Autonvuokraus Amsterdam - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Amsterdam? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Amsterdam, Hollanti5. lokakuu — 8. lokakuu
Amsterdam, Hollanti
ma 10/5
Keskipäivä
to 10/8
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Amsterdam?

Kaikki

12 € - 54 €

Economy

11 € - 30 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Amsterdam on tammikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 16 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista kesäkuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Amsterdam: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Amsterdam
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 112 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 70 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 35 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 53 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 21 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 23 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Amsterdam

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Amsterdamissa?

Amsterdamissa ja muualla Hollannissa autovuokraamoiden tyypillisin ikäraja on 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla korkeampi, esimerkiksi 23 vuotta. Vuokraamoiden ikärajoituksissa on suuria eroja, joten nuorien kuskien kannattaa vertailla tarkkaan eri yritysten vuokraehtoja. 21–25-vuotiaille kuskeille auton vuokraus Amsterdamissa tulee usein keskimääräistä kalliimmaksi, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuskin lisämaksu. Lisämaksu on yleensä 15–30 euroa jokaiselta vuokrapäivältä, eli etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa nuoren kuskin ylimääräiset maksut voivat selvästi nostattaa auton vuokrauksen hintaa. Tarkista, onko autovuokraamoilla vaatimuksia asiakkaidensa ajokokemuksen suhteen. Monet vuokraamot vuokraavat autoja vain niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Auton vuokraaja katsotaan Hollannissa aina ajoneuvon pääkuskiksi. Jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heidän ikänsä ilmoitettava vuokraamolle. Jokaisesta lisäkuskista on yleensä maksettava lisämaksu.

Tärkeää tietoa Amsterdamin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Hollannin liikennesäännöt ovat samankaltaiset kuin Suomessa, joten suomalaiskuskin on melko helppoa pärjätä Amsterdamin liikenteessä. Liikenne on Suomen tapaan oikeanpuoleista. Toimiva ja päivitetty GPS sekä rauhallinen asenne vievät suomalaiskuskin turvallisesti päämääräänsä Amsterdamissa. Pidä kuitenkin mielessä, ettei kanaalien kaupunki ole Euroopan autoilukaupungeista se helpoin. Amsterdam on täynnä kapeita, yksisuuntaisia katuja, ja myös katujen rakennus- ja korjaustyöt ovat kaupungissa arkipäivää. Ei ole sattumaa, että amsterdamilaiset viihtyvät hyvin pyörän selässä. Moneen paikkaan ydinkeskustan alueella pääsee autoa helpommin joko kävellen, pyörällä tai joukkoliikennevälineillä. Keskustassa ja asutuilla alueilla nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty tiukempaa rajoitusta. Kaupunkien ulkopuolella nopeuden voi yleensä nostaa 80 kilometriin tunnissa, ja moottoriteillä nopeusrajoitus on 100–130 kilometriä tunnissa. Jos suuntaat vuokra-autolla lentokentälle, pidä mielessä, että aikaisin aamulla valtateillä voi esiintyä ruuhkia.

Nähtävyyksiä Amsterdamissa ja sen lähellä

Amsterdamin keskustan tutkimiseen vuokra-auto ei ole tarpeen, sillä usein kaupungissa liikkuminen on kätevämpää ja nopeampaa vaikkapa polkupyörällä. Hollanti on kuitenkin pieni maa, ja Amsterdamin tuntumassa on lukuisia mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi, niin pääset tutkimaan maata halutessasi laidasta laitaan. Auton vuokraus Amsterdamissa on erinomainen idea, mikäli haluat piipahtaa esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Rotterdamissa. Piipahda Edamissa nautiskelemassa maailmankuulusta edam-juustosta, ja suuntaa kauniiseen Leidenin pikkukaupunkiin. Giethoornissa pääset tutustumaan Alankomaiden versioon Venetsian kanaaleista, ja myös Haag kuuluu Hollannin vetonauloihin. Kaikki nämä paikkakunnat sijaitsevat kätevän automatkan päässä Amsterdamista. Alankomaiden maantiet kuuluvat Euroopan parhaimmistoon, välimatkat kaupunkien välillä ovat melko lyhyitä, ja opasteet teillä ovat selkeitä. Hollanti onkin monessa mielessä erinomainen automatkailumaa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Amsterdamissa on suunnitelmissasi, tutustu perusteellisesti autovuokraamojen vakuutusehtoihin ja vertaa erilaisten lisävakuutusten hintoja. Vakuutusehdoissa voi olla vuokraamoittain merkittäviä eroja. Vuokra-autojen hintaan sisältyy Amsterdamissa käytännössä aina jonkinlainen vakuutusturva, joka kattaa tyypillisesti tulipalot ja kolmannelle osapuolelle esimerkiksi kolaritilanteessa syntyneet vahingot. Vuokra-auton automaattisessa vakuutuksessa on kuitenkin usein omavastuuosuus. Jos siis joudut auton kanssa hankaluuksiin, voidaan osa vahingoista periä joka tapauksessa omasta pussistasi. Auton vuokraaminen tuntemattomassa maassa voi tuntua etenkin kokemattomasta kuskista turvallisemmalta, mikäli autolle hankkii lisävakuutuksen. Lisävakuutuksella voit esimerkiksi pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Amsterdamissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Amsterdamissa, kuten muissakin hollantilaiskaupungissa, voit ajaa turistina suomalaisella ajokortilla ongelmitta. Muista pakata ajokortti mukaan matkalle, sillä auton vuokraus ei onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia ja virallista henkilöllisyystodistusta.

