Etsi halvat lennot Linköping

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Linköping lentotiedot ja trendit

Tutustu Linköping lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Linköping?

Keskimääräinen Suomi–Linköping lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tukholma Skavstan lentoasema kestää keskimäärin 10t 35m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tukholma Skavstan lentoasema kestää keskimäärin . Tukholma Skavstan lentoasema on alueen Linköping suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Linköping

Linköping sijaitsee Ruotsissa, noin puolessa välissä Tukholmaa ja Göteborgia. Kyseessä on pieni lentokenttä, jolle lentää vain hollantilainen KLM-lentoyhtiö. Suomesta lennot Linköpingiin eivät ole niin nopeita kuin voisi kuvitella kaupungin sijainnin takia. Suomesta pääsee kyllä lentämään Linköpingiin, mutta matka-aika on enemmän kuin viisi tuntia riippumatta siitä, mistä kaupungista olet lähdössä. Ajallisesti onkin paljon järkevämpää lentää Suomesta ensin Tukholmaan ja ottaa sieltä juna tai bussi Linköpingiin. Tukholmaan pääsee lentämällä melkein jokaisesta Suomen kaupungista. Turusta, Helsingistä tai Vaasasta voi matkata ensin risteilyaluksella Tukholmaan ja jatkaa sieltä matkaa julkisilla Linköpingiin.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Linköpingiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Tämä kompakti lentokenttä operoi vain arkisin, joten lentoja tälle lentokentälle on vain muutamia. Kun etsit lentotarjouksia Linköpingiin, tulet huomaamaan, ettei lentoja tähän kaupunkiin löydy helposti. Helsinki-Vantaalta pääset tosin lentämään perille asti ja tällöin lento on yhdellä vaihdolla. Lennot Linköpingin kaupungin lentokentälle saapuvat aina Amsterdamin kautta. Lentokenttä operoi vain tätä väliä, joten vaihtoehdot lennoille ovat hyvin rajalliset. Välilaskut Amsterdamin kentällä ovat pitkiä, joten lentojen kokonaisaika ylittää tavallisesti yhdeksän tuntia. Muista Suomen kaupungeista voit ensin lentää Helsinki-Vantaan lentokentälle tai vaihtoehtoisesti matkustaa Helsinkiin ensin junalla. Linköping on lyhyen matkan päässä Tukholmasta, joten suorat lennot sinne on helpompi varata, ja tämä on myös ajallisesti järkevämpi ja edullisempi vaihtoehto. Tarkista saatavilla olevat lennot momondosta, varaa itsellesi sopivat ja vietä hauska loma Linköpingssä.

Norrköping Kungsangen lentokenttä, Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä, Örebro Orebro-Bofors lentokenttä, Jönköping Axamo lentokenttä tai Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Linköping.

Lentojen hinnat kentälle Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä ovat keskimäärin 107 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Linköping. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Linköping?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Linköping

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Linköping?

Braathens Regional Aviation ja Finnair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Linköping rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Linköping näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Linköping ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Linköping lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Linköpingin lentokentältä?

Linköpingin lentokenttä on avoinna muutamien tuntien ajan arkiaamuisin. Tästä huolimatta lentokenttä tarjoaa matkustajilleen useita tapoja liikkua kaupungin ja lentokentän välillä. Takseja on saatavilla heti terminaalin edestä, mutta taksi kannattaa varata aina ennakkoon lentolipun oston yhteydessä. Kaupunki sijaitsee aivan lentokentän tuntumassa ja matkaan kentältä keskustaan vie taksilla vain hieman yli 10 minuuttia. Linköpingin lentokentällä toimii myös autonvuokrauspisteitä, joista voi ottaa vuokra-auton matkasi ajaksi. Koska Linköpingin lentokenttä on hyvin lähellä kaupungin keskustaa, sinne ajaa autolla vain muutamassa minuutissa. Tämän lisäksi kentän ja keskustan välillä liikennöi julkisia liikennevälineita, ja näillä matkustat kaikista edullisimmin. Bussi numero 16 liikennöi tätä väliä ja matka kestää vain muutaman minuutin. Tämä lentokenttäbussi on erittäin kätevä, nopea sekä kaikista halvin tapa päästä Linköpingin kaupunkiin.


Kohteen Linköping viisumivaatimukset

Suomesta matkustavilla tarvitsee olla mukana vain ajokortti Pohjoismaiden sääntöjen mukaan. Kuitenkin passi tai henkilökortti on hyvä olla mukana, koska tarvittaessa sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi.


Aloita matkan suunnittelu - Linköping


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Linköping

Berg Locks Göta -kanava on Linköpingin oma keidas, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä keskustasta. Voit nauttia täällä veneistä ja niiden iloisista matkustajista, upeista kesäpäivistä sekä paikallista kulinaarista elämyksistä. Tämä satama kukoistaa etenkin kesäisin ja löydät täältä kaikkea: kulttuurihistoriallisia kokemuksia, puistoja sekä tyylikkäitä ravintoloita. Linköpingin katedraali on keskiaikainen katedraali, joka on Ruotsin parhaiten säilynyt katedraali tältä ajalta. Näet katedraalin tornin jo kaukaa, kun lähestyt kaupungin keskustaa ja se onkin loistava maamerkki, kun haluat päästä aivan kaupungin ydinkeskustaan. Torniin pääsee myös ylös vierailemaan, ja näet sieltä upean näkymän pitkälle kaupunkiin. Kirkko on hyvin kaunis myös sisältä, joten historiaa rakastaville se on ehdoton pysähdyspaikka. Linköpingin Ilmavoimamuseo on täydellinen paikka heille, jotka ovat kiinnostuneita ainutlaatuisista, historiallisista lentokoneista. Täältä voit oppia lisää ruotsalaisen ilmapuolustuksen kehityksestä ja nähdä ainutlaatuisia esineitä. Linköpingin Gamlan ulkoilmamuseossa voit matkata 100 vuotta taaksepäin ajassa. Koko kaupunginosa henkii vuosisadan vaihdetta, mutta toisaalta se on täynnä nykyaikaisia myymälöitä viehättävissä puutaloissa. Voit nauttia kaupunginosassa monista kesätapahtumista ja konserteista. Kesällä pääset sinne junalla, joka on jo sinällään mielenkiintoinen kokemus. Stora Torget, Linköpingin pääaukio, tarjoaa elämää ja energiaa sekä päivällä että yöllä. Kesällä kaupungissa on runsaasti katukahviloita ja ravintoloita, joissa voi olla vaikea löytää istumapaikkaa paikan suosion takia. Stora Torget sijaitsee keskellä ostosaluetta ja sitä ympäröivät kaikenlaiset ravintolat. Aukio on myös elävä tapahtumapaikka, ja siellä järjestetään esimerkiksi Talvikaupungin avajaiset, Linköpingin kaupunginfestivaali sekä Music Aid- tapahtuma.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Linköping momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Linköping. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Linköping lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.