Autonvuokraukset kohteessa Kapkaupunki, Länsi-Kap

Haussa halpa vuokra-auto Kapkaupunki, Länsi-Kap? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Kapkaupunki, Länsi-Kap

Löydä kohteesta Kapkaupunki juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

17 € - 41 €

Kaikki autotyypit

33 € - 121 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on maaliskuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kapkaupunki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 37 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on syyskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kapkaupunki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 59 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kapkaupunki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on marraskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kapkaupunki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on 34 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikan on syyskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kapkaupunki. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kapkaupunki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kapkaupunki autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kapkaupunki, Länsi-Kap

1First Car Rental

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,3

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,0

Value

8,1

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

7,2

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,0

Value

7,3

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,5

Value

5,7

keddy by Europcar

9 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kapkaupunki

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kapkaupunki

Suositut autotyypit

SUV, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

38 €

Suosituin malli

Class Mini Car
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kapkaupunki viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kapkaupunki on 38 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 47 €/pvä.
Kohteen Kapkaupunki suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Mini Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Corolla Quest.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kapkaupunki suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kapkaupunki

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kapkaupunki - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kapkaupunki, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajalle maaliskuu kohteessa Kapkaupunki, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 24 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 24 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 0 € ja keskihinta on 0 €.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kapkaupunki löytyvät yleensä First Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFirst Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8,89/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kapkaupunki on 9,77/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Kapkaupunki sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Kapkaupunki. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Kapkaupunki 9 toimipaikalla.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Kapkaupunki tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Kapkaupunki kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Kapkaupunki ajat.

Kuukauden helmikuu aikana kaupungin Kapkaupunki sademäärä on 20 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Kapkaupunki parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kapkaupunki road triplle alueelle Länsi-Kap tai sitä ympäröiville alueille kuukauden helmikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 20 °C ja sademäärän vastaavasti 27 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kapkaupunki

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kapkaupunki

Aloita matkan suunnittelu - Kapkaupunki


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kapkaupunki momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kapkaupunki antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Kapkaupunki tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Kapkaupunki.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Kapkaupunki.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kapkaupunki.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.