Halvat lennot Helsinki Malmöhön alk. 86 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Malmö lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Malmö

Lyhyin lentoaika

3t 30m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Malmö on 3t 30m.
Helsinki - Malmö ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Malmö lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Malmö

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Malmö?

Syyskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Malmö on syyskuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Malmö?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Malmö?

Aamulla. Helsinki - Malmö lennot ovat noin 31 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Malmö?

Scandinavian Airlines. Scandinavian Airlines on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Malmö reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Malmö reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö ja saat parhaat Helsinki - Malmö lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Malmö lento?

50 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Malmö on noin 50 päivää ennen lähtöä

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Malmö

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Malmö, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
22. joulukuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
1 välilasku
MMX09:20Malmö
Useita lentoyhtiöitä
22. joulukuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
MMX10:35Malmö

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Malmö

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Malmö momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Scandinavian AirlinesHintaalk. 148 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
458 arvostelua
Etsi Scandinavian Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Malmö etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Malmö välinen etäisyys on noin 866,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Malmö hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Malmö hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Malmö?

  Valittavissa oleva toimijoiden määrä lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Malmö osiossa on 1 joulukuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Malmö?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Malmö matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Malmö?

  Matkalla kohteeseen Malmö tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Malmö saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Helsingissä ja Malmössä?

Lennot Helsingistä Malmöhön pystyy järkevästi tekemään vain Helsinki-Vantaan ja Malmön lentoasemien välillä. Helsingissä ja sen lähiseuduilla olevilta muilta lentoasemilta, kuten pieneltä Malmin lentokentältä, ei järjestetä kansainvälisiä lentoja. Myöskään Malmön lähellä ei muita kansainvälisiä lentokenttiä ole, ellei matkaa Malmöhön jostain syystä halua aloittaa Tanskan puolelta Roskilden lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentoasemalla palvelut ovat monipuolisia ja moderneja. Hyvän ravintola- ja ostospaikkavalikoiman lisäksi löydät kentältä useita oleskelu- ja työskentelytiloja, lasten leikkipaikan sekä lemmikeille suunnatun erillisen alueen. Omaa mukavuutta voi parantaa entisestään vaikkapa hierontasalongissa. Lennot Helsingistä Malmöhön on myös mukava aloittaa Helsinki-Vantaalta, koska asemalle on mitä mainioimmat kulkuyhteydet. Malmön modernilla lentoasemalla on myös perinteisten rahanvaihto- ja kauppapaikkojen lisäksi ravintoloita sekä oleskelu- ja konferenssitilat. Malmön lentoasema on myös lapsiystävällinen, sillä sieltä löydät lapsille kivan leikkipaikan. Luonnollisesti lentokentällä on nykypäivän mukaisesti langaton verkko, postipalvelut ja autovuokraamojen tiskit.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Helsingissä ja Malmössä?

Helsingistä on helppo kulkea Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Lentokentän ja kaupungin välin kulkemiseen soveltuvat esimerkiksi I- ja P-junat, jotka kuljettavat lentoasemalle useilta juna-asemilta ympäri Helsinkiä ja Suomen pääkaupunkiseutua. Useilla bussilinjoilla, kuten numeroilla 415 ja 615, pääsee myös lentoasemalle kaupungista käsin näppärästi. Taksi on luonnollisesti vaivaton, joskin kalliimpi, tapa liikkua lentoaseman ja kaupungin välinen matka. Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkeminen omalla autolla on selkeiden opasteiden ja hyväkuntoisten teiden vuoksi yksinkertaista. Perillä auton saa turvalliseen, joskin maksulliseen pysäköintiin, jonka voi halutessaan varata vaikka useita kuukausia ennen paikalle saapumista. Näin pystyy säästämään saapuessa aikaa, ja myös pysäköinnin hintaa saa monesti hieman alemmas. Vuokra-autolla liikkujien saattaa olla järkevää harkita Helsinki-Vantaan lentoasemalla toimivien autovuokraamojen palveluja, koska niitä käyttämällä auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus onnistuvat erittäin kätevästi. Tarpeen vaatiessa lentoasemalla on myös hyvä yöpyä muutaman laadukkaan majoitusvaihtoehdon ansiosta. Malmön lentoaseman ja itse kaupungin välisen matkan pystyy kulkemaan muutamalla eri tavalla. Edullisin kulkemisen muoto ovat lentokenttäbussit, jotka kuljettavat tasaiseen tahtiin matkustajia kaupungin ja lentoaseman välillä. Lentoasemalta on myös helppo napata taksi ja kulkea sillä kaupunkiin. Taksien etukäteen varaaminen onnistuu myös helposti. Autonvuokraus onnistuu myös Malmön lentoasemalla kätevästi ja kaupunkiin pääsee suurta E65-moottoritietä länteen ajamalla helposti.

Mihin kaupunkeihin Malmön lentoasemalta pääsee?

Helsingistä Malmöhön matkustettaessa lennot laskeutuvat Malmön lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungista itään. Malmön lentoasema palvelee erityisesti nimenomaan Malmön kaupunkia, mutta lentoasemalta pääsee toki kätevästi myös muihin lähiseutujen kaupunkeihin. Lentokentältä kulkee suora bussilinja esimerkiksi Lundin kaupunkiin. Lisäksi Malmön kautta matkaa saa helposti jatkettua vaikka Kööpenhaminan puolelle asti Tanskaan. E65-moottoritietä itään ajamalla pääsee Ystadiin ja lentoasemalta etelään lähtiessä maantietä 108 Trelleborgin kaupunkiin. Parhaiten eteläisen Ruotsin kaupunkeihin ja kyliin pääsee ajamaan suoraan lentoasemalta vuokraamalla sieltä itselleen auton. Näin läheisiin pienempiin kyliin ja kaupunkeihin saa tutustuttua omassa tahdissa. Tiestö on Etelä-Ruotsissa hyvässä kunnossa ja esimerkiksi aivan eteläisen Ruotsin rannikkoa pitkin voi huristella vaikkapa Trelleborgista Ystadiin erittäin kätevästi. Lisäksi Malmön lentoasemalta pystyy luonnollisesti tekemään helposti Ruotsin sisäisiä lentoja, mikäli Malmön lisäksi haluaa tutustua maan muihin isoihin kaupunkeihin. Pääsin lennot Helsingistä Malmöhön tehdään kuitenkin nimenomaan Malmöhön mennessä tai sen toimiessa yhtenä kaupunkikohteena esimerkiksi Kööpenhaminan lisäksi.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Malmö -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta216 €
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta43 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Nopein lentoaika2t 10m
Halvin hinta129 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta237 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta216 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika3t 30m
Halvin hinta198 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Nopein lentoaika18t 55m
Halvin hinta274 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Nopein lentoaika23t 25m
Halvin hinta333 €
Oulu - Karlstad reitin lennot
Nopein lentoaika35t 00m
Halvin hinta946 €

Vastaavia ​​Helsinki - Malmö lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Malmö vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Malmö lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Malmö on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Malmö nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Malmö joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Malmö voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Malmö?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Malmö lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Malmö lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Malmö lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malmö

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.