Lennot Ecuador

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Ecuador kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ecuador
Quito
Quito

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ecuador

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ecuador

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Ecuador ovat:
173 € per henkilö TAME-lennolle
231 € per henkilö Copa Airlines-lennolle
247 € per henkilö LATAM Airlines-lennolle

Keskimääräinen Suomi–Ecuador lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Quito Mariscal Sucr kestää keskimäärin 43t 16m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Quito Mariscal Sucr kestää keskimäärin . Quito Mariscal Sucr on alueen Ecuador suosituin lentokenttä.

Lennot kohteeseen Ecuador voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 669 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Ecuador keskimääräiseen hintaan 1245 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Ecuador, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1174 € tai alle.

sunnuntaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Ecuador lentohintojen perusteella. keskiviikkona on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Ecuador, yritä välttää lentämistä torstaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Ecuador? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ecuador kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ecuador kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ecuador: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ecuador, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiQuito43t 16m1257 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ecuador

Suomesta Ecuadoriin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Ecuadoriin voi kuitenkin saada yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Ecuadorin pääkaupunkiin Quitoon liikennöi yhden vaihdon lennoin ainakin alankomaalainen KLM. Kahden välilaskun lentoreittejä Quitoon tarjoavat puolestaan muun muassa ranskalainen Air France, skandinaavinen SAS, panamalainen Copa Airlines ja kolumbialainen Avianca. Monet lentoreiteistä operoidaan useamman lentoyhtiön yhteistyönä. Quitossa lennot laskeutuvat Mariscal Sucren kansainväliselle lentoasemalle (Aeropuerto Internacional Mariscal Sucre). Helsinki-Vantaan lentokentältä liikennöidään lentoreittejä myös Ecuadorin Santa Rosaan, tosin aina kahden tai kolmen välilaskun kautta. Kahden vaihdon lentoja Santa Rosaan operoivat esimerkiksi KLM ja ecuadorilainen TAME-lentoyhtiö. Ecuadorin rannikkokaupunkiin Mantaan liikennöivät puolestaan kahden vaihdon lentoreitein esimerkiksi KLM ja TAME sekä KLM ja espanjalainen Iberia. Lentoreittejä on tarjolla Suomesta myös Galápagossaarille, Baltraan ja San Cristóbaliin. Lentoreitit saarille sisältävät aina vähintään kolme välilaskua. Mikäli haluat lomasi aikana liikkua Ecuadorin sisällä lentäen, tarjoaa Ecuadorin TAME-lentoyhtiö käteviä kotimaan lentoja. TAME lentää esimerkiksi Galápagossaarille.

Ecuador on vaihteleva maa niin alueiden kuin säätilojenkin puolesta. Mikäli aiot matkasi aikana tutustua useisiin Ecuadorin alueisiin, paras vaihtoehto on varautua matkalaukkua pakatessa kaikkiin säätiloihin. Lämpötilaerot rannikon ja vuoriston välillä voivat olla valtavia. Talvella halvat lennot Ecuadoriin kannattaa napata mieluiten maan rannikkoalueille. Ecuadorin paras rantalomasesonki ajoittuu noin joulukuun ja huhtikuun välille, ja näinä kuukausina esimerkiksi Mantan kaupungin tuntumassa lämpötilat pysyttelevät noin 25–30 asteen välimaastossa. Vuoristossa talvi on puolestaan sateista aikaa. Mikäli haluat matkustaa Quitoon tai muualle Andien alueelle, matkat on paras suunnitella kesäksi. Kesällä sää Ecuadorin vuoristoalueilla on melko kuiva. Sateita esiintyy niukasti, joten esimerkiksi vaellusretket vuoristoalueille on helpointa tehdä kesäkuukausina. Kesän huono puoli on matkustajien kannalta hintataso, sillä lentojen hinnat ovat kesäkuukausina kalleimmillaan. Mikäli haluat reissata Ecuadoriin pienellä budjetilla, etsi lentoja kevääksi tai syksyksi. Näille vuodenajoille edullisia lentoja on yleensä tarjolla kattavasti.

Ecuadorin lentojen matka-ajat vaihtelevat lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Nopeimpia lentoja ovat yhden välilaskun lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Quitoon. Lentoaika Quitoon on alkaen noin 15 tuntia ja 40 minuuttia. Mikäli lennät Quitoon kahden vaihdon lennoilla, venyy lentoaika helposti noin 20 tuntiin. Muihin Ecuadorin kohteisiin lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on tavallisesti vähintään noin 20–24 tuntia. Koska lennot Ecuadoriin ovat pitkiä kaukolentoja, muista kiinnittää huomiota lentolipun hinnan lisäksi myös matkustusmukavuuteen ja lipputyypin sisältämiin palveluihin.

Suomen kansalaisille matkat Ecuadoriin ovat vaivattomia, sillä suomalaiset eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään kolme kuukautta (90 vuorokautta), ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Jos matkaat maahan muuten kuin lomailun merkeissä tai kolmea kuukautta pidemmäksi ajanjaksoksi, saat lisätietoja viisumeista esimerkiksi Ecuadorin Helsingin konsulaatista. Ecuadorin matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Ecuador: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Quito reitin lennot
Lyhyin lentoaika43t 16m
Halvin hinta1257 €

Lentoja Ecuador eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Ecuador


Suosittuja lentokohteita mantereella Etelä-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Ecuador, harkitse myös näitä muita suosittuja Etelä-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ecuador on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ecuador nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Ecuador joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ecuador tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Ecuador niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Ecuador lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.