Etsi halvat lennot Arvidsjaur

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 10/12
la 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Arvidsjaur lentotiedot ja trendit

Tutustu Arvidsjaur lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Arvidsjaur?

23 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Arvidsjaur. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tukholma, ja se on 90 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Arvidsjaur. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Arvidsjaur omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Arvidsjaur lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Arvidsjaur lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Luulaja

HALVIN REITTI Helsinki - Arvidsjaur

Helsinki (HEL) - Luulaja (LLA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Arvidsjaur kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Luulajan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 256 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Arvidsjaur

Arvidsjaur on kylä ja kunta Pohjois-Ruotsissa Norrbottenin läänissä eli Ruotsin Lapissa. Lennot Arvidsjauriin (AJR) ovat Suomesta sujuvimmat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tällä yhteydellä on vaihto Tukholman Arlandan kentällä. Menolento kestää reilut neljä ja puoli tuntia ja paluu yleensä kauemmin lentojen aikataulujen takia, koska vaihto Tukholmassa on tuolloin pidempi. Useimmiten paluulento kestää noin kahdeksan ja puoli tuntia. Muilta Suomen kentiltä ei ole automaattista yhteyttä Arvidsjauriin, mutta kaupunkiin voi matkustaa omatoimisella vaihdolla useimmista kaupungeista, sillä Suomesta on useampi yhteys Arlandaan. Esimerkiksi Tampereelta Arlandaan lentää reilussa tunnissa, ja sitten konetta voi vaihtaa itsenäisesti edelleen Arvidsjauriin lentävään koneeseen. Arlandasta Arvidsjauriin lento kestää myöskin noin reilun tunnin. Samalla tavalla paikalle pääsee vaikkapa Oulusta. Lento Tukholmaan kestää noin kolme ja puoli tuntia ja Tukholmasta Arvidsjauriin reilun tunnin. Omatoimisella vaihdolla matkustettaessa odotusajat lentokentällä voivat luonnollisesti venyä pitkiksi. Tällöin täytyy myös varautua tekemään uusi check-in- ja turvatarkastusrupeama vaihtokentällä.

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole saatavilla suoraa yhteyttä Arvidsjaurin lentokentälle. Nopeimmin ja kätevimmin lennot Ruotsin Arvidsjauriin tapahtuvat kuitenkin Helsingistä käsin. Tällöin tarvitaan yksi vaihto Tukholmassa, ja menomatka kestää noin neljä puoli tuntia. Tämä on ainoa automaattinen yhteys Suomesta Arvidsjauriin. Lennot Arvidsjaurin lentokentälle ovat kuitenkin päivittäisiä Tukholman Arlandan kentältä, joten periaatteessa kaikista Suomen kaupungeista, joista on yhteys Arlandaan, pystyy myös lentämään eteenpäin Arvidsjauriin. Tällöin lennot tulee varata erikseen ja hoitaa vaihto Tukholmassa itsenäisesti. Kuudelta Suomen kentältä Helsingin lisäksi on yhteys Arlandaan, esimerkiksi Tampereelta, Turusta, Rovaniemeltä ja Kuopiosta. Rovaniemeltä, Oulusta ja Kuopiosta lennettäessä on vaihto Helsingissä. Näillä reiteillä yhteismatkustusaika vaihtelee lentojen ja vaihtoaikojen mukaan. Esimerkiksi lennettäessä Kuopiosta Tukholmaan Helsingin kautta, matkaan kuluu hieman alle neljä tuntia, ja Tukholmasta eteenpäin Arvidsjauriin reilu tunti. Tähän pitää lisätä vaihtoaika Arlandan kentällä, joka voi olla jopa kahdeksan tuntia. Turusta tai Tampereelta lähdettäessä Tukholmaan taas lentää noin tunnin verran, Arvidsjauriin saman noin tunnin ja vaihtoaika kentällä on yleensä muutamia tunteja. Arvidsjaurin lentotarjoukset kannattaa tarkistaa ruotsalaisilta lentoyhtiöiltä, niin saa ajantasaisimman tiedon hinnoista ja lentojen aikatauluista.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Arvidsjaur on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Arvidsjaur harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lycksele lentokenttä (118 km Arvidsjaur keskustasta), Luulajan lentoasema lentokenttä (136 km Arvidsjaur keskustasta), Skellefteå lentokenttä (140 km Arvidsjaur keskustasta) tai Vilhelmina lentokenttä (160 km Arvidsjaur keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Skellefteå lentokenttä keskimääräiseen hintaan 204 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Arvidsjaur lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Arvidsjaur lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Arvidsjaur?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Arvidsjaur

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Arvidsjaur?

