Halvat lennot Bratislava

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 2/11
ti 9/11

Halvimmat lennot kaupungin Bratislava lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bratislava lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bratislava

HALVIN REITTI Helsinki - Bratislava

Helsinki (HEL) - Bratislava (BTS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bratislava kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bratislava - M. R. Štefánik, jolloin hinta on keskimääräinen 269 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRATISLAVAhuhtikuu67% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Bratislava lennot maksavat keskimäärin vain 89 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRATISLAVA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu52% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Bratislava lentojen keskimääräinen hinta on 408 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRATISLAVA KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bratislava kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bratislava?

Slovakian kaunis Bratislava on hieno kohde kaupunkimatkailun ystäville vuoden ympäri. Kaupunki sijaitsee sisämaassa, Tonava-joen varrella. Veden läheisyys antaakin kaupungille ilmettä ja tunnelmaa. Vaikka Bratislavassa on selvät vuodenajat, ilmasto on lauha. Talvisin lämpötilat voivat keikkua nollan asteen tienoilla, kun taas kesäisin ne saattavat kivuta noin 25 asteen tuntumaan.

Halvat lennot Bratislavaan on mahdollista löytää lähes mille vuodenajalle tahansa. Lentotarjonta kaupunkiin on melko hyvä. Myös rajatulla budjetilla reissaavalle Bratislava on sopiva kohde, sillä hotellin ja lennon voi saada hyvinkin edullisesti. Matkat slovakialaiskaupunkiin ovat reppureissaajienkin suosiossa. Bratislavassa voi syödä ravintoloissa ja nauttia vapaa-ajasta kohtuullisin kustannuksin.

Luonnollisesti Euroopan lomasesongit vaikuttavat lentojen hintoihin. Jos esimerkiksi kesälle haluaa varmistaa halvat lennot Bratislavaan, on paikat koneesta varattava ajoissa. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä noin 50–60 päivää ennen matkaa. Vertailu kannattaa: hinnoissa on eroja viikonpäivien ja kellonaikojen välillä. Alkuviikon lennot tulevat yleensä edullisimmiksi.

  • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bratislava?

    Jos et halua vierailla kaupungissa Bratislava huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa syyskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 184 €.

  • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bratislava?

    Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Bratislava. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 224 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 479 € lentohinnan reitille Suomi - Bratislava.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bratislava

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bratislava
Ryanair
25. marraskuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
1 välilasku
BTS16:40Bratislava - M. R. Štefánik
28. marraskuuta
BTS01:30Bratislava - M. R. Štefánik
30t 55m
2 välilaskua
HEL08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. marraskuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
BTS07:10Bratislava - M. R. Štefánik
28. marraskuuta
BTS05:50Bratislava - M. R. Štefánik
9t 10m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. marraskuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
2 välilaskua
BTS08:00Bratislava - M. R. Štefánik
28. marraskuuta
BTS01:30Bratislava - M. R. Štefánik
30t 55m
2 välilaskua
HEL08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. joulukuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
2 välilaskua
BTS16:40Bratislava - M. R. Štefánik
5. joulukuuta
BTS01:30Bratislava - M. R. Štefánik
24t 55m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
1. joulukuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
BTS06:25Bratislava - M. R. Štefánik
4. joulukuuta
BTS01:15Bratislava - M. R. Štefánik
13t 45m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. joulukuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
BTS07:10Bratislava - M. R. Štefánik
5. joulukuuta
BTS01:30Bratislava - M. R. Štefánik
24t 55m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bratislava

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bratislava, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
25. marraskuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
1 välilasku
BTS16:40Bratislava - M. R. Štefánik
Ryanair
23. marraskuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
BTS08:05Bratislava - M. R. Štefánik
Ryanair
12. joulukuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 30m
2 välilaskua
BTS18:10Bratislava - M. R. Štefánik

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bratislava?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bratislava
  • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bratislava?

    Kohteeseen Bratislava kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa on Lufthansa. Sen lentoyhtiön pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Bratislava rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Bratislava ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bratislava lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bratislavan lentokentän kansainvälinen nimi on Bratislava Airport, mutta lentoasema tunnetaan myös nimellä Letisko Milana Rastislava Štefánika Bratislava. Halvat lennot Bratislavaan laskeutuvat tälle kentälle, joka sijaitsee noin 9 km kaupungin keskustasta koilliseen. Keskustaan pääsee lentoasemalta bussilla, ja matkustajien kannattaakin napata kentältä linja numero 61. Se kulkee lentoasemalta Hlavná železničná stanica -keskusrautatieasemalle. Arkisin bussi liikennöi kentältä keskustaan normaalisti noin 15 minuutin välein. Julkinen liikenne toimii myös öisin, ja silloin kentältä keskustaan liikennöi yölinja N61. Jos majoitut Bratislavan vanhassa kaupungissa, bussista kannattaa nousta pysäkillä nimeltä Račianske mýto. Matka-aika on reilut 20 minuuttia. Keskustassa matkaa on mahdollista jatkaa esimerkiksi raitiovaunulla. Bussiliput maksavat noin 1,20 euroa, ja lippuun sisältyy aina tunnin verran matka-aikaa. Matka-ajan sisällä myös kulkuvälineiden vaihdot ovat mahdollisia. Liput saa ostettua saapuvien lentojen terminaalista löytyvistä lippuautomaateista, ja matkustajien on itse myös leimattava lippunsa matkaan lähdettäessä. Jos suuntanasi on Bratislavan kaupunkialueen sijaan Petržalka, nappaa kentältä bussi numero 96.


