Etsi ja löydä halvat lennot Itävaltaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Itävaltaan

Yhteenveto Itävallan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

24 €

Halvin meno-paluulennon hinta

57 €

Nopein lentoaika

2t 20m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Itävalta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 24 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Itävalta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 57 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Nopein lento kohteeseen Itävalta kohteesta Suomi kestää 2t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Itävalta mukaan lukien airBaltic ja Ryanair.

Itävallan lentotiedot ja trendit

Tutustu Itävallan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Itävalta?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Itävalta ovat:
4 € per henkilö Ryanair-lennolle
18 € per henkilö Lauda-lennolle
46 € per henkilö airBaltic-lennolle
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Itävalta suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Itävalta. Maan Itävalta suosituin matkailukaupunki on Wien, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 414 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Itävalta ovat Salzburg ja Innsbruck.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Itävalta?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Itävalta riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl (suosituin lentokenttä alueella Itävalta) niin lentoaika on keskimäärin 2t 20m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Itävalta?

Löydät lentoja kohteeseen Itävalta 13 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Finnair, airBaltic tai Lufthansa sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Finnair on suosituin, sillä 56 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Itävalta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Itävalta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Itävalta
Wien
Wien

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Itävalta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Itävalta

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 470 € lennosta kohteeseen Itävalta. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Itävalta hintaan 6 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 4706 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Itävalta, kun taas 458 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Lentäminen kohteeseen Itävalta maanantaina tai perjantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Itävalta on lauantaina.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Itävalta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Itävalta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Itävalta lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Itävalta lennollasi

Halvat lennot Itävalta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Itävalta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiWien2t 20m54 €
HelsinkiSalzburg2t 35m154 €
HelsinkiLinz9t 20m229 €
HelsinkiInnsbruck7t 55m277 €
HelsinkiGraz8t 00m285 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Itävalta

Suomesta Itävaltaan on tarjolla lukuisia suoria lentoreittejä, ja etenkin Itävallan suurimpiin kaupunkeihin lentoyhteydet ovat Suomesta erinomaiset. Parhaan valikoiman suoria lentoja Suomesta Itävaltaan tarjoaa suomalainen Finnair, ja Suomessa kaikki suorat lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Erityisen hyvät lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta on Itävallan Wieniin, jonne Finnair liikennöi kaikkina viikonpäivinä. Parhaimmillaan Wieniin kulkee jopa neljä Finnairin lentoa päivässä. Myös British Airways liikennöi suorin yhteyksin Helsingin ja Wienin väliä. Wienissä Suomesta startanneet lennot laskeutuvat Wienin kansainväliselle lentoasemalle (Flughafen Wien-Schwechat). Finnair liikennöi suoria lentoja myös Alppien ympäröimään Innsbruckiin, jossa lennot ottaa vastaan Innsbruckin lentokenttä (Flughafen Innsbruck-Kranebitten). Talvisin Finnairin ja norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin lentovalikoimiin kuuluvat myös suorat Salzburgin lennot. Normaalisti suoria lentoja Salzburgiin on tarjolla noin joulukuun lopusta maaliskuun loppuun, ja lennot laskeutuvat Salzburgin lentoasemalle (Flughafen Salzburg). Halvat lennot Itävaltaan voit hyvin saada myös välilaskullisten lentoreittien kautta. Vaihtokenttien kautta Helsinki-Vantaalta esimerkiksi Wieniin liikennöivät muun muassa saksalainen Lufthansa ja alankomaalainen KLM. Mikäli haluat jatkaa reissaamista Itävallan sisällä, muista käyttää hyväksesi Itävallan käteviä kotimaan lentoja.

Itävalta on monipuolinen maa, ja sen alueella matkailijat voivat nauttia neljästä erilaisesta vuodenajasta. Sää Itävallassa onkin vaihteleva, ja sääoloissa on eroja myös eri alueiden välillä. Talven hiihtokauden aikaan matkailijoita kutsuvat Alppien tuntumassa sijaitsevat kaupungit, kuten Salzburg ja Innsbruck, joissa Itävallan talvesta pääsee nauttimaan täysin siemauksin. Näillä alueilla lämpötilat tippuvat talvella reilusti pakkasen puolelle. Keväällä ja kesällä parhaimmillaan ovat puolestaan itävaltalaiset kaupungit, ja esimerkiksi puistoistaan tunnettu Wien on keväällä ja kesällä täydessä kukassa. Alppien alue vetää matkailijoita myös keväästä kesään – kulkeehan vuoristomaisemissa mitä uskomattomimpia vaellusreittejä. Mikäli mietit matka-ajankohtaa budjetin mukaan, ovat halvat lennot Itävaltaan, esimerkiksi Wieniin, helposti saatavilla vaikkapa alkuvuodelle. Sää voi olla Wienissä talvella epävakainen, ja nimenomaan alkuvuosi on kaupungin sateisinta aikaa. Historiallisen kaupungin tunnelmasta pääsee kuitenkin sadepäivinäkin nauttimaan esimerkiksi kaupungin lukuisissa museoissa, joten alkuvuoden edulliset lennot kannattaa käyttää hyväksi.

Lennot Itävaltaan vaihtelevat kestoltaan määränpään ja lentoreitin mukaan. Esimerkiksi suorilla lennoilla Wieniin ja Salzburgiin lentoaika on noin kaksi tuntia ja 25 minuuttia. Mikäli taitat matkan Itävaltaan välilaskullisilla lennoilla, lentoaika venyy selvästi pidemmäksi. Esimerkiksi välilaskullisilla lennoilla Wieniin matka-aika on yleensä vähintään neljä tuntia.

Matkat Itävaltaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavat suomalaisturistit eivät tarvitse viisumia. Passi tai virallinen henkilökortti on Itävallan matkalle kuitenkin pakattava mukaan. Itävalta on EU-maa ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, mutta viime vuosina maa on tiukentanut rajavalvontaa lentokentillään. Vaikka Schengen-maiden välillä ei yleensä ole rajatarkastuksia, kannattaa Itävaltaan matkustavien varautua esittämään lentokentällä passi tai virallinen henkilökortti. Henkilöllisyyden todistamista voi pyytää lentokentillä myös lentoyhtiön henkilökunta.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Itävalta

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Itävalta?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Itävalta momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Itävalta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Wien reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta54 €
Helsinki - Salzburg reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta154 €
Helsinki - Graz reitin lennot
Nopein lentoaika8t 00m
Halvin hinta285 €
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta277 €
Helsinki - Linz reitin lennot
Nopein lentoaika9t 20m
Halvin hinta229 €

Aloita matkan suunnittelu - Itävalta


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Itävalta.

Löydät lennot kohteeseen Itävalta joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Itävalta, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Itävalta. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.