Etsi halvat lennot Kiiruna

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kiiruna lentotiedot ja trendit

Tutustu Kiiruna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kiiruna?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna on keskiviikko hintojen ollessa 193 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä maanantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 274 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kiiruna.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kiiruna?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kiiruna on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 241 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kiiruna on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 281 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kiiruna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kiiruna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kiiruna

HALVIN REITTI Helsinki - Kiiruna

Helsinki (HEL) - Kiiruna (KRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kiiruna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kiruna, jolloin hinta on keskimääräinen 264 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KIIRUNAhelmikuu32% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Kiiruna lennot maksavat keskimäärin vain 165 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KIIRUNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu54% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kiiruna lentojen keskimääräinen hinta on 374 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KIIRUNA KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu600% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kiiruna kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kiiruna

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kiiruna?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kiiruna. Lennot maksavat noin 165 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kiiruna kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 204 €.

Löytyykö kaupungin Kiiruna lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kiiruna on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kiiruna harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jällivaara Gallivare lentokenttä (84 km Kiiruna keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kiruna lentokenttä hinnat?

lentoa Kiruna lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kiruna lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Kiruna lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kiruna lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kiruna lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kiruna lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kiruna lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kiiruna?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kiiruna.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kiiruna joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kiiruna tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kiiruna?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kiiruna.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kiiruna juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kiiruna on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiiruna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.