Autonvuokraukset kentällä Praha Václav Havel lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Praha Václav Havel lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Praha, Tšekin tasavalta - Václav Havel (PRG)
14. huhtikuu — 17. huhtikuu
Sama palautus
Praha, Tšekin tasavalta - Václav Havel (PRG)
pe 14/4
Keskipäivä
ma 17/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Praha Václav Havel lentokenttä autonvuokraustiedot

Ennen kuin lähdet matkalle, on hyvä tarkistaa asiakirjat, joita tarvitset autonvuokraukseen lentokentältä. Näin vuokra-auton hankkiminen on mahdollisimman vaivatonta. Autonvuokraaja tarvitsee ehdottomasti mukaan ajokortin, joka on ollut vuokraushetkellä voimassa vähintään kaksi vuotta. Myös voimassaoleva passi on hyvä ottaa mukaan. EU:n alueella myönnetyt ajokortit hyväksytään, joten kansainvälistä ajokorttia ei tarvitse hankkia. Autovuokraamot lähtökohtaisesti vaativat 21 vuoden ikää kuljettajalta, mutta muutamia autotyyppejä voi saada myös nuorempi kuljettaja. Alle 23-vuotiailta kuljettajilta peritään pieni ylimääräinen maksu. Maksutavaksi autonvuokraukseen käyvät kaikki yleiset luottokorttiyhtiöt, ja kortin nimi täytyy olla sama kuin vuokraajan. Käteisellä maksu ei ole mahdollista vuokra-autoa hankkiessa. Pre-paid- tai debit-kortit kuten Visa Electron eivät käy myöskään maksutavaksi.

Lentokentän autovuokraamoista voit helposti valita itsellesi mieluisamman ja sinun budjettiisi sopivamman. Lentokentällä toimii kuusi eri autonvuokraus yhtiötä, joista jokainen tarjoaa suhteellisen samoja palveluita, mutta hiukan erilaisia autotyyppejä. Vuokra-autot voi vuokrata helposti etukäteen netistä ja maksaa vaikka etukäteen, jolloin yleensä löytyvät myös halvimmat vuokra-autot. Autoja voi toki vuokrata myös suoraan lentokentän toimipisteiltä. Vuokratessasi haluamaasi autoa, voit valita mahdollisia lisäpalveluja turvaamaan matkaasi. Saatavilla on yleensä erilaisia suojauksia ja vakuutuksia esimerkiksi tuulilasin tai renkaiden rikkoutumiseen, varkaustapauksiin tai vaikka auton akun tyhjenemiseen. Nämä lisämaksut ovat yleensä korkeimmillaan muutaman kympin luokkaa ja voit turvata niillä vuokrauksesi. Myös turvaistuimia on saatavilla lapsille eri ikäluokkiin, joten myös lapset matkaavat turvallisesti. Jos tiedossa on rajanylitystä tai ajoja tullien läpi, voi tietulleja tai rajamaksuja maksaa myös etukäteen autoa vuokratessa. Lisäpalveluja on saatavilla laajasti, joten kaikesta ei tarvitse huolehtia matkustaessa. Autovuokraamoiden ehtoihin sekä tarvittaviin asiakirjoihin on kuitenkin hyvä tutustua etukäteen ja lukea ne läpi vaikkapa netissä, jotta tiedät, mihin sitoudut.


Autonvuokraustarjoukset Praha Václav Havel lentokenttä

Löydä kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 51 €

Kaikki autotyypit

9 € - 93 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 44 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä on 41 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä on 50 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Praha Václav Havel lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Praha Václav Havel lentokenttä

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,7

Value

7,9

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,8

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Sunnycars

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Car2Move

1 sijainti

CarWiz

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Prahan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Prahan

Autonvuokraukset kentällä Praha Václav Havel lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Václav Havel Prague lentokenttä on vuokraamolta Wheego löytyvä Toyota Aygo, ja sen keskimääräinen hinta on 10 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Toyota Aygo vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 €/pvä vuokraamolta Wheego. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Tšekin tasavalta

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Tšekin tasavalta eri alueilta, kuten Praha, Brno ja Ostrava

Aloita matkan suunnittelu - Praha Václav Havel lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Praha Václav Havel lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Praha Václav Havel lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.