Lennot Itävalta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Itävalta

Yhteenveto Itävalta lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

16 €

Halvin meno-paluulennon hinta

42 €

Nopein lentoaika

12t 05m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Itävalta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 16 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Itävalta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Nopein lento kohteeseen Itävalta kohteesta Suomi kestää 12t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Itävalta mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot Itävalta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Itävalta
Wien
Wien

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Itävalta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Itävalta

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Itävalta ovat:
9 € per henkilö Ryanair-lennolle
19 € per henkilö Lauda-lennolle
73 € per henkilö easyJet-lennolle

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Itävalta riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl (suosituin lentokenttä alueella Itävalta) niin lentoaika on keskimäärin 2t 20m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 299 € lennosta kohteeseen Itävalta. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Itävalta hintaan 6 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 822 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Itävalta, kun taas 270 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Lentäminen kohteeseen Itävalta keskiviikkona tai maanantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Itävalta on lauantaina.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Itävalta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Itävalta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Itävalta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Itävalta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiWien2t 25m42 €
HelsinkiSalzburg4t 45m243 €
HelsinkiGraz7t 40m378 €
HelsinkiInnsbruck9t 50m379 €
HelsinkiLinz29t 40m491 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Itävalta

Suomesta Itävaltaan on tarjolla lukuisia suoria lentoreittejä, ja etenkin Itävallan suurimpiin kaupunkeihin lentoyhteydet ovat Suomesta erinomaiset. Parhaan valikoiman suoria lentoja Suomesta Itävaltaan tarjoaa suomalainen Finnair, ja Suomessa kaikki suorat lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Erityisen hyvät lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta on Itävallan Wieniin, jonne Finnair liikennöi kaikkina viikonpäivinä. Parhaimmillaan Wieniin kulkee jopa neljä Finnairin lentoa päivässä. Myös British Airways liikennöi suorin yhteyksin Helsingin ja Wienin väliä. Wienissä Suomesta startanneet lennot laskeutuvat Wienin kansainväliselle lentoasemalle (Flughafen Wien-Schwechat). Finnair liikennöi suoria lentoja myös Alppien ympäröimään Innsbruckiin, jossa lennot ottaa vastaan Innsbruckin lentokenttä (Flughafen Innsbruck-Kranebitten). Talvisin Finnairin ja norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin lentovalikoimiin kuuluvat myös suorat Salzburgin lennot. Normaalisti suoria lentoja Salzburgiin on tarjolla noin joulukuun lopusta maaliskuun loppuun, ja lennot laskeutuvat Salzburgin lentoasemalle (Flughafen Salzburg). Halvat lennot Itävaltaan voit hyvin saada myös välilaskullisten lentoreittien kautta. Vaihtokenttien kautta Helsinki-Vantaalta esimerkiksi Wieniin liikennöivät muun muassa saksalainen Lufthansa ja alankomaalainen KLM. Mikäli haluat jatkaa reissaamista Itävallan sisällä, muista käyttää hyväksesi Itävallan käteviä kotimaan lentoja.

Itävalta on monipuolinen maa, ja sen alueella matkailijat voivat nauttia neljästä erilaisesta vuodenajasta. Sää Itävallassa onkin vaihteleva, ja sääoloissa on eroja myös eri alueiden välillä. Talven hiihtokauden aikaan matkailijoita kutsuvat Alppien tuntumassa sijaitsevat kaupungit, kuten Salzburg ja Innsbruck, joissa Itävallan talvesta pääsee nauttimaan täysin siemauksin. Näillä alueilla lämpötilat tippuvat talvella reilusti pakkasen puolelle. Keväällä ja kesällä parhaimmillaan ovat puolestaan itävaltalaiset kaupungit, ja esimerkiksi puistoistaan tunnettu Wien on keväällä ja kesällä täydessä kukassa. Alppien alue vetää matkailijoita myös keväästä kesään – kulkeehan vuoristomaisemissa mitä uskomattomimpia vaellusreittejä. Mikäli mietit matka-ajankohtaa budjetin mukaan, ovat halvat lennot Itävaltaan, esimerkiksi Wieniin, helposti saatavilla vaikkapa alkuvuodelle. Sää voi olla Wienissä talvella epävakainen, ja nimenomaan alkuvuosi on kaupungin sateisinta aikaa. Historiallisen kaupungin tunnelmasta pääsee kuitenkin sadepäivinäkin nauttimaan esimerkiksi kaupungin lukuisissa museoissa, joten alkuvuoden edulliset lennot kannattaa käyttää hyväksi.

Lennot Itävaltaan vaihtelevat kestoltaan määränpään ja lentoreitin mukaan. Esimerkiksi suorilla lennoilla Wieniin ja Salzburgiin lentoaika on noin kaksi tuntia ja 25 minuuttia. Mikäli taitat matkan Itävaltaan välilaskullisilla lennoilla, lentoaika venyy selvästi pidemmäksi. Esimerkiksi välilaskullisilla lennoilla Wieniin matka-aika on yleensä vähintään neljä tuntia.

Matkat Itävaltaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavat suomalaisturistit eivät tarvitse viisumia. Passi tai virallinen henkilökortti on Itävallan matkalle kuitenkin pakattava mukaan. Itävalta on EU-maa ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, mutta viime vuosina maa on tiukentanut rajavalvontaa lentokentillään. Vaikka Schengen-maiden välillä ei yleensä ole rajatarkastuksia, kannattaa Itävaltaan matkustavien varautua esittämään lentokentällä passi tai virallinen henkilökortti. Henkilöllisyyden todistamista voi pyytää lentokentillä myös lentoyhtiön henkilökunta.


Itävalta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Wien reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 25m
Halvin hinta42 €
Helsinki - Salzburg reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 45m
Halvin hinta243 €
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 50m
Halvin hinta379 €
Helsinki - Linz reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 40m
Halvin hinta491 €
Helsinki - Graz reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 40m
Halvin hinta378 €

Aloita matkan suunnittelu - Itävalta


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Itävalta.

Löydät lennot kohteeseen Itävalta joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Itävalta, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Itävalta. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.