Autonvuokraus Bryssel, Belgia

Haussa halpa vuokra-auto Bryssel, Belgia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bryssel, Belgia
30. heinäkuu — 6. elokuu
Sama palautus
Bryssel, Belgia
pe 30/7
Keskipäivä
pe 6/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Bryssel, Belgia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 41 €

Kaikki autotyypit

10 € - 73 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgia on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bryssel, Belgia on tammikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bryssel. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bryssel Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bryssel, Belgia on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bryssel, Belgia on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bryssel. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bryssel voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bryssel Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Bryssel: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bryssel, Belgia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

7,5

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

6,6
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,8

Hinta-laatusuhde

8,2
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

8,2
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
7 sijaintia
6 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Bryssel

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Brysselistä?

Autonvuokraus Brysselistä edellyttää, että olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on voimassa oleva ajokortti, joka on myönnetty vähintään vuosi sitten. Alle 25-vuotiaille kuljettajille saattaa aiheutua vuokrauksen yhteydessä lisämaksuja, sillä nuoret kuskit halutaan yleensä vakuuttaa kattavimmin. Mahdolliset lisämaksut vaihtelevat autovuokraamon mukaan, joten varmistathan oikeutesi ajoneuvotyyppiin sekä lopullisen summan kokonaiskuluineen ennen sopimuksen tekemistä.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Brysselissä

Ajaminen Brysselissä sujuu, kuten useimmissa muissakin Euroopan mantereen maissa, tien oikealla puolella. Kaikkien autoilijoiden tulisi kuljettaa ajoneuvossaan mukana varoituskolmiota, ensiapupakkausta, palosammutinta ja liiviä sekä asiaankuuluvia ajokortti-, rekisteröinti- ja vakuutusasiakirjoja. Ajovalot ovat Belgiassa ajellessa pakolliset ja lähivaloja on käytettävä myös päivällä, mikäli sääolosuhteet ovat huonot. Nopeusrajoitukset seuraavat Brysselissä Belgian yleisiä rajoituksia, 120 km/h moottoriteillä, 90 km/h valtateillä, 50km/h kaupunkialueilla ja 30 km/h muun muassa koulujen ja sairaaloiden läheisyydessä. Belgiassa on tiukat promillerajat ja sallittu alkoholimäärä veressä on 0,5 %. Brysselissä, aivan kuten missä tahansa muussa suuressa kaupungissa, on vaikea löytää tyhjiä pysäköintipaikkoja aivan kaupungin keskustasta. Kaupungin keskustassa ei ole päiväsaikaan juurikaan ilmaista pysäköintitilaa. Iltaisin ja öisin (18:00–08:00) pysäköinti on maksutonta, mutta tyhjät pysäköintipaikat ovat aina haluttuja. Maanantaista lauantaihin, klo 9:00–18:00, pysäköinnin hinta on 1,50 EUR/tunti ja sunnuntaisin voit pysäköidä Brysselissä ilmaiseksi. Kun haluat panostaa sekä turvallisuuteen että mukavuuteen, valitse pysäköintitila, joka tarjoaa myös online-varaamisen mahdollisuuden etukäteen. Esimerkiksi BePark tarjoaa tämän palvelun, joten voit tilata pysäköintipaikan päiviksi tai kuukausiksi eteenpäin suoraan verkosta. MobyParkilla on parkkitilaa tarjolla pääasiassa lentoaseman ympärillä, mutta yrityksellä on autohalli myös Brysselin keskustasta. Belgiassa ei ole maksullisia teitä, Antwerpenin Liefkenshoekin tunnelia lukuun ottamatta. Autonvuokraus Brysselistä käsin on mukava tapa jatkaa matkaa ja tutkia ympäristöä, sillä Belgia tunnetaan hyvästä valtatiejärjestelmästä ja hyvin valaistuista teistä, joten ajaminen sujuu turvallisesti myös pimeään aikaan.

