Autonvuokraus Salzburg, Itävalta

Haussa halpa vuokra-auto Salzburg, Itävalta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Salzburg, Itävalta
25. kesäkuu — 2. heinäkuu
Sama palautus
Salzburg, Itävalta
pe 25/6
Keskipäivä
pe 2/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Salzburg, Itävalta

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

18 € - 77 €

All Car Types

18 € - 79 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Salzburg, Itävalta on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Salzburg, Itävalta on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Salzburg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Salzburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Salzburg Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Salzburg, Itävalta on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Salzburg, Itävalta on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Salzburg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Salzburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Salzburg Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Salzburg: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Salzburg, Itävalta
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Mukavuus

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

9,1

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,5

Hinta-laatusuhde

8,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,3

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

8,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

6,3
7 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Salzburg

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Salzburgista?

Autonvuokraus Salzburgista onnistuu, kun olet vähintään 19-vuotias (ikä voi vaihdella autokategorian mukaan) ja ajokorttisi on ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaille kuljettajille voi kuitenkin aiheutua lisämaksuja, sillä monet autovuokraamot velvoittavat nuoria kuskeja ottamaan kattavammat vakuutukset.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Salzburgissa

Ennen Salzburgiin saapumista – ja etenkin jos aiot yöpyä keskustassa sijaitsevassa hotellissa – tutustu hotellin pysäköintimahdollisuuksiin ja siihen, miten kulkureitit on järjestetty autoilijoille. Autonvuokraus Salzburgista käsin on hyvä vaihtoehto, kun haluat nähdä kaupungin lisäksi myös lähiseudun tutustumisen arvoisia kohteita. Huomioithan matkaa suunnitellessasi, että kaikki Itävallan suurimmat tiet (autobahn) ovat maksullisia. Nopeusrajoitukset ovat valtateillä yleisesti 130 km/h, maanteillä 100 km/h ja asutetuilla alueilla 50 km/h.

Kaupungin maantieteellisen sijainnin ja jatkuvasti kasvavan liikenteen vuoksi Salzburgin kaupungissa on vain rajoitetusti pysäköintimahdollisuuksia. Pysäköinti aivan Salzburgin keskustassa onnistuu vain lyhytaikaisesti. Kaupungin valikoimassa on kuitenkin autoilijoille tarjolla