Lennot Eurooppa Ruotsi Tukholma Vaasa - Tukholma

Halvat lennot Vaasa - Tukholma

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Vaasa–Tukholma

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Vaasa Tukholma

Paras löydetty hinta 168 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Vaasa - Tukholma viimeisen 72 tunnin aikana on 168 €
Lyhyin lentoaika 1t 15m Lyhyin lentoaika Vaasa Tukholma on 1t 15m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Vaasa - Tukholma lennetään joka päivä.
Lentokentät Tukholma 4 lentokenttää 4 lentokenttää lähellä Tukholma: Tukholma Skavstan lentoasema (NYO), Tukholma Vasteras/Hasslo (VST), Tukholma Bromman lentoasema (BMA), Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema (ARN)

Miten löytää halvimmat lennot Vaasa Tukholma

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Tukholma?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Vaasa - Tukholma on maaliskuu ja kallein tammikuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tukholma?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Tukholma?
illalla
Vaasa - Tukholma lennot ovat noin 2 % kalliimpia aamulla kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tukholma?
Norwegian
Norwegian, Finnair ja SAS ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Vaasa - Tukholma reitillä
Mikä on halvin reitti?
Vaasan lentoasema - Tukholma Bromman lentoasema
Lennä Vaasan lentoasema - Tukholma Bromman lentoasema ja saat parhaat Vaasa - Tukholma lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Tukholma?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Vaasa - Tukholma on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Vaasa - Tukholma: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Vaasa - Tukholma lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Finnair
Finnair
29 helmik.
08:00
VAA
Vaasan lentoasema
4t 00m
1 välilasku
BMA
11:00
Tukholma Bromman lentoasema
Finnair
07 maalisk.
10:30
BMA
Tukholma Bromman lentoasema
3t 30m
1 välilasku
VAA
15:00
Vaasan lentoasema
183 €
Finnair
Finnair
29 helmik.
08:00
VAA
Vaasan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
ARN
16:00
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Finnair
07 maalisk.
22:05
ARN
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
10t 55m
1 välilasku
VAA
10:00
+1
Vaasan lentoasema
223 €
Finnair
Finnair
29 helmik.
08:00
VAA
Vaasan lentoasema
4t 00m
1 välilasku
BMA
11:00
Tukholma Bromman lentoasema
Finnair
07 maalisk.
10:30
BMA
Tukholma Bromman lentoasema
3t 30m
1 välilasku
VAA
15:00
Vaasan lentoasema
183 €
Finnair
Finnair
29 helmik.
08:00
VAA
Vaasan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
ARN
16:00
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Finnair
07 maalisk.
22:05
ARN
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
10t 55m
1 välilasku
VAA
10:00
+1
Vaasan lentoasema
223 €

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Vaasa–Tukholma?

Suorat lennot Vaasasta Tukholmaan operoi skandinaavinen SAS-lentoyhtiö. Suoria lentoja lennetään Pohjanlahden rannikolla sijaitsevasta Vaasasta Tukholmaan lähes päivittäin, ja yleensä lentoja on tarjolla useita päivässä. Kaupunkien välille on tarjolla myös käteviä välilaskullisia lentoyhteyksiä. Yhden välilaskun vaihtolennot operoi Vaasasta Tukholmaan suomalainen Finnair. Vertaa lentoja ja voit saada lennot Tukholmaan huomattavan edullisesti.

Lähtö: Miten päästä Vaasan lentokentälle?

Vaasan lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta keskustaan liikennöi Wasa Citysbusin, eli Vaasan paikallisliikenteen bussi numero 4, joka pysähtyy lentokentällä. Linja-auto liikennöi välillä Runsor–Vaasan tori. Bussi liikennöi lentokentälle arkisin yleensä noin tunnin välein. Linja-auton tarkat aikataulut voit tarkistaa ennen kentälle saapumista Vaasan paikallisliikenteen nettisivuilta. Matka-aika Vaasan torilta on noin 30 minuuttia. Paikallisbussilipun hinta on noin 3,20–5,20 euroa, riippuen siitä, millä pysäkillä hyppäät bussiin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Tukholmassa?

