0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Karlstad

Etsi halvat lennot Karlstad

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Karlstad

Miten kauan kestää lentää Karlstadiin?

Pääset lentämään Karlstadiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suorat lennot kohteeseen Ruotsin Karlstadiin ovat todella nopeita, sillä matka kestää vain tunnin verran. Välilaskulliset lennot Karlstadiin ovat luonnollisesti hitaampia. Voit tutustua momondon sivustolla siihen, miten paljon välilasku viivästyttää matkan tekoa. Lennot Karlstadiin laskeutuvat Karlstadin lentoasemalle, joka sijaitsee vajaan parinkymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Pääset näin ollen hyvin nopeasti kentältä keskustaan, etenkin taksilla tai vuokra-autolla, mikä lyhentää kokonaismatkan kestoa. Karlstadin lennot ovat paitsi nopeita, kaiken lisäksi myös hyvin edullisia. Löydät aina edulliset lennot Karlstadiin momondon sivustolta, samoin lyhyimmät reitit ja vaihdot.

Mistä voin lentää suoraan Karlstadiin?

Pääset lentämään suoraan Karlstadiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ainakaan tällä hetkellä suoria lentoja Karlstadiin ei ole muilta Suomen lentokentiltä. Jos asut muualla kuin pääkaupunkiseudun alueella, voit lentää Helsinki-Vantaalle lähimmältä lentokentältäsi. Helsinki-Vantaalle pääsee erinomaisesti myös julkisilla kulkuvälineillä ympäri Suomen, ja jos tulet omalla autolla, löytyy kentältä pysäköintipaikkoja autollesi. Riippuen siitä, missä päin maata asut, julkisten kulkuvälineiden tai oman auton käyttäminen voikin olla hyvä ja halpa vaihtoehto kotimaan lennolle.

Löytyykö kaupungin Karlstad lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Karlstad on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Karlstad harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hagfors lentokenttä (71 km Karlstad keskustasta), Örebro Orebro-Bofors lentokenttä (89 km Karlstad keskustasta), Torsby lentokenttä (91 km Karlstad keskustasta) tai Trollhattan lentokenttä (135 km Karlstad keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Karlstad lentokenttä hinnat?

lentoa Karlstad lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Karlstad lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Karlstad lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Karlstad lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Karlstad lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Karlstad lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Karlstad lennollasi

Kohteen Karlstad viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja viisumivaatimuksia on Karlstadissa vierailtaessa?

Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti) kansalaisilla on passivapaus. Tämä tarkoittaa sitä, että matkustusasiakirjaa ei edellytetä, kun Pohjoismaiden kansalainen liikkuu Pohjoismaissa. Pohjoismaissa liikkuessasi sinun tulee kuitenkin pystyä todistamaan oma henkilöllisyytesi ja lentäessäsi Ruotsiin lentoyhtiöt edellyttävät sinulta henkilöllisyytesi todistavaa matkustusasiakirjaa. Karlstadiin lennettäessä 16 vuotta täyttäneillä ja ilman vanhempaansa matkustavilla alle 16-vuotiailla tuleekin olla mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Jos alle 16-vuotias matkustaa vanhempansa seurassa, häneltä ei edellytetä omaa henkilökorttia tai vastaavaa. Mahdollisten poikkeusolosuhteiden vallitessa ajankohtaiset vaatimukset kannattaa tarkistaa aina erikseen. Viisumia ei Karlstadin matkalle edellytetä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Karlstad

Mitä Karlstadissa voi nähdä ja tehdä?

Karlstadin kaupunki on Karlstadin taajaman keskuskaupunki. Sekä itse kaupungissa että Karlstadin taajaman alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Suosittuihin käyntikohteisiin lukeutuu muun muassa Naturum-luontokeskus. Siellä on paikallisista eläimistä, kasveista ja kulttuurihistoriasta kertova museo sekä mahdollisuus tutustua ympäröivään luontoon joko itsenäisesti tai ohjatuilla retkillä. Voit vierailla myös Värmlandin museossa tai mielenkiintoisessa vankilamuseossa, joka on ennen toiminut Karlstadin vankilana. Nykyään se esittelee vankien entisaikaista elämää ja toimii myös hotellina. Karlstadissa on lisäksi esimerkiksi interaktiivinen sotamuseo, joka keskittyy armeijan ja siviilien toimintaan erityisesti kylmän sodan aikana. Kaupungissa voi tutustua myös kulttuuriin, esimerkiksi Karlstadin teatterissa, joka sijaitsee aivan Klarälven-joen vieressä. Voit myös käydä katsomassa Selma Lagerlöfin patsasta tai vierailla Gustaf Frödingin synnyinkodissa. Lillskogenin kotieläinpuisto on puolestaan loistava kohde kaikille eläinrakkaille ja erityisesti lapsiperheille. Voit käydä ihastelemassa muun muassa kaneja, poneja, possuja, vuohia sekä eksoottisia lintuja. Karlstadiin voi tutustua myös erilaisilla retkeillä, esimerkiksi risteilyllä tai vanhanaikaisen kaupunkijunan kyydissä. Jos kaipaat aktiviteetteja, kaupungissa on hyvät golf-mahdollisuudet ja useita minigolf-paikka. Karlstadissa riittää puistoja, luonnon rauhaa, idyllisiä kahviloita sekä ruokapaikkoja moneen makuun ja hintatasoon. Karlstad on virkeä yliopistokaupunki, jossa vieraillessaan voi totta kai tutustua myös paikalliseen yöelämään. Jos haluat tehdä ostoksia matkallasi, kannattaa vierailla kaupungin ihastuttavissa pikkuputiikeissa. Karlstadissa on myös antiikkiliikkeitä ja kirpputori, jota penkomalla voi tehdä hyviä löytöjä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Karlstad?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Karlstad joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Karlstad momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Karlstad?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Karlstad.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Karlstad juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Karlstad lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Karlstad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Karlstad

Suositut lennot Karlstad
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Karlstad
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.