Etsi halvat lennot Luulaja

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Luulaja lentotiedot ja trendit

Tutustu Luulaja lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Luulaja?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Luulaja kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 127 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Luulaja kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 158 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Luulaja?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Luulaja. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 168 €. Lennot reitille Suomi - Luulaja tiistai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 280 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Luulaja?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Luulaja on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Luulaja iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 171 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Luulaja on illalla, kun lennot maksavat noin 278 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Luulaja?

Paras aika varata lento kohteeseen Luulaja kohteesta Suomi on 26 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 197 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 115 €.

Halvimmat lennot kaupungin Luulaja lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Luulaja lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Luulaja

HALVIN REITTI Helsinki - Luulaja

Helsinki (HEL) - Luulaja (LLA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Luulaja kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Luulajan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 197 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LUULAJAmarraskuu36% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Luulaja lennot maksavat keskimäärin vain 127 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LUULAJA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu77% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Luulaja lentojen keskimääräinen hinta on 349 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LUULAJA KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 133% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Luulaja kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Luulaja

Miten kauan kestää lentää Luulajaan?

Luulaja on kaupunki Ruotsissa ja se sijaitsee Perämeren länsirannalla, kutakuinkin Kemin ja Tornion tasalla. Suomesta lennot Luulajaan saa silti nopeimmin lähtemällä liikkeelle etelästä, Helsinki-Vantaan lentoakentältä. Matkaan sisältyy yksi välilasku Tukholman Arlandassa ja aikaa kuluu kaikkinensa noin kolme ja puoli tuntia. Vaihtoajan ollessa toisinaan hieman pidempi, matkaan saattaa kulua tälläkin reitillä hieman enemmän aikaa. Pohjoisen Rovaniemeltä ja Oulusta lennot Luulajaan saa nopeimmillaan noin kuudessa ja puolessa tunnissa. Molemmissa tapauksissa matkaan kuuluu välilasku Helsinki-Vantaan ja Arlandan lentokentillä. Joka tapauksessa lentoja perille löytyy runsaasti. Mikäli sinulla ei ole kiire, ja olet valmis useampaankin välilaskuun, vaihtoehtojen määrä kasvaa entisestään. Parhaat Luulajan lentotarjoukset löytyvät vertailemalla vaihtoehtoja useilta eri ajankohdilta ja erilaisilla välilaskuilla.

Mistä voit lentää suoraan Luulajaan?

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Luulajan lentokentälle. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennot kulkevat vähintään Tukholman Arlandan kautta. Mikäli lähdet liikkeelle jostakin muusta Suomen lentokenttäkaupungista, kuten Rovaniemeltä, Oulusta tai Turusta, välilaskut tapahtuvat usein Helsinki-Vantaalla ja Arlandassa. Valittavissasi on myös vaihtoehtoja, joihin sisältyy useampia välilaskuja eri Euroopan kaupungeissa. Vertailemalla vaihtoehtoja saatat säästää lentojen hinnassa. Toisaalta matkantekoon voi kulua huomattavasti enemmänkin aikaa. Niille, jotka lähtevät matkaan pohjoisesta Suomesta ja ovat valmiit käyttämään myös muita liikennevälineitä, juna- ja bussiyhteydet Suomen puolella sijaitsevan Tornion ja Ruotsin puolella sijaitsevan Haaparannan välillä antavat mahdollisuuden päästä perille ilman mutkia etelässä. Haaparannasta matkaa jatkuu helposti edelleen Luulajaan saakka. Itse asiassa Tornio-Haaparannan yhteisestä matkakeskuksesta Luulajaan pääsee suoralla junalla nopeimmillaan alle kahdessa tunnissa.

Löytyykö kaupungin Luulaja lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Luulaja on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Luulaja harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Skellefteå lentokenttä (118 km Luulaja keskustasta) tai Arvidsjaur lentokenttä (132 km Luulaja keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Luulajan lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Luulajan lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Luulajan lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Luulajan lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Luulajan lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Luulajan lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Luulajan lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Luulajan lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Luulajan lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Luulaja viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Luulajassa on?

Suomen tai muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia Ruotsiin matkustaessaan, sillä Pohjoismaiden välillä on niiden kansalaisia koskeva passivapaus. Matkustaessasi Ruotsiin sinun on kuitenkin pystyttävä pyydettäessä osoittamaan henkilöllisyytesi, joten mukana on käytännössä hyvä olla joko passi tai muu henkilötodistus, käytännössä virallinen kansallinen henkilökortti tai ajokortti. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, mitä asiakirjoja käyttämäsi kuljetusyhtiöt hyväksyvät henkilöllisyyden todistamiseen. Muista myös, että mikäli jatkat matkaasi Pohjoismaiden ulkopuolelle, sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi passi tai muu hyväksyttävä matkustusasiakirja.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Luulaja

Mitä voit tehdä ja nähdä Luulajassa?

Luulajan kaupungin edustalla sijaitsee saaristo, johon voi tehdä retkiä sekä kesällä että talvella. Kesällä voi tutustua vaikkapa saariston moniin hiljaisiin hiekkarantoihin, esimerkiksi Klubbvikenin saaren rantaan. Matkan voi taittaa ainakin suuremmille saarille yhteysveneiden avulla. Talvisin saaristoon aurataan jääteitä, joita pitkin pääsee liikkumaan autolla, fatbikella tai vaikka jalkaisin. Mikäli olet liikkeellä jalkaisin, yksi sopiva kohde on Gråsjälören-saari lyhyen kävelymatkan päässä Luulajan Eteläsatamasta. Myös lyhyemmät kävelylenkit jäällä, etenkin iltaisin, ovat matkailijoiden suosiossa. Pimeän tultua loistavat usein sekä kaupungin valot että revontulet. Aktiivisemmasta ajanvietosta kiinnostuneet voivat varata itselleen maksullisen moottorikelkka- tai koiravaljakkoretken metsään tai saariston jäille. Pienen matkan päässä Luulajan keskustan ulkopuolella sijaitsee Unescon maailmanperintökohde Gammelstadin kirkkokylä, joka on suosittu kohde etenkin kesäisin. Kirkkokylästä löytyy keskiaikainen kivikirkko ja vuosisatojen takaista asutusta. Paikkaan voi tutustua itsenäisesti tai maksullisella opastetulla kierroksella. Sateisen tai kylmän päivän varalle Luulaja tarjoaa esimerkiksi Teknikens Hus -tiedekeskuksen, joka sopii koko perheelle. Tarjolla on pysyviä näyttelyitä tekniikan eri aloilta, planetaario ja vaihtuvia näyttelyitä. Pysyvässä näyttelyssä voi tutustua esimerkiksi kaivosteollisuuteen, teräksentuotantoon, astronomiaan, avaruusteknologiaan ja aerodynamiikkaan. Paikkaan on pääsymaksu.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Luulaja?

Lentojen löytäminen kohteeseen Luulaja on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Luulaja.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Luulaja joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Luulaja, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Luulaja?

Kun kaikki mahdolliset Luulaja lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Luulaja juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Luulaja niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Luulaja lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Luulaja

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.