Lentäessäsi kohteeseen Arvidsjaur kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Scandinavian Airlines tai Norwegian. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Arvidsjaur ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Arvidsjaur lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Arvidsjaurin lentokentältä?

Arvidsjaurin lentokenttä sijaitsee melko lähellä kylän keskustaa Byske-joen toisella puolella. Autolla matkaa lentokentältä keskustaan ei ole pitkästi, joten se taittuu nopeasti alle vartissa. Lentokentällä palvelee myös pari taksiyhtiötä, jotka kuljettavat matkustajia kätevästi Arvidsjaurin keskustaan tai pidemmälle. Myös läheiseen suurempaan kaupunkiin eli Arjeplogiin on kentältä saatavilla erikseen tilattava bussikuljetus. Lentokentältä voi myös hankkia vuokra-auton vierailun ajaksi, sillä kentällä toimii useita autonvuokrausyrityksiä.


Kohteen Arvidsjaur viisumivaatimukset

Pohjoismaiden välillä vallitsee sen kansalaisia koskeva passivapaus, joten periaatteessa passia tai viisumia ei tarvitse Ruotsiin matkustettaessa. Tarvittaessa henkilöllisyys on kuitenkin pystyttävä todistamaan myös Ruotsissa, joten mukana on hyvä olla voimassa oleva virallinen henkilötodistus, toisin sanoen passi tai kansallinen henkilökortti.


Aloita matkan suunnittelu - Arvidsjaur


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Arvidsjaur

Arvidsjaur on pohjoinen kaupunki Ruotsin Lapissa, jolla on erityisen paljon tarjottavaa kauniin luonnon ja ulkoilun parissa. Kunta kuuluu myös Ruotsin saamelaisalueeseen, joten saamelaiskulttuuriin ja historiaan tutustuminen onnistuu. Yksi hienoimmista alueen nähtävyyksistä on Lappstaden, 1700-luvulla rakennettu niin kutsuttu kirkkokaupunki, jonka kodat ja mökit rakennettiin alueen liikkuville poropaimensaamelaisille, jotta he voisivat käydä pakollisissa kirkkomessuissa. Nykyään se on suurin kotakeskittymä koko Saamenmaalla. Kodat ovat yksityisomistuksessa, mutta alueella järjestetään opaskierroksia. Arvidsjaurin alueella on lisäksi lukuisia patikka- ja ulkoilureittejä, osa pidempiä ja osa lyhyempiä. Esimerkiksi Kyrkstigen, eli Kirkkopolku, kulkee lenkin lähellä keskustaa, kun taas Vittjåkksleden vie keskustan tuntumasta läheisen Vittjåkin vaaran laelle. Vittjåkin kupeessa on myös laskettelurinne. Arvidsjaurin kunnan alueella sijaitsee myös Reivo, Ruotsin suurin luonnonsuojelualue, josta sieltäkin löytyy patikkareittejä käveltäviksi. Alueella on lisäksi monia levähdyspaikkoja sekä autiotupia, joissa voi yöpyä, jos on pidemmällä vaelluksella. Arvidsjaurin alueella on paljon ulkoilma-aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Talvisin voi hiihtää, lasketella tai kokeilla koiravaljakkoajoa. Kesäisin taas voi vaeltaa, kalastaa ja tehdä melontaretkiä. Kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Gamla Prästgårdeniin eli kotimuseoon ja vanhaan pappilaan, jossa esitellään alueen entisaikojen elämää. Museon yhteydessä toimii myös kahvila ja käsityömyymälä. Kaupungin kaunis vuonna 1902 rakennettu puukirkko on myös vierailun arvoinen.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Arvidsjaur. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Arvidsjaur momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Arvidsjaur tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Arvidsjaur, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Arvidsjaur lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.