Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Wien

Haussa halpa vuokra-auto Wien? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Wien, Itävalta
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Wien, Itävalta
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Wien

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Wien

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Wien?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Wien löytyvät yleensä Dryyve kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDryyve, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 11 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Wien on 13 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Wien?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Wien 7 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Wien?

Suzuki Vitara ja Opel Corsa automallit kaupungissa Wien ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Suzuki Vitara vuokrahinnat kaupungissa Wien voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 24 €/päivä ja alhaisimmillaan 18 €/päivä. Opel Corsa vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 33 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 11 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Wien autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Wien
Edullinen11 €/pvä
Pienikokoinen13 €/pvä
Keskikokoinen21 €/pvä
Tila-auto105 €/pvä
Pienikokoinen maasturi29 €/pvä
Keskikokoinen maasturi29 €/pvä
Pienikokoinen farmari33 €/pvä
Keskikokoinen farmari38 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Wien autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Wienissä?

Autovuokraamoiden ikärajoissa on eroja, mutta tavallisesti autonvuokraus Wienissä onnistuu jo 18-vuotiailta. Ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Myös lisäkuskista voidaan periä erillinen korvaus. Tarkista ehdot jo hyvissä ajoin etukäteen ja vertaa hintoja eri yritysten välillä. Näin löydät mieleisesi vuokra-auton suhteellisen edullisesti.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Wienissä

Autonvuokraus Wienissä on siinä mielessä hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen, että Itävallan liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Myös liikennekulttuuri on varsin maltillinen. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Wienissä voi esiintyä ruuhkia, erityisesti kaupungin rajoilla. Keskustassa on monia kapeita ja yhdensuuntaisia katuja eli Einbahnstrasseja. GPS voi olla siis hyvä olla lisävaruste kaupungissa navigoimiseen. Muista, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja moottoriteillä 130 km/h, jollei kylteillä ole toisin ilmoitettu. Ajovaloja tulee käyttää aina ajon aikana. Yleinen promilleraja on Itävallassa sama kuin Suomessa, eli 0,5 %. Huomioi kuitenkin, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kaksi vuotta, promilleraja on 0,1. Pysäköinti on Wienissä pääsääntöisesti maksullista maanantaista lauantaihin kello 09:00–22:00 välisenä aikana. Myös pysäköintiaikaa on tavallisesti rajoitettu, ja yleensä se on enintään tuntia. Lyhytaikaiseen pysäköintiin voi ostaa lippuja esimerkiksi kioskeista, huoltoasemilta sekä julkisen liikenteen toimipisteistä. Kaupallisia parkkihalleja löytyy hyvin ympäri kaupunkia. Edullinen vaihtoehto on puolestaan liityntäpysäköinnin pysäköintialueet, joista voi jatkaa matkaa julkisilla kulkuneuvoilla. Talvirenkaita tai lumiketjuja tulee käyttää 1.11–15.4. välisenä aikana. Kannattaa huomioida, että moottoritiet ovat Itävallassa maksullisia. Auton tuulilasissa tulee olla niin sanottu vinjetti eli maksumerkki. Autovuokraamot veloittavat vinjetistä tavallisesti erikseen. Niitä saa tarvittaessa ostettua myös huoltoasemilta.

