Autonvuokraukset kohteessa Wien

Haussa halpa vuokra-auto Wien? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Wien, Itävalta
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Wien autonvuokrauksesta

Autovuokraamoiden ikärajoissa on eroja, mutta tavallisesti autonvuokraus Wienissä onnistuu jo 18-vuotiailta. Ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Myös lisäkuskista voidaan periä erillinen korvaus. Tarkista ehdot jo hyvissä ajoin etukäteen ja vertaa hintoja eri yritysten välillä. Näin löydät mieleisesi vuokra-auton suhteellisen edullisesti.

Autonvuokraus Wienissä on siinä mielessä hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, että Itävallan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Myös liikennekulttuuri on varsin maltillinen. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Wienissä voi esiintyä ruuhkia, erityisesti kaupungin rajoilla. Keskustassa on monia kapeita ja yhdensuuntaisia katuja eli Einbahnstrasseja. GPS voi olla siis hyvä olla lisävaruste kaupungissa navigoimiseen. Muista, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h, jollei kylteillä ole toisin ilmoitettu. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Yleinen promilleraja on Itävallassa sama kuin Suomessa, eli 0,5 %. Huomioi kuitenkin, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kaksi vuotta, promilleraja on 0,1. Pysäköinti on Wienissä pääsääntöisesti maksullista maanantaista lauantaihin kello 09:00–22:00 välisenä aikana. Myös pysäköintiaikaa on tavallisesti rajoitettu, ja yleensä se on enintään tuntia. Lyhytaikaiseen pysäköintiin voi ostaa lippuja esimerkiksi kioskeista, huoltoasemilta sekä julkisen liikenteen toimipisteistä. Kaupallisia parkkihalleja löytyy hyvin ympäri kaupunkia. Edullinen vaihtoehto on puolestaan liityntäpysäköinnin pysäköintialueet, joista voi jatkaa matkaa julkisilla kulkuneuvoilla. Talvirenkaita tai lumiketjuja tulee käyttää 1.11–15.4. välisenä aikana. Kannattaa huomioida, että moottoritiet ovat Itävallassa maksullisia. Auton tuulilasissa tulee olla niin sanottu vinjetti eli maksumerkki. Autovuokraamot veloittavat vinjetistä tavallisesti erikseen. Niitä saa tarvittaessa ostettua myös huoltoasemilta.

Autonvuokraus Wienissä on näppärä tapa tutustua sekä itse kaupunkiin että sen lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin. Auton vuokraaminen on myös siinä mielessä turvallinen vaihtoehto, että Itävallan tiestö on hyvässä kunnossa. Wien on kaunis kaupunki, josta löytyy monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Tutustumisen arvoisia ovat muun muassa kaupungin linnat: Hofburg, Schönbrunn ja Belvedere. Esimerkiksi Schönbrunnin linna kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Sen rakentaminen aloitettiin jo 1600-luvulla, mutta sitä on uudistettu myöhempinä vuosisatoina. Linna on avoinna vierailijoille ympäri vuoden. Kehäkatu Ringstrassen varrelta löytyy oopperatalo, museoita sekä puistoja. Monet matkailijat vierailevat myös kaupungin Espanjalaisessa ratsastuskoulussa, jossa pääsee seuraamaan hienoissa iltagaaloissa hevosten taitavia esityksiä. Ratsastuskoulussa noudatetaan yli 400 vuotta vanhoja perinteitä. Renessanssiajalta periytyneitä esityksiä ei pääse näkemään missään muualla. Praterin kaupunginosassa kannattaa tutustua esimerkiksi toriin ja huvipuistoon. Huvipuiston yhteydessä korkeuksiin kohoava Riesenrad on kaupungin tunnetuin maailmanpyörä ja sen punaiset vaunut ovat yksi kaupungin ikonisimpia nähtävyyksiä. Laitteella on pitkä historia, sillä se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1897 lähtien. Maailmanpyörä paloi toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin pian uudelleen ja avattiin jälleen vuonna 1947. Nähtävyyksiä riittää myös Wienin lähiseuduilla. Yksi alueen suosituista ajoreiteistä kulkee Salzkammergutin järvimaisemissa. Tonavan varrelta löytyy puolestaan esimerkiksi mielenkiintoinen vihreä saari, Donaunseil. Itävallan alppimaisemat ovat todella kauniita ja houkuttelevat liikkumaan ympäri vuoden sekä patikoinnin että laskettelun merkeissä. Auton vuokraus mahdollistaa retket myös muualle keski-Eurooppaan. Wienistä on lyhyt matka Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan, ja myös Budapest ja Praha ovat varsin lyhyen ajomatkan päässä. Jos haluat ylittää Itävallan rajan, tarkista autovuokraamoltasi, onko se sallittua ja veloitetaanko siitä mahdollisesti lisämaksua.

Vakuutusasioissa on hyvä olla aina tarkkana, niin myös autovakuutuksen kanssa. Tarkista siis vakuutuksen ehdot jo hyvissä ajoin ja mieti, haluatko ottaa perustasoa kattavamman vakuutussuojan. Vakuutusta valitessa kannattaa huomioida myös sen omavastuuosuus.

Wienissä voi lainsäädännön mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla, mutta osa autovuokraamoista voi edellyttää kansainvälistä ajokorttia. Sellaisen saa tarvittaessa Autoliitosta joko tilaamalla postitse tai liiton toimipisteessä asioimalla.

Vuokraa auto jo Wienin lentokentältä, niin pääset taittamaan matkan hotellille kätevästi. Autovuokraamot sijaitsevat lentokentällä pysäköintialueen pohjakerroksessa, jonne pääsee terminaalista maanalaista kävelytietä. Tarjolla on usean eri autovuokraamon palveluita. Jos et halua vuokrata autoa vielä lentokentältä, onnistuu auton vuokraaminen toki myös muualta päin Wieniä. Autovuokraamoita on hyvin erityisesti keskustassa. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta tavallisesti palautus onnistuu tarvittaessa myös muuhun toimipaikkaan. Tästä voidaan kuitenkin periä erillinen maksu. Tarkista asia autovuokraamosta.


Autonvuokraustarjoukset Wien

Löydä kohteesta Wien juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 90 €

Kaikki autotyypit

23 € - 145 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Wien, Itävallan on marraskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 65 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Wien, Itävallan on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 89 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Wien, Itävallan on helmikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 59 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Wien, Itävallan on helmikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 80 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Wien, Itävallan on helmikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Wien autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Wien

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,8

Value

6,9

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

8,3

Value

7,2

Sixt

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,4

Value

6,8

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,2

Value

6,0

BUCHBINDER

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

Sunnycars

11 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Wien

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Wien

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Class Economy Car
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Wien viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Wien on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 64 €/pvä.
Kohteen Wien suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Economy Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota C-HR.

Vuokraa auto läheltä kohteen Wien suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Wien

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Wien - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Wien, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Wien löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14,36/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Wien on 18,36/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Wien sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Wien. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Wien kuukauden maaliskuu aikana. Kohteessa Wien sataa keskimäärin 39 mm cm ja lämpötila on noin 12 °C maaliskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Wien maksaa keskimäärin 154 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Wien 11 toimipaikalla.

Kun ajat Wien kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Wien kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Wien kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 3 °C lämpötiloja ja 29 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Jos etsit Wien vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Wien lämpötila on yleensä 3 °C ja sademäärä vastaavasti 29 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Wien

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Wien

Autonvuokraus Wien naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Wien alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Wien


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Wien voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Wien antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Wien, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Wien, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Wien vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Wien.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.