Lennot Eurooppa Ruotsi Tukholma Helsinki lento kohteeseen Tukholma

Halvat lennot Helsinki - Tukholma

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Tukholma (STO)
pe 4.6.
pe 11.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Tukholma

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Tukholma

Paras löydetty hinta66 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Tukholma viimeisten 72 tunnin aikana on 66 €
Lyhyin lentoaika1h 15mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Tukholma on 1h 15m.
Suora lentosuSuoria lentoja Helsinki - Tukholma reitille lennetään sunnuntai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Finnair.
Lentokentät kohteessa Tukholma4 lentokenttää4 lentokenttää lähellä Tukholma: Tukholma Skavstan lentoasema (NYO), Tukholma Vasteras/Hasslo (VST), Tukholma Bromman lentoasema (BMA), Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema (ARN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Tukholma

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tukholma?

heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Tukholma on heinäkuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Tukholma?

torstai
Viikon halvin päivä on torstai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Tukholma?

illalla
Helsinki - Tukholma lennot ovat noin 10 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tukholma?

Finnair
Finnair, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Tukholma reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Tukholma reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Tukholma lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Tukholma lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Tukholma on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Tukholma: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Tukholma lennot vaihtamalla välilehteä
Norwegian
2. kesäkuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN13:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
8. kesäkuuta
ARN09:30Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
4. kesäkuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN13:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
6. kesäkuuta
ARN16:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL17:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
31. toukokuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN13:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
6. kesäkuuta
ARN16:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL17:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Tukholma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Tukholma, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Finnair
Norwegian
8. kesäkuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN13:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Norwegian
24. kesäkuuta
HEL12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN13:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Norwegian
7. kesäkuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN13:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Tukholma

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Tukholma momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Norwegian
Hintaalk. 60 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,1
SAS
Hintaalk. 66 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
8,6

Koneeseennousu

8,0

Comfort

8,7

Henkilökunta

7,4

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Finnair
Hintaalk. 67 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1
Norwegian Air International
Hintaalk. 69 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma, kuten Finnair, Norwegian ja Norwegian Air International ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Tukholma?

Lentoyhteydet Helsingin ja Tukholman välillä ovat tiiviit. Tukholmaan on mahdollista lentää Helsingistä suorin lennoin, ja ruotsalaiskaupunkiin on tarjolla myös välilaskullisia lentoja. Suorat lennot Helsingistä Tukholmaan liikennöivät suomalainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen Scandinavian Airlines (SAS). Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöidään Tukholmaan useita suoria lentoja päivässä. Välilaskulliset lennot Tukholmaan voi saada esimerkiksi latvialaisen airBalticin lentotarjonnasta, mutta vertaa lentoaikoja ja -hintoja tarkkaan. Vaihtolennot tulevat harvoin suoria lentoja edullisemmiksi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin alueella. Vaikka keskustasta on lentokentälle matkaa noin 18 kilometriä, voi lentoasemalle päästä Helsingin keskustasta nopeimmillaan noin puolessa tunnissa. Nopeimpia vaihtoehtoja lentokentälle siirtymiseen ovat I- ja P-lähijunat, jotka lähtevät matkaan Helsingin rautatieasemalta. Mikäli matkustat lentoasemalle mieluummin bussilla, nopeimman linja-autoyhteyden keskustasta kentälle tarjoaa Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Yleensä lentokenttäbussin matka keskustasta kentälle kestää noin puoli tuntia, mutta liikenne voi vaikuttaa tarkkaan matka-aikaan. Pidä mielessä myös HSL:n julkisen liikenteen bussit, joita liikennöi lentoasemalle eri puolilta Helsinkiä. Rautatieaseman tuntumasta lentokentälle pääsee busseilla 415 ja 615.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Tukholmassa?

Lennot Helsingistä Tukholmaan laskeutuvat Tukholmassa joko Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats) tai Bromman lentokentälle (Stockholm-Bromma flygplats). Arlandan lentoasema sijaitsee reilun 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, mutta lentoasemalta pääsee ydinkeskustaan kätevästi Arlanda Express -junalla. Junamatka Tukholman ytimeen on nopea, sillä se kestää vain noin 20 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 295 Ruotsin kruunua (noin 29 euroa). Noin yhdeksän kilometrin päässä keskustalta sijaitsevalta Bromman lentoasemalta pääsee keskustaan vaivattomimmin Flygbussarna-lentokenttäbussilla. Bussilippu maksaa noin 85 kruunua (noin 8,30 euroa).

