Etsi ja löydä halvat lennot Ukrainaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Ukrainan lentotiedot ja trendit

Tutustu Ukrainan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Ukraina suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Ukraina. Maan Ukraina suosituin matkailukaupunki on Kiova, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 736 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Ukraina ovat Lviv ja Odesa.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Ukraina?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ukraina vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Kiova Zhulhany (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 41t 50m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ukraina on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Kiova Zhulhany lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Ukraina?

airBaltic on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Ukraina, ja 39 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Ukraina alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Ukraine International Airlines ja Lufthansa. Kohteeseen Ukraina lentää yhteensä Ukraina eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Ukraina? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Ukraina kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ukraina
Kiova
Kiova

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ukraina

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ukraina

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Ukraina ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 41 €, lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 44 € sekä lentoyhtiön Ukraine International Airlines tarjoama 74 €.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Ukraina on maanantaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen tiistaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta sunnuntaina on kallein päivä lentää kohteeseen Ukraina.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ukraina kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ukraina kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ukraina: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ukraina, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiOdesa19t 35m423 €
HelsinkiKiova41t 50m2642 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ukraina

Halvat lennot Ukrainaan voi saada niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kiovaan liikennöi Ukrainan kansallinen lentoyhtiö Ukraine International Airlines. Ukrainassa lennot laskeutuvat Boryspilin kansainväliselle lentokentälle (Boryspil International Airport), joka sijaitsee Boryspilissä, noin 30 kilometrin päässä Kiovasta. Boryspilin lentokenttä ottaa vastaan valtaosan Ukrainan kansainvälisistä lennoista. Yhden vaihtokentän kautta lennot Ukrainaan, Kiovaan, liikennöivät esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic. Lentojen hintoja kannattaa verrata tarkkaan, sillä usein välilaskulliset lennot ovat hieman suoria lentoja edullisempia. Suomesta Ukrainan Odessaan voit lentää yhdellä vaihdolla muun muassa turkkilaisen Turkish Airlinesin, Ukraine International Airlinesin ja airBalticin siivin. Helsinki-Vantaan lentokentältä Lviviin tarjoavat yhden vaihdon lentoja ainakin Lufthansa ja Ukraine International Airlines. Jos haluat tutkia lomasi aikana Ukrainan eri alueita, käteviä kotimaan lentoja maan sisällä liikennöi Ukraine International Airlines.

Matkat Ukrainaan ovat suosittuja keväästä alkusyksyyn. Esimerkiksi Kiovan seudulla lämpötilat nousevat huhtikuussa parhaimmillaan noin 15 asteen tuntumaan ja toukokuussa usein jo 20 asteeseen. Kesä-elokuussa lämpöä on usein noin 23–25 astetta, ja vielä syyskuussakin päivät ovat leppoisan lämpimiä. Auringonpalvojat suosivat Ukrainan kesäkuukausia, sillä Mustanmeren äärellä on kesällä Kiovan seutuakin lämpimämmät säät. Ukrainan vilkkain matkailusesonki alkaa keväällä ja jatkuu syyskuulle asti, ja näinä kuukausina lentojen hinnat ovat korkeimmillaan. Ajoissa varaava voi kuitenkin saada kesälomalennot Ukrainaan kohtuulliseen hintaan. Talvella sää Ukrainassa on kylmä, ja lämpötilat tippuvatkin maassa selvästi pakkasen puolelle. Kaupunkikohteet kutsuvat kuitenkin matkailijoita talvellakin. Budjettimatkailijoille alkutalvi on hyvää matkailuaikaa, sillä halvat lennot Ukrainaan saa helposti varsinkin loka-marraskuussa. Talvella Ukrainaan reissaavien kannattaa ottaa ilo irti Karpaattien vuoristoalueella sijaitsevista talviurheilukeskuksista.

Ukrainan lentojen lentoaika vaihtelee lentoreitin ja kohdekaupungin mukaan. Lentoaikaan vaikuttaa välilaskujen määrä sekä odotusajat lentokentillä. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kiovaan matka-aika on hieman yli kaksi tuntia. Mikäli lennät Kiovaan yhden vaihtokentän kautta, lentoaika venyy alkaen noin kolmeen tuntiin ja 30 minuuttiin. Myös rannikkokaupunki Odessaan matka-aika on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin kolme tuntia ja 30 minuuttia. Usein lennot venyvät kuitenkin noin neljän tai viiden tunnin pituisiksi. Mikäli haluat lentää Lviviin, lentoaika Suomesta on vähintään noin neljä tuntia ja 40 minuuttia. Jos valitset kohdekaupungiksesi Kiovan sijaan jonkun toisen ukrainalaiskaupungin, lennot kulkevat usein Kiovan Boryspilin kansainvälisen lentokentän kautta. Suomessa kansainväliset Ukrainaan lähtevät lennot starttaavat yleisimmin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halutessasi voit aloittaa matkasi myös joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä, mutta tässä tapauksessa lentoreitti sisältää yleensä koneen vaihdon Helsinki-Vantaalla.

Ukraina ei kuulu Euroopan unioniin eikä Schengen-alueeseen. Rajatarkastukset maan lentokentillä ovat tiukemmat kuin monilla muilla eurooppalaisilla lentokentillä. Ukrainan matkoille onkin aina otettava mukaan passi. Maahan ei ole mahdollista matkustaa pelkän henkilökortin kanssa. Ukrainan kaupungeissa liikkuessa on hyvä pitää mukana passin kopiota. Suomalaisten ei tarvitse hankkia ukrainalaiskaupunkeihin matkustettaessa viisumia. Viisumivapaus koskee Suomen kansalaisten osalta alle kolmen kuukauden (90 päivän) pituisia lomamatkoja. Jos matkasi ei ole tavallinen turistimatka tai se kestää yli kolme kuukautta, viisumin hankinnasta voi pyytää lisätietoa Ukrainan Helsingin suurlähetystöltä.


Ukraina: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Odesa reitin lennot
Nopein lentoaika19t 35m
Halvin hinta423 €

Aloita matkan suunnittelu - Ukraina


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ukraina on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ukraina nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Ukraina, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ukraina tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Ukraina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.