Nähtävyyksiä Wienissä ja sen lähellä

Autonvuokraus Wienissä on näppärä tapa tutustua sekä itse kaupunkiin että sen lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin. Auton vuokraaminen on myös siinä mielessä turvallinen vaihtoehto, että Itävallan tiestö on hyvässä kunnossa. Wien on kaunis kaupunki, josta löytyy monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Tutustumisen arvoisia ovat muun muassa kaupungin linnat: Hofburg, Schönbrunn ja Belvedere. Esimerkiksi Schönbrunnin linna kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Sen rakentaminen aloitettiin jo 1600-luvulla, mutta sitä on uudistettu myöhempinä vuosisatoina. Linna on avoinna vierailijoille ympäri vuoden. Kehäkatu Ringstrassen varrelta löytyy oopperatalo, museoita sekä puistoja. Monet matkailijat vierailevat myös kaupungin Espanjalaisessa ratsastuskoulussa, jossa pääsee seuraamaan hienoissa iltagaaloissa hevosten taitavia esityksiä. Ratsastuskoulussa noudatetaan yli 400 vuotta vanhoja perinteitä. Renessanssiajalta periytyneitä esityksiä ei pääse näkemään missään muualla. Praterin kaupunginosassa kannattaa tutustua esimerkiksi toriin ja huvipuistoon. Huvipuiston yhteydessä korkeuksiin kohoava Riesenrad on kaupungin tunnetuin maailmanpyörä ja sen punaiset vaunut ovat yksi kaupungin ikonisimpia nähtävyyksiä. Laitteella on pitkä historia, sillä se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1897 lähtien. Maailmanpyörä paloi toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin pian uudelleen ja avattiin jälleen vuonna 1947. Nähtävyyksiä riittää myös Wienin lähiseuduilla. Yksi alueen suosituista ajoreiteistä kulkee Salzkammergutin järvimaisemissa. Tonavan varrelta löytyy puolestaan esimerkiksi mielenkiintoinen vihreä saari, Donaunseil. Itävallan alppimaisemat ovat todella kauniita ja houkuttelevat liikkumaan ympäri vuoden sekä patikoinnin että laskettelun merkeissä. Auton vuokraus mahdollistaa retket myös muualle keski-Eurooppaan. Wienistä on lyhyt matka Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan, ja myös Budapest ja Praha ovat varsin lyhyen ajomatkan päässä. Jos haluat ylittää Itävallan rajan, tarkista autovuokraamoltasi, onko se sallittua ja veloitetaanko siitä mahdollisesti lisämaksua.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vakuutusasioissa on hyvä olla aina tarkkana, niin myös autovakuutuksen kanssa. Tarkista siis vakuutuksen ehdot jo hyvissä ajoin ja mieti, haluatko ottaa perustasoa kattavamman vakuutussuojan. Vakuutusta valitessa kannattaa huomioida myös sen omavastuuosuus.

Voiko Wienissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Wienissä voi lainsäädännön mukaan ajaa suomalaisella ajokortilla, mutta osa autovuokraamoista voi edellyttää kansainvälistä ajokorttia. Sellaisen saa tarvittaessa Autoliitosta joko tilaamalla postitse tai liiton toimipisteessä asioimalla.

Mistä auton nouto ja palautus Wienissä onnistuu?

Vuokraa auto jo Wienin lentokentältä, niin pääset taittamaan matkan hotellille kätevästi. Autovuokraamot sijaitsevat lentokentällä pysäköintialueen pohjakerroksessa, jonne pääsee terminaalista maanalaista kävelytietä. Tarjolla on usean eri autovuokraamon palveluita. Jos et halua vuokrata autoa vielä lentokentältä, onnistuu auton vuokraaminen toki myös muualta päin Wieniä. Autovuokraamoita on hyvin erityisesti keskustassa. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta tavallisesti palautus onnistuu tarvittaessa myös muuhun toimipaikkaan. Tästä voidaan kuitenkin periä erillinen maksu. Tarkista asia autovuokraamosta.


Autonvuokraustarjoukset Wien

Löydä kohteesta Wien juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

26 € - 76 €

Kaikki autotyypit

37 € - 106 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 41 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Wien, Itävallan on syyskuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Wien, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Wien pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 65 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Wien, Itävallan on toukokuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Wien, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Wien keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 150 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Wien, Itävallan on helmikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 61 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Wien, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 55 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Wien, Itävallan on lokakuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Wien, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Wien Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 106 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Wien, Itävallan on lokakuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Wien, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Wien pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Wien, Itävallan on 140 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Wien, Itävallan on helmikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 58 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Wien, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Wien voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

9 Touko - 16 Touko
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

13 €/pvä

9 Touko - 16 Touko
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

9 Touko - 16 Touko
Toyota Corolla

Wien autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Wien

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

7,0

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,4

Value

6,5

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,8

Value

6,5

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,2

Value

5,9

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,8

Value

6,8

Global Rent A Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

MEGADRIVE

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

4,0

Value

3,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Wien

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Wien

Suositut autotyypit

Intermediate, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

22 €

Suosituin malli

Suzuki Vitara
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Wien viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Wien on 22 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 27 €/pvä.
Kohteen Wien suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki Vitara. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Opel Corsa.

