Autonvuokraus São Luís, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto São Luís, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

São Luís, MA, Brasilia
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
São Luís, MA, Brasilia
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo São Luís: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot São Luís, Brasilia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,3

Value

4,8
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin São Luís, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä São Luís Mal. Cunha Machado lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus São Luís

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa São Luís noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa São Luís sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo ja Hertz.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa São Luís, Brasilia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa São Luís tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä São Luís kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia São Luís ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa São Luís?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa São Luís.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/pvä kaupungissa São Luís, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 19 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa São Luís on Chevrolet Spark keskimääräisen hinnan ollessa 25 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa São Luís kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään São Luís autonvuokrausta.


Aloita matkan suunnittelu - São Luís