Etsi halvat lennot Singapore

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Singapore

Yhteenveto Singapore lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

328 €

Halvin meno-paluulennon hinta

533 €

Nopein lentoaika

12t 35m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Singapore kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 328 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Singapore kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 533 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi).
Nopein lento kohteeseen Singapore kohteesta Suomi kestää 12t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Singapore mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Singapore lentotiedot ja trendit

Tutustu Singapore lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Singapore?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Singapore kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 580 €. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Singapore, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 587 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Singapore?

34 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Singapore. Tämän lennon lähtölentokenttä on Penang, ja se on 98 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Singapore. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Singapore omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Singapore?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Singapore kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 683 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Singapore on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 772 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Singapore?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Singapore on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 560 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Singapore on illalla, kun lennot maksavat noin 771 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Singapore?

Keskimääräinen Suomi–Singapore lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Singapore Changi kestää keskimäärin 12t 35m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Singapore Changi kestää keskimäärin . Singapore Changi on alueen Singapore suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Singapore?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 50 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Singapore. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 701 €.

Halvimmat lennot kaupungin Singapore lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Singapore lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Singapore

HALVIN REITTI Helsinki - Singapore

Helsinki (HEL) - Singapore (SIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Singapore kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Singapore Changi, jolloin hinta on keskimääräinen 701 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SINGAPOREtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Singapore lennot maksavat keskimäärin vain 580 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SINGAPORE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu22% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Singapore lentojen keskimääräinen hinta on 858 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SINGAPORE KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu355% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Singapore kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Singapore

Kaakkoisaasialainen kaupunkivaltio Singapore on eksoottinen matkakohde, ja halvat lennot Singaporeen houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina. Niille, jotka pohtivat milloin on paras aika matkustaa Singaporeen, on tarjolla hyviä uutisia: säiden puolesta aurinkoinen kaupunki on erinomainen lomakohde vuoden ympäri. Marraskuusta tammikuuhun alueella voi sataa normaalia runsaammin, mutta toisaalta silloin matkat Singaporeen ovat erityisen edullisia. Eikä sadekausi Singaporessa ole suomalaisittain välttämättä lainkaan huono aika matkustaa muuten hyvin kuumaan maahan.

Singapore ei ole kaupunkikohteista halvin, mutta halpoja lentoja kaupunkiin on tarjolla runsaasti. Halvat lennot Singaporeen on mahdollista saada etenkin lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi toukokuulle. Monet hankkivat lentoliput Singaporeen kesälomalleen, joten esimerkiksi heinäkuussa hotellit ja lennot ovat hinnoiltaan korkeimmillaan. Pelkät lennot voi saada high season -ajallekin lentotarjousten kautta edullisesti. Lentolippujen hinnoissa on melko isoja eroja, joten niiden vertailu kannattaa.

Milloin halvat lennot Singaporeen kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lentoliput kannattaa buukata noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Pidä kuitenkin koko ajan silmät auki lento- ja majoitustarjousten varalta.

Singapore kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Singapore Changi lentokenttä (17 km Singapore keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Singapore Seletar lentokenttä keskimääräiseen hintaan 1445 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Singapore

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Singapore

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Singapore

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

Lentäessäsi kohteeseen Singapore kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Turkish Airlines, Qatar Airways tai Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Emirates lennot kohteeseen Singapore

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Singapore on Emirates, ja se liikennöi 21 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Dubai Intl, ja paras tarjous Emirates lennolle kohteeseen Singapore on 510 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 134 Emirates Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,4.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Singapore

Turkish Airlines (8,0/10, 158 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Singapore tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 465 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Singapore on keskimäärin viikossa 28 Turkish Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Singapore ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Singapore lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Singaporeen laskeutuvat yleensä Changin kansainväliselle lentoasemalle, ja tälle kentälle saapuvat myös Finnairin suorat lennot Singaporeen. Lisäksi kaupunkia palvelee Seletarin lentoasema. Changin lentokentältä keskustaan pääsee parhaiten metrolla, tosin taksi on hieman nopeampi vaihtoehto. Taksimatkan hinta nousee kuitenkin normaalisti noin 20 dollariin. Keskustaan liikennöi myös busseja.


Singapore: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Singapore
Helsinki - Singapore reitin lennot
Nopein lentoaika12t 35m
Halvin hinta533 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Singapore

Singapore on kompaktin kokoinen saari, joten moneen paikkaan pääsee varsinkin ydinkaupungin alueella helposti kävelemällä. Hyviä vaihtoehtoja kaupungissa liikkumiseen ovat myös metrot, bussit ja taksit, sillä taksimatkat tulevat Singaporessa selvästi Suomea edullisemmiksi. Bussi- ja metromatkat voi maksaa kätevästi EZ-Link-kortilla, johon voi ladata rahaa esimerkiksi kaupungin metropysäkeillä. Matkailijoille hyvä vaihtoehto on myös Singapore Tourist Pass -turistikortti, jolla julkista liikennettä saa käyttää rajoituksetta. Päiväpassin hinta on noin 10 dollaria, kahden päivän passin hinta noin 16 dollaria ja kolmen päivän passin hinta noin 20 dollaria. Korttiin liittyy myös muita matkailijoille hyödyllisiä etuja.

Suomalaismatkailija voi halutessaan vuokrata Singaporesta myös auton omaan käyttöönsä, ja hyvä paikka auton vuokraukseen on esimerkiksi lentokenttä. Hinnat vaihtelevat sesongeittain, ja kuskin kannattaa olla varuillaan ratissa, sillä Singaporessa noudatetaan vasemmanpuoleista liikennettä.


Kohteen Singapore viisumivaatimukset

Turistimatkalle Singaporeen lähtevä Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia reissunsa ajaksi, mutta viisumivapaa opiskelu maassa voi kestää enimmillään 90 päivää. Singaporen-matkalla on aina oltava mukana voimassa oleva passi, ja passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeenkin. Passista ja muista tärkeistä matkustusasiakirjoista kannattaa ottaa kopiot esimerkiksi skannaamalla ne ja lähettämällä dokumentit omaan sähköpostiin. Näin niiden tiedot pysyvät tallessa silloinkin, jos alkuperäiset katoavat. Singaporeen liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustusilmoitukset auttavat paikantamaan Suomen kansalaiset maailmalta esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Suomen Singaporen-suurlähetystö sijaitsee Singaporen kaupungin alueella, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.org.sg.


Aloita matkan suunnittelu - Singapore


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Singapore

Halvat lennot Singaporeen voi löytää etenkin suosituimpien turistisesonkien ulkopuolelle ja runsassateisimpien kuukausien ajalle.

Sentosan saari, Gardens by the Bay -puutarhat ja Singaporen Universal Studios -studiot kuuluvat kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Suojaudu hyvin auringolta ja varaudu sateisimpien kuukausien aikana myös sateisiin.

Singaporessa lakeja valvotaan tiukasti, joten kaupunkivaltio on turvallinen matkakohde. Matkavakuutus kannattaa toki olla voimassa tähänkin kaukokohteeseen matkustaessa.

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijoille suositellaan pullovettä.

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin, mutta se otetaan ilolla vastaan.

Hintataso on Suomen hintoja selvästi edullisempi.

Aikaero on Suomeen verrattuna kesäisin +5 tuntia ja talvisin +6 tuntia.

Välimatka on noin 9 255 kilometriä.

Singaporen dollareita voi vaihtaa helposti paikan päällä kaupungissa, mutta myös yleisimmillä luottokorteilla maksaminen onnistuu.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Singapore, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Singapore.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Singapore on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.