Etsi halvat lennot Kiiruna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kiiruna lentotiedot ja trendit

Tutustu Kiiruna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kiiruna?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna. Lennot maksavat noin 256 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kiiruna kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 294 €.

See prices from:

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kiiruna?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kiiruna on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 325 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kiiruna on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 498 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kiiruna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kiiruna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kiiruna

HALVIN REITTI Helsinki - Kiiruna

Helsinki (HEL) - Kiiruna (KRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kiiruna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kiruna, jolloin hinta on keskimääräinen 391 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KIIRUNAtoukokuu35% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Kiiruna lennot maksavat keskimäärin vain 256 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KIIRUNA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu96% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Kiiruna lentojen keskimääräinen hinta on 766 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KIIRUNA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu529% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kiiruna kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kiiruna

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kiiruna on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kiiruna harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jällivaara Gallivare lentokenttä (84 km Kiiruna keskustasta).Muut matkustamoluokat Kiiruna lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kiiruna lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiiruna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kiiruna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kiiruna?

Kohteeseen Kiiruna kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa on Scandinavian Airlines. Sen lentoyhtiön pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kiiruna rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Kiiruna

Kohteeseen Kiiruna on normaalina viikkona 8 Scandinavian Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema ja paras momondossa nähty Scandinavian Airlines lipun hinta on 202 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Kiiruna). Scandinavian Airlines lentoyhtiö on saanut 7,0 302 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Aloita matkan suunnittelu - Kiiruna


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kiiruna.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kiiruna tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kiiruna.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kiiruna on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.