Autonvuokraukset kohteessa Varsova, Masovian voivodikunta

Haussa halpa vuokra-auto Varsova, Masovian voivodikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Varsova, Puola
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Varsova, Puola
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Varsova

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Varsova

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Varsova?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Varsova löytyvät yleensä Wheego kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaWheego, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Varsova on 9 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Varsova?

Vuokraamolla Panek on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Varsova 12 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Varsova?

Kun vuokraat autoa kaupungista Varsova, suurin osa käyttäjistämme valitsee Opel Corsa keskimääräiseen hintaan 26 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat 500 13 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Opel Corsa vuokra-autoja kaupungista Varsova niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä ja Fiat 500 hintaan 5 €/pvä.

Tärkeää tietoa Varsova autonvuokrauksesta

Varsovan autonvuokrauksen avulla pääset helposti tutustumaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Lazienkin puistoon, kuninkaanlinnaan, kulttuurin ja tieteen palatsiin ja jopa historialliseen vanhaan kaupunkiin. Marszalkowska on suosittu tie, joka yhdistää useimmat kaupungin osat, mutta muita katuja, jotka voivat yhdistää sinut suosittuihin kohteisiin, ovat Krolewska ja Mysliwiecka. Kannattaa olla tarkkana valtateiden, kuten S8:n ja S17:n kohdalla, jotka yhdistävät Varsovan lähikaupunkeihin. Kannattaa huomioida, että joillakin reiteillä, kuten S8-tiellä, voi olla tietullit. Varsovasta on helppo löytää pysäköintipaikkoja vuokra-autoille, ja tiettyinä päivinä voit pysäköidä ilmaiseksi. Varsovassa on yli 100 autovuokraamoa, joten valinnanvaraa riittää.

Onko vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto Varsovassa?

Jos harkitset autonvuokrausta Varsovassa, pysäköinnistä ei tarvitse huolehtia. Kaupungissa on runsaasti pysäköintipaikkoja katujen varsilla, jotka voivat olla kellonajasta riippuen ilmaisia, maksullisia pysäköintipaikkoja tuntiveloituksella ja edullisia park and ride -järjestelmiä (ihanteellinen koko päivän kestävään pysäköintiin). Huomaa, että päätiet ovat yleensä vilkkaita ja niissä on paljon liikennettä, erityisesti ruuhka-aikaan. On viisasta välttää ruuhkahuippujen matkustusaikoja aikaisin aamulla ja iltapäivistä alkuiltaan. Auton vuokraaminen kaupungissa on edullista, varsinkin jos haluat kiertää lähikaupunkien nähtävyyksiä. Voit helposti vierailla kohteissa, kuten Lodzin eläintarhassa ja Kazimierz Dolnyn linnassa alle kahdessa tunnissa. Varsova on kaupunki, joka on varsin käveltävä, olipa kyse sitten romanttisesta kävelystä vanhankaupungin torilla tai kävelyretkestä Veiksel-joen varrella. Autolla ajaminen on kuitenkin välttämätöntä, jos haluat kiertää kaupungin kauempana sijaitsevia paikkoja, kuten Kampinos Fores, joka sijaitsee aivan luoteisrajalla.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä, jos haluan ajaa vuokra-autolla Varsovassa?

Vaikka autonvuokraus Varsovassa on toimiva tapa matkustaa kaupungissa itsenäisesti, on joitakin asioita, jotka sinun tulisi pitää mielessä. Muista pysyä oikealla ajaessasi ja ajaa aina ajovalot päällä, päivällä tai yöllä. Kaikkien auton matkustajien, olivatpa he sitten edessä tai takana, on käytettävä turvavöitä. Jos aiot ajaa Varsovassa, sinun ei pidä istua ratin taakse humalassa. Puolassa veren alkoholipitoisuuden raja ajamiseen on 0,2 promillea eli voit joutua lain väärälle puolelle, jos juot yhdenkin alkoholiannoksen. Vuokra-autossasi on oltava sammutin, ensiapupakkaus ja varoituskolmio, sillä matkustaminen ilman näitä välttämättömiä tarvikkeita, on laitonta. Mielenrauhasi vuoksi on viisasta tarkistaa Varsovan moottoriajoneuvovirastosta, että saat tietoa mahdollisista lakimuutoksista ennen kuin hankit halvan autonvuokrauksen Varsovassa.

