Autonvuokraukset kohteessa Pune, Maharashtra

Haussa halpa vuokra-auto Pune, Maharashtra? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pune, Maharashtra, Intia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Pune, Maharashtra, Intia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pune

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pune

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Pune?

Vuokraamolla Instant Cabs on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Pune 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pune?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai i10 kaupungista Pune, ja datamme mukaan Mahindra Scorpio on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai i10, hinnat ovat 65 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai i10 autonvuokraustarjousta kaupungista Pune niinkin alhaiseen hintaan kuin 51 € per päivä. Mahindra Scorpio autonvuokraukset kaupungista Pune ovat yleensä keskimäärin 102 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 80 € per päivä.

Tärkeää tietoa Pune autonvuokrauksesta

Maharashtran Punessa vierailevat matkailijat rakastavat vierailla sellaisissa nähtävyyksissä kuin The Roseate, Fort Jadhavgadh, Casa Dios, Ramsukh-Resort and Spa, Oxford Golf Resort tai Citrus Chambers. Autonvuokraus Pune, Maharashtra, tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkeen, mitä tällä upealla kaupungilla on tarjota. Hemmottele itseäsi ja perhettäsi lomakohteissa, hotelleissa, ravintoloissa ja staycations, jotka toimivat parhaina paikkoina viikonloppulomillesi. Kannattaa vuokrata auto Pune-vierailua varten. Punessa on paljon autovuokraamoja, joten henkilö- tai pakettiauton hankkiminen ei ole suuri ongelma. Jos haluat pitää kustannukset alhaalla, valitse Economy-luokan autonvuokraus tai muu halpa autonvuokraus Punessa. Kaupungissa on yli 10 autovuokraamoa. Punen lentokenttä ei ole kaukana kaupungin keskustasta, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä, ja kun olet kaupungissa, sinua hemmotellaan vaihtoehdoilla, mitä valita.

Kannattaako vuokrata auto, kun vierailet Punessa?

Piune-auton vuokraamisella on paljon etuja, olipa kyse sitten sähköautovuokrauksesta, Economy-autovuokrauksesta tai henkilöpakettiautovuokrauksesta. Jos haluat viettää lomasi Punessa tai vain muutaman päivän, sinun on voitava liikkua kätevästi eikä epäluotettavan julkisen liikenteen mukaan. Joukkoliikenteen käyttö ruuhka-aikoina Punessa voi olla suuri haaste. Auton vuokraaminen yksityishenkilönä tai perheenä voi auttaa säästämään kustannuksissa ja antaa sinulle vapauden. Pune-autonvuokraus on myös tärkeää, jos haluat lähteä kaupungista tutustumaan kaupungin ulkopuolella oleviin nähtävyyksiin, kuten Pataleshwar-luoliin, Vsikil-kukkulalle, Kashid-rannalle tai Harishchandragadiin. Ympäri kaupunkia on tarjolla monia pysäköintipaikkoja. Myös autonvuokraukset Punessa ovat joustavia, ja niiden avulla voit varata vuokra-auton verkosta ennen kaupunkiin saapumista. Kävely ja ajaminen Punessa voi olla hektistä kaupungin ruuhkautumisen vuoksi. Ajaminen voi kuitenkin olla hieman helpompaa, jos sinulla on vuokra-auto. Voit vuokrata auton kahden viikon välein, päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Tarjolla on maksullisia pysäköintipaikkoja, kunnallinen pysäköintipaikka tai puisto ostoskeskuksen, kuten Deccan, ulkopuolelle.

Mitä eri liikennekeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Punessa?

Pelkät liikennelait eivät juurikaan poikkea muiden maiden liikennelaeista. Esimerkiksi humalassa ajaminen on kiellettyä Punessa. Varmista myös, että sinulla on voimassa oleva auton vakuutus (tarkista tämä autovuokraamon kanssa). Pidä turvavyö aina päällä äläkä käytä matkapuhelinta ajon aikana. Toinen asia, jota on syytä varoa, on nopeusrajoitukset. Liikennepoliisi on tiukka ylinopeuskysymyksissä. On parasta tarkistaa viimeisimmät lakimuutokset Pune kaupungin moottoriajoneuvojen osastolta.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Punessa?

Punessa ajaminen edellyttää, että sinulla on voimassa oleva ajokortti. Voit käyttää joko kansainvälistä ajokorttia tai kansainvälistä ajolupaa. Lupa tarkoittaa, että sinulla on voimassa oleva ajokortti maassasi. Jotta voit hakea kansainvälistä ajokorttia, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Muita vaatimuksia ovat muun muassa lääkärintodistus, passikokoiset valokuvat, kopio lentolipuista, viisumi ja passi. Saat lisätietoja kansainvälisestä ajokortista käymällä oman maasi toimivaltaisessa liikennevirastossa.


0

Pune autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pune, Maharashtra

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia

Instant Cabs

3 sijaintia

1First Car Rental

2 sijaintia

Car Club

2 sijaintia

MyChoize Car Rental

2 sijaintia

IndeCab

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Pune suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pune

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pune - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pune, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Pune, Intia?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Pune tulisi sinun noudattaa kaupungin 70 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Pune kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Pune ajat.

Millainen sää on kohteessa Pune, Intia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Pune sademäärä on 125 mm ja keskilämpötila 24 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Pune parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Pune samanlainen kuin muualla Maharashtra alueella?

Jos etsit Pune vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Maharashtra lämpötila on yleensä 27 °C ja sademäärä vastaavasti 325 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pune hinnat?

autoa Pune hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pune?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pune osiossa on 17 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pune?

Eri maissa, myös kohteessa Pune, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pune?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Pune. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Intian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Intian

Aloita matkan suunnittelu - Pune


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pune?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pune. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pune?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Pune, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pune, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Pune, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pune momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Pune, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Pune autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Pune löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Pune vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Pune, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pune

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.