Autonvuokraukset kohteessa Skopje, Skopje

Haussa halpa vuokra-auto Skopje, Skopje? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Skopje, Pohjois-Makedonia
25. toukokuu — 1. kesäkuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
ke 25/5
Keskipäivä
ke 1/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Skopje, Skopje

Löydä kohteesta Skopje juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 39 €

Kaikki autotyypit

13 € - 50 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on marraskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skopje. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skopje voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on 18 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Skopje, Pohjois-Makedonia on joulukuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Skopje. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skopje voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Skopje autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Skopje, Skopje
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0
7 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Skopje suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Skopje

Autonvuokraus Skopje

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Skopje, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

24 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Skopje ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 24 €. 28 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Skopje, mutta ajalle kesäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 28 €, tarpeistasi riippuen.

Vuokraamolla Alfa Rent A Car on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Skopje, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 31 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 15 €/päivä paikassa Skopje.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Skopje sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Skopje. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Skopje on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Skopje taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Skopje alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

Yleensä sää kaupungissa Skopje kuukauden toukokuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella Skopje kuukauden toukokuu aikana on yleensä 16 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Skopje lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Pohjois-Makedonia muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Pohjois-Makedonia

Aloita matkan suunnittelu - Skopje


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Skopje momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Skopje suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Skopje ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Skopje.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Skopje.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Skopje autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.