Autonvuokraukset kohteessa Amsterdam, Pohjois-Hollanti

Haussa halpa vuokra-auto Amsterdam, Pohjois-Hollanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Amsterdam, Hollanti
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Amsterdam, Hollanti
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tärkeää tietoa Amsterdam autonvuokrauksesta

Amsterdamissa ja muualla Hollannissa autovuokraamoiden tyypillisin ikäraja on 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla korkeampi, esimerkiksi 23 vuotta. Vuokraamoiden ikärajoituksissa on suuria eroja, joten nuorien kuskien kannattaa vertailla tarkkaan eri yritysten vuokraehtoja. 21–25-vuotiaille kuskeille auton vuokraus Amsterdamissa tulee usein keskimääräistä kalliimmaksi, sillä heiltä peritään yleensä nuoren kuskin lisämaksu. Lisämaksu on yleensä 15–30 euroa jokaiselta vuokrapäivältä, eli etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa nuoren kuskin ylimääräiset maksut voivat selvästi nostattaa auton vuokrauksen hintaa. Tarkista, onko autovuokraamoilla vaatimuksia asiakkaidensa ajokokemuksen suhteen. Monet vuokraamot vuokraavat autoja vain niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Auton vuokraaja katsotaan Hollannissa aina ajoneuvon pääkuskiksi. Jos autolle on tiedossa lisäkuskeja, on heidän ikänsä ilmoitettava vuokraamolle. Jokaisesta lisäkuskista on yleensä maksettava lisämaksu.

Hollannin liikennesäännöt ovat samankaltaiset kuin Suomessa, joten suomalaiskuskin on melko helppoa pärjätä Amsterdamin liikenteessä. Liikenne on Suomen tapaan oikeanpuoleista. Toimiva ja päivitetty GPS sekä rauhallinen asenne vievät suomalaiskuskin turvallisesti päämääräänsä Amsterdamissa. Pidä kuitenkin mielessä, ettei kanaalien kaupunki ole Euroopan autoilukaupungeista se helpoin. Amsterdam on täynnä kapeita, yksisuuntaisia katuja, ja myös katujen rakennus- ja korjaustyöt ovat kaupungissa arkipäivää. Ei ole sattumaa, että amsterdamilaiset viihtyvät hyvin pyörän selässä. Moneen paikkaan ydinkeskustan alueella pääsee autoa helpommin joko kävellen, pyörällä tai joukkoliikennevälineillä. Keskustassa ja asutuilla alueilla nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty tiukempaa rajoitusta. Kaupunkien ulkopuolella nopeuden voi yleensä nostaa 80 kilometriin tunnissa, ja moottoriteillä nopeusrajoitus on 100–130 kilometriä tunnissa. Jos suuntaat vuokra-autolla lentokentälle, pidä mielessä, että aikaisin aamulla valtateillä voi esiintyä ruuhkia.

Amsterdamin keskustan tutkimiseen vuokra-auto ei ole tarpeen, sillä usein kaupungissa liikkuminen on kätevämpää ja nopeampaa vaikkapa polkupyörällä. Hollanti on kuitenkin pieni maa, ja Amsterdamin tuntumassa on lukuisia mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Vuokraa auto vaikkapa viikoksi, niin pääset tutkimaan maata halutessasi laidasta laitaan. Auton vuokraus Amsterdamissa on erinomainen idea, mikäli haluat piipahtaa esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Rotterdamissa. Piipahda Edamissa nautiskelemassa maailmankuulusta edam-juustosta, ja suuntaa kauniiseen Leidenin pikkukaupunkiin. Giethoornissa pääset tutustumaan Alankomaiden versioon Venetsian kanaaleista, ja myös Haag kuuluu Hollannin vetonauloihin. Kaikki nämä paikkakunnat sijaitsevat kätevän automatkan päässä Amsterdamista. Alankomaiden maantiet kuuluvat Euroopan parhaimmistoon, välimatkat kaupunkien välillä ovat melko lyhyitä, ja opasteet teillä ovat selkeitä. Hollanti onkin monessa mielessä erinomainen automatkailumaa.

