Etsi halvat lennot Uumaja

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Uumaja

Yhteenveto Uumaja lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

75 €

Nopein lentoaika

14t 35m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 75 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Uumaja Umea).
Nopein lento kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi kestää 14t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Uumaja Umea).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Uumaja mukaan lukien Scandinavian Airlines ja Norwegian.

Uumaja lentotiedot ja trendit

Tutustu Uumaja lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Uumaja?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 138 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Uumaja ovat vielä keskimäärin 149 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Uumaja?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Uumaja on 93 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 61 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Uumaja. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Uumaja omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Uumaja?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Uumaja on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 165 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 335 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Uumaja.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Uumaja?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Uumaja on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 193 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 299 €. Lennot kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Uumaja?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Uumaja vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Uumaja Umea (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 5t 30m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Uumaja on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Uumaja Umea lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Uumaja?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Uumaja noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 214 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Uumaja tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Uumaja hintaan 165 €.

Halvimmat lennot kaupungin Uumaja lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Uumaja lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Uumaja

HALVIN REITTI Helsinki - Uumaja

Helsinki (HEL) - Uumaja (UME)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Uumaja kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Uumaja Umea, jolloin hinta on keskimääräinen 214 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ UUMAJAmaaliskuu35% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Uumaja lennot maksavat keskimäärin vain 138 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE UUMAJA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu26% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Uumaja lentojen keskimääräinen hinta on 270 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN UUMAJA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu548% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Uumaja kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Uumaja

Uumaja sijaitsee itäisessä Ruotsissa lähellä Eteläisen merenkurkun rannikkoa. Suomen lähin osa, Vaasan saaristo, sijaitsee suhteellisen lähellä Uumajaa. Lennot Uumajaan vaativat kuitenkin Suomesta yhden välilaskun ja kestävät hieman yli kolme tuntia. Tällöin matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennetään ensin Tukholmaan, Arlandan kansainväliselle lentoasemalle, ja sieltä määränpäähän Uumajaan. Molemmat lennot kestävät noin tunnin, joten lentokoneessa vietät vain noin kaksi tuntia. Muualta Suomesta lentäen liikkuessa matkaan tulee yksi välilasku lisää, ja ensimmäisen välilaskun on Helsinki-Vantaan lentokentällä. Näin sujuu matka esimerkiksi Oulusta ja Oulun lentoasemalta lähtiessä, josta matka taitetaan ensin lentäen Helsinki-Vantaalle, sieltä Tukholmaan, ja Tukholmasta päämäärään Uumajaan. Monessa tapauksessa matka Suomesta kannattaa aloittaa jollain muulla tapaa kuin lentäen, esimerkiksi junalla. Jos lähdet Kouvolasta matkaan, alkumatka Helsinki-Vantaalle kannattaa taittaa noin kaksi tuntia kestävällä junamatkalla, jonka jälkeen jatkat lentämällä kohti Uumajaa.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Uumajaan ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin reitit vaativat kohteen läheisyydestä huolimatta yhden välilaskun. Lennot Ruotsin Uumajaan saa suorimmin järjestettyä pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä lennät Tukholmaan välilaskulle ja jatkat Ruotsin sisäisellä lennolla perille Uumajaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Tampereelta, ja jopa Uumajaa lähimpää löytyvältä Vaasan lentokentältä lennot Uumajaan vaativat kaksi välilaskua. Ensimmäinen välilasku on Helsinki-Vantaalla, josta matka jatkuu Tukholmaan ja tätä kautta perille Uumajaan. Tarkista momondon sivuilta, mitkä lentoreitit ja aikataulut sopivat juuri sinun tarpreisiisi.

Ornskoldsvik lentokenttä, Skellefteå lentokenttä, Lycksele lentokenttä tai Kramfors lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Uumaja.

Lentojen hinnat kentälle Skellefteå lentokenttä ovat keskimäärin 194 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Uumaja. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Uumaja

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Uumaja
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
UMEUumaja Umea

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Uumaja

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Uumaja, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Scandinavian Airlines
Norwegian
26. tammikuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
UME05:20Uumaja Umea
Useita lentoyhtiöitä
26. tammikuuta
HEL07:55Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
UME05:20Uumaja Umea
Scandinavian Airlines
26. tammikuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
3 välilaskua
UME05:25Uumaja Umea
1343 €
Etsi vastaava

Muut matkustamoluokat Uumaja lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Uumaja lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Uumaja?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Uumaja

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Uumaja?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Uumaja. Scandinavian Airlines, Norwegian ja Braathens Regional Aviation ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Uumaja, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Braathens Regional Aviation lennot kohteeseen Uumaja

Kohteeseen Uumaja on normaalina viikkona 14 Braathens Regional Aviation lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Tukholma Bromman lentoasema ja paras momondossa nähty Braathens Regional Aviation lipun hinta on 150 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Uumaja). Braathens Regional Aviation lentoyhtiö on saanut 10,0 1 käyttäjäarvostelun perusteella momondon sivuilla.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Uumaja

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Uumaja voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 96 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 19 lentojen, joita Scandinavian Airlines liikennöi kohteeseen Uumaja normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Scandinavian Airlines lento kohteeseen Uumaja lähtee kohteesta Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Scandinavian Airlines 7,2/10 pisteen arvoiseksi 330 arvostelujen perusteella.


