Etsi halvat lennot Sundsvall

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Sundsvall lentotiedot ja trendit

Tutustu Sundsvall lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sundsvall?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sundsvall?


Halvimmat lennot kaupungin Sundsvall lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sundsvall lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sundsvall

HALVIN REITTI Helsinki - Sundsvall

Helsinki (HEL) - Sundsvall (SDL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sundsvall kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sundsvall/Harnosand, jolloin hinta on keskimääräinen 262 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SUNDSVALLsyyskuu39% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Sundsvall lennot maksavat keskimäärin vain 146 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SUNDSVALL KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu92% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Sundsvall lentojen keskimääräinen hinta on 462 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SUNDSVALL KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu400% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sundsvall kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sundsvall

Miten kauan kestää lentää Sundsvalliin?

Suomesta ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja Sundsvalliin. Lennot Ruotsin Sundsvalliin joutuu lentämään Suomesta aina vähintään yhden välilaskun kautta. Kaikista helpoin ja nopein tapa on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Tukholmaan. Arlandan lentokentältä pääsee mukavan lyhyellä lennolla suoraan Sundsvalliin. Matkan kokonaispituus vaihtelee hieman ja on lentoyhteyksistä riippuen vajaasta neljästä tunnista noin kahdeksaan tuntiin. Euroopan isojen kenttien kautta pääsee myös lentämään, mutta tällöin joutuu tekemään ylimääräisen vaihdon ja matkaan saa kulumaan yhteensä melkein puoli päivää. Jos lentää muualta Suomesta, joutuu ensin ottamaan lennon Helsinki-Vantaalle, josta pääsee jatkamaan matkaa kohti Sundsvallia. Tämä lisää matka-aikaa yhden lennon ja vaihdon verran. Onneksi sekä Helsinki-Vantaan että Tukholman Arlandan lentokentillä riittää tekemistä vaihdon ajaksi. Molemmissa voit viettää aikaa mukavasti ravintolassa tai kahvilassa istuskellen, shoppaillen tai loungessa rentoutuen.

Mistä voit lentää suoraan Sundsvalliin?

Valitettavasti lennot Sundsvalliin joutuu lentämään vähintään yhdellä vaihdolla kaikilta Suomen lentokentiltä lentäessä. Suoria lentoja ei ole saatavilla, mutta onneksi Tukholman kautta pääsee perille kätevästi vain yhdellä vaihdolla. Lentoaika vaihdon kanssa on lyhimmillään vain vajaat neljä tuntia. Euroopan suurten kenttien kautta pääsee myös lentämään, mutta lentoajat ovat vaihtoineen kohtuuttoman pitkät. Tukholman lentokenttä on onneksi miellyttävä paikka viettää aikaa. Vaihdon aikana voit mukavasti jaloitella ja ennen kuin huomaatkaan, jatkolentosi on jo valmiina lähtöön. Muilta Suomen kentiltä lennettäessä matka-aika pitenee muutamalla tunnilla ylimääräisen vaihdon vuoksi Helsingissä.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sundsvall?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sundsvall kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 146 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sundsvall, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 185 €.

Löytyykö kaupungin Sundsvall lähettyviltä muita lentokenttiä?

Sundsvall kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hudiksvall lentokenttä (74 km Sundsvall keskustasta), Kramfors lentokenttä (77 km Sundsvall keskustasta), Soderhamn lentokenttä (126 km Sundsvall keskustasta), Ornskoldsvik lentokenttä (142 km Sundsvall keskustasta) tai Sveg lentokenttä (159 km Sundsvall keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Sundsvall/Harnosand lentokenttä hinnat?

lentoa Sundsvall/Harnosand lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Sundsvall/Harnosand lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Sundsvall/Harnosand lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Sundsvall/Harnosand lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Sundsvall/Harnosand lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sundsvall/Harnosand lentokenttä?

Sundsvall/Harnosand lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Sundsvall/Harnosand lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sundsvall?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sundsvall

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sundsvall?

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Sundsvall

Scandinavian Airlines liikennöi noin 12 lentoa kohteeseen Sundsvall normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Scandinavian Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 134 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sundsvall). Käyttäjät ovat arvioineet Scandinavian Airlines 7,2/10 444 arvostelun perusteella momondon sivuilla.


Kohteen Sundsvall viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Sundsvallissa?

Sundsvall sijaitsee Ruotissa ja on EU-maa ja kuuluu Schengenin sopimukseen. Tämä takaa vapaan liikkuvuuden ja säännöllisiä rajatarkastuksia maiden välillä ei ole. Pohjoismaiden välillä vallitsee lisäksi vapaa liikkuvuus, joka takaa henkilöiden vapaan liikkuvuuden maasta toiseen. Suomesta Ruotsiin matkustettaessa ei siis tarvitse olla mukana minkäänlaista matkustusasiakirjaa. Kannattaa huomioida lentoyhtiöiden kuitenkin yleensä vaativan henkilökorttia tai passia, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan matkaan. Jos omistaa henkilökortin, passia ei ole pakko ottaa mukaan. Lisäksi Suomessa Schengen-viisumilla oleskelevat saavat vapaasti matkustaa sillä myös Ruotsiin.


Aloita matkan suunnittelu - Sundsvall


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sundsvall

Mitä voit nähdä ja tehdä Sundsvallissa?

Sundsvallissa riittää tekemistä useiksi päiviksi niin lapsille kuin aikuisille. Kaupungista löytyy paljon kaunista skandinaavista arkkitehtuuria ja historiaa. Päivää voi viettää ihan vain kaupungilla kävellen ja rakennuksia sekä monumentteja ihaillen. Museoista pitävän kannattaa suunnata Kulturmagasinetiin, jossa on esillä näyttelyitä esimerkiksi historiasta, luonnosta ja taiteesta. Rakennus itsessään on erittäin vaikuttava lasikatettuine sisäpihoineen. Sadepäivänä tai erittäin kylmänä talvipäivänä voi suunnata vaikka kaupungin suurimpaan ostoskeskukseen Birsta Cityyn. Täältä löydät lähes kaiken tarvittavan useiden kauppojen joukosta. Lasten kanssa voi kiivetä esimerkiksi kaupungin keskustan lähistöllä sijaitsevalle Norra Bergetille. Sieltä on kauniit näkymät kaupungille ja vanhoja puurakennuksia, joissa saattaa aistia sen, miten alueella on eletty 1800-luvulla. Lisäksi kaupungista löytyy kylpylä, jossa on myös vesiliukumäki ja muita aktiviteettejä lapsille. Jos mielii enemmän luonnon lähelle, voi valita yhden monista luonnonrannoista ja sen, suuntaako merelle vai järvelle. Talvisin pääsee vaikkapa luistelemaan yhdelle kaupungin useista jääkentistä. Lähistöllä sijaitsee myös laskettelukeskus. Kuulostaako Sundsvall seuraavalta matkakohteeltasi? Haluaisitko varata lennot Sundsvall-Timrån lentokentälle? Voit varat liput helposti itsellesi momondon kautta ja samalla näet parhaat Sundsvallin lentotarjoukset. Voit valita vaihtoehdoista ne lennot ja vaihdot, jotka sopivat parhaiten juuri omaan aikatauluusi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ruotsi

Eikö sittenkään Sundsvall? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ruotsi

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Sundsvall?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Sundsvall. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Sundsvall joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Sundsvall, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Sundsvall?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Sundsvall, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sundsvall juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Sundsvall. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sundsvall

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.