Etsi halvat lennot Karlstad

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Karlstad

Pääset lentämään Karlstadiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suorat lennot kohteeseen Ruotsin Karlstadiin ovat todella nopeita, sillä matka kestää vain tunnin verran. Välilaskulliset lennot Karlstadiin ovat luonnollisesti hitaampia. Voit tutustua momondon sivustolla siihen, miten paljon välilasku viivästyttää matkan tekoa. Lennot Karlstadiin laskeutuvat Karlstadin lentoasemalle, joka sijaitsee vajaan parinkymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Pääset näin ollen hyvin nopeasti kentältä keskustaan, etenkin taksilla tai vuokra-autolla, mikä lyhentää kokonaismatkan kestoa. Karlstadin lennot ovat paitsi nopeita, kaiken lisäksi myös hyvin edullisia. Löydät aina edulliset lennot Karlstadiin momondon sivustolta, samoin lyhyimmät reitit ja vaihdot.

Pääset lentämään suoraan Karlstadiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ainakaan tällä hetkellä suoria lentoja Karlstadiin ei ole muilta Suomen lentokentiltä. Jos asut muualla kuin pääkaupunkiseudun alueella, voit lentää Helsinki-Vantaalle lähimmältä lentokentältäsi. Helsinki-Vantaalle pääsee erinomaisesti myös julkisilla kulkuvälineillä ympäri Suomen, ja jos tulet omalla autolla, löytyy kentältä pysäköintipaikkoja autollesi. Riippuen siitä, missä päin maata asut, julkisten kulkuvälineiden tai oman auton käyttäminen voikin olla hyvä ja halpa vaihtoehto kotimaan lennolle.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Karlstad on 163 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 4 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Karlstad. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Karlstad omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Karlstad on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Karlstad harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hagfors lentokenttä (71 km Karlstad keskustasta), Örebro Orebro-Bofors lentokenttä (89 km Karlstad keskustasta), Torsby lentokenttä (91 km Karlstad keskustasta) tai Trollhattan lentokenttä (135 km Karlstad keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Karlstad lentokenttä ovat keskimäärin 170 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Karlstad. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Karlstad lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Karlstad lennollasi

Karlstad ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Karlstad lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääsen kaupungin keskustaan Karlstadin lentokentältä?

Karlstadin lentokentältä on varsin lyhyt, vain noin parinkymmenen kilometrin matka kaupungin keskustaan. Yksi vaihtoehto matkan taittamiseen on lentokenttäbussi. Niitä lähtee reittilentojen mukaisesti aina vartin päästä koneen laskeutumisesta lentokentän edestä. Linja-auto ajaa aivan kaupungin keskustaan, mutta pysähtyy myös useissa kaupungin keskeisissä kohteissa, muun muassa Östra Torrgatanilla, Karlstadin päärautatieasemalla ja Karlstadin yliopistolla. Kannattaa huomata, että sinun tulee varata paikkasi lentokenttäbussista vähintään tuntia ennen koneen laskeutumista kentälle. Lisätietoja bussikuljetuksesta löydät muun muassa Karlstadin lentokentän nettisivuilta. Sieltä onnistuu myös lentokenttätaksin varaaminen etukäteen Flygtaxi-yritykseltä. Taksi onkin kätevä vaihtoehto erityisesti silloin, kun haluat päästä keskustaan nopeasti tai sinulla on paljon matkatavaraa mukanasi. Karlstadin lentokentältä voi toki vuokrata myös auton, sillä edustettuna on useita kansainvälisiä autovuokraamoita. Jos varaat vuokra-auton etukäteen, voit noutaa autonavaimen lentokentälle saavuttuasi. Jos palautuksesta ei ole sovittu muuta, lähtiessäsi kotimatkalle Karlstadin lentokentältä voit jälleen vain palauttaa avaimen autovuokraamon postilaatikkoon.


Kohteen Karlstad viisumivaatimukset

Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti) kansalaisilla on passivapaus. Tämä tarkoittaa sitä, että matkustusasiakirjaa ei edellytetä, kun Pohjoismaiden kansalainen liikkuu Pohjoismaissa. Pohjoismaissa liikkuessasi sinun tulee kuitenkin pystyä todistamaan oma henkilöllisyytesi ja lentäessäsi Ruotsiin lentoyhtiöt edellyttävät sinulta henkilöllisyytesi todistavaa matkustusasiakirjaa. Karlstadiin lennettäessä 16 vuotta täyttäneillä ja ilman vanhempaansa matkustavilla alle 16-vuotiailla tuleekin olla mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Jos alle 16-vuotias matkustaa vanhempansa seurassa, häneltä ei edellytetä omaa henkilökorttia tai vastaavaa. Mahdollisten poikkeusolosuhteiden vallitessa ajankohtaiset vaatimukset kannattaa tarkistaa aina erikseen. Viisumia ei Karlstadin matkalle edellytetä.


Aloita matkan suunnittelu - Karlstad


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Karlstad

Karlstadin kaupunki on Karlstadin taajaman keskuskaupunki. Sekä itse kaupungissa että Karlstadin taajaman alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Suosittuihin käyntikohteisiin lukeutuu muun muassa Naturum-luontokeskus. Siellä on paikallisista eläimistä, kasveista ja kulttuurihistoriasta kertova museo sekä mahdollisuus tutustua ympäröivään luontoon joko itsenäisesti tai ohjatuilla retkillä. Voit vierailla myös Värmlandin museossa tai mielenkiintoisessa vankilamuseossa, joka on ennen toiminut Karlstadin vankilana. Nykyään se esittelee vankien entisaikaista elämää ja toimii myös hotellina. Karlstadissa on lisäksi esimerkiksi interaktiivinen sotamuseo, joka keskittyy armeijan ja siviilien toimintaan erityisesti kylmän sodan aikana. Kaupungissa voi tutustua myös kulttuuriin, esimerkiksi Karlstadin teatterissa, joka sijaitsee aivan Klarälven-joen vieressä. Voit myös käydä katsomassa Selma Lagerlöfin patsasta tai vierailla Gustaf Frödingin synnyinkodissa. Lillskogenin kotieläinpuisto on puolestaan loistava kohde kaikille eläinrakkaille ja erityisesti lapsiperheille. Voit käydä ihastelemassa muun muassa kaneja, poneja, possuja, vuohia sekä eksoottisia lintuja. Karlstadiin voi tutustua myös erilaisilla retkeillä, esimerkiksi risteilyllä tai vanhanaikaisen kaupunkijunan kyydissä. Jos kaipaat aktiviteetteja, kaupungissa on hyvät golf-mahdollisuudet ja useita minigolf-paikka. Karlstadissa riittää puistoja, luonnon rauhaa, idyllisiä kahviloita sekä ruokapaikkoja moneen makuun ja hintatasoon. Karlstad on virkeä yliopistokaupunki, jossa vieraillessaan voi totta kai tutustua myös paikalliseen yöelämään. Jos haluat tehdä ostoksia matkallasi, kannattaa vierailla kaupungin ihastuttavissa pikkuputiikeissa. Karlstadissa on myös antiikkiliikkeitä ja kirpputori, jota penkomalla voi tehdä hyviä löytöjä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Karlstad momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Karlstad.

Kyllä. momondo voi seurata Karlstad lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.