Mikäli auton vuokraus Amsterdamissa on suunnitelmissasi, tutustu perusteellisesti autovuokraamojen vakuutusehtoihin ja vertaa erilaisten lisävakuutusten hintoja. Vakuutusehdoissa voi olla vuokraamoittain merkittäviä eroja. Vuokra-autojen hintaan sisältyy Amsterdamissa käytännössä aina jonkinlainen vakuutusturva, joka kattaa tyypillisesti tulipalot ja kolmannelle osapuolelle esimerkiksi kolaritilanteessa syntyneet vahingot. Vuokra-auton automaattisessa vakuutuksessa on kuitenkin usein omavastuuosuus. Jos siis joudut auton kanssa hankaluuksiin, voidaan osa vahingoista periä joka tapauksessa omasta pussistasi. Auton vuokraaminen tuntemattomassa maassa voi tuntua etenkin kokemattomasta kuskista turvallisemmalta, mikäli autolle hankkii lisävakuutuksen. Lisävakuutuksella voit esimerkiksi pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Amsterdamissa, kuten muissakin hollantilaiskaupungissa, voit ajaa turistina suomalaisella ajokortilla ongelmitta. Muista pakata ajokortti mukaan matkalle, sillä auton vuokraus ei onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia ja virallista henkilöllisyystodistusta.

Jos tiedät reissaavasi Amsterdamin lomasi aikana paljon autolla, vuokra-auton nouto onnistuu vaivattomasti heti Schipholin lentokentältä. Varaa auto mieluiten etukäteen, sillä näin varmistat, että saat lentoasemalta allesi mieluisan auton. Autovuokraamot palvelevat asiakkaita lentokentällä yleensä 24h, vuorokauden ympäri. Suomeen palatessasi tai toiseen maahan jatkaessasi myös auton palautus onnistuu kätevästi lentoasemalle. Keskustassa turisteja palvelevat myös lukuisat kansainväliset autovuokraamoketjut. Etenkin Amsterdam Centraal -keskusrautatieaseman ympäristössä autovuokraamoita on useita, samoin kuin Museumkwartier-alueen lähituntumassa. Mikä reissaat pienellä budjetilla, auton nouto ja palautus kannattaa hoitaa itse vuokraamon toimipisteeseen. Lisämaksusta suurin osa vuokraamoista toimittaa autosi mihin tahansa pyytämääsi paikkaan Amsterdamin kaupunkialueella.


Autonvuokraustarjoukset Amsterdam, Pohjois-Hollanti

Löydä kohteesta Amsterdam juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

30 € - 92 €

Kaikki autotyypit

47 € - 159 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam, Hollanti on 59 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Amsterdam, Hollanti on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Amsterdam. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam, Hollanti on 76 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Amsterdam, Hollanti on syyskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Amsterdam. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam, Hollanti on 89 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Amsterdam, Hollanti on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Amsterdam. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam, Hollanti on 59 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Amsterdam, Hollanti on lokakuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Amsterdam. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam, Hollanti on 89 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Amsterdam, Hollanti on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Amsterdam. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amsterdam, Hollanti on 94 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Amsterdam, Hollanti on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Amsterdam. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amsterdam voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Amsterdam autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Amsterdam, Pohjois-Hollanti

FLIZZR

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

9,7

Nouto/palautus

9,7

Value

9,7

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,4

Value

8,3

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

7,3

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,3

Value

6,8

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,9

Value

7,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Amsterdam

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Amsterdam

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Mini, Intermediate, Economy

Halvin vuokra-auto

19 €

Suosituin malli

Kia Picanto
Suosituin Amsterdam autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Amsterdam viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Intermediate, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Amsterdam on 19 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 33 €/pvä.
Kohteen Amsterdam suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Picanto. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai i20.

Vuokraa auto läheltä kohteen Amsterdam suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Amsterdam

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Amsterdam - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Amsterdam, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Amsterdam ajankohtana tammikuu on keskihinnaltaan 92 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 79 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 0 € ja keskihinta on 0 €.

Kaupungissa Amsterdam olevat suositut autovuokraamot, kuten FLIZZR, Dollar ja Enterprise tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Amsterdam, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Amsterdam tammikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 2 °C ja sademäärä 40 mm cm tammikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Amsterdam maksaa keskimäärin 201 €/päivä.

Kaupungissa Alamo on 4 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 36 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Amsterdam on 4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Amsterdam.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Amsterdam ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pohjois-Hollanti lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 4 °C ja mahdollinen sademäärä 70 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Amsterdam

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Amsterdam

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Amsterdam

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Amsterdam

Aloita matkan suunnittelu - Amsterdam


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Amsterdam, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Amsterdam helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Amsterdam, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Amsterdam, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Amsterdam autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Amsterdam, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.