Autonvuokraus Wien, Itävalta

Haussa halpa vuokra-auto Wien, Itävalta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Wien, Itävalta
8. joulukuu — 15. joulukuu
Sama palautus
Wien, Itävalta
ke 8/12
Keskipäivä
ke 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Wien, Itävalta

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 215 €

Kaikki autotyypit

20 € - 198 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävalta on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Wien, Itävalta on marraskuuta. Hinta on 71 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Wien Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävalta on 53 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Wien, Itävalta on maaliskuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Wien Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävalta on 39 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Wien, Itävalta on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Wien. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Wien Suuri vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Wien: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Wien, Itävalta
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,8
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

6,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

9,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

9,3
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,9

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,8

Hinta-laatusuhde

8,8
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Mukavuus

8,8

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,2

Hinta-laatusuhde

7,7
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,6

Hinta-laatusuhde

7,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

5,9

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,9

Hinta-laatusuhde

6,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,4

Mukavuus

4,4

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,4

Hinta-laatusuhde

4,4

Tietoja matkastasi kohteeseen Wien

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Wienissä?

Autovuokraamoiden ikärajoissa on eroja, mutta tavallisesti autonvuokraus Wienissä onnistuu jo 18-vuotiailta. Ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Myös lisäkuskista voidaan periä erillinen korvaus. Tarkista ehdot jo hyvissä ajoin etukäteen ja vertaa hintoja eri yritysten välillä. Näin löydät mieleisesi vuokra-auton suhteellisen edullisesti.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Wienissä

Autonvuokraus Wienissä on siinä mielessä hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, että Itävallan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Myös liikennekulttuuri on varsin maltillinen. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Wienissä voi esiintyä ruuhkia, erityisesti kaupungin rajoilla. Keskustassa on monia kapeita ja yhdensuuntaisia katuja eli Einbahnstrasseja. GPS voi olla siis hyvä olla lisävaruste kaupungissa navigoimiseen. Muista, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h, jollei kylteillä ole toisin ilmoitettu. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Yleinen promilleraja on Itävallassa sama kuin Suomessa, eli 0,5 %. Huomioi kuitenkin, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kaksi vuotta, promilleraja on 0,1. Pysäköinti on Wienissä pääsääntöisesti maksullista maanantaista lauantaihin kello 09:00–22:00 välisenä aikana. Myös pysäköintiaikaa on tavallisesti rajoitettu, ja yleensä se on enintään tuntia. Lyhytaikaiseen pysäköintiin voi ostaa lippuja esimerkiksi kioskeista, huoltoasemilta sekä julkisen liikenteen toimipisteistä. Kaupallisia parkkihalleja löytyy hyvin ympäri kaupunkia. Edullinen vaihtoehto on puolestaan liityntäpysäköinnin pysäköintialueet, joista voi jatkaa matkaa julkisilla kulkuneuvoilla. Talvirenkaita tai lumiketjuja tulee käyttää 1.11–15.4. välisenä aikana. Kannattaa huomioida, että moottoritiet ovat Itävallassa maksullisia. Auton tuulilasissa tulee olla niin sanottu vinjetti eli maksumerkki. Autovuokraamot veloittavat vinjetistä tavallisesti erikseen. Niitä saa tarvittaessa ostettua myös huoltoasemilta.