Nähtävyyksiä Brysselissä ja sen lähellä

Brysselistä löydät rikkaan kulttuuritarjonnan, mielenkiintoisia museoita, trendikkäitä ravintoloita, ylellisiä kauppoja sekä runsaasti ainutlaatuisia nähtävyyksiä. Kaupungilla on siis tarjota monipuolisesti kaikkea jokaiseen makuun. Sanotaan, että kaupungin todellinen olemus ja ainutlaatuisuus löytyy sen markkinoilta, eikä Bryssel ole tässä asiassa mikään poikkeus. Keskiviikkoisin paikalliset suuntaavat Place de Chatelainiin, mutta kaupungin tunnetuin markkina-alue on ehdottomasti Place Flagey, jossa ruoka-autot myyvät orgaanista kasvisruokaa, ostereita ja samppanjaa sunnuntaiaamuisin. Markkinoilla pääset nauttimaan hurmaavan tunnelman lisäksi maistuvista ostoksista. Majesteettiset kirkot, barokin ajoista muistuttavat julkisivut ja pysäyttävät suihkulähteet ovat Brysseliä parhaimmillaan. Löydät kaupungista useita pienempiä naapurustoja, jotka ihastuttavat vierailijansa omilla ainutlaatuisilla piirteillään. Les Marolles on sunnuntaiaamuisin loistava paikka nauttia kupillinen kahvia tai käydä läpi alueen lukuisia putiikkeja ja gallerioita. Schaerbeek taas tunnetaan hyvin monikulttuurisena alueena ja se on myös ihana paikka tehdä kävelyretki art deco- ja art nouveau -arkkitehtuurien keskellä. Mikäli haluat vilkkaamman kaupunkielämän pariin, siirry Ixellesiin. Matongé- ja Chatelain-alueet sopivat erinomaisesti etenkin yöelämästä kiinnostuneille. Autonvuokraus Brysselistä tuo ulottuvillesi myös lukuisat päiväretkikohteet Brysselin ympäristöstä. Vain 100 km Brysselistä luoteeseen ja 15 km päässä Pohjanmerestä sijaitsee Brugge, joka tunnetaan myös nimellä pohjoisen Venetsia. Kaunis kaupunki on erinomainen valinta päiväretkikohteeksi sijaintinsa ja viehättävien puitteidensa takia. Toinen suosittu retkikohde autoilijalle on Gent, joka on yksi Belgian keskiaikaisista aarteista. Se on erityisesti musiikin, teatterin, elokuvan ja kuvataiteen värittämä kulttuurikaupunki. Gent sijaitsee vain 60 km päässä Brysselistä, joten auton vuokraaminen vie sinut perille tähän ja moneen muuhun lähellä olevaan kohteeseen nopeasti ja vaivattomasti.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Kun suunnitelmissasi on auton vuokraus, huomioithan, että palovakuutus sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus ovat Belgiassa pakollisia ja ne sisältyvät monissa tarjouksissa perusvuokrahintaan. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus tarjoaa rajoittamattoman kattavuuden sopimuksen ulkopuolella olevien henkilöiden tai omaisuuden vahingoittumisen tai loukkaantumisen varalta. Valinnaisena vakuutuksena voit valita CDW-vakuutuksen sekä varkaussuojan, mikäli ne eivät vuokrahintaan jo kuulu.

Voiko Brysselissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Ulkomailla myönnettyjä ajokortteja voivat käyttää Belgiassa sellaiset matkustajat, jotka ovat saavuttaneet vähimmäisikärajan, joka vaaditaan Belgian ajokortin haltijalta samaan ajoneuvoluokkaan. Suomalaisella ajokortilla pärjää hyvin, sillä mikäli olet Euroopan kansalainen, sinun ei tarvitse hankkia erillistä belgialaista ajokorttia, jos sinulla on jo kotimaastasi myönnetty ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Brysselissä onnistuu?

Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu kätevimmin Brysselin lentoasemalta käsin. Kaikkien suurimpien autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat suoraan tuloaulassa. Mikäli saavut lentäen Brysseliin, ilmoittaudu lennon jälkeen suoraan palvelupisteelle. Mikäli olet hoitanut varaukseen liittyvät yksityiskohdat ennakkovarauksen yhteydessä, pääset jatkamaan matkaasi nopeasti eteenpäin kohti autovuokraushallia. Halli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä tuloaulasta. Kun haluat palauttaa vuokra-autosi lentokentälle, onnistuu se helposti seuraamalla moottoritiellä sijaitsevia opasteita, jotka ohjaavat sinut suoraan hallin sisäänkäynnille. (Tarkastettu 21/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bryssel, Belgia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bryssel Bruxelles-National lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bryssel

54 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Bryssel momondon avulla ajankohtana heinäkuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bryssel noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Bryssel sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Avis, Hertz ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Bryssel autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Bryssel, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 29 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 22 €/päivä paikassa Bryssel.

Peritäänkö Bryssel, Belgia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Bryssel on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Bryssel suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Avis, Hertz ja Autoclick Rent A Car, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bryssel elokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 15 °C ja sademäärä yleensä 60 mm cm elokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Bryssel. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut elokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Bryssel. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Bryssel maksaa keskimäärin 68 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bryssel?

Yrityksellä Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Bryssel, Belgia, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 29 €/päivä tarjouksia Europcar vuokra-autoille kaupungissa Bryssel, Belgia.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bryssel, Belgia?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bryssel on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bryssel ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Bryssel, Belgia kuukauden heinäkuu aikana?

Kuukauden heinäkuu aikana kaupungin Bryssel sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 17 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Bryssel parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Bryssel on yleensä lämmintä heinäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Bryssel samanlainen kuin muualla Bryssel alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Bryssel road triplle alueelle Bryssel tai sitä ympäröiville alueille kuukauden heinäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 50 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Belgia

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Liège, Gent ja Antwerpen eri puolilla Belgia

Autonvuokraukset kaupungin Bryssel lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Bryssel

Aloita matkan suunnittelu - Bryssel