Kuinka kauan Helsinki–Tukholma lento kestää?

Lennot Helsingistä Tukholmaan ovat yhtä nopeita kuin Suomen sisäiset kotimaan luonnot, sillä matka-aika on suorilla lennoilla vain noin yksi tunti. Välilaskullisilla lentoreiteillä matka-aika venyy helposti noin kolmeen tuntiin.

Milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan?

Tukholma on kiehtova skandinaavinen kaupunkikohde, jolla on matkailijoille paljon tarjottavaa vuoden ympäri. Erityisen suosittuja lennot Helsingistä Tukholmaan ovat kuitenkin kesälomakaudella sekä joulu- ja tammikuun vaihteessa. Kesällä Tukholmassa on mahdollista nauttia auringonpaisteessa esimerkiksi Skansenin ulkoilmamuseosta ja vanhastakaupungista, Gamla stanista. Jouluisin matkailijoita taas kutsuvat Tukholmaan loppumattomat ostosmahdollisuudet ja upeat jouluvalot. Lentoliput Helsingistä Tukholmaan voi saada halvalla varsinkin huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa. Jos reissubudjettisi on pieni, hyödynnä kevään ja syksyn edulliset lennot ja majoitusmahdollisuudet. Molempina vuodenaikoina Ruotsin pääkaupungissa voi viettää tunnelmallisen kaupunkiloman keskimääräistä edullisempaan hintaan.

Tarvitaanko lennolle Tukholmaan passia/viisumia?

Suomesta Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin matkustettaessa passia ei ole pakko ottaa mukaan lennolle. Pohjoismaiden välillä vallitsevan vapaan liikkuvuuden ansiosta myös virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Tukholman lennoille.


Vinkkejä Tukholmaan

 • Tukholmassa on käytössä euron sijaan Ruotsin kruunu. Valuutanvaihdosta ei kuitenkaan kannata stressata ennen Tukholman matkaa. Ostosten maksaminen onnistuu kaupungissa luottokortilla lähes kaikissa kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Käteistä voi halutessaan nostaa helposti kaupungin lukemattomista valuutanvaihtopisteistä ja pankkiautomaateista.
 • Ensimmäisiä kertoja Tukholmaan matkustavien kannattaa harkita Stockholm Pass -kortin hankintaa, sillä sen hintaan sisältyy sisäänpääsy yli 60 mielenkiintoiseen vierailukohteeseen. Kortin avulla pääset myös esimerkiksi veneretkelle Tukholman saaristoon. Joukkoliikenneyhteyksiä käyttävien kannattaa hankkia Stockholm Passin oheen myös Stockholm Travelcard -matkakortti, jolla kaupungin joukkoliikennevälineitä voi käyttää rajoituksetta. Stockholm Passin päivähinta yhtä aikuista kohti on noin 650 kruunua (noin 63 euroa) ja Stockholm Travelcard maksaa alkaen noin 125 kruunua (noin 12 euroa), mutta hinnat ja muut ehdot kannattaa ehdottomasti tarkistaa netistä.
 • Tukholma on lapsiperheille helppo ja mielenkiintoinen lentokohde. Lentoaika kaupunkiin on lyhyt, eli Tukholma on sopiva valinta niillekin perheille, joissa on aktiivisia taaperoikäisiä. Perheitä kutsuu vierailulle varsinkin Djurgårdenin vehreä kaupunginosa, jossa sijaitsee Gröna Lundin huvipuisto.

(Hinnat tarkistettu 12.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Tukholma

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Malmö reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 00m
Halvin hinta
241 €
Oulu - Karlstad reitin lennot
Lyhyin lentoaika
35t 00m
Halvin hinta
851 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Tukholma:


Lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tukholma

Eikö Tukholma houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin kohteessa Tukholma

Lennot Eurooppa Ruotsi Tukholma Helsinki lento kohteeseen Tukholma
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka