Etsi halvat lennot Sundsvall

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Sundsvall lentotiedot ja trendit

Tutustu Sundsvall lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sundsvall?

143 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Sundsvall. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tukholma, ja se on 69 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Sundsvall. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Sundsvall omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sundsvall

Miten kauan kestää lentää Sundsvalliin?

Suomesta ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja Sundsvalliin. Lennot Ruotsin Sundsvalliin joutuu lentämään Suomesta aina vähintään yhden välilaskun kautta. Kaikista helpoin ja nopein tapa on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Tukholmaan. Arlandan lentokentältä pääsee mukavan lyhyellä lennolla suoraan Sundsvalliin. Matkan kokonaispituus vaihtelee hieman ja on lentoyhteyksistä riippuen vajaasta neljästä tunnista noin kahdeksaan tuntiin. Euroopan isojen kenttien kautta pääsee myös lentämään, mutta tällöin joutuu tekemään ylimääräisen vaihdon ja matkaan saa kulumaan yhteensä melkein puoli päivää. Jos lentää muualta Suomesta, joutuu ensin ottamaan lennon Helsinki-Vantaalle, josta pääsee jatkamaan matkaa kohti Sundsvallia. Tämä lisää matka-aikaa yhden lennon ja vaihdon verran. Onneksi sekä Helsinki-Vantaan että Tukholman Arlandan lentokentillä riittää tekemistä vaihdon ajaksi. Molemmissa voit viettää aikaa mukavasti ravintolassa tai kahvilassa istuskellen, shoppaillen tai loungessa rentoutuen.

Mistä voit lentää suoraan Sundsvalliin?

Valitettavasti lennot Sundsvalliin joutuu lentämään vähintään yhdellä vaihdolla kaikilta Suomen lentokentiltä lentäessä. Suoria lentoja ei ole saatavilla, mutta onneksi Tukholman kautta pääsee perille kätevästi vain yhdellä vaihdolla. Lentoaika vaihdon kanssa on lyhimmillään vain vajaat neljä tuntia. Euroopan suurten kenttien kautta pääsee myös lentämään, mutta lentoajat ovat vaihtoineen kohtuuttoman pitkät. Tukholman lentokenttä on onneksi miellyttävä paikka viettää aikaa. Vaihdon aikana voit mukavasti jaloitella ja ennen kuin huomaatkaan, jatkolentosi on jo valmiina lähtöön. Muilta Suomen kentiltä lennettäessä matka-aika pitenee muutamalla tunnilla ylimääräisen vaihdon vuoksi Helsingissä.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sundsvall kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 159 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. joulukuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sundsvall, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 187 €.

Sundsvall kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hudiksvall lentokenttä (74 km Sundsvall keskustasta), Kramfors lentokenttä (77 km Sundsvall keskustasta), Soderhamn lentokenttä (126 km Sundsvall keskustasta), Ornskoldsvik lentokenttä (142 km Sundsvall keskustasta) tai Sveg lentokenttä (159 km Sundsvall keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Ornskoldsvik lentokenttä keskimääräiseen hintaan 459 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Muut matkustamoluokat Sundsvall lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Sundsvall lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sundsvall?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sundsvall

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sundsvall?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Sundsvall suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Scandinavian Airlines, Finnair ja Braathens Regional Aviation. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Sundsvall ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sundsvall lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Sundsvallin lentokentältä?

