilusti. Hyvä kohde lähestulkoon kaikenikäisille on esimerkiksi hieman kaupungista pohjoiseen löytyvä Boda Bord, jossa voi ottaa osaa erittäin hauskoihin Questing-seikkailuihin. Hieman samalta suunnalta löytyvät myös talvisin Vitbergsbackenin hiihtoladut ja kesäisin Vitbergsbadet-uimapaikka. Samoilla seuduilla ovat myös hienot Vitbergetin vaellus- ja telttailumaastot. Ulkoiluun soveltuvia alueita kaupungissa ja sen ympäristössä on muutenkin useita. Keskustasta löytyvä kaupunginpuistossa vietät mukavan päivän joenrannan maisemissa. Lejonströmsbron, puinen siltä kaupungin länsipuolella välittömine ympäristöineen, on myös loistavaa seutua kävelylle kauniissa luonnossa. Perheen pienemmille erittäin mieluisia kohteita ovat Skellefteån alueella esimerkiksi Lilleputtlandet-leikkipuisto hieman kaupungin keskustasta luoteeseen ja ytimen kaakkoispuolella sijaitseva lasten toimintapuisto Leo’s Lekland, jossa urheilumahdollisuuksien lisäksi on tarjolla esimerkiksi trampoliineja, pallomeriä, liukumäkiä ja ravintola. Urheilun ja jääkiekon ystävät voivat myös käydä seuraamassa laadukasta SHL-jääkiekkoa Skellefteå AIK:n kotiotteluissa Kraft Arenalla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ruotsi

Eikö sittenkään Skellefteå? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ruotsi

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Skellefteå?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Skellefteå joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Skellefteå momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Skellefteå?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Skellefteå.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Skellefteå juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Skellefteå, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Skellefteå lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Skellefteå

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.