Suorat lennot Vaasasta Tukholmaan saapuvat tavallisesti kaupungin suurimmalle lentokentälle, joka on Arlandan lentoasema (Stockholm-Arlanda flygplats). Tukholman lentoliikennettä palvelee myös Bromman lentoasema (Stockholm-Bromma flygplats). Tälle pienemmälle kentälle laskeutuvat yleensä ne koneet, jotka lentävät Vaasasta Tukholmaan välilaskujen kautta. Arlandan lentoasema sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Matkan voi taittaa Arlanda Express -junalla vain noin 20 minuutissa. Junamatka maksaa noin 295 kruunua (noin 29 euroa). Bromman lentoasemalta, joka sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä keskustasta, pääset keskustaan vaivattomimmin Flygbussarna-lentokenttäbussilla. Linja-automatkan hinta on noin 85 kruunua (noin 8,30 euroa).

Kuinka kauan Vaasa–Tukholma lento kestää?

Suorat lennot Vaasasta Tukholmaan ovat todella nopeita, sillä lentoaika on alkaen noin yksi tunti ja 15 minuuttia. Välilaskullisilla lennoilla matka-aika venyy ainakin noin kahteen tuntiin ja 45 minuuttiin. Suorat lennot ovat siis Vaasasta Tukholmaan lennettäessä selkeästi nopein ja kätevin vaihtoehto.

Milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan?

Tukholma on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden. Kaupungin vilkkaimpia matkailusesonkeja ovat kuitenkin kesälomakausi noin toukokuusta elokuuhun sekä joulukuu. Näinä kuukausina lentoliput Vaasasta Tukholmaan ovat selvästi keskimääräistä kalliimpia. Kesällä Tukholma on parhaimmillaan, sillä kaupungissa on paljon mielenkiintoisia ulkoilmakohteita. Esimerkiksi Skansenin ulkoilmamuseo, tunnelmallinen vanhakaupunki Gamla Stan ja Djurgården vehreä alue kutsuvat kesälomailijoita. Jouluisin kaupunkiin matkustetaan paitsi jouluostoksille, myös nauttimaan urbaanista joulutunnelmasta. Pienellä budjetilla matkustavat voivat saada melko edulliset lennot Vaasasta Tukholmaan lähes milloin tahansa suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella. Esimerkiksi huhti-toukokuussa kevätaurinko lämmittää jo kaupunkia, joten kevään halvat lennot kannattaa käyttää hyväksi. Erityisen halpoja lennot Tukholmaan ovat yleensä syyskuussa ja marraskuussa.

Tarvitaanko lennolle Tukholmaan passia/viisumia?

Et tarvitse Tukholman matkalle viisumia, eikä passikaan ole matkalla välttämätön. Pohjoismaiden välillä vallitsee vapaa liikkuvuus. Suomen kansalaiset voivat siis käyttää Ruotsiin matkustaessaan matkustusasiakirjana pelkkää henkilökorttia.


Vinkkejä Tukholmaan

  • Tukholmassa kannattaa hyödyntää kaupungin kätevää ja edullista joukkoliikennettä, sillä taksit ovat jopa kalliimpia kuin Suomessa. Julkiseen liikenteeseen voi ostaa kätevän vierailijoiden matkakortin, jonka voi hankkia vaikkapa päiväksi tai viikoksi. Päivälipun hinta on noin 125 kruunua (noin 12,10 euroa) ja viikkolipun hinta noin 325 kruunua (noin 31,50 euroa).
  • Tukholman ravintolat voivat olla hintavia, mutta kaupunki on pullollaan ilmaisia aktiviteetteja. Myös pienellä budjetilla matkustavat voivat siis nauttia Tukholmasta monin tavoin. Kesällä kannattaa suunnata Djurgårdenin alueen vehreisiin puistoihin sekä Tukholman uimarannoille. Monissa museoissa on ilmaisia vierailupäiviä, ja esimerkiksi modernin taiteen Moderna Museet -museoon on vapaa pääsy kaikkina viikonpäivinä.
  • Tukholmassa on monia mielenkiintoisia kaupunginosia. Jos olet jo nähnyt keskustan suosituimmat nähtävyydet, kannattaa majapaikkaa etsiä keskustan ulkopuolelta. Lähiseudulla avautuu erilainen Tukholma ja usein myös hinnat laskevat. Etsi majapaikkaa esimerkiksi Södermalmin tai Djurgårdenin alueelta.

(Hinnat tarkistettu 21.11.2018.)


Lennot kohteesta Vaasa:

Lennot kohteesta Tukholma:


Lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tukholma

Eikö Tukholma houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin kohteessa Tukholma

*Lentojen hinnat kohteeseen Tukholma perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Ruotsi Tukholma Vaasa - Tukholma