Mistä auton nouto ja palautus Amsterdamissa onnistuu?

Jos tiedät reissaavasi Amsterdamin lomasi aikana paljon autolla, vuokra-auton nouto onnistuu vaivattomasti heti Schipholin lentokentältä. Varaa auto mieluiten etukäteen, sillä näin varmistat, että saat lentoasemalta allesi mieluisan auton. Autovuokraamot palvelevat asiakkaita lentokentällä yleensä 24h, vuorokauden ympäri. Suomeen palatessasi tai toiseen maahan jatkaessasi myös auton palautus onnistuu kätevästi lentoasemalle. Keskustassa turisteja palvelevat myös lukuisat kansainväliset autovuokraamoketjut. Etenkin Amsterdam Centraal -keskusrautatieaseman ympäristössä autovuokraamoita on useita, samoin kuin Museumkwartier-alueen lähituntumassa. Mikä reissaat pienellä budjetilla, auton nouto ja palautus kannattaa hoitaa itse vuokraamon toimipisteeseen. Lisämaksusta suurin osa vuokraamoista toimittaa autosi mihin tahansa pyytämääsi paikkaan Amsterdamin kaupunkialueella.

(Tiedot tarkistettu 12.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Amsterdam kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Staalmeesterslaan 410

8.5 km lentokentältä

Xo Hotels Park West

Molenwerf 1

10.3 km lentokentältä

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Staalmeesterslaan 410

8.5 km lentokentältä

Xo Hotels Park West

Molenwerf 1

10.3 km lentokentältä

Eden Hotel Amsterdam

Amstel 144

11.1 km lentokentältä

Olympic Hotel

Ijsbaanpad 12

7.0 km lentokentältä

Hotel Van De Vijsel

Overtoom 13-17

9.8 km lentokentältä

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Prins Hendrikkade 59-72

11.9 km lentokentältä

The Flying Pig Downtown Youth Hostel

Nieuwendijk 100

11.7 km lentokentältä

The Student Hotel Amsterdam City

Wibautstraat 129

11.2 km lentokentältä

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

11.9 km lentokentältä

Hotel Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333

9.7 km lentokentältä

easyHotel Amsterdam Airport Schiphol

Kruisweg 565

3.6 km lentokentältä

Corendon City Hotel Amsterdam

Aletta Jacobslaan 7

6.2 km lentokentältä

Hilton Amsterdam

Apollolaan 138

8.6 km lentokentältä

Park Inn by Radisson Amsterdam City West

La Guardiaweg 59

10.5 km lentokentältä

NH City Centre Amsterdam

Spuistraat 288-292

10.8 km lentokentältä

Via Amsterdam

20 Diemerhof Via Amsterdam

12.8 km lentokentältä

NH Collection Amsterdam Doelen

Nieuwe Doelenstraat, 26

11.1 km lentokentältä


Autonvuokraus Amsterdam

Tänä vuonna ajankohtana syyskuu olemme tehneet momondon käyttäjille 161 vuokra-autohakua kohteeseen Amsterdam.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Amsterdam noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Amsterdam sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, National ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Amsterdam?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Amsterdam ajankohtana lokakuu on keskihinnaltaan 29 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 20 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 20 € ja keskihinta on 30 €.

Peritäänkö Amsterdam autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Amsterdam olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, National ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Amsterdam, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Amsterdam lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Amsterdam lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä 70 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Amsterdam maksaa keskimäärin 79 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Amsterdam?

Kaupungissa Europcar on 5 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 37 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Hollanti


Lentolippu varattuna kohteeseen Amsterdam? Aloita matkan suunnittelu!

Amsterdam

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Amsterdam

Etsi hotelleja kohteessa Amsterdam
Amsterdam

Halvat lennot Amsterdam

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - Amsterdam