Autonvuokraukset kohteessa Ljubljana, Central Region

Haussa halpa vuokra-auto Ljubljana, Central Region? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ljubljana, Slovenia
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Ljubljana, Slovenia
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ljubljana

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ljubljana

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ljubljana?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Ljubljana löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana on 15 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Ljubljana?

Vuokraamolla AbbyCar Car Rentals on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Ljubljana 12 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ljubljana?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Ljubljana on Volkswagen T-Cross ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen up!. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen T-Cross tarjouksia kaupungissa Ljubljana keskimääräiseen hintaan 37 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 25 € per päivä. Mallin Volkswagen up! vuokraaminen kaupungissa Ljubljana maksaa yleensä keskimäärin 79 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 25 € per päivä.

Tärkeää tietoa Ljubljana autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Ljubljanassa?

Autonvuokraus Ljubljanassa on mahdollista kaikille ajokortin suorittaneille, sillä auton vuokrauksen ikäraja on monissa slovenialaiskaupungin autovuokraamoissa 18 vuotta. Joissakin vuokraamoissa ikäraja voi olla korkeampi, yleensä 21 vuotta, tai se voi vaihdella esimerkiksi automalleittain. Kaikki automallit eivät siis välttämättä ole vuokraamoiden nuorimpien asiakkaiden ulottuvilla. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Ljubljanassa vaivatonta ja melko edullista niillekin kuskeille, jotka ovat hiljattain suorittaneet ajokortin. Aivan samaan hintaan nuorille kuskeille autoa ei välttämättä vuokrata kuin vuokraamon muille asiakkaille. Alle 25-vuotiaiden kuskien on toisinaan maksettava auton vuokrauksesta lisämaksu, joka suoritetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Se voi siis hieman nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa. Lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, joten kysy niistä vuokraamoja vertaillessasi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Ljubljanassa

Ljubljanan keskustan liikenne voi olla suomalaiskuskin näkökulmasta kaoottista. Kaupunkialueella liikenne on nopearytmistä, ja ruuhkat ovat tavallisia. Parkkipaikan löytäminen Ljubljanan keskustasta voi olla haastavaa, etenkin jos haluat pysäköinnin ilmaiseksi. Keskustassa paras vaihtoehto onkin jättää auto esimerkiksi hotellin parkkipaikalle ja jatkaa ydinkaupunkialueen tutkimista jalan. Autoa kannattaa säilyttää keskeisellä tai vartioidulla paikalla. Ljubljanassa ja muissa Slovenian kaupungeissa enimmäisnopeus kaupunkialueilla on 50 km/h, mutta monilla keskeisillä kaduilla on tätä tiukempi rajoitus. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä maksiminopeus on 90 km/h ja Slovenian moottoriteillä 130 km/h. Liikenne vaatii sekä kaupungissa että kaupunkien ulkopuolella tarkkaavaisuutta, joten älä lähde rattiin, jos nautit alkoholia. Rattijuopumuksen promillerajoitus on 0,5 promillea. Vastikään kortin saaneille kuskeille on kuitenkin alkoholin suhteen nollatoleranssi, eli rajoitus on 0 promillea. Ajovaloja on käytettävä Slovenian teillä kaikkina vuorokaudenaikoina. Sloveniassa on melko paljon tulliteitä, joiden käytöstä on maksettava vinjettimaksu (sloveeniksi nálepka).

Nähtävyyksiä Ljubljanassa ja sen lähellä

Ljubljanan keskustaan kannattaa tutustua auton sijaan joko kävellen tai joukkoliikennevälineillä, sillä parkkeeraaminen voi olla ydinkaupunkialueella hidasta. Jos haluat tutustua Slovenian aarteisiin kaupunkialueen ulkopuolella, on autonvuokraus Ljubljanassa erittäin varteenotettava vaihtoehto. Autolla pääset kätevästi lähikaupunkeihin ja Slovenian luontokohteisiin. Vain noin 40 min automatkan päässä Ljublanasta luontoharrastajia ja kaikkia luonnonkauniiden maisemien ystäviä odottaa Bledjärven alue (Blejsko jezero), joka sijaitsee Julisten Alppien vuoristoalueella. Alue kutsuu uimaan kauniina kesäpäivinä ja patikoimaan keväisin, kesäisin ja syksyisin. Huimia maisemia löydät myös läheiseltä Soteska Vintgarin kanjonialueelta. Mikäli haluat piipahtaa sisämaasta rannikolla, vieraile kauniissa Piranin rantakaupungissa. Idyllinen kaupunki on erinomainen kesäkohde. Helppo kaupunkikohde Ljubljanan tuntumassa on myös Škofja Loka, jonne ajomatka kestää vain noin 30 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on matkailijoiden keskuudessa suosittua Sloveniassa, mutta etenkin Ljubljanan vilkkaassa kaupunkiliikenteessä autoilevien kannattaa pitää huoli, että vuokra-auton vakuutukset ovat riittävät. Tärkein vakuutus on kolariturva, joka sisältyy yleensä vuokra-auton hintaan Sloveniassa. Kiinnitä kuitenkin huomiota vakuutuksen omavastuuosuuteen. Jos omavastuu on korkea, kannattaa sitä yrittää pienentää lisämaksulla. Omavastuun joudut nimittäin vahinkotilanteessa maksamaan omasta pussistasi. Myös varkausturva ja vastuuvakuutus ovat autoilijan tärkeitä vakuutuksia Ljubljanassa. Jos ne eivät sisälly vuokra-auton hintaan, kannattaa niiden hankkimista harkita lisävakuutuksena.

