Etsi halpoja lentoja Uumaja alk. 149 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Uumaja

Yhteenveto Uumaja lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

149 €

Nopein lentoaika

5t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 149 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Uumaja Umea).
Nopein lento kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi kestää 5t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Uumaja Umea).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Uumaja mukaan lukien Norwegian.

Uumaja lentotiedot ja trendit

Tutustu Uumaja lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Uumaja?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 121 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Uumaja ovat vielä keskimäärin 123 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Uumaja?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Uumaja on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 118 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä keskiviikko, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 274 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Uumaja.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Uumaja?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Uumaja on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 143 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 349 €. Lennot kohteeseen Uumaja kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Uumaja?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Uumaja vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Uumaja Umea (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 3t 35m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Uumaja on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Uumaja Umea lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Uumaja?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Uumaja noin 46 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 187 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Uumaja tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Uumaja hintaan 76 €.

Halvimmat lennot kaupungin Uumaja lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Uumaja lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Uumaja

HALVIN REITTI Helsinki - Uumaja

Helsinki (HEL) - Uumaja (UME)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Uumaja kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Uumaja Umea, jolloin hinta on keskimääräinen 187 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ UUMAJAtammikuu36% halvempitammikuu aikana Helsinki - Uumaja lennot maksavat keskimäärin vain 121 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE UUMAJA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu46% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Uumaja lentojen keskimääräinen hinta on 274 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN UUMAJA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu200% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Uumaja kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Uumaja

Miten kauan kestää lentää Uumajaan?

Uumaja sijaitsee itäisessä Ruotsissa lähellä Eteläisen merenkurkun rannikkoa. Suomen lähin osa, Vaasan saaristo, sijaitsee suhteellisen lähellä Uumajaa. Lennot Uumajaan vaativat kuitenkin Suomesta yhden välilaskun ja kestävät hieman yli kolme tuntia. Tällöin matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennetään ensin Tukholmaan, Arlandan kansainväliselle lentoasemalle, ja sieltä määränpäähän Uumajaan. Molemmat lennot kestävät noin tunnin, joten lentokoneessa vietät vain noin kaksi tuntia. Muualta Suomesta lentäen liikkuessa matkaan tulee yksi välilasku lisää, ja ensimmäisen välilaskun on Helsinki-Vantaan lentokentällä. Näin sujuu matka esimerkiksi Oulusta ja Oulun lentoasemalta lähtiessä, josta matka taitetaan ensin lentäen Helsinki-Vantaalle, sieltä Tukholmaan, ja Tukholmasta päämäärään Uumajaan. Monessa tapauksessa matka Suomesta kannattaa aloittaa jollain muulla tapaa kuin lentäen, esimerkiksi junalla. Jos lähdet Kouvolasta matkaan, alkumatka Helsinki-Vantaalle kannattaa taittaa noin kaksi tuntia kestävällä junamatkalla, jonka jälkeen jatkat lentämällä kohti Uumajaa.

Mistä voi lentää suoraan Uumajaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Uumajaan ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin reitit vaativat kohteen läheisyydestä huolimatta yhden välilaskun. Lennot Ruotsin Uumajaan saa suorimmin järjestettyä pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä lennät Tukholmaan välilaskulle ja jatkat Ruotsin sisäisellä lennolla perille Uumajaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Tampereelta, ja jopa Uumajaa lähimpää löytyvältä Vaasan lentokentältä lennot Uumajaan vaativat kaksi välilaskua. Ensimmäinen välilasku on Helsinki-Vantaalla, josta matka jatkuu Tukholmaan ja tätä kautta perille Uumajaan. Tarkista momondon sivuilta, mitkä lentoreitit ja aikataulut sopivat juuri sinun tarpreisiisi.

Löytyykö kaupungin Uumaja lähettyviltä muita lentokenttiä?