Nähtävyyksiä Wienissä ja sen lähellä

Autonvuokraus Wienissä on näppärä tapa tutustua sekä itse kaupunkiin että sen lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin. Auton vuokraaminen on myös siinä mielessä turvallinen vaihtoehto, että Itävallan tiestö on hyvässä kunnossa. Wien on kaunis kaupunki, josta löytyy monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Tutustumisen arvoisia ovat muun muassa kaupungin linnat: Hofburg, Schönbrunn ja Belvedere. Esimerkiksi Schönbrunnin linna kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Sen rakentaminen aloitettiin jo 1600-luvulla, mutta sitä on uudistettu myöhempinä vuosisatoina. Linna on avoinna vierailijoille ympäri vuoden. Kehäkatu Ringstrassen varrelta löytyy oopperatalo, museoita sekä puistoja. Monet matkailijat vierailevat myös kaupungin Espanjalaisessa ratsastuskoulussa, jossa pääsee seuraamaan hienoissa iltagaaloissa hevosten taitavia esityksiä. Ratsastuskoulussa noudatetaan yli 400 vuotta vanhoja perinteitä. Renessanssiajalta periytyneitä esityksiä ei pääse näkemään missään muualla. Praterin kaupunginosassa kannattaa tutustua esimerkiksi toriin ja huvipuistoon. Huvipuiston yhteydessä korkeuksiin kohoava Riesenrad on kaupungin tunnetuin maailmanpyörä ja sen punaiset vaunut ovat yksi kaupungin ikonisimpia nähtävyyksiä. Laitteella on pitkä historia, sillä se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1897 lähtien. Maailmanpyörä paloi toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin pian uudelleen ja avattiin jälleen vuonna 1947. Nähtävyyksiä riittää myös Wienin lähiseuduilla. Yksi alueen suosituista ajoreiteistä kulkee Salzkammergutin järvimaisemissa. Tonavan varrelta löytyy puolestaan esimerkiksi mielenkiintoinen vihreä saari, Donaunseil. Itävallan alppimaisemat ovat todella kauniita ja houkuttelevat liikkumaan ympäri vuoden sekä patikoinnin että laskettelun merkeissä. Auton vuokraus mahdollistaa retket myös muualle keski-Eurooppaan. Wienistä on lyhyt matka Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan, ja myös Budapest ja Praha ovat varsin lyhyen ajomatkan päässä. Jos haluat ylittää Itävallan rajan, tarkista autovuokraamoltasi, onko se sallittua ja veloitetaanko siitä mahdollisesti lisämaksua.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vakuutusasioissa on hyvä olla aina tarkkana, niin myös autovakuutuksen kanssa. Tarkista siis vakuutuksen ehdot jo hyvissä ajoin ja mieti, haluatko ottaa perustasoa kattavamman vakuutussuojan. Vakuutusta valitessa kannattaa huomioida myös sen omavastuuosuus.

Voiko Wienissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Wienissä voi lainsäädännön mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla, mutta osa autovuokraamoista voi edellyttää kansainvälistä ajokorttia. Sellaisen saa tarvittaessa Autoliitosta joko tilaamalla postitse tai liiton toimipisteessä asioimalla.

Mistä auton nouto ja palautus Wienissä onnistuu?

Vuokraa auto jo Wienin lentokentältä, niin pääset taittamaan matkan hotellille kätevästi. Autovuokraamot sijaitsevat lentokentällä pysäköintialueen pohjakerroksessa, jonne pääsee terminaalista maanalaista kävelytietä. Tarjolla on usean eri autovuokraamon palveluita. Jos et halua vuokrata autoa vielä lentokentältä, onnistuu auton vuokraaminen toki myös muualta päin Wieniä. Autovuokraamoita on hyvin erityisesti keskustassa. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta tavallisesti palautus onnistuu tarvittaessa myös muuhun toimipaikkaan. Tästä voidaan kuitenkin periä erillinen maksu. Tarkista asia autovuokraamosta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Wien, Itävalta kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Wien Vienna Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Wien

Ajankohtana marraskuu tähän päivään mennessä, 23 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Wien.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Wien noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Budget, Thrifty ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Wien COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Wien. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Wien autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Wien on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 32 € 5 toimipisteissä kaupungissa Wien. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Wien on 16 €.

Peritäänkö Wien, Itävalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Wien sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Wien. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Kuinka monta BUCHBINDER autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Wien?

BUCHBINDER on erittäin suosittu kaupungissa Wien, Itävalta, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 4 toimipistettä kaupungista Wien, Itävalta ja voit olettaa maksavasi noin 46 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Wien, Itävalta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Wien, Itävalta?

Kun ajat Wien kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Wien kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Wien, Itävalta kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Wien kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 6 °C lämpötiloja ja 44 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen marraskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Wien kuukauden marraskuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Wien.

Onko sää kaupungissa Wien samanlainen kuin muualla Wien alueella?

Jos etsit Wien vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden marraskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Wien lämpötila on yleensä 6 °C ja sademäärä vastaavasti 44 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Itävalta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Salzburg, Innsbruck ja Graz eri puolilla Itävalta

Autonvuokraukset kaupungin Wien lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Wien

Aloita matkan suunnittelu - Wien