Voiko Ljubljanassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Ljubljanassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla kuten muuallakin EU-alueella. Ota ajokorttisi mukaan autovuokraamoon, kun noudat auton. Vuokraamo haluaa yleensä nähdä kortin ennen vuokra-auton luovutusta.

Mistä auton nouto ja palautus Ljubljanassa onnistuu?

Autonvuokraus Ljubljanassa on helppoa, sillä autovuokraamoita on runsain mitoin eri puolilla kaupunkia. Vuokraa auto esimerkiksi heti kaupunkiin saavuttuasi Ljubljanan lentokentältä, eli Jože Pučnikin kansainväliseltä lentoasemalta. Jos aiot autoilla koko lomasi ajan, taitat myös matkan lentoasemalta Lljubljanan kaupunkialueelle kätevästi autolla. Lentokentällä kaupunkiin saapuvia matkailijoita palvelevat lukuisat kansainväliset ja paikalliset autovuokraamot. Mikäli tarvitset vuokra-autoa vain päiväksi tai pariksi, onnistuu auton varaus ja nouto vaivattomasti myös kaupungin keskustan autovuokraamoista. Vuokraamoita on laaja valikoima esimerkiksi Ljubljanan päärautatieaseman tuntumassa. Juna-aseman lähikortteleissa vuokra-auton voi saada alleen esimerkiksi Sixtin ja Avisin vuokrapisteistä. Vuokraamoja löytyy myös muualta ydinkaupunkialueelta. Yleensä asiakas noutaa ja palauttaa itse autonsa autovuokraamoon. Jos et kuitenkaan halua käyttää loma-aikaasi autovuokraamolle siirtymiseen, voit pyytää valitsemaasi vuokraamoa toimittamaan auton esimerkiksi suoraan majapaikkaasi Ljubljanassa. Etenkin isoimmat autovuokraamot tekevät autojen toimituksia ja noutoja asiakkaiden pyynnöstä. Näistä lisäpalveluista peritään kuitenkin lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Ljubljana, Central Region

Löydä kohteesta Ljubljana juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

27 € - 63 €

Kaikki autotyypit

27 € - 130 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 29 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ljubljana, Slovenian on lokakuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ljubljana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 41 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ljubljana, Slovenian on lokakuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ljubljana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 107 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ljubljana, Slovenian on huhtikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 55 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ljubljana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 26 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ljubljana, Slovenian on helmikuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ljubljana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 59 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Ljubljana, Slovenian on helmikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ljubljana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Ljubljana autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ljubljana, Central Region

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,3

Value

4,9

AbbyCar Car Rentals

12 sijaintia

Free2Move

5 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Ljubljana

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Ljubljana

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Wagon, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

19 €

Suosituin malli

Volkswagen T-Cross
Suosituin Ljubljana autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Avantcar ja SURPRICE CAR RENTAL .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Ljubljana viimeisten 72 tunnin aikana: Wagon, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Ljubljana on 19 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 28 €/pvä.
Kohteen Ljubljana suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen T-Cross. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen up!.

Vuokraa auto läheltä kohteen Ljubljana suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ljubljana

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Ljubljana - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ljubljana, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Ljubljana, Slovenia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Ljubljana olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Avis ja Enterprise Rent-A-Car tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Ljubljana, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ljubljana marraskuu ajaksi?

Keskilämpötila kohteessa Ljubljana on 0 °C ja sademäärä noin 50 mm cm marraskuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Ljubljana matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Ljubljana lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Ljubljana maksaa keskimäärin 39 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Ljubljana, Slovenia?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ljubljana on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ljubljana ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Ljubljana, Slovenia kuukauden lokakuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ljubljana kuukauden lokakuu aikana voivat odottaa 10 °C lämpötiloja ja 70 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Ljubljana samanlainen kuin muualla Central Region alueella?

Ilmasto alueella Central Region kuukauden lokakuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 70 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ljubljana lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ljubljana hinnat?

autoa Ljubljana hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ljubljana?

lokakuuta 2023 alkaen 68 toimijaa on valittavissa autoa Ljubljana osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ljubljana?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ljubljana. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ljubljana?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Ljubljana, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraus Ljubljana naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Ljubljana alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Slovenian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Slovenian

Aloita matkan suunnittelu - Ljubljana


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Ljubljana?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Ljubljana. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ljubljana?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Ljubljana, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Ljubljana, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Ljubljana, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Ljubljana momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Ljubljana.

Löytyykö kohteesta Ljubljana autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Ljubljana vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Ljubljana vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Ljubljana.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ljubljana

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.