Halvat lennot Singapore

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Halvimmat lennot kaupungin Singapore lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Singapore lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Singapore

HALVIN REITTI Helsinki - Singapore

Helsinki (HEL) - Singapore (SIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Singapore kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Singapore Changi, jolloin hinta on keskimääräinen 517 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SINGAPOREheinäkuu5% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Singapore lennot maksavat keskimäärin vain 491 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SINGAPORE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu23% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Singapore lentojen keskimääräinen hinta on 636 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SINGAPORE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu492% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Singapore kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Singapore?

Kaakkoisaasialainen kaupunkivaltio Singapore on eksoottinen matkakohde, ja halvat lennot Singaporeen houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina. Niille, jotka pohtivat milloin on paras aika matkustaa Singaporeen, on tarjolla hyviä uutisia: säiden puolesta aurinkoinen kaupunki on erinomainen lomakohde vuoden ympäri. Marraskuusta tammikuuhun alueella voi sataa normaalia runsaammin, mutta toisaalta silloin matkat Singaporeen ovat erityisen edullisia. Eikä sadekausi Singaporessa ole suomalaisittain välttämättä lainkaan huono aika matkustaa muuten hyvin kuumaan maahan.

Singapore ei ole kaupunkikohteista halvin, mutta halpoja lentoja kaupunkiin on tarjolla runsaasti. Halvat lennot Singaporeen on mahdollista saada etenkin lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi toukokuulle. Monet hankkivat lentoliput Singaporeen kesälomalleen, joten esimerkiksi heinäkuussa hotellit ja lennot ovat hinnoiltaan korkeimmillaan. Pelkät lennot voi saada high season -ajallekin lentotarjousten kautta edullisesti. Lentolippujen hinnoissa on melko isoja eroja, joten niiden vertailu kannattaa.

Milloin halvat lennot Singaporeen kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lentoliput kannattaa buukata noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Pidä kuitenkin koko ajan silmät auki lento- ja majoitustarjousten varalta.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Singapore?

  heinäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Singapore kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 491 €. elokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Singapore, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 492 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Singapore?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 43 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Singapore. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 517 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 476 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Singapore?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Singapore kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 489 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Singapore on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 559 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Singapore?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Singapore on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 468 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Singapore on illalla, kun lennot maksavat noin 548 €.

 • Löytyykö kaupungin Singapore lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Singapore kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Singapore Changi lentokenttä (17 km kaupungin Singapore keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Singapore

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Singapore
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
SIN05:35Singapore Changi
26. joulukuuta
SIN18:35Singapore Changi
19t 35m
1 välilasku
HEL14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
12. joulukuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
1 välilasku
SIN05:00Singapore Changi
31. joulukuuta
SIN18:35Singapore Changi
19t 35m
1 välilasku
HEL14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. helmikuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
1 välilasku
SIN06:05Singapore Changi
3. maaliskuuta
SIN18:55Singapore Changi
18t 20m
1 välilasku
HEL13:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Singapore Airlines
21. huhtikuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 20m
1 välilasku
SIN21:50Singapore Changi
27. huhtikuuta
SIN20:30Singapore Changi
16t 45m
1 välilasku
HEL13:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
13. joulukuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 40m
2 välilaskua
SIN05:05Singapore Changi
27. joulukuuta
SIN18:05Singapore Changi
41t 05m
2 välilaskua
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
16. joulukuuta
HEL08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
1 välilasku
SIN05:20Singapore Changi
25. joulukuuta
SIN20:50Singapore Changi
28t 05m
1 välilasku
HEL00:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Singapore

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Singapore, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 40m
2 välilaskua
SIN18:45Singapore Changi
Turkish Airlines
5. tammikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
SIN06:10Singapore Changi
Finnair
20. helmikuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
SIN06:15Singapore Changi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Singapore
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

  Lentäessäsi kohteeseen Singapore kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Qatar Airways, Lufthansa tai Turkish Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Singapore ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Singapore lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Singaporeen laskeutuvat yleensä Changin kansainväliselle lentoasemalle, ja tälle kentälle saapuvat myös Finnairin suorat lennot Singaporeen. Lisäksi kaupunkia palvelee Seletarin lentoasema. Changin lentokentältä keskustaan pääsee parhaiten metrolla, tosin taksi on hieman nopeampi vaihtoehto. Taksimatkan hinta nousee kuitenkin normaalisti noin 20 dollariin. Keskustaan liikennöi myös busseja.


