Autonvuokraukset kohteessa Harstad, Tromssan lääni

Haussa halpa vuokra-auto Harstad, Tromssan lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Harstad, Norja
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Harstad, Norja
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Harstad

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Harstad

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Harstad?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Harstad löytyvät yleensä Hertz kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaHertz, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 91 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Harstad on 91 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Harstad?

Volkswagen up! ja Toyota Corolla automallit kaupungissa Harstad ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen up! vuokrahinnat kaupungissa Harstad voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 196 €/päivä ja alhaisimmillaan 147 €/päivä. Toyota Corolla vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 130 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 111 €/pvä.

0

Harstad autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Harstad, Tromssan lääni

Hertz

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Harstad suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Harstad

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Harstad - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Harstad, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Harstad on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Harstad ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Ilmasto alueella Tromssan lääni kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 46,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Harstad lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Harstad


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Harstad, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Harstad, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.