Autonvuokraukset kohteessa Puerto del Carmen, Kanariansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Puerto del Carmen, Kanariansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto del Carmen, Lanzarote, Espanja
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Puerto del Carmen, Lanzarote, Espanja
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Puerto del Carmen

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Puerto del Carmen

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Puerto del Carmen?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Puerto del Carmen löytyvät yleensä FLIZZR kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFLIZZR, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 27 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Puerto del Carmen on 27 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Puerto del Carmen?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Puerto del Carmen on Toyota Aygo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Chevrolet Spark. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Aygo tarjouksia kaupungissa Puerto del Carmen keskimääräiseen hintaan 29 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 15 € per päivä. Mallin Chevrolet Spark vuokraaminen kaupungissa Puerto del Carmen maksaa yleensä keskimäärin 22 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 17 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Puerto del Carmen, Kanariansaaret

Löydä kohteesta Puerto del Carmen juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 43 €

Kaikki autotyypit

14 € - 150 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Puerto del Carmen, Espanjan on 16 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Puerto del Carmen, Espanjan on lokakuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Puerto del Carmen, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Puerto del Carmen voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Puerto del Carmen autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto del Carmen, Kanariansaaret

Sunnycars

6 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

ORLANDO

2 sijaintia

Avia Car

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Cicar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Puerto del Carmen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puerto del Carmen

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Puerto del Carmen - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puerto del Carmen, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuukauden heinäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Puerto del Carmen pyörivät 20 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 0 mm cm heinäkuu aikana kaupungissa Puerto del Carmen, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Puerto del Carmen maksaa keskimäärin 72 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto del Carmen, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Puerto del Carmen ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Puerto del Carmen huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Tutustu alueen Espanjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Puerto del Carmen


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Puerto del Carmen, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Puerto del Carmen, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.