Autonvuokraukset kohteessa Skopje

Haussa halpa vuokra-auto Skopje? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Skopje, Pohjois-Makedonia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Skopje

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Skopje

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Skopje?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Skopje löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 10 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Skopje on 10 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Skopje?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Skopje on Chevrolet Spark ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Fiat Panda. Käyttäjämme ovat löytäneet Chevrolet Spark tarjouksia kaupungissa Skopje keskimääräiseen hintaan 31 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä. Mallin Fiat Panda vuokraaminen kaupungissa Skopje maksaa yleensä keskimäärin 10 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 10 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Skopje

Löydä kohteesta Skopje juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

11 € - 49 €

Kaikki autotyypit

15 € - 54 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Skopje, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skopje voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on 28 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on marraskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Skopje, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skopje voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on helmikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Skopje, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skopje voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Skopje autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Skopje

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Hertz

2 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

7 sijaintia

keddy by Europcar

6 sijaintia

City Car & Truck Rentals

5 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Skopje suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Skopje

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Skopje - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Skopje, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Skopje lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Skopje lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä 50 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Skopje maksaa keskimäärin 69 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Skopje on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Skopje taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Skopje alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Skopje kuukauden syyskuu aikana on 18 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Skopje samanlainen kuin muualla Skopje alueella?

Ilmasto alueella Skopje kuukauden syyskuu aikana on yleensä 18 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Skopje lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Skopje hinnat?

autoa Skopje hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Skopje?

syyskuuta 2023 alkaen 74 toimijaa on valittavissa autoa Skopje osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Skopje?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Skopje. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Skopje?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Skopje. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Pohjois-Makedonia muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Pohjois-Makedonia

Aloita matkan suunnittelu - Skopje


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Skopje?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Skopje momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Skopje?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Skopje suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Skopje, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Skopje ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Skopje momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Skopje.

Löytyykö kohteesta Skopje autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Skopje.

Voinko etsiä Skopje vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Skopje autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Skopje

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.