Autonvuokraus Maastricht, Hollanti

Haussa halpa vuokra-auto Maastricht, Hollanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Maastricht, Hollanti
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Maastricht, Hollanti
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Maastricht: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Maastricht, Hollanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

4,0
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Maastricht, Hollanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Eindhoven lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Maastricht

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Maastricht noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar ja Enterprise ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Maastricht. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Maastricht autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Maastricht?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Maastricht on Volkswagen Polo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo tarjouksia kaupungissa Maastricht keskimääräiseen hintaan 27 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 13 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Maastricht maksaa yleensä keskimäärin 43 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 15 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Maastricht, Hollanti kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Maastricht on 2 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Maastricht.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Maastricht kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Maastricht. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Maastricht vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Hyundai Accent tai Fiat Panda.

 • Onko sää kaupungissa Maastricht samanlainen kuin muualla Limburg alueella?

  Jos etsit Maastricht vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Limburg lämpötila on yleensä 2 °C ja sademäärä vastaavasti 60 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Maastricht