Autonvuokraus Rotterdam, Hollanti

Haussa halpa vuokra-auto Rotterdam, Hollanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rotterdam, Hollanti
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Rotterdam, Hollanti
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rotterdam: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rotterdam, Hollanti
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

9,0

Value

8,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,3

Value

4,6
5 sijaintia
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rotterdam, Hollanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rotterdam The Hague lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rotterdam

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rotterdam noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz, Budget ja Europcar ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Rotterdam autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Rotterdam, Hollanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Rotterdam on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Rotterdam suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Rotterdam helmikuu ajaksi?

  Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Rotterdam helmikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä 66 mm cm helmikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Rotterdam maksaa keskimäärin 100 €/päivä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rotterdam?

  Fiat Panda ja Ford Ka automallit kaupungissa Rotterdam ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat Panda vuokrahinnat kaupungissa Rotterdam voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 24 €/päivä ja alhaisimmillaan 3 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 31 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 3 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Rotterdam?

  Sixt on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Rotterdam. Malli Volvo XC90 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Sixt 83 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Rotterdam, Hollanti kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Rotterdam kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 3 °C lämpötiloja ja 70 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Rotterdam kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Rotterdam autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Rotterdam vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Ford Ka tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Rotterdam samanlainen kuin muualla Etelä-Hollanti alueella?

  Ilmasto alueella Etelä-Hollanti kuukauden tammikuu aikana on yleensä 3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 70 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Rotterdam lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Rotterdam