Halvat lennot Portorož

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Portorož lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Portorož lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ljubljana

HALVIN REITTI Helsinki - Portorož

Helsinki (HEL) - Ljubljana (LJU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Portorož kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 262 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Portorož?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Portorož?

    145 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Portorož. Tämän lennon lähtölentokenttä on Moskova, ja se on 50 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Portorož. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Portorož omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Portorož lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Portorož on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Portorož harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (103 km kaupungin Portorož keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Portorož lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä Portorož on tyypillisesti Portorož lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 292 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Portorož


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Slovenia

Eikö sittenkään Portorož? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Slovenia