Vuokraa auto läheltä kohteen Wien suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Wien
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

Einfahrtsstrasse 1- 3, Vienna, Vienna, Austria

17,2 km kaupungin keskustasta

Leonardo Hotel Vienna

Leonardo Hotel Vienna

Matrosengasse 6-8, Vienna, Vienna, Austria

2,8 km kaupungin keskustasta

Prizeotel Vienna-City

Prizeotel Vienna-City

Karl-Popper-Straße 7, Vienna, Vienna, Austria

3,1 km kaupungin keskustasta

Hilton Vienna Plaza

Hilton Vienna Plaza

Schottenring 11, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km kaupungin keskustasta

a&t Holiday Hostel

a&t Holiday Hostel

Leibnizgasse 66, Vienna, Vienna, Austria

4,4 km kaupungin keskustasta

Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

Arsenalstrasse 10, Vienna, Vienna, Austria

2,9 km kaupungin keskustasta

Grand Ferdinand

Grand Ferdinand

Schubertring 10-12, Vienna, Vienna, Austria

0,9 km kaupungin keskustasta

Le Méridien Vienna

Le Méridien Vienna

Robert-Stolz-Platz 1, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km kaupungin keskustasta

Melia Vienna

Melia Vienna

Donau-City-Straße 7, Vienna, Vienna, Austria

4,0 km kaupungin keskustasta

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

Felberstrasse 4, Vienna, Vienna, Austria

2,8 km kaupungin keskustasta

Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

Ausfahrtsstraße 4, Vienna, Vienna, Austria

17,4 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Vienna, An IHG Hotel

Intercontinental Vienna, An IHG Hotel

Johannesgasse 28, Vienna, Vienna, Austria

1,0 km kaupungin keskustasta

Vienna Marriott Hotel

Vienna Marriott Hotel

Parkring 12a, Vienna, Vienna, Austria

0,7 km kaupungin keskustasta

Ambassador Hotel

Ambassador Hotel

Kaerntner Strasse 22, Vienna, Vienna, Austria

0,4 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Wien

Grand Hotel Wien

Kaerntner Ring 9, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km kaupungin keskustasta

Best Western Plus Amedia Wien

Best Western Plus Amedia Wien

Landstrasser Hauptstrasse 155, Vienna, Vienna, Austria

2,9 km kaupungin keskustasta

Hilton Vienna Waterfront

Hilton Vienna Waterfront

Handelskai 269, Vienna, Vienna, Austria

3,8 km kaupungin keskustasta

Austria Trend Hotel Europa Wien

Austria Trend Hotel Europa Wien

Kaerntner Strasse 18, Vienna, Vienna, Austria

0,4 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Wien - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Wien, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Wien, Itävalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Wien sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Wien. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Wien huhtikuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Wien nähtävyyksistä kuukauden huhtikuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila huhtikuu kaupungissa Wien on 17 °C sekä keskimääräinen sademäärä 61 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Wien maksaa keskimäärin 121 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Wien, Itävalta?

Kun ajat Wien kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Wien kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Opel Vivaro vuokra-autoja kaupungissa Wien?

Millainen sää on kohteessa Wien, Itävalta kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Wien kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 6 °C lämpötiloja ja 39 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Wien samanlainen kuin muualla Wien alueella?

Jos etsit Wien vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Wien lämpötila on yleensä 6 °C ja sademäärä vastaavasti 39 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Wien hinnat?

autoa Wien hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Wien?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Wien osiossa on 96 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Wien?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Wien. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Wien?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Wien. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Wien?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Wien voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Wien?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Wien antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Wien, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Wien, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Wien momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Wien, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Wien autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Wien vuokra-autoille.

Voinko etsiä Wien vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Wien.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Wien

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Wien


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.