Halvat lennot Kalmar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kalmar?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kalmar?

  53 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Kalmar. Tämän lennon lähtölentokenttä on Skopje, ja se on 78 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Kalmar. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Kalmar omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Kalmar lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Kalmar kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ronneby Kallinge lentokenttä (81 km kaupungin Kalmar keskustasta) tai Växjö lentokenttä (104 km kaupungin Kalmar keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Kalmar lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Kalmar keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Ronneby Kallinge lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 208 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalmar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kalmar
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalmar?

  SAS on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Kalmar. Finnair on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Kalmar kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kalmar, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - Kalmar