0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Linköping

Etsi halvat lennot Linköping

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
lø. 27/4
lø. 4/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Linköping lentotiedot ja trendit

Tutustu Linköping lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Linköping?

Keskimääräinen Suomi–Linköping lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tukholma Skavstan lentoasema kestää keskimäärin 7t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tukholma Skavstan lentoasema kestää keskimäärin . Tukholma Skavstan lentoasema on alueen Linköping suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Linköping

Miten kauan kestää lentää Linköpingiin?

Linköping sijaitsee Ruotsissa, noin puolessa välissä Tukholmaa ja Göteborgia. Kyseessä on pieni lentokenttä, jolle lentää vain hollantilainen KLM-lentoyhtiö. Suomesta lennot Linköpingiin eivät ole niin nopeita kuin voisi kuvitella kaupungin sijainnin takia. Suomesta pääsee kyllä lentämään Linköpingiin, mutta matka-aika on enemmän kuin viisi tuntia riippumatta siitä, mistä kaupungista olet lähdössä. Ajallisesti onkin paljon järkevämpää lentää Suomesta ensin Tukholmaan ja ottaa sieltä juna tai bussi Linköpingiin. Tukholmaan pääsee lentämällä melkein jokaisesta Suomen kaupungista. Turusta, Helsingistä tai Vaasasta voi matkata ensin risteilyaluksella Tukholmaan ja jatkaa sieltä matkaa julkisilla Linköpingiin.

Mistä voit lentää suoraan Linköpingiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Linköpingiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Tämä kompakti lentokenttä operoi vain arkisin, joten lentoja tälle lentokentälle on vain muutamia. Kun etsit lentotarjouksia Linköpingiin, tulet huomaamaan, ettei lentoja tähän kaupunkiin löydy helposti. Helsinki-Vantaalta pääset tosin lentämään perille asti ja tällöin lento on yhdellä vaihdolla. Lennot Linköpingin kaupungin lentokentälle saapuvat aina Amsterdamin kautta. Lentokenttä operoi vain tätä väliä, joten vaihtoehdot lennoille ovat hyvin rajalliset. Välilaskut Amsterdamin kentällä ovat pitkiä, joten lentojen kokonaisaika ylittää tavallisesti yhdeksän tuntia. Muista Suomen kaupungeista voit ensin lentää Helsinki-Vantaan lentokentälle tai vaihtoehtoisesti matkustaa Helsinkiin ensin junalla. Linköping on lyhyen matkan päässä Tukholmasta, joten suorat lennot sinne on helpompi varata, ja tämä on myös ajallisesti järkevämpi ja edullisempi vaihtoehto. Tarkista saatavilla olevat lennot momondosta, varaa itsellesi sopivat ja vietä hauska loma Linköpingssä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Linkoping lentokenttä hinnat?

lentoa Linkoping lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Linkoping lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Linkoping lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Linkoping lentokenttä?

Linkoping lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Linkoping lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Linköping?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Linköping joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Linköping momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Linköping?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Linköping. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Linköping juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Linköping lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Linköping

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
lø. 27/4
lø. 4/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Linköping