Autonvuokraukset kohteessa Bryssel

Haussa halpa vuokra-auto Bryssel? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bryssel, Belgia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bryssel

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bryssel

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Bryssel?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bryssel löytyvät yleensä Alamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAlamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 24 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bryssel on 27 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Bryssel?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Bryssel 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bryssel?

Keskimääräiseen hintaan 53 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 43 €/pvä), Mercedes-Benz B-Class vuokra-autot kaupungissa Bryssel on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volvo V60 vuokraaminen kaupungissa Bryssel keskimääräiseen hintaan 76 €/pvä (76 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Bryssel autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Bryssel
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Volkswagen up!
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Ford Fiesta
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

10 heinä - 15 heinä
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Opel Astra
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Vauxhall Mokka
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Volkswagen Golf
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Ford Focus
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

44 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Volkswagen Tiguan

Tärkeää tietoa Bryssel autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Brysselistä edellyttää, että olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on voimassa oleva ajokortti, joka on myönnetty vähintään vuosi sitten. Alle 25-vuotiaille kuljettajille saattaa aiheutua vuokrauksen yhteydessä lisämaksuja, sillä nuoret kuskit halutaan yleensä vakuuttaa kattavimmin. Mahdolliset lisämaksut vaihtelevat autovuokraamon mukaan, joten varmistathan oikeutesi ajoneuvotyyppiin sekä lopullisen summan kokonaiskuluineen ennen sopimuksen tekemistä.

Ajaminen Brysselissä sujuu, kuten useimmissa muissakin Euroopan mantereen maissa, tien oikealla puolella. Kaikkien autoilijoiden tulisi kuljettaa ajoneuvossaan mukana varoituskolmiota, ensiapupakkausta, palosammutinta ja liiviä sekä asiaankuuluvia ajokortti-, rekisteröinti- ja vakuutusasiakirjoja. Ajovalot ovat Belgiassa ajellessa pakolliset ja lähivaloja on käytettävä myös päivällä, mikäli sääolosuhteet ovat huonot. Nopeusrajoitukset seuraavat Brysselissä Belgian yleisiä rajoituksia, 120 km/h moottoriteillä, 90 km/h valtateillä, 50km/h kaupunkialueilla ja 30 km/h muun muassa koulujen ja sairaaloiden läheisyydessä. Belgiassa on tiukat promillerajat ja sallittu alkoholimäärä veressä on 0,5 %. Brysselissä, aivan kuten missä tahansa muussa suuressa kaupungissa, on vaikea löytää tyhjiä pysäköintipaikkoja aivan kaupungin keskustasta. Kaupungin keskustassa ei ole päiväsaikaan juurikaan ilmaista pysäköintitilaa. Iltaisin ja öisin (18:00–08:00) pysäköinti on maksutonta, mutta tyhjät pysäköintipaikat ovat aina haluttuja. Maanantaista lauantaihin, klo 9:00–18:00, pysäköinnin hinta on 1,50 EUR/tunti ja sunnuntaisin voit pysäköidä Brysselissä ilmaiseksi. Kun haluat panostaa sekä turvallisuuteen että mukavuuteen, valitse pysäköintitila, joka tarjoaa myös online-varaamisen mahdollisuuden etukäteen. Esimerkiksi BePark tarjoaa tämän palvelun, joten voit tilata pysäköintipaikan päiviksi tai kuukausiksi eteenpäin suoraan verkosta. MobyParkilla on parkkitilaa tarjolla pääasiassa lentoaseman ympärillä, mutta yrityksellä on autohalli myös Brysselin keskustasta. Belgiassa ei ole maksullisia teitä, Antwerpenin Liefkenshoekin tunnelia lukuun ottamatta. Autonvuokraus Brysselistä käsin on mukava tapa jatkaa matkaa ja tutkia ympäristöä, sillä Belgia tunnetaan hyvästä valtatiejärjestelmästä ja hyvin valaistuista teistä, joten ajaminen sujuu turvallisesti myös pimeään aikaan.