Singapore: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Singapore
Helsinki - Singapore reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 20m
Halvin hinta448 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Singapore

Singapore on kompaktin kokoinen saari, joten moneen paikkaan pääsee varsinkin ydinkaupungin alueella helposti kävelemällä. Hyviä vaihtoehtoja kaupungissa liikkumiseen ovat myös metrot, bussit ja taksit, sillä taksimatkat tulevat Singaporessa selvästi Suomea edullisemmiksi. Bussi- ja metromatkat voi maksaa kätevästi EZ-Link-kortilla, johon voi ladata rahaa esimerkiksi kaupungin metropysäkeillä. Matkailijoille hyvä vaihtoehto on myös Singapore Tourist Pass -turistikortti, jolla julkista liikennettä saa käyttää rajoituksetta. Päiväpassin hinta on noin 10 dollaria, kahden päivän passin hinta noin 16 dollaria ja kolmen päivän passin hinta noin 20 dollaria. Korttiin liittyy myös muita matkailijoille hyödyllisiä etuja.

Suomalaismatkailija voi halutessaan vuokrata Singaporesta myös auton omaan käyttöönsä, ja hyvä paikka auton vuokraukseen on esimerkiksi lentokenttä. Hinnat vaihtelevat sesongeittain, ja kuskin kannattaa olla varuillaan ratissa, sillä Singaporessa noudatetaan vasemmanpuoleista liikennettä.


Kohteen Singapore viisumivaatimukset

Turistimatkalle Singaporeen lähtevä Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia reissunsa ajaksi, mutta viisumivapaa opiskelu maassa voi kestää enimmillään 90 päivää. Singaporen-matkalla on aina oltava mukana voimassa oleva passi, ja passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeenkin. Passista ja muista tärkeistä matkustusasiakirjoista kannattaa ottaa kopiot esimerkiksi skannaamalla ne ja lähettämällä dokumentit omaan sähköpostiin. Näin niiden tiedot pysyvät tallessa silloinkin, jos alkuperäiset katoavat. Singaporeen liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustusilmoitukset auttavat paikantamaan Suomen kansalaiset maailmalta esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Suomen Singaporen-suurlähetystö sijaitsee Singaporen kaupungin alueella, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.org.sg.


Aloita matkan suunnittelu - Singapore


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Singapore

Miten löydän halvimmat lennot Singaporeen?

Halvat lennot Singaporeen voi löytää etenkin suosituimpien turistisesonkien ulkopuolelle ja runsassateisimpien kuukausien ajalle.

Kiinnostavatko Singaporen nähtävyydet?

Sentosan saari, Gardens by the Bay -puutarhat ja Singaporen Universal Studios -studiot kuuluvat kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Singaporeen?

Suojaudu hyvin auringolta ja varaudu sateisimpien kuukausien aikana myös sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Singaporessa

Käytä hyväksesi hotellien ja julkisten tilojen ilmaisia WiFi-yhteyksiä.

Onko Singaporessa turvallista?

Singaporessa lakeja valvotaan tiukasti, joten kaupunkivaltio on turvallinen matkakohde. Matkavakuutus kannattaa toki olla voimassa tähänkin kaukokohteeseen matkustaessa.

Voiko Singaporessa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijoille suositellaan pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Singaporessa?

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin, mutta se otetaan ilolla vastaan.

Millainen on Singaporen hintataso?

Hintataso on Suomen hintoja selvästi edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Singapore?

Aikaero on Suomeen verrattuna kesäisin +5 tuntia ja talvisin +6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Singapore?

Välimatka on noin 9 255 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Singaporessa?

Singaporen dollareita voi vaihtaa helposti paikan päällä kaupungissa, mutta myös yleisimmillä luottokorteilla maksaminen onnistuu.