Etsi halvat lennot Bratislava

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bratislava

Yhteenveto Bratislava lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

145 €

Halvin meno-paluulennon hinta

183 €

Nopein lentoaika

11t 00m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bratislava kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bratislava kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 183 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik).
Nopein lento kohteeseen Bratislava kohteesta Suomi kestää 11t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Bratislava mukaan lukien Ryanair.

Bratislava lentotiedot ja trendit

Tutustu Bratislava lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bratislava?

Jos et halua vierailla kaupungissa Bratislava helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 121 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bratislava?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää kaupunkiin Bratislava. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 190 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 267 € lentohinnan reitille Suomi - Bratislava.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bratislava?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Bratislava kestää yleensä 12t 30m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Bratislava - M. R. Štefánik kentälle (Bratislava suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Bratislava - M. R. Štefánik, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bratislava?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Bratislava kohteesta Suomi, kun varaat 33 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Bratislava hintaan, joka on noin 218 €, kun etsit 33 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bratislava kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 195 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Bratislava lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bratislava lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bratislava

HALVIN REITTI Helsinki - Bratislava

Helsinki (HEL) - Bratislava (BTS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bratislava kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bratislava - M. R. Štefánik, jolloin hinta on keskimääräinen 218 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRATISLAVAhelmikuu63% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Bratislava lennot maksavat keskimäärin vain 80 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRATISLAVA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu33% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Bratislava lentojen keskimääräinen hinta on 289 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRATISLAVA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu567% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bratislava kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bratislava

Slovakian kaunis Bratislava on hieno kohde kaupunkimatkailun ystäville vuoden ympäri. Kaupunki sijaitsee sisämaassa, Tonava-joen varrella. Veden läheisyys antaakin kaupungille ilmettä ja tunnelmaa. Vaikka Bratislavassa on selvät vuodenajat, ilmasto on lauha. Talvisin lämpötilat voivat keikkua nollan asteen tienoilla, kun taas kesäisin ne saattavat kivuta noin 25 asteen tuntumaan.

Halvat lennot Bratislavaan on mahdollista löytää lähes mille vuodenajalle tahansa. Lentotarjonta kaupunkiin on melko hyvä. Myös rajatulla budjetilla reissaavalle Bratislava on sopiva kohde, sillä hotellin ja lennon voi saada hyvinkin edullisesti. Matkat slovakialaiskaupunkiin ovat reppureissaajienkin suosiossa. Bratislavassa voi syödä ravintoloissa ja nauttia vapaa-ajasta kohtuullisin kustannuksin.

Luonnollisesti Euroopan lomasesongit vaikuttavat lentojen hintoihin. Jos esimerkiksi kesälle haluaa varmistaa halvat lennot Bratislavaan, on paikat koneesta varattava ajoissa. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin 50–60 päivää ennen matkaa. Vertailu kannattaa: hinnoissa on eroja viikonpäivien ja kellonaikojen välillä. Alkuviikon lennot tulevat yleensä edullisimmiksi.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bratislava

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bratislava
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
BTS19:00Bratislava - M. R. Štefánik
12. joulukuuta
BTS10:30Bratislava - M. R. Štefánik
15t 30m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
BTS19:00Bratislava - M. R. Štefánik
12. joulukuuta
BTS04:15Bratislava - M. R. Štefánik
30t 55m
3 välilaskua
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 14m
1 välilasku
BTS19:59Bratislava - M. R. Štefánik
12. joulukuuta
BTS10:30Bratislava - M. R. Štefánik
16t 55m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. joulukuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
2 välilaskua
BTS11:40Bratislava - M. R. Štefánik
12. joulukuuta
BTS15:30Bratislava - M. R. Štefánik
23t 25m
1 välilasku
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 19m
3 välilaskua
BTS19:59Bratislava - M. R. Štefánik
12. joulukuuta
BTS05:20Bratislava - M. R. Štefánik
20t 40m
3 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. toukokuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 30m
2 välilaskua
BTS13:55Bratislava - M. R. Štefánik
29. toukokuuta
BTS17:50Bratislava - M. R. Štefánik
18t 25m
2 välilaskua
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bratislava

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bratislava, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
23. joulukuuta
HEL10:55Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
BTS14:05Bratislava - M. R. Štefánik
Ryanair
17. joulukuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 05m
1 välilasku
BTS19:00Bratislava - M. R. Štefánik
Useita lentoyhtiöitä
23. joulukuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
3 välilaskua
BTS14:05Bratislava - M. R. Štefánik

Muut matkustamoluokat Bratislava lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bratislava lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bratislava?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bratislava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bratislava?

