Halvat lennot Helsinki Malmöhön alk. 112 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 1/12
to 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Malmö lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Malmö

Paras löydetty hinta

112 €

Lyhyin lentoaika

7t 10m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Malmö

1 lentokenttä
Paras Malmö - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 112 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Malmö on 289 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Malmö on 7t 10m.
Helsinki - Malmö ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Malmö lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Malmö: Malmö (MMX)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Malmö

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Malmö?

helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Malmö on helmikuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Malmö?

perjantai. Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Malmö?

illalla. Helsinki - Malmö lennot ovat noin 41 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Malmö?

Scandinavian Airlines. Braathens Regional Aviation ja Scandinavian Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Malmö reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Malmö reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö ja saat parhaat Helsinki - Malmö lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Malmö lento?

56 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Malmö on noin 56 päivää ennen lähtöä

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Malmö

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Malmö lennot vaihtamalla välilehteä
Scandinavian Airlines
29. joulukuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
MMX11:25Malmö
9. tammikuuta
MMX01:15Malmö
6t 55m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Malmö

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Malmö, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
10. tammikuuta
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
MMX15:00Malmö
Useita lentoyhtiöitä
9. tammikuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 45m
2 välilaskua
MMX11:25Malmö
Scandinavian Airlines
9. tammikuuta
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
1 välilasku
MMX11:25Malmö

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Malmö

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Malmö momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Scandinavian AirlinesHintaalk. 142 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
7,5

Koneeseennousu

7,2

Mukavuus

7,7

Henkilökunta

6,7

Viihde

6,7

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Etsi Scandinavian Airlines lentoja
Braathens Regional AviationHintaalk. 156 €Ilmainen peruutusArvostelut
10,0
Etsi Braathens Regional Aviation lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Malmö, kuten Scandinavian Airlines ja Braathens Regional Aviation ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Malmö etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Malmö välinen etäisyys on noin 866,0 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 7t 10m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.


Lennot Helsingistä Malmöhön pystyy järkevästi tekemään vain Helsinki-Vantaan ja Malmön lentoasemien välillä. Helsingissä ja sen lähiseuduilla olevilta muilta lentoasemilta, kuten pieneltä Malmin lentokentältä, ei järjestetä kansainvälisiä lentoja. Myöskään Malmön lähellä ei muita kansainvälisiä lentokenttiä ole, ellei matkaa Malmöhön jostain syystä halua aloittaa Tanskan puolelta Roskilden lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentoasemalla palvelut ovat monipuolisia ja moderneja. Hyvän ravintola- ja ostospaikkavalikoiman lisäksi löydät kentältä useita oleskelu- ja työskentelytiloja, lasten leikkipaikan sekä lemmikeille suunnatun erillisen alueen. Omaa mukavuutta voi parantaa entisestään vaikkapa hierontasalongissa. Lennot Helsingistä Malmöhön on myös mukava aloittaa Helsinki-Vantaalta, koska asemalle on mitä mainioimmat kulkuyhteydet. Malmön modernilla lentoasemalla on myös perinteisten rahanvaihto- ja kauppapaikkojen lisäksi ravintoloita sekä oleskelu- ja konferenssitilat. Malmön lentoasema on myös lapsiystävällinen, sillä sieltä löydät lapsille kivan leikkipaikan. Luonnollisesti lentokentällä on nykypäivän mukaisesti langaton verkko, postipalvelut ja autovuokraamojen tiskit.


Helsingistä on helppo kulkea Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Lentokentän ja kaupungin välin kulkemiseen soveltuvat esimerkiksi I- ja P-junat, jotka kuljettavat lentoasemalle useilta juna-asemilta ympäri Helsinkiä ja Suomen pääkaupunkiseutua. Useilla bussilinjoilla, kuten numeroilla 415 ja 615, pääsee myös lentoasemalle kaupungista käsin näppärästi. Taksi on luonnollisesti vaivaton, joskin kalliimpi, tapa liikkua lentoaseman ja kaupungin välinen matka. Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkeminen omalla autolla on selkeiden opasteiden ja hyväkuntoisten teiden vuoksi yksinkertaista. Perillä auton saa turvalliseen, joskin maksulliseen pysäköintiin, jonka voi halutessaan varata vaikka useita kuukausia ennen paikalle saapumista. Näin pystyy säästämään saapuessa aikaa, ja myös pysäköinnin hintaa saa monesti hieman alemmas. Vuokra-autolla liikkujien saattaa olla järkevää harkita Helsinki-Vantaan lentoasemalla toimivien autovuokraamojen palveluja, koska niitä käyttämällä auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus onnistuvat erittäin kätevästi. Tarpeen vaatiessa lentoasemalla on myös hyvä yöpyä muutaman laadukkaan majoitusvaihtoehdon ansiosta. Malmön lentoaseman ja itse kaupungin välisen matkan pystyy kulkemaan muutamalla eri tavalla. Edullisin kulkemisen muoto ovat lentokenttäbussit, jotka kuljettavat tasaiseen tahtiin matkustajia kaupungin ja lentoaseman välillä. Lentoasemalta on myös helppo napata taksi ja kulkea sillä kaupunkiin. Taksien etukäteen varaaminen onnistuu myös helposti. Autonvuokraus onnistuu myös Malmön lentoasemalla kätevästi ja kaupunkiin pääsee suurta E65-moottoritietä länteen ajamalla helposti.

Helsingistä Malmöhön matkustettaessa lennot laskeutuvat Malmön lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungista itään. Malmön lentoasema palvelee erityisesti nimenomaan Malmön kaupunkia, mutta lentoasemalta pääsee toki kätevästi myös muihin lähiseutujen kaupunkeihin. Lentokentältä kulkee suora bussilinja esimerkiksi Lundin kaupunkiin. Lisäksi Malmön kautta matkaa saa helposti jatkettua vaikka Kööpenhaminan puolelle asti Tanskaan. E65-moottoritietä itään ajamalla pääsee Ystadiin ja lentoasemalta etelään lähtiessä maantietä 108 Trelleborgin kaupunkiin. Parhaiten eteläisen Ruotsin kaupunkeihin ja kyliin pääsee ajamaan suoraan lentoasemalta vuokraamalla sieltä itselleen auton. Näin läheisiin pienempiin kyliin ja kaupunkeihin saa tutustuttua omassa tahdissa. Tiestö on Etelä-Ruotsissa hyvässä kunnossa ja esimerkiksi aivan eteläisen Ruotsin rannikkoa pitkin voi huristella vaikkapa Trelleborgista Ystadiin erittäin kätevästi. Lisäksi Malmön lentoasemalta pystyy luonnollisesti tekemään helposti Ruotsin sisäisiä lentoja, mikäli Malmön lisäksi haluaa tutustua maan muihin isoihin kaupunkeihin. Pääsin lennot Helsingistä Malmöhön tehdään kuitenkin nimenomaan Malmöhön mennessä tai sen toimiessa yhtenä kaupunkikohteena esimerkiksi Kööpenhaminan lisäksi.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Malmö -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta53 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Nopein lentoaika2t 10m
Halvin hinta87 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika7t 35m
Halvin hinta238 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika11t 25m
Halvin hinta260 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika5t 25m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta118 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Nopein lentoaika17t 25m
Halvin hinta403 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Nopein lentoaika45t 50m
Halvin hinta919 €

Vastaavia ​​Helsinki - Malmö lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Malmö vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Malmö on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Malmö nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Malmö voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Malmö lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Malmö lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.