Bratislava: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bratislava
Helsinki - Bratislava reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 40m
Halvin hinta78 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bratislava

Bratislavan vanhaan kaupunkiin ja sen historiallisiin katuihin kannattaa ehdottomasti tutustua kävellen, sillä kaikkia kujia ja aukioita on mahdotonta kokea joukkoliikennevälineiden kyydistä. Pakkaa siis mukaan hyvät kengät ja jalkaudu tutkimaan kaupunkia. Mikäli keskustan ja vanhan kaupungin lisäksi muutkin kaupunginosat kiinnostavat, voi kaupungissa liikkua helposti julkisilla liikennevälineillä. Bratislavan joukkoliikennejärjestelmää operoi Dopravný Podnik Bratislava (DPB). Matkailijoiden ja paikallisten käytössä on kattava verkosto busseja, raitiovaunuja ja trolley-busseja.

Kaikissa DPB:n piiriin kuuluvissa kaupungin sisäisissä liikennevälineissä on käytössä yhtenevä lipputyyppi. Maksujärjestelmän hahmottaminen on siis helppoa matkailijallekin. Hinnat määräytyvät matkustusajan mukaan. Esimerkiksi 15 minuutin matkalipun hinta on noin 0,70 euroa, 30 minuutin matkalipun hinta noin 0,90 euroa ja 60 minuutin lipun hinta noin 1,20 euroa. 60 minuutin lippu on sopiva lähes kaikille matkoille Bratislavan kaupungin sisällä. Kalliiksi joukkoliikenteenkään käyttäminen ei Bratislavassa tule. Alle 6-vuotiaat lapset saavat kulkea julkisessa liikenteessä ilmaiseksi. Matkustajien on aina muistettava leimata omat lippunsa. Jos suuntaat kaupungin rajojen ulkopuolelle, voit matkustaa koko Bratislavan rajoituksetta esimerkiksi 24 tunnin lipulla. Vuorokausilipun hinta on noin 7 euroa.


Kohteen Bratislava viisumivaatimukset

Passi ei ole aina pakollinen varuste Bratislavaan tai muihin Slovakian kaupunkeihin matkustaessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti oltava aina mukana jokin virallinen matkustusasiakirja. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Slovakiaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Slovakia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Slovakian liikenne on arvaamatonta, ja mikäli suunnitelmiisi ei kuulu autoilla maassa, voit jättää ajokortin huoletta kotiin. Matkustusdokumentiksikaan se ei sovi.


Aloita matkan suunnittelu - Bratislava


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Bratislava

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bratislavaan ovat hyvin saatavilla kaikille vuodenajoille. Käytä hakuamme, vertaa eri päivien lähtöjä ja nappaa itsellesi parhaiten sopivat liput. Jos toiveissasi on napata lento ja majoitus erityisen edullisesti, matkusta lomasesonkien ulkopuolella. Halvimmillaan lentoliput ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Bratislavan nähtävyydet?

Historialliset nähtävyydet, kuten Bratislavan linna (Bratislavský hrad), ovat ehdottomia vierailukohteita. Tutustu myös vanhaan kaupunkiin kokonaisuudessaan.

Mitä mukaan matkalle Bratislavaan?

Käytännössä kaiken tarvittavan voi saada Bratislavasta, mutta muista pakata vuodenaikojen mukaan.

Onko Bratislavassa turvallista?

Bratislavassa kannattaa varoa taskuvarkaita. Kukkaroa ja matkatavaroita kannattaakin pitää tarkkaan silmällä.

Voiko Bratislavassa juoda kraanavettä?

Hanavettä ei ole suositeltavaa juoda. Etenkin matkailijoiden kannattaa käyttää pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bratislavassa?

Slovakian kulttuuriin kuuluu jättää juomarahaa esimerkiksi ravintoloissa. Noin 5–10 prosenttia loppusummasta on sopiva määrä.

Millainen on Bratislavan hintataso?

Hinnat Bratislavassa ja koko Slovakiassa ovat selvästi Suomea edullisemmat.

Mikä on aikaero Suomi-Slovakia?

Slovakiassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bratislava?

Välimatka on noin 1700 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Slovakia

Eikö sittenkään Bratislava? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Slovakia