Autonvuokraus Harstad - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Harstad? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Harstad, Norja
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sama palautus
Harstad, Norja
to 10/12
Keskipäivä
to 17/12
Keskipäivä

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Harstad kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Narvik Evenes lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Harstad

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Harstad noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Hertz ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Harstad. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Harstad autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Harstad autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Harstad sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Hertz ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Harstad?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Harstad on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Harstad ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Harstad? Aloita matkan suunnittelu!