Autonvuokraukset kohteessa Kapkaupunki, Länsi-Kap

Haussa halpa vuokra-auto Kapkaupunki, Länsi-Kap? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
10. joulukuu — 17. joulukuu
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kapkaupunki

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kapkaupunki

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kapkaupunki?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kapkaupunki löytyvät yleensä First Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFirst Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki on 9 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Kapkaupunki?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Kapkaupunki 10 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kapkaupunki?

Keskimääräiseen hintaan 111 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 108 €/pvä), Toyota Hilux vuokra-autot kaupungissa Kapkaupunki on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen T-Cross vuokraaminen kaupungissa Kapkaupunki keskimääräiseen hintaan 51 €/pvä (26 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Kapkaupunki autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Kapkaupungissa on loistava tapa liikkua ja nähdä kaikki suosikkinähtävyydet kaikessa rauhassa. Pääset keskustan Victoria & Alfred Waterfrontista kuuluisalle Cape Pointin majakalle alle puolessatoista tunnissa. Pöytävuori on toinen kaupungin ikoninen nähtävyys, jonne voit viedä Kapkaupungin vuokra-autosi. Kapkaupungissa on ainakin 20 autonvuokrauspaikkaa sekä lentoasemalla että keskustassa, joten sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita. Tulet huomaamaan, että autonvuokraus Kapkaupungissa on melko edullista. Jos vierailusi Kapkaupunkiin on road-trip-painotteinen, sinun kannattaa harkita tavallisen economy-luokan autonvuokrauksen vaihtamista maastoajoneuvoon, jotta et jää paitsi syrjäisistä alueista, joihin voit tutustua. Kaupungin keskustan ympäristöstä löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja. Kapkaupungin Central Business District (CBD) -alueella on pysäköintimittareita, jotka on otettu käyttöön.

Onko kannattavaa vuokrata auto Kapkaupungissa?

Kapkaupungin keskusta on ehdottomasti kävely-ystävällinen. Siitä huolimatta yleisin ja kätevin tapa liikkua on jonkinlainen kulkuneuvo, sillä monet huippunähtävyyksistä ovat keskustan ulkopuolella. Pöytävuorelle ajamalla pääset nauttimaan upeista näkymistä kaupunkiin ja merelle. Se on yksi kaupungin parhaista näköalapaikoista. Chapman's Peak Drivea pitkin Chapman's Peakin maisemareittiä kohti Cape Peninsulaa pitkin kulkeva maisemareitti on olennainen päiväretki, jolle kannattaa lähteä Kapkaupungin halvan autonvuokrauksen kanssa. Kapkaupunki on tunnettu kauniista maisemistaan ja maisemareiteistään. Saatat olla onnekas ja nähdä ehkä pingviinejä. Valitettavasti Kapkaupunki on surullisen kuuluisa liikenteestään, joten jätä varmuuden vuoksi hieman ylimääräistä aikaa, jotta pääset perille. Pysäköintipaikkojen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa turistikohteissa, jotka ovat yleensä turvallisia paikkoja jättää vuokra-auto.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Kapkaupungissa?

Kummallisin asia Etelä-Afrikassa ajamisessa, joka sinun tulisi huomioida, kun hankit autonvuokrausta Kapkaupungissa, on se, että Kapkaupungissa ajetaan vasemmalla puolella, mutta autot ovat yleensä oikeanpuoleisia. Nopeudet ja etäisyydet merkitään kilometreinä, koska Etelä-Afrikassa käytetään metrijärjestelmää. Käsipuhelimen käyttäminen ajon aikana on laitonta, joten suosittelemme jättämään älypuhelimesi laukkuun. Kapkaupungissa on nollatoleranssi rattijuopumusta kohtaan, joten jos aiot ottaa ryypyn, älä aja autoa. Sinut voidaan ottaa säilöön, jos poliisi pysäyttää sinut, jos veren alkoholipitoisuus on yli 0,5 promillea. Koska lait voivat muuttua tai päivittyä, suosittelemme tarkistamaan asian Kapkaupungin moottoriajoneuvovirastosta ennen kuin otat vuokra-auton Kapkaupungista.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaakseni vuokra-autoa Kapkaupungissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Vaikka se voi vaihdella autonvuokraustoimiston mukaan, on mahdollista vuokrata auto, jos olet 18-vuotias tai vanhempi ja sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Riippuen jälleen vuokraamosta, he saattavat rajoittaa valintojasi, etkä voi saada luksusvuokra-autoa Kapkaupungissa. Sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti. Jos ajokorttisi ei ole englanninkielinen, sinulla on oltava kansainvälinen ajokortti. Toisaalta, jos maasi ajokortissa ei ole valokuvaa, sinun on pidettävä mukanasi myös passi.


Autonvuokraustarjoukset Kapkaupunki, Länsi-Kap

Löydä kohteesta Kapkaupunki juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

17 € - 48 €

Kaikki autotyypit

36 € - 121 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 24 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on maaliskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 58 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 53 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 61 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on helmikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 59 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on helmikuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 40 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on syyskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kapkaupunki autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kapkaupunki, Länsi-Kap

keddy by Europcar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,0

Value

10,0

Firefly

6 sijaintia

1First Car Rental

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tempest Car Hire

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Woodford

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,0

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,5

Value

8,6

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,5

Value

7,7

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kapkaupunki

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kapkaupunki

Suositut autotyypit

SUV, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

18 €

Suosituin malli

Toyota Hilux
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kapkaupunki viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kapkaupunki on 18 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 18 €/pvä.
Kohteen Kapkaupunki suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Hilux. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Economy SUV.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kapkaupunki suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kapkaupunki

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kapkaupunki - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kapkaupunki, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Kapkaupunki, Etelä-Afrikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Kapkaupunki sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Kapkaupunki. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikka?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Kapkaupunki tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Kapkaupunki kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Kapkaupunki ajat.

Millainen sää on kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikka kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana kaupungin Kapkaupunki sademäärä on 20 mm ja keskilämpötila 20 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Kapkaupunki parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Kapkaupunki samanlainen kuin muualla Länsi-Kap alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kapkaupunki road triplle alueelle Länsi-Kap tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 18 °C ja sademäärän vastaavasti 31,2 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kapkaupunki hinnat?

autoa Kapkaupunki hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kapkaupunki?

joulukuuta 2023 alkaen 83 toimijaa on valittavissa autoa Kapkaupunki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kapkaupunki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kapkaupunki. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kapkaupunki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kapkaupunki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kapkaupunki?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kapkaupunki momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kapkaupunki?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kapkaupunki antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kapkaupunki, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Kapkaupunki tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kapkaupunki momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Kapkaupunki.

Löytyykö kohteesta Kapkaupunki autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Kapkaupunki.

Voinko etsiä Kapkaupunki vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kapkaupunki.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kapkaupunki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.