Autonvuokraukset kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Rotterdam The Hague lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rotterdam, Hollanti - Rotterdam The Hague (RTM)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Rotterdam, Hollanti - Rotterdam The Hague (RTM)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Rotterdam The Hague lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos haluat vuokrata auton Haagin lentokentältä, sinulla pitää mukana olla vähintäänkin voimassa oleva ajokortti. Alankomaat sijaitsevat Suomen lailla EU:ssa, joten Suomessa myönnetty ajokortti kelpaa sellaisenaan myös kohdemaassa. Näin ollen autonvuokraus Alankomaissa ei vaadi kansainvälistä ajokorttia. Asiakkailta vaaditaan lisäksi lain mukaan vähintään 18 vuoden ikää. Usein kuitenkin yritykset määrittelevät korkeamman vähimmäisiän asiakkailleen – vaihdellen 21 ja 25 vuoden väliltä. Ajokortin pitää usein olla myös vähintäänkin vuoden tai kahden vanha. Nuoret kuljettajat saattavat joissakin tilanteissa saada vuokrattua itselleen auton, mutta lisämaksuihin kannattaa tällöin varautua. Asia on hyvä varmistaa omalta autonvuokrausyritykseltä hyvissä ajoin ennen loma- tai työmatkaa. Näin välttyy epäselvyyksiltä lentokentälle päästyään. Ajokortin lisäksi autonvuokraus vaatii voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen. Passi tai eurooppalainen henkilökortti kelpaavat tähän vallan mainiosti. Maksuksi kelpaavat pääsääntöisesti käteinen sekä isojen korttiyhtiöiden myöntävät kansainväliset pankki- sekä luottokortit. Yrityksestä riippuen asiakkaalta saatetaan vaatia panttimaksu joko kortilta tai käteisellä. Pantti annetaan takaisin auton palautuksen yhteydessä, kun auto on tarkistettu ja kunnossa.

Lentokentän autonvuokraus onnistuu etukäteen ilmoittamatta aamuvarhaisesta iltamyöhään. Jos haluaa asioida toimistoaikojen ulkopuolella, pitää vuokra-auto varata etukäteen ja asiasta sopia vuokraamon kanssa. Silloin on mahdollista noutaa vuokra-auto mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vuokraamoon on helppo saapua esimerkiksi isojen matkalaukkujen kanssa tai pyörätuolilla, sillä sinne on esteetön kulku hyvän sijaintinsa ansiosta. Lentokentältä löytyy kaikille maksuton wifi ja pientä lisämaksua vastaan autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kannettavaan wifi-laitteeseen. Muita lisäpalveluja ovat muun muassa lisävakuutukset, lastenistuimet sekä navigointilaitteet. Vuokraamoiden palvelunumerot auttavat asiakkaitaan ongelmatilanteissa kuten muun muassa kolarissa, auton hajoamisessa tai renkaan puhkeamisessa ympäri vuoden, mihin tahansa aikaan päivästä. Numero luovutetaan asiakkaalle vuokraustapahtuman yhteydessä.


0

Rotterdam The Hague lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Ace

1 sijainti

ADDCAR RENTAL

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

FLIZZR

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Rotterdamin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rotterdamin

Autonvuokraukset kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rotterdam The Hague lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 42 €/pvä mallin Toyota Aygo vuokraaminen vuokraamolta GREEN MOTION on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Rotterdam The Hague lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon GREEN MOTION mallille Toyota Aygo on 27 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Rotterdam The Hague lentokenttä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Hollanti

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Hollanti eri alueilta, kuten Amsterdam, Rotterdam ja Groningen

Tutustu alueen Rotterdamin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Rotterdamin

Aloita matkan suunnittelu - Rotterdam The Hague lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Rotterdam The Hague lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Rotterdam The Hague lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.