Autonvuokraukset kohteessa Ljubljana, Central Region

Haussa halpa vuokra-auto Ljubljana, Central Region? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ljubljana, Slovenia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Ljubljana, Slovenia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Ljubljana, Central Region autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Ljubljana, Central Region
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

69 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

145 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Nissan Kicks
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

74 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

75 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Renault Mégane
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

172 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Bentley Arnage
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

66 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Ford EcoSport
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

50 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

76 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Kia Forte

Autonvuokraustarjoukset Ljubljana, Central Region

Löydä kohteesta Ljubljana juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 38 €

Kaikki autotyypit

13 € - 65 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ljubljana, Slovenian on joulukuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ljubljana. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ljubljana Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ljubljana, Slovenian on 27 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ljubljana, Slovenian on lokakuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ljubljana. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ljubljana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ljubljana Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

66 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

48 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

59 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Kia Forte

Ljubljana autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ljubljana, Central Region
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

8,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,9

Value

4,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Ljubljana autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Ljubljanassa on mahdollista kaikille ajokortin suorittaneille, sillä auton vuokrauksen ikäraja on monissa slovenialaiskaupungin autovuokraamoissa 18 vuotta. Joissakin vuokraamoissa ikäraja voi olla korkeampi, yleensä 21 vuotta, tai se voi vaihdella esimerkiksi automalleittain. Kaikki automallit eivät siis välttämättä ole vuokraamoiden nuorimpien asiakkaiden ulottuvilla. Kaiken kaikkiaan auton vuokraaminen on kuitenkin Ljubljanassa vaivatonta ja melko edullista niillekin kuskeille, jotka ovat hiljattain suorittaneet ajokortin. Aivan samaan hintaan nuorille kuskeille autoa ei välttämättä vuokrata kuin vuokraamon muille asiakkaille. Alle 25-vuotiaiden kuskien on toisinaan maksettava auton vuokrauksesta lisämaksu, joka suoritetaan jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Se voi siis hieman nostattaa vuokrauksen kokonaishintaa. Lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, joten kysy niistä vuokraamoja vertaillessasi.

Ljubljanan keskustan liikenne voi olla suomalaiskuskin näkökulmasta kaoottista. Kaupunkialueella liikenne on nopearytmistä, ja ruuhkat ovat tavallisia. Parkkipaikan löytäminen Ljubljanan keskustasta voi olla haastavaa, etenkin jos haluat pysäköinnin ilmaiseksi. Keskustassa paras vaihtoehto onkin jättää auto esimerkiksi hotellin parkkipaikalle ja jatkaa ydinkaupunkialueen tutkimista jalan. Autoa kannattaa säilyttää keskeisellä tai vartioidulla paikalla. Ljubljanassa ja muissa Slovenian kaupungeissa enimmäisnopeus kaupunkialueilla on 50 km/h, mutta monilla keskeisillä kaduilla on tätä tiukempi rajoitus. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä maksiminopeus on 90 km/h ja Slovenian moottoriteillä 130 km/h. Liikenne vaatii sekä kaupungissa että kaupunkien ulkopuolella tarkkaavaisuutta, joten älä lähde rattiin, jos nautit alkoholia. Rattijuopumuksen promillerajoitus on 0,5 promillea. Vastikään kortin saaneille kuskeille on kuitenkin alkoholin suhteen nollatoleranssi, eli rajoitus on 0 promillea. Ajovaloja on käytettävä Slovenian teillä kaikkina vuorokaudenaikoina. Sloveniassa on melko paljon tulliteitä, joiden käytöstä on maksettava vinjettimaksu (sloveeniksi nálepka).

Ljubljanan keskustaan kannattaa tutustua auton sijaan joko kävellen tai joukkoliikennevälineillä, sillä parkkeeraaminen voi olla ydinkaupunkialueella hidasta. Jos haluat tutustua Slovenian aarteisiin kaupunkialueen ulkopuolella, on autonvuokraus Ljubljanassa erittäin varteenotettava vaihtoehto. Autolla pääset kätevästi lähikaupunkeihin ja Slovenian luontokohteisiin. Vain noin 40 min automatkan päässä Ljublanasta luontoharrastajia ja kaikkia luonnonkauniiden maisemien ystäviä odottaa Bledjärven alue (Blejsko jezero), joka sijaitsee Julisten Alppien vuoristoalueella. Alue kutsuu uimaan kauniina kesäpäivinä ja patikoimaan keväisin, kesäisin ja syksyisin. Huimia maisemia löydät myös läheiseltä Soteska Vintgarin kanjonialueelta. Mikäli haluat piipahtaa sisämaasta rannikolla, vieraile kauniissa Piranin rantakaupungissa. Idyllinen kaupunki on erinomainen kesäkohde. Helppo kaupunkikohde Ljubljanan tuntumassa on myös Škofja Loka, jonne ajomatka kestää vain noin 30 min.