Uumaja ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Uumaja lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Uumajan lentokentältä?

Uumajassa lennot saapuvat Uumajan lentoasemalle, joka sijaitsee suhteellisen lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Uumajan keskustaan pääset helposti monella eri tavalla. Yleisin tapa kulkea kentältä keskustaan on suhteellisen edullinen paikallisliikenteen linja-auto. Terminaalin edestä kulkeva linja 80 ajaa lentoaseman ja keskustan väliä tasaisesti koko päivän, joskin päivän ruuhka-aikoina bussi kulkee lyhyemmin väliajoin. Toinen suosittu tapa keskustaan pääsemiseksi on kulkea matka taksilla. Taksikyydillä pääseekin luotettavasti ja tarkasti haluamaansa paikkaan, mutta kyydin hinta on toki bussia kalliimpi. Uumajan lentoasemalta on sen verran lyhyt matka keskustaan, että pienten kantamusten kanssa voi reipas matkailija harkita jopa keskustaan kävelemistä. Lentokentällä toimii myös autoja vuokraavia yrityksiä, joten jos täysin omassa aikataulussa kulkemiselle ja pidempien matkojen taittamiselle Uumajan lähistöllä on tarvetta, kannattaa harkita autonvuokrausta. Omassa käytössä oleva auto on erityisesti perheen kanssa matkustaville kätevä vaihtoehto. Autonvuokrausta harjoittavien yritysten tarjouksiin ja ehtoihin kannattaa tutustua jo ennen matkaa, mikäli moinen on harkinnassa. Vuokratessa mukana tulee luonnollisesti olla voimassaoleva ajokortti.


Uumaja: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Uumaja
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika5t 30m
Halvin hinta195 €

Kohteen Uumaja viisumivaatimukset

Umeå, eli suomalaisittain Uumaja, sijaitsee Ruotsissa. Suomen ja Ruotsin välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus ja passivapaus. Näin ollen Suomen kansalainen ei Ruotsiin matkustaessaan tarvitse matkustusasiakirjaa kuten passia. Kannattaa kuitenkin huomioida, että matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus on pystyttävä todistamaan kysyttäessä, joten henkilökortin tai passin pitäminen mukana Ruotsin-matkalla on suositeltavaa.


Aloita matkan suunnittelu - Uumaja


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Uumaja

Uumajan kaupunki itäisessä Ruotsissa on suhteellisen nuorekas kaupunki, josta suurin kiitos kuulunee kaupungissa kahdelle yliopistolle: Uumajan yliopistolle ja Ruotsin maataloustieteen yliopistolle. Kulttuurikävijälle Uumaja on mainio kohde, sillä museoita ja kulttuurikohteita löytyy roimasti, sekä ilmaisia että sisäänpääsymaksun vaativia. Kaupungista löytyy esimerkiksi hieno kitaramuseo, esihistoriallista maailmaa esittelevä museo, tyylikkäissä jokimaisemissa sijaitseva yliopiston nykytaiteen museo, Umedalenin veistospuisto, hauska Curiosum-tiedemuseo ja kaupungin toimiessa vuonna 2014 maailman kulttuuripääkaupunkina luotu Väven-kulttuurikeskus. Perinteisiin rakennusnähtävyyksiin tykästyneelle kaupungista voi hyvin suositella vierailukohteeksi esimerkiksi Uumajan tyylikästä raatihuonetta sekä jylhän komeaa Umeå City -kirkkoa aivan keskustassa. Ulkoilusta ja urheilusta kiinnostuneille mieluisia kohteita ovat muun muassa Bräntberget-laskettelurinteet, Uumajan kylpylä- ja hyvinvointikeskus sekä lukemattomat määrät mukavia joenvarsireittejä. Nydala-järven ympäristö on luonnonkauniiden maisemien ihasteluun, rauhaisiin kävelyihin tai pidempiin vaelluksiin mainiota aluetta. Perheen kanssa matkustavia kaupungissa houkuttelevat seikkailupuisto Zip, Umelagun-vesipuisto altaineen ja vesiliukumäkineen sekä lukuisat kaupungin mukavista puistoista, esimerkiksi Umedalenin seikkailuleikkipuisto. Heikommissa sääoloissa tai muuten vain sisähuvittelua perheen kesken etsiessä sopivia kohteita kaupungissa ovat esimerkiksi keskustan Megazone ja hieman keskustasta koilliseen sijaitseva suuri sisäleikkipaikka Leo's Lekland.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Uumaja on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Uumaja nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Uumaja momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Uumaja lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Uumaja niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Uumaja lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.