Brysselistä löydät rikkaan kulttuuritarjonnan, mielenkiintoisia museoita, trendikkäitä ravintoloita, ylellisiä kauppoja sekä runsaasti ainutlaatuisia nähtävyyksiä. Kaupungilla on siis tarjota monipuolisesti kaikkea jokaiseen makuun. Sanotaan, että kaupungin todellinen olemus ja ainutlaatuisuus löytyy sen markkinoilta, eikä Bryssel ole tässä asiassa mikään poikkeus. Keskiviikkoisin paikalliset suuntaavat Place de Chatelainiin, mutta kaupungin tunnetuin markkina-alue on ehdottomasti Place Flagey, jossa ruoka-autot myyvät orgaanista kasvisruokaa, ostereita ja samppanjaa sunnuntaiaamuisin. Markkinoilla pääset nauttimaan hurmaavan tunnelman lisäksi maistuvista ostoksista. Majesteettiset kirkot, barokin ajoista muistuttavat julkisivut ja pysäyttävät suihkulähteet ovat Brysseliä parhaimmillaan. Löydät kaupungista useita pienempiä naapurustoja, jotka ihastuttavat vierailijansa omilla ainutlaatuisilla piirteillään. Les Marolles on sunnuntaiaamuisin loistava paikka nauttia kupillinen kahvia tai käydä läpi alueen lukuisia putiikkeja ja gallerioita. Schaerbeek taas tunnetaan hyvin monikulttuurisena alueena ja se on myös ihana paikka tehdä kävelyretki art deco- ja art nouveau -arkkitehtuurien keskellä. Mikäli haluat vilkkaamman kaupunkielämän pariin, siirry Ixellesiin. Matongé- ja Chatelain-alueet sopivat erinomaisesti etenkin yöelämästä kiinnostuneille. Autonvuokraus Brysselistä tuo ulottuvillesi myös lukuisat päiväretkikohteet Brysselin ympäristöstä. Vain 100 km Brysselistä luoteeseen ja 15 km päässä Pohjanmerestä sijaitsee Brugge, joka tunnetaan myös nimellä pohjoisen Venetsia. Kaunis kaupunki on erinomainen valinta päiväretkikohteeksi sijaintinsa ja viehättävien puitteidensa takia. Toinen suosittu retkikohde autoilijalle on Gent, joka on yksi Belgian keskiaikaisista aarteista. Se on erityisesti musiikin, teatterin, elokuvan ja kuvataiteen värittämä kulttuurikaupunki. Gent sijaitsee vain 60 km päässä Brysselistä, joten auton vuokraaminen vie sinut perille tähän ja moneen muuhun lähellä olevaan kohteeseen nopeasti ja vaivattomasti.


Autonvuokraustarjoukset Bryssel

Löydä kohteesta Bryssel juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 72 €

Kaikki autotyypit

46 € - 103 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgian on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bryssel, Belgian on tammikuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bryssel, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bryssel Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgian on 82 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bryssel, Belgian on kesäkuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bryssel, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bryssel Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgian on 46 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Bryssel, Belgian on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bryssel, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgian on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bryssel, Belgian on kesäkuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bryssel, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Bryssel Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgian on 61 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Bryssel, Belgian on lokakuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 82 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bryssel, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Volkswagen up!
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

11 heinä - 19 heinä
Ford Fiesta

Bryssel autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bryssel

Europcar

4 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

Sixt

2 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bryssel

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bryssel

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, Standard

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Class Commercial Truck
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bryssel viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bryssel on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 35 €/pvä.
Kohteen Bryssel suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Commercial Truck. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mercedes-Benz B-Class.

Vuokraa auto läheltä kohteen Bryssel suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bryssel

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bryssel - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bryssel, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bryssel on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bryssel suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuukauden heinäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Bryssel pyörivät 17 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 40 mm cm heinäkuu aikana kaupungissa Bryssel, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Bryssel maksaa keskimäärin 94 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Bryssel

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Bryssel

Aloita matkan suunnittelu - Bryssel


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Bryssel käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Bryssel, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.