Halvat lennot Luulaja

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Luulaja lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Luulaja lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Luulaja

HALVIN REITTI Helsinki - Luulaja

Helsinki (HEL) - Luulaja (LLA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Luulaja kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Luulajan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 224 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LUULAJAtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Luulaja lennot maksavat keskimäärin vain 158 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LUULAJA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu73% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Luulaja lentojen keskimääräinen hinta on 356 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LUULAJA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu435% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Luulaja kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Luulaja?

Luulaja on kaupunki Ruotsissa ja se sijaitsee Perämeren länsirannalla, kutakuinkin Kemin ja Tornion tasalla. Suomesta lennot Luulajaan saa silti nopeimmin lähtemällä liikkeelle etelästä, Helsinki-Vantaan lentoakentältä. Matkaan sisältyy yksi välilasku Tukholman Arlandassa ja aikaa kuluu kaikkinensa noin kolme ja puoli tuntia. Vaihtoajan ollessa toisinaan hieman pidempi, matkaan saattaa kulua tälläkin reitillä hieman enemmän aikaa. Pohjoisen Rovaniemeltä ja Oulusta lennot Luulajaan saa nopeimmillaan noin kuudessa ja puolessa tunnissa. Molemmissa tapauksissa matkaan kuuluu välilasku Helsinki-Vantaan ja Arlandan lentokentillä. Joka tapauksessa lentoja perille löytyy runsaasti. Mikäli sinulla ei ole kiire, ja olet valmis useampaankin välilaskuun, vaihtoehtojen määrä kasvaa entisestään. Parhaat Luulajan lentotarjoukset löytyvät vertailemalla vaihtoehtoja useilta eri ajankohdilta ja erilaisilla välilaskuilla.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Luulajan lentokentälle. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennot kulkevat vähintään Tukholman Arlandan kautta. Mikäli lähdet liikkeelle jostakin muusta Suomen lentokenttäkaupungista, kuten Rovaniemeltä, Oulusta tai Turusta, välilaskut tapahtuvat usein Helsinki-Vantaalla ja Arlandassa. Valittavissasi on myös vaihtoehtoja, joihin sisältyy useampia välilaskuja eri Euroopan kaupungeissa. Vertailemalla vaihtoehtoja saatat säästää lentojen hinnassa. Toisaalta matkantekoon voi kulua huomattavasti enemmänkin aikaa. Niille, jotka lähtevät matkaan pohjoisesta Suomesta ja ovat valmiit käyttämään myös muita liikennevälineitä, juna- ja bussiyhteydet Suomen puolella sijaitsevan Tornion ja Ruotsin puolella sijaitsevan Haaparannan välillä antavat mahdollisuuden päästä perille ilman mutkia etelässä. Haaparannasta matkaa jatkuu helposti edelleen Luulajaan saakka. Itse asiassa Tornio-Haaparannan yhteisestä matkakeskuksesta Luulajaan pääsee suoralla junalla nopeimmillaan alle kahdessa tunnissa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Luulaja kaupungista Tukholma oli 59 €. Tämä on 76 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Luulaja. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Luulaja omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Luulaja kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 158 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Luulaja kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 176 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Luulaja on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Luulaja harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Skellefteå lentokenttä (118 km kaupungin Luulaja keskustasta) tai Arvidsjaur lentokenttä (132 km kaupungin Luulaja keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Skellefteå lentokenttä ovat keskimäärin 247 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Luulaja. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Luulaja?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Luulaja

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Luulaja?

Kohteeseen Luulaja kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Scandinavian Airlines ja Norwegian. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Luulaja rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Luulaja

Kohteeseen Luulaja on 18 Scandinavian Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kohteeseen Luulaja, suosituin reitti, jota Scandinavian Airlines liikennöi kohteeseen Luulaja.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Scandinavian Airlines lento kohteeseen Luulaja maksoi 156 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Scandinavian Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 158 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,5/10.