Ornskoldsvik lentokenttä, Skellefteå lentokenttä, Lycksele lentokenttä tai Kramfors lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Uumaja.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Uumaja Umea lentokenttä hinnat?

lentoa Uumaja Umea lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Uumaja Umea lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Uumaja Umea lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Uumaja Umea lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Uumaja Umea lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Uumaja Umea lentokenttä?

Uumaja Umea lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Uumaja Umea lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Uumaja

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Uumaja
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
UME12:10Uumaja Umea
17. joulukuuta
UME20:45Uumaja Umea
11t 00m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
UME12:10Uumaja Umea
17. joulukuuta
UME09:45Uumaja Umea
26t 45m
2 välilaskua
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
15. joulukuuta
HEL08:15Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
2 välilaskua
UME18:45Uumaja Umea
17. joulukuuta
UME09:45Uumaja Umea
26t 45m
2 välilaskua
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Uumaja

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Uumaja, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
UMEUumaja Umea

Kohteen Uumaja viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Uumajaan?

Umeå, eli suomalaisittain Uumaja, sijaitsee Ruotsissa. Suomen ja Ruotsin välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus ja passivapaus. Näin ollen Suomen kansalainen ei Ruotsiin matkustaessaan tarvitse matkustusasiakirjaa kuten passia. Kannattaa kuitenkin huomioida, että matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus on pystyttävä todistamaan kysyttäessä, joten henkilökortin tai passin pitäminen mukana Ruotsin-matkalla on suositeltavaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Uumaja

Mitä voi nähdä ja tehdä Uumajassa?

Uumajan kaupunki itäisessä Ruotsissa on suhteellisen nuorekas kaupunki, josta suurin kiitos kuulunee kaupungissa kahdelle yliopistolle: Uumajan yliopistolle ja Ruotsin maataloustieteen yliopistolle. Kulttuurikävijälle Uumaja on mainio kohde, sillä museoita ja kulttuurikohteita löytyy roimasti, sekä ilmaisia että sisäänpääsymaksun vaativia. Kaupungista löytyy esimerkiksi hieno kitaramuseo, esihistoriallista maailmaa esittelevä museo, tyylikkäissä jokimaisemissa sijaitseva yliopiston nykytaiteen museo, Umedalenin veistospuisto, hauska Curiosum-tiedemuseo ja kaupungin toimiessa vuonna 2014 maailman kulttuuripääkaupunkina luotu Väven-kulttuurikeskus. Perinteisiin rakennusnähtävyyksiin tykästyneelle kaupungista voi hyvin suositella vierailukohteeksi esimerkiksi Uumajan tyylikästä raatihuonetta sekä jylhän komeaa Umeå City -kirkkoa aivan keskustassa. Ulkoilusta ja urheilusta kiinnostuneille mieluisia kohteita ovat muun muassa Bräntberget-laskettelurinteet, Uumajan kylpylä- ja hyvinvointikeskus sekä lukemattomat määrät mukavia joenvarsireittejä. Nydala-järven ympäristö on luonnonkauniiden maisemien ihasteluun, rauhaisiin kävelyihin tai pidempiin vaelluksiin mainiota aluetta. Perheen kanssa matkustavia kaupungissa houkuttelevat seikkailupuisto Zip, Umelagun-vesipuisto altaineen ja vesiliukumäkineen sekä lukuisat kaupungin mukavista puistoista, esimerkiksi Umedalenin seikkailuleikkipuisto. Heikommissa sääoloissa tai muuten vain sisähuvittelua perheen kesken etsiessä sopivia kohteita kaupungissa ovat esimerkiksi keskustan Megazone ja hieman keskustasta koilliseen sijaitseva suuri sisäleikkipaikka Leo's Lekland.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Uumaja?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Uumaja on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Uumaja nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Uumaja joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Uumaja momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Uumaja?

Kun kaikki mahdolliset Uumaja lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Uumaja juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Uumaja niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Uumaja lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Uumaja

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.