Halvat lennot Halmstad

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Halmstad lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Halmstad lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Göteborg

HALVIN REITTI Helsinki - Halmstad

Helsinki (HEL) - Göteborg (GOT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Halmstad kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Göteborg Landvetterin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 177 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Halmstad?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Halmstad?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Halmstad hintaan 35 €/henkilö, mikä on 87 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Halmstad. Löydät halvimmat hinnat alueelle Halmstad valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Löytyykö kaupungin Halmstad lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Halmstad kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ängelholm lentokenttä (42 km kaupungin Halmstad keskustasta), Kristianstad lentokenttä (113 km kaupungin Halmstad keskustasta), Göteborg Landvetterin lentoasema lentokenttä (116 km kaupungin Halmstad keskustasta), Växjö lentokenttä (117 km kaupungin Halmstad keskustasta) tai Malmö lentokenttä (131 km kaupungin Halmstad keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Halmstad lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 189 € henkilöä kohti ja Halmstad lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Halmstad. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Halmstad?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Halmstad
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Halmstad?

  Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Halmstad kohteesta Suomi on Braathens Regional Aviation. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Halmstad