Kohteeseen Bratislava kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Ryanair ja Lufthansa. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Bratislava rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Bratislava ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bratislava lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bratislavan lentokentän kansainvälinen nimi on Bratislava Airport, mutta lentoasema tunnetaan myös nimellä Letisko Milana Rastislava Štefánika Bratislava. Halvat lennot Bratislavaan laskeutuvat tälle kentälle, joka sijaitsee noin 9 km kaupungin keskustasta koilliseen. Keskustaan pääsee lentoasemalta bussilla, ja matkustajien kannattaakin napata kentältä linja numero 61. Se kulkee lentoasemalta Hlavná železničná stanica -keskusrautatieasemalle. Arkisin bussi liikennöi kentältä keskustaan normaalisti noin 15 minuutin välein. Julkinen liikenne toimii myös öisin, ja silloin kentältä keskustaan liikennöi yölinja N61. Jos majoitut Bratislavan vanhassa kaupungissa, bussista kannattaa nousta pysäkillä nimeltä Račianske mýto. Matka-aika on reilut 20 minuuttia. Keskustassa matkaa on mahdollista jatkaa esimerkiksi raitiovaunulla. Bussiliput maksavat noin 1,20 euroa, ja lippuun sisältyy aina tunnin verran matka-aikaa. Matka-ajan sisällä myös kulkuvälineiden vaihdot ovat mahdollisia. Liput saa ostettua saapuvien lentojen terminaalista löytyvistä lippuautomaateista, ja matkustajien on itse myös leimattava lippunsa matkaan lähdettäessä. Jos suuntanasi on Bratislavan kaupunkialueen sijaan Petržalka, nappaa kentältä bussi numero 96.


Bratislava: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bratislava
Helsinki - Bratislava reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta183 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bratislava

Bratislavan vanhaan kaupunkiin ja sen historiallisiin katuihin kannattaa ehdottomasti tutustua kävellen, sillä kaikkia kujia ja aukioita on mahdotonta kokea joukkoliikennevälineiden kyydistä. Pakkaa siis mukaan hyvät kengät ja jalkaudu tutkimaan kaupunkia. Mikäli keskustan ja vanhan kaupungin lisäksi muutkin kaupunginosat kiinnostavat, voi kaupungissa liikkua helposti julkisilla liikennevälineillä. Bratislavan joukkoliikennejärjestelmää operoi Dopravný Podnik Bratislava (DPB). Matkailijoiden ja paikallisten käytössä on kattava verkosto busseja, raitiovaunuja ja trolley-busseja.

Kaikissa DPB:n piiriin kuuluvissa kaupungin sisäisissä liikennevälineissä on käytössä yhtenevä lipputyyppi. Maksujärjestelmän hahmottaminen on siis helppoa matkailijallekin. Hinnat määräytyvät matkustusajan mukaan. Esimerkiksi 15 minuutin matkalipun hinta on noin 0,70 euroa, 30 minuutin matkalipun hinta noin 0,90 euroa ja 60 minuutin lipun hinta noin 1,20 euroa. 60 minuutin lippu on sopiva lähes kaikille matkoille Bratislavan kaupungin sisällä. Kalliiksi joukkoliikenteenkään käyttäminen ei Bratislavassa tule. Alle 6-vuotiaat lapset saavat kulkea julkisessa liikenteessä ilmaiseksi. Matkustajien on aina muistettava leimata omat lippunsa. Jos suuntaat kaupungin rajojen ulkopuolelle, voit matkustaa koko Bratislavan rajoituksetta esimerkiksi 24 tunnin lipulla. Vuorokausilipun hinta on noin 7 euroa.


Kohteen Bratislava viisumivaatimukset

Passi ei ole aina pakollinen varuste Bratislavaan tai muihin Slovakian kaupunkeihin matkustaessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti oltava aina mukana jokin virallinen matkustusasiakirja. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Slovakiaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Slovakia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Slovakian liikenne on arvaamatonta, ja mikäli suunnitelmiisi ei kuulu autoilla maassa, voit jättää ajokortin huoletta kotiin. Matkustusdokumentiksikaan se ei sovi.


Aloita matkan suunnittelu - Bratislava


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bratislava

Halvat lennot Bratislavaan ovat hyvin saatavilla kaikille vuodenajoille. Käytä hakuamme, vertaa eri päivien lähtöjä ja nappaa itsellesi parhaiten sopivat liput. Jos toiveissasi on napata lento ja majoitus erityisen edullisesti, matkusta lomasesonkien ulkopuolella. Halvimmillaan lentoliput ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Historialliset nähtävyydet, kuten Bratislavan linna (Bratislavský hrad), ovat ehdottomia vierailukohteita. Tutustu myös vanhaan kaupunkiin kokonaisuudessaan.

Käytännössä kaiken tarvittavan voi saada Bratislavasta, mutta muista pakata vuodenaikojen mukaan.

Bratislavassa kannattaa varoa taskuvarkaita. Kukkaroa ja matkatavaroita kannattaakin pitää tarkkaan silmällä.

Hanavettä ei ole suositeltavaa juoda. Etenkin matkailijoiden kannattaa käyttää pullovettä.

Slovakian kulttuuriin kuuluu jättää juomarahaa esimerkiksi ravintoloissa. Noin 5–10 prosenttia loppusummasta on sopiva määrä.

Hinnat Bratislavassa ja koko Slovakiassa ovat selvästi Suomea edullisemmat.

Slovakiassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Välimatka on noin 1700 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Slovakia

Eikö sittenkään Bratislava? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Slovakia

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Bratislava on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bratislava.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Bratislava, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Bratislava.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Bratislava, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Bratislava lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.