Sundsvallin lentokentältä pääsee kaupunkiin helpoiten joko taksilla tai vuokra-autolla. Bussit eivät nykyisin enää kulje lentoasemalle asti, ja lähin pysäkki on noin kilometrin päässä sijaitsevan moottoritieliittymän varrella. Matkan voi helposti kävellä hyvällä säällä, jos on vain vähän matkatavaraa mukana. Muuten helpoin tapa päästä kaupunkiin on taksi. Bussien aikataulu kannattaa lisäksi selvittää hyvissä ajoin, jos aikoo niillä kulkea. Taksit sen sijaan lähtevät aivan terminaalirakennuksen edestä. Lentokenttä on erittäin pieni, joten taksitolpalle kävelee muutamassa minuutissa. Osan takseista voit tilata itsellesi etukäteen, jolloin varmistat taksin olevan paikalla juuri silloin, kun laskeudut lentokentälle. Tämä säästää mukavasti aikaa ja vaivaa, matka on maksettu jo valmiiksi ja taksinkuljettaja on sinua odottamassa. Matka Sundsvallin keskustaan kestää vain noin puolisen tuntia. Lentokentältä löytyy lisäksi useampi autovuokraamo. Lähes kaikki suuret maailmanlaajuiset vuokraamot ovat paikalla edustettuina. Voit helposti napata auton mukaan ja matkustaa omaan tahtiin Sundsvallin keskustaan. Oma vuokra-auto on myös kätevä, jos jossain vaiheessa matkaa haluaa siirtyä myös muualle. Ruotsissa on helppoa ja turvallista ajaa itse, sillä liikenne on hyvin rauhallista.


Kohteen Sundsvall viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Sundsvallissa?

Sundsvall sijaitsee Ruotissa ja on EU-maa ja kuuluu Schengenin sopimukseen. Tämä takaa vapaan liikkuvuuden ja säännöllisiä rajatarkastuksia maiden välillä ei ole. Pohjoismaiden välillä vallitsee lisäksi vapaa liikkuvuus, joka takaa henkilöiden vapaan liikkuvuuden maasta toiseen. Suomesta Ruotsiin matkustettaessa ei siis tarvitse olla mukana minkäänlaista matkustusasiakirjaa. Kannattaa huomioida lentoyhtiöiden kuitenkin yleensä vaativan henkilökorttia tai passia, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan matkaan. Jos omistaa henkilökortin, passia ei ole pakko ottaa mukaan. Lisäksi Suomessa Schengen-viisumilla oleskelevat saavat vapaasti matkustaa sillä myös Ruotsiin.


Aloita matkan suunnittelu - Sundsvall


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sundsvall

Mitä voit nähdä ja tehdä Sundsvallissa?

Sundsvallissa riittää tekemistä useiksi päiviksi niin lapsille kuin aikuisille. Kaupungista löytyy paljon kaunista skandinaavista arkkitehtuuria ja historiaa. Päivää voi viettää ihan vain kaupungilla kävellen ja rakennuksia sekä monumentteja ihaillen. Museoista pitävän kannattaa suunnata Kulturmagasinetiin, jossa on esillä näyttelyitä esimerkiksi historiasta, luonnosta ja taiteesta. Rakennus itsessään on erittäin vaikuttava lasikatettuine sisäpihoineen. Sadepäivänä tai erittäin kylmänä talvipäivänä voi suunnata vaikka kaupungin suurimpaan ostoskeskukseen Birsta Cityyn. Täältä löydät lähes kaiken tarvittavan useiden kauppojen joukosta. Lasten kanssa voi kiivetä esimerkiksi kaupungin keskustan lähistöllä sijaitsevalle Norra Bergetille. Sieltä on kauniit näkymät kaupungille ja vanhoja puurakennuksia, joissa saattaa aistia sen, miten alueella on eletty 1800-luvulla. Lisäksi kaupungista löytyy kylpylä, jossa on myös vesiliukumäki ja muita aktiviteettejä lapsille. Jos mielii enemmän luonnon lähelle, voi valita yhden monista luonnonrannoista ja sen, suuntaako merelle vai järvelle. Talvisin pääsee vaikkapa luistelemaan yhdelle kaupungin useista jääkentistä. Lähistöllä sijaitsee myös laskettelukeskus. Kuulostaako Sundsvall seuraavalta matkakohteeltasi? Haluaisitko varata lennot Sundsvall-Timrån lentokentälle? Voit varat liput helposti itsellesi momondon kautta ja samalla näet parhaat Sundsvallin lentotarjoukset. Voit valita vaihtoehdoista ne lennot ja vaihdot, jotka sopivat parhaiten juuri omaan aikatauluusi.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Sundsvall. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Sundsvall, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Sundsvall, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Sundsvall. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.