Autonvuokraus Ljubljana - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Ljubljana? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ti 4.8.
Keskipäivä
ke 5.8.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Autovuokraamo Ljubljana: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ljubljana

Takaisin

avantcar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10,0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 3 sijaintia

budget

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9,3

Pisteet perustuvat 13 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

sixtrentacar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 20 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

avis

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

enterprise

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,6

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Ljubljana

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Ljubljanassa?

Autonvuokraus Ljubljanassa on mahdollista kaikille ajokortin suorittaneille, sillä auton vuokrauksen ikäraja on monissa slovenialaiskaupungin autovuokraamoissa 18 vuotta. Joissakin vuokraamoissa ikäraja voi olla korkeampi, yleensä 21 vuotta, tai se voi vaihdella esimerkiksi automalleittain. Kaikki automallit eivät siis välttämättä ole vuokraamoiden nuorimpien asiakkaiden ulottuvilla. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Ljubljanassa vaivatonta ja melko edullista niillekin kuskeille, jotka ovat hiljattain suorittaneet ajokortin. Aivan samaan hintaan nuorille kuskeille autoa ei välttämättä vuokrata kuin vuokraamon muille asiakkaille. Alle 25-vuotiaiden kuskien on toisinaan maksettava auton vuokrauksesta lisämaksu, joka suoritetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Se voi siis hieman nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa. Lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, joten kysy niistä vuokraamoja vertaillessasi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Ljubljanassa

Ljubljanan keskustan liikenne voi olla suomalaiskuskin näkökulmasta kaoottista. Kaupunkialueella liikenne on nopearytmistä, ja ruuhkat ovat tavallisia. Parkkipaikan löytäminen Ljubljanan keskustasta voi olla haastavaa, etenkin jos haluat pysäköinnin ilmaiseksi. Keskustassa paras vaihtoehto onkin jättää auto esimerkiksi hotellin parkkipaikalle ja jatkaa ydinkaupunkialueen tutkimista jalan. Autoa kannattaa säilyttää keskeisellä tai vartioidulla paikalla. Ljubljanassa ja muissa Slovenian kaupungeissa enimmäisnopeus kaupunkialueilla on 50 km/h, mutta monilla keskeisillä kaduilla on tätä tiukempi rajoitus. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä maksiminopeus on 90 km/h ja Slovenian moottoriteillä 130 km/h. Liikenne vaatii sekä kaupungissa että kaupunkien ulkopuolella tarkkaavaisuutta, joten älä lähde rattiin, jos nautit alkoholia. Rattijuopumuksen promillerajoitus on 0,5 promillea. Vastikään kortin saaneille kuskeille on kuitenkin alkoholin suhteen nollatoleranssi, eli rajoitus on 0 promillea. Ajovaloja on käytettävä Slovenian teillä kaikkina vuorokaudenaikoina. Sloveniassa on melko paljon tulliteitä, joiden käytöstä on maksettava vinjettimaksu (sloveeniksi nálepka).

Nähtävyyksiä Ljubljanassa ja sen lähellä

Ljubljanan keskustaan kannattaa tutustua auton sijaan joko kävellen tai joukkoliikennevälineillä, sillä parkkeeraaminen voi olla ydinkaupunkialueella hidasta. Jos haluat tutustua Slovenian aarteisiin kaupunkialueen ulkopuolella, on autonvuokraus Ljubljanassa erittäin varteenotettava vaihtoehto. Autolla pääset kätevästi lähikaupunkeihin ja Slovenian luontokohteisiin. Vain noin 40 min automatkan päässä Ljublanasta luontoharrastajia ja kaikkia luonnonkauniiden maisemien ystäviä odottaa Bledjärven alue (Blejsko jezero), joka sijaitsee Julisten Alppien vuoristoalueella. Alue kutsuu uimaan kauniina kesäpäivinä ja patikoimaan keväisin, kesäisin ja syksyisin. Huimia maisemia löydät myös läheiseltä Soteska Vintgarin kanjonialueelta. Mikäli haluat piipahtaa sisämaasta rannikolla, vieraile kauniissa Piranin rantakaupungissa. Idyllinen kaupunki on erinomainen kesäkohde. Helppo kaupunkikohde Ljubljanan tuntumassa on myös Škofja Loka, jonne ajomatka kestää vain noin 30 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on matkailijoiden keskuudessa suosittua Sloveniassa, mutta etenkin Ljubljanan vilkkaassa kaupunkiliikenteessä autoilevien kannattaa pitää huoli, että vuokra-auton vakuutukset ovat riittävät. Tärkein vakuutus on kolariturva, joka sisältyy yleensä vuokra-auton hintaan Sloveniassa. Kiinnitä kuitenkin huomiota vakuutuksen omavastuuosuuteen. Jos omavastuu on korkea, kannattaa sitä yrittää pienentää lisämaksulla. Omavastuun joudut nimittäin vahinkotilanteessa maksamaan omasta pussistasi. Myös varkausturva ja vastuuvakuutus ovat autoilijan tärkeitä vakuutuksia Ljubljanassa. Jos ne eivät sisälly vuokra-auton hintaan, kannattaa niiden hankkimista harkita lisävakuutuksena.