Luulaja ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Luulaja lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Luulajan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Luulajan pieni lentokenttä sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Luulajan kaupungin keskustasta. Paikalliset bussit 4 ja 104 kuljettavat matkustajia lentokenttäterminaalin edestä kaupungin keskustaan hieman alle varttitunnissa. Bussilla 4 pääsee keskustan Smedjegatan-kadun kautta yliopistolle asti, ja linjan 104 toisessa päässä ovat Smedjegatan-kadun jälkeen bussiasema ja rautatieasema. Bussi 4 kulkee aamusta iltaan viikonpäivän ja kellonajan mukaan vaihtelevin vuorovälein, mutta usein tarjolla on ainakin yksi bussi noin tunnin välein. Ruuhka-aikana busseja kulkee kaksikin tunnissa. Bussi numero 104 kulkee harvemmin, mutta kuitenkin yleensä useita kertoja päivässä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa taksin aivan terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkojen hintaa ei ole säännelty Ruotsissa, joten kuljettajat voivat asettaa matkalle haluamansa hinnan. Voit pyytää matkalle etukäteen kiinteän hinnan tai maksaa matkan aikana taksamittariin kertyvän summan. Vaikka Uberin kaltaiset sovelluksetkin ovat käytettävissä Ruotsissa, ei Luulajan pikkukaupungissa ole kuitenkaan tarjolla Uber-kyytejä.


Kohteen Luulaja viisumivaatimukset

Suomen tai muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia Ruotsiin matkustaessaan, sillä Pohjoismaiden välillä on niiden kansalaisia koskeva passivapaus. Matkustaessasi Ruotsiin sinun on kuitenkin pystyttävä pyydettäessä osoittamaan henkilöllisyytesi, joten mukana on käytännössä hyvä olla joko passi tai muu henkilötodistus, käytännössä virallinen kansallinen henkilökortti tai ajokortti. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, mitä asiakirjoja käyttämäsi kuljetusyhtiöt hyväksyvät henkilöllisyyden todistamiseen. Muista myös, että mikäli jatkat matkaasi Pohjoismaiden ulkopuolelle, sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi passi tai muu hyväksyttävä matkustusasiakirja.


Aloita matkan suunnittelu - Luulaja


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Luulaja

Luulajan kaupungin edustalla sijaitsee saaristo, johon voi tehdä retkiä sekä kesällä että talvella. Kesällä voi tutustua vaikkapa saariston moniin hiljaisiin hiekkarantoihin, esimerkiksi Klubbvikenin saaren rantaan. Matkan voi taittaa ainakin suuremmille saarille yhteysveneiden avulla. Talvisin saaristoon aurataan jääteitä, joita pitkin pääsee liikkumaan autolla, fatbikella tai vaikka jalkaisin. Mikäli olet liikkeellä jalkaisin, yksi sopiva kohde on Gråsjälören-saari lyhyen kävelymatkan päässä Luulajan Eteläsatamasta. Myös lyhyemmät kävelylenkit jäällä, etenkin iltaisin, ovat matkailijoiden suosiossa. Pimeän tultua loistavat usein sekä kaupungin valot että revontulet. Aktiivisemmasta ajanvietosta kiinnostuneet voivat varata itselleen maksullisen moottorikelkka- tai koiravaljakkoretken metsään tai saariston jäille. Pienen matkan päässä Luulajan keskustan ulkopuolella sijaitsee Unescon maailmanperintökohde Gammelstadin kirkkokylä, joka on suosittu kohde etenkin kesäisin. Kirkkokylästä löytyy keskiaikainen kivikirkko ja vuosisatojen takaista asutusta. Paikkaan voi tutustua itsenäisesti tai maksullisella opastetulla kierroksella. Sateisen tai kylmän päivän varalle Luulaja tarjoaa esimerkiksi Teknikens Hus -tiedekeskuksen, joka sopii koko perheelle. Tarjolla on pysyviä näyttelyitä tekniikan eri aloilta, planetaario ja vaihtuvia näyttelyitä. Pysyvässä näyttelyssä voi tutustua esimerkiksi kaivosteollisuuteen, teräksentuotantoon, astronomiaan, avaruusteknologiaan ja aerodynamiikkaan. Paikkaan on pääsymaksu.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Luulaja on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Luulaja.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Luulaja, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun kaikki mahdolliset Luulaja lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Luulaja niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Luulaja lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.