Auton vuokraus on matkailijoiden keskuudessa suosittua Sloveniassa, mutta etenkin Ljubljanan vilkkaassa kaupunkiliikenteessä autoilevien kannattaa pitää huoli, että vuokra-auton vakuutukset ovat riittävät. Tärkein vakuutus on kolariturva, joka sisältyy yleensä vuokra-auton hintaan Sloveniassa. Kiinnitä kuitenkin huomiota vakuutuksen omavastuuosuuteen. Jos omavastuu on korkea, kannattaa sitä yrittää pienentää lisämaksulla. Omavastuun joudut nimittäin vahinkotilanteessa maksamaan omasta pussistasi. Myös varkausturva ja vastuuvakuutus ovat autoilijan tärkeitä vakuutuksia Ljubljanassa. Jos ne eivät sisälly vuokra-auton hintaan, kannattaa niiden hankkimista harkita lisävakuutuksena.

Ljubljanassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla kuten muuallakin EU-alueella. Ota ajokorttisi mukaan autovuokraamoon, kun noudat auton. Vuokraamo haluaa yleensä nähdä kortin ennen vuokra-auton luovutusta.

Autonvuokraus Ljubljanassa on helppoa, sillä autovuokraamoita on runsain mitoin eri puolilla kaupunkia. Vuokraa auto esimerkiksi heti kaupunkiin saavuttuasi Ljubljanan lentokentältä, eli Jože Pučnikin kansainväliseltä lentoasemalta. Jos aiot autoilla koko lomasi ajan, taitat myös matkan lentoasemalta Lljubljanan kaupunkialueelle kätevästi autolla. Lentokentällä kaupunkiin saapuvia matkailijoita palvelevat lukuisat kansainväliset ja paikalliset autovuokraamot. Mikäli tarvitset vuokra-autoa vain päiväksi tai pariksi, onnistuu auton varaus ja nouto vaivattomasti myös kaupungin keskustan autovuokraamoista. Vuokraamoita on laaja valikoima esimerkiksi Ljubljanan päärautatieaseman tuntumassa. Juna-aseman lähikortteleissa vuokra-auton voi saada alleen esimerkiksi Sixtin ja Avisin vuokrapisteistä. Vuokraamoja löytyy myös muualta ydinkaupunkialueelta. Yleensä asiakas noutaa ja palauttaa itse autonsa autovuokraamoon. Jos et kuitenkaan halua käyttää loma-aikaasi autovuokraamolle siirtymiseen, voit pyytää valitsemaasi vuokraamoa toimittamaan auton esimerkiksi suoraan majapaikkaasi Ljubljanassa. Etenkin isoimmat autovuokraamot tekevät autojen toimituksia ja noutoja asiakkaiden pyynnöstä. Näistä lisäpalveluista peritään kuitenkin lisämaksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Ljubljana suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ljubljana

Autonvuokraus Ljubljana

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ljubljana, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokraamo kaupungissa Ljubljana on SURPRICE CAR RENTAL , missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 15 € 3 toimipisteissä kaupungissa Ljubljana. Halvin SURPRICE CAR RENTAL tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Ljubljana on 10 €.

Kaupungissa Ljubljana olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, Budget ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Ljubljana, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kaupungissa Alamo on 1 toimipiste. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 17 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ljubljana on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ljubljana ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ljubljana kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 13 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Ilmasto alueella Central Region kuukauden toukokuu aikana on yleensä 13 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ljubljana lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Slovenian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Slovenian

Aloita matkan suunnittelu - Ljubljana


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Ljubljana. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Ljubljana, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Ljubljana, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Ljubljana.

Voit erityisesti suodattaa Ljubljana vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Ljubljana.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.