Autonvuokraus Salzburg - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Salzburg? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Salzburg, Austria26. lokakuu — 2. marraskuu
Sama palautus
Salzburg, Austria
ma 10/26
ma 11/2

Autovuokraamo Salzburg: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Salzburg
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 37 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 17 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 13 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.9

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Tietoja matkastasi kohteeseen Salzburg

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Salzburgista?

Autonvuokraus Salzburgista onnistuu, kun olet vähintään 19-vuotias (ikä voi vaihdella autokategorian mukaan) ja ajokorttisi on ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaille kuljettajille voi kuitenkin aiheutua lisämaksuja, sillä monet autovuokraamot velvoittavat nuoria kuskeja ottamaan kattavammat vakuutukset.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Salzburgissa

Ennen Salzburgiin saapumista – ja etenkin jos aiot yöpyä keskustassa sijaitsevassa hotellissa – tutustu hotellin pysäköintimahdollisuuksiin ja siihen, miten kulkureitit on järjestetty autoilijoille. Autonvuokraus Salzburgista käsin on hyvä vaihtoehto, kun haluat nähdä kaupungin lisäksi myös lähiseudun tutustumisen arvoisia kohteita. Huomioithan matkaa suunnitellessasi, että kaikki Itävallan suurimmat tiet (autobahn) ovat maksullisia. Nopeusrajoitukset ovat valtateillä yleisesti 130 km/h, maanteillä 100 km/h ja asutetuilla alueilla 50 km/h.

Kaupungin maantieteellisen sijainnin ja jatkuvasti kasvavan liikenteen vuoksi Salzburgin kaupungissa on vain rajoitetusti pysäköintimahdollisuuksia. Pysäköinti aivan Salzburgin keskustassa onnistuu vain lyhytaikaisesti. Kaupungin valikoimassa on kuitenkin autoilijoille tarjolla yli 30 julkista pysäköintitilaa sekä pysäköintihallia.

Mikäli pysäköit vuokra-autosi Mönchsberg garageen (autotallit A ja B) ja siirryt Salzburgin keskustaan, varmista, että lippu on kaupan tai ravintolan vahvistama. Jos teet niin, maksat parkkeerauksesta vain 4 EUR (enintään neljä tuntia) tai vain 6 EUR (jopa kahdeksan tuntia). Monet vanhankaupungin yritykset ja ravintolat vahvistavat mielellään pysäköintilippusi. Tunnistat liikkeet oranssista pysäköintitarrasta, joka on liiketilassa esillä.

Huomioithan talviolosuhteissa maan säädökset auton varustusta koskien. Talvirenkaiden tai lumiketjujen käyttö vähintään kahdella renkaalla on pakollista Itävallassa 1.11.–15.4. välisenä aikana. Vaihtoehtoisesti talvikauden aikana hyväksytään myös ympärivuotiseen käyttöön tehdyt renkaat. Lumiketjuja ei tarvita koko ajan, mutta niitä tulisi kuljettaa suositelluilla alueilla mukana. Kesärenkaissa käytettävät lumiketjut ovat myös vaihtoehtona talvirenkaille ja ne hyväksytään vain, jos koko tie on voimakkaasti lumen peittämä, jolloin lumiketjut eivät aiheuta vahinkoa tienpintaan. Nämä talvea koskevat määräykset ovat tiukasti käytössä ja viranomaiset valvovat niiden noudattamista tarkasti.

Ajaminen alkoholin (tai huumeiden) vaikutuksen alaisena on rangaistuksen uhalla kiellettyä. Veren alkoholipitoisuuden enimmäisraja on 0,05 %.

Nähtävyyksiä Salzburgissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja lähde tutkimaan Salzburgin lähiseudun runsasta antia. Halusitpa tutustua joko valokuvauksellisiin luontokohteisiin tai historiallisiin alueisiin, pääset Salzburgista alle kahden tunnin ajomatkalla muinaisten suolakaivoksien ja keskiaikaisten linnojen luo tai Itävallan korkeimmille huipuille sekä suurimpien jääluolien äärelle. Auton vuokraus vie sinut upeasta kohteesta toiseen oman aikataulusi mukaisesti.

Lähde vierailulle 7000-vuotiaille suolakaivoksille, jotka sijaitsevat vain puolen tunnin ajomatkan päässä Salzburgista. Salzwelten Salzburgin kiertue alkaa pienestä Bad Dürrnbergin kylästä lyhyellä junamatkalla, joka vie sinut peremmälle vuorille, missä suolaa louhittiin. Yksi retken kohokohdista on venematka upealla maanalaisella järvellä, joka sijaitsee syvällä, hiljaisella alueella, muinaisen vuoriston ympäröimänä.