Voiko Ljubljanassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Ljubljanassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla kuten muuallakin EU-alueella. Ota ajokorttisi mukaan autovuokraamoon, kun noudat auton. Vuokraamo haluaa yleensä nähdä kortin ennen vuokra-auton luovutusta.

Mistä auton nouto ja palautus Ljubljanassa onnistuu?

Autonvuokraus Ljubljanassa on helppoa, sillä autovuokraamoita on runsain mitoin eri puolilla kaupunkia. Vuokraa auto esimerkiksi heti kaupunkiin saavuttuasi Ljubljanan lentokentältä, eli Jože Pučnikin kansainväliseltä lentoasemalta. Jos aiot autoilla koko lomasi ajan, taitat myös matkan lentoasemalta Lljubljanan kaupunkialueelle kätevästi autolla. Lentokentällä kaupunkiin saapuvia matkailijoita palvelevat lukuisat kansainväliset ja paikalliset autovuokraamot. Mikäli tarvitset vuokra-autoa vain päiväksi tai pariksi, onnistuu auton varaus ja nouto vaivattomasti myös kaupungin keskustan autovuokraamoista. Vuokraamoita on laaja valikoima esimerkiksi Ljubljanan päärautatieaseman tuntumassa. Juna-aseman lähikortteleissa vuokra-auton voi saada alleen esimerkiksi Sixtin ja Avisin vuokrapisteistä. Vuokraamoja löytyy myös muualta ydinkaupunkialueelta. Yleensä asiakas noutaa ja palauttaa itse autonsa autovuokraamoon. Jos et kuitenkaan halua käyttää loma-aikaasi autovuokraamolle siirtymiseen, voit pyytää valitsemaasi vuokraamoa toimittamaan auton esimerkiksi suoraan majapaikkaasi Ljubljanassa. Etenkin isoimmat autovuokraamot tekevät autojen toimituksia ja noutoja asiakkaiden pyynnöstä. Näistä lisäpalveluista peritään kuitenkin lisämaksu. (Tarkastettu 28/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema autonvuokrauspistettä

Hotel Lev

Vonjakova ulica 1

18.9 km lentokentältä

Central Hotel

Miklosiceva 9

19.1 km lentokentältä

Best Western Premier Hotel Slon

Slovenska Cesta 34

19.3 km lentokentältä

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana, Si

Bratislavska Cesta 8

18.9 km lentokentältä

Intercontinental Ljubljana

Slovenska Cesta 59

18.9 km lentokentältä

Austria Trend Hotel Ljubljana

Dunajska cesta 154

16.4 km lentokentältä

Grand hotel Union

Miklosiceva 1

19.4 km lentokentältä

City Hotel Ljubljana

Dalmatinova 15

19.3 km lentokentältä

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Pot za Brdom 4

19.1 km lentokentältä

M Hotel Ljubljana

Derceva Ulica 4

17.4 km lentokentältä

B&b Hotel Ljubljana Park

Tabor 9

19.4 km lentokentältä

Uhotel

Miklosiceva 3

19.3 km lentokentältä

Vila Bbq

Spodnji Rudnik I 3

22.8 km lentokentältä

Hotel Nox

Celovška cesta 469

13.8 km lentokentältä

Lina Rooms

20 Korytkova ulica

19.2 km lentokentältä

Emonec Hotel

Wolfova 12

19.6 km lentokentältä

Birokrat Hotel

Dunajska 191

15.8 km lentokentältä

Urban Boutique Hotel

Štefanova ulica 4

19.2 km lentokentältä

Autonvuokraus Ljubljana

Tänä vuonna ajankohtana elokuu olemme tehneet momondon käyttäjille 148 vuokra-autohakua kohteeseen Ljubljana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ljubljana noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja National ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Ljubljana COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Ljubljana. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa syyskuu kohteessa Ljubljana?

Ajalle syyskuu kohteessa Ljubljana, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 42 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 42 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 11 € ja keskihinta on 19 €.

Missä Ljubljana autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Ljubljana on SURPRICE CAR RENTAL , missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 14 € 2 toimipisteissä kaupungissa Ljubljana. Halvin SURPRICE CAR RENTAL tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Ljubljana on 8 €.

Peritäänkö Ljubljana autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Ljubljana olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja National tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Ljubljana, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ljubljana syyskuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Ljubljana kuukauden syyskuu aikana. Kohteessa Ljubljana sataa keskimäärin 70 mm cm ja lämpötila on noin 10 °C syyskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Ljubljana maksaa keskimäärin 39 €/päivä.

Kuinka monta FLIZZR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Ljubljana?

Kaupungissa FLIZZR on 3 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 14 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ljubljana?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ljubljana on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ljubljana ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Autonvuokraus muissa kohteissa: Slovenia

Aloita matkan suunnittelu Ljubljana

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00