Halvat lennot Kiiruna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Kiiruna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kiiruna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kiiruna

HALVIN REITTI Helsinki - Kiiruna

Helsinki (HEL) - Kiiruna (KRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kiiruna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kiiruna, jolloin hinta on keskimääräinen 252 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KIIRUNAheinäkuu23% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Kiiruna lennot maksavat keskimäärin vain 195 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KIIRUNA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu25% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Kiiruna lentojen keskimääräinen hinta on 316 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KIIRUNA KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu615% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kiiruna kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kiiruna?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kiiruna?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kiiruna kaupungista Skopje oli 176 €. Tämä on 72 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kiiruna. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kiiruna omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kiiruna?

  Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna. Lennot maksavat noin 195 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kiiruna kuukauden heinäkuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 208 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kiiruna?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna on keskiviikko hintojen ollessa 211 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 266 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kiiruna.

 • Löytyykö kaupungin Kiiruna lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kiiruna on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kiiruna harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jällivaara lentokenttä (84 km kaupungin Kiiruna keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Kiiruna lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 641 € henkilöä kohti ja Jällivaara lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kiiruna. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiiruna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kiiruna
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiiruna?

  Kohteeseen Kiiruna kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat SAS ja Norwegian. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kiiruna rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Kiiruna