Autonvuokraukset Prague Region

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Prague Region? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
11. joulukuu — 18. joulukuu
Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
ma 11/12
Keskipäivä
ma 18/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Prague Region

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Prague Region

Mikä on paras autovuokraamo alueella Prague Region?

Harkitse auton vuokraamista Budget vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Prague Region. Vuokraamolta Budget löytyy 2 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Prague Region, kuten Praha. 54 arvosteluiden ja arviopisteiden 8,3/10 perusteella Budget on Prague Region vierailevien suosikkivuokraamo.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Prague Region?

Suosituimmat vuokra-autotyypit alueella Prague Region ovat Edullinen. Tämäntyyppinen auto maksaa keskimäärin 42 € päivässä. 33 % käyttäjistä haluaa vuokrata Edullinen tyyppisiä autoja alueella Prague Region hinnan, saatavuuden ja suunniteltujen aktiviteettien vuoksi.

Autonvuokraustarjoukset Prague Region

Löydä kohteesta Prague Region juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

14 € - 77 €

Kaikki autotyypit

20 € - 121 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Prague Region on 37 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Prague Region on marraskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Prague Region, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Prague Region voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Prague Region on 46 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Prague Region on tammikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Prague Region, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Prague Region voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Prague Region on 76 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Prague Region on helmikuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Prague Region, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Prague Region voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Prague Region on 35 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Prague Region on helmikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Prague Region, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Prague Region voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Prague Region on 78 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Prague Region on huhtikuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 77 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Prague Region, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Prague Region voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Prague Region autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Prague Region

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,2

Value

8,1

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Ace

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

RENTIS

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Prague Region autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square11,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Prague Region suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Prague Region

Autonvuokraus Prague Region

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Prague Region, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Prague Region?

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Prague Region 7 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 7 päiväksi on 33 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 228 € ja 71 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen Prague Region autonvuokraus maksaa keskimäärin 1161 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Prague Region hinnat?

autoa Prague Region hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Prague Region?

77 toimijaa on valittavissa autoa Prague Region joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Prague Region?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Prague Region. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Prague Region?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Prague Region. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Prague Region?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Prague Region. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Prague Region?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Prague Region, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Prague Region, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Prague Region tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Prague Region momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Prague Region.

Löytyykö kohteesta Prague Region autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Prague Region.

Voinko etsiä Prague Region vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Prague Region.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Prague Region

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.