Minkälaisen ajokortin tarvitset autonvuokraukseen Varsovassa?

Olitpa halukas vuokraamaan luksusauton Varsovassa tai economy-luokan auton, on sinun esitettävä voimassa oleva kansallinen ajokorttisi vuokrauksen yhteydessä. Jotkut vuokraamot vaativat myös, että sinulla on pitänyt olla ajokortti vähintään yhden tai kahden vuoden ajan. Jos olet EU:n ulkopuolisesta maasta, sinun on esitettävä ulkomaan ajokortin ja passin lisäksi kansainvälinen ajokortti. Alkuperämaastasi riippumatta useimmat Varsovan autonvuokrausyritykset edellyttävät, että olet vähintään 21-vuotias, mutta ikä voi vaihdella yrityksen tai autoluokan mukaan. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Varsova, Masovian voivodikunta

Löydä kohteesta Varsova juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

18 € - 60 €

Kaikki autotyypit

21 € - 1082 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Varsova, Puolan on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Varsova, Puolan on maaliskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 79 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Varsova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Varsova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Varsova, Puolan on 228 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Varsova, Puolan on marraskuuta. Hinta on 94 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Varsova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Varsova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Varsova, Puolan on 52 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Varsova, Puolan on marraskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 61 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Varsova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Varsova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Varsova, Puolan on 276 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Varsova, Puolan on joulukuuta. Hinta on 90 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 53 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Varsova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Varsova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Varsova, Puolan on 52 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Varsova, Puolan on marraskuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 61 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Varsova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Varsova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Varsova autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Varsova, Masovian voivodikunta

Panek

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Express Rent a Car

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

3,9

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,1

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,8

Value

4,8

SURPRICE CAR RENTAL

12 sijaintia

Autounion Car Rental

8 sijaintia

Carsson

7 sijaintia

RENTIS

7 sijaintia

ADDCAR RENTAL

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Varsova

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Varsova

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, Compact

Halvin vuokra-auto

42 €

Suosituin malli

Opel Corsa
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Varsova viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Varsova on 42 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 47 €/pvä.
Kohteen Varsova suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Corsa. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokraa auto läheltä kohteen Varsova suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Varsova

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Varsova - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Varsova, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Varsova, Puola?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Varsova ajankohtana lokakuu on halvimmillaan 16 € keskihinnan ollessa 16 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 0 € ja 0 € välille.

Peritäänkö Varsova, Puola autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Varsova. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Varsova valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Varsova lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Varsova lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 2 °C ja sademäärä 30 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Varsova maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Varsova, Puola?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Varsova tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Varsova kaupungissa 140 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Varsova ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Transit vuokra-autoja kaupungissa Varsova?

Millainen sää on kohteessa Varsova, Puola kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Varsova sademäärä on 40 mm ja keskilämpötila 13 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Varsova parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Varsova samanlainen kuin muualla Masovian voivodikunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Varsova ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Masovian voivodikunta lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 13 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Varsova hinnat?

autoa Varsova hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Varsova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Varsova osiossa on 184 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Varsova?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Varsova. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Varsova?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Varsova. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Varsova

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Varsova

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Varsova

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Varsova

Aloita matkan suunnittelu - Varsova


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Varsova?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Varsova momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Varsova?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Varsova, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Varsova, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Varsova, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Varsova momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Varsova, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Varsova autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Varsova vuokra-autoille.

Voinko etsiä Varsova vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Varsova, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Varsova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.