Noin tunnin ajomatkan päässä Salzburgista sijaitsee yksi mielenkiintoisista lähiseudun kohteista, Hohenwerfenin linna. Salzachtal-laakson yläpuolella ylväänä seisova linnoitus suojeli aikanaan arkkipiispoja ja arkkiherttuoita vihollisilta. Nykyään linnan ovet ovat avoinna kaikenikäisille vierailijoille, jotka haluavat tutustua tämän seikkailua täynnä olevan linnan historiaan. Opastettu kierros vie sinut linnoituksen kappelin, keittiöiden ja kellotornin läpi, linnan tarinoita kuunnellen. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä Hohenwerfenin linnasta, korkealla Werfenin kylän yläpuolella ja Tennengebirgen upean vuoriston keskeltä, löytyy sisäänkäynti maailman suurimmille jääluolille, joiden pituus on lähes 50 kilometriä. Nämä vaikuttavat luolat ovat avoinna toukokuusta lokakuuhun, mutta muistathan varautua kylmään, jopa kesäkuukausina.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Itävallassa on autonvuokrauksen yhteydessä tarjolla muutamia valinnaisia vakuutuksia, muun muassa vahinkovakuutus (CDW), varkaussuoja, super CDW ja henkilökohtainen tapaturmavakuutus. CDW ja varkausvakuutus sisältyvät monissa autovuokraamoiden tarjoamissa paketeissa mukaan hintaan. Varmistathan kokonaishinnan aina vakuutuksineen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Voiko Salzburgissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, Itävallan viranomaiset hyväksyvät kaikki EU:n sisällä myönnetyt kuvalliset ajokortit ja auton vuokraaminen onnistuu suomalaisen ajokortin turvin.

Mistä auton nouto ja palautus Salzburgissa onnistuu?

Helpoiten autonvuokraus ja palautus onnistuvat Salzburgin lentokentällä. Lyhyt katettu polku johtaa autonvuokrausyritysten toimistoihin, jotka sijaitsevat pysäköintialueen pohjakerroksessa, lentokenttäterminaalia vastapäätä. Pääset nopeasti jatkamaan matkaasi saapumisesi jälkeen, mikäli olet varannut vuokra-autosi jo ennakkoon verkosta. Osalla autovuokraamoista on myös muita pisteitä Salzburgissa, joten voit halutessasi kysyä toisista nouto- tai palautuspaikoista suoraan vuokraamolta. (Tarkistettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Salzburg kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Salzburgin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13

3,8 km lentokentältä

Wolfgang's managed by a&o

Fanny-von-Lehnert-Straße 6-8

3,9 km lentokentältä

Best Western Plus Amedia Art Salzburg

Linzer Bundesstrasse 6

4,8 km lentokentältä

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13

3,8 km lentokentältä

Wolfgang's managed by a&o

Fanny-von-Lehnert-Straße 6-8

3,9 km lentokentältä

Best Western Plus Amedia Art Salzburg

Linzer Bundesstrasse 6

4,8 km lentokentältä

A&O Salzburg Hauptbahnhof

Fanny-von-Lehnert-Straße 4

3,8 km lentokentältä

Meininger Hotel Salzburg City Center

Fuerbergstrasse 18-20

4,9 km lentokentältä

Wyndham Grand Salzburg Conference Centre

Fanny Von Lehnert Strasse 7

3,8 km lentokentältä

Holiday Inn Salzburg City

Sterneckstrasse 21

4,1 km lentokentältä

Altstadt Hotel Hofwirt Salzburg

Schallmooser Hauptstr. 1

3,7 km lentokentältä

Arcotel Castellani Salzburg

Alpenstrasse 6

4,2 km lentokentältä

NH Salzburg City

Franz-Josef-Strasse 26

3,6 km lentokentältä

IMLAUER HOTEL PITTER Salzburg

Rainerstrasse 6

3,2 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel Altstadt, Salzburg

Rudolfskai 28 / Judengasse 15

3,2 km lentokentältä

Villa Carlton

Markus-Sittikus-Strasse 3

3,0 km lentokentältä

Mercure Salzburg City

Bayerhamerstrasse 14 a

3,8 km lentokentältä

Am Neutor Hotel Salzburg Zentrum

Neutorstrasse 8

2,5 km lentokentältä

Star Inn Hotel Salzburg Airport-Messe, By Comfort

Franz Brötzner Straße 15

1,5 km lentokentältä

Austria Trend Europa Salzburg

Rainerstrasse 31

3,6 km lentokentältä

Hotel Stein (Adults Only)

Giselakai 3-5

3,2 km lentokentältä


Autonvuokraus Salzburg

Tähän mennessä ajankohtana lokakuu on momondossa ollut 27 vuokra-autohakua kohteessa Salzburg.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Salzburg noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja National ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Salzburg. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Salzburg autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Salzburg autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Europcar päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 60 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Salzburg. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Salzburg on 29 €/päivä.

Peritäänkö Salzburg autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Salzburg sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Salzburg. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Salzburg?

Yrityksellä Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Salzburg, josta löytyy yhteensä 2 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 60 €/päivä tarjouksia Europcar vuokra-autoille kaupungissa Salzburg.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Salzburg?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Salzburg tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Salzburg kaupungissa 100 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Salzburg ajat.


Lentolippu varattuna kohteeseen Salzburg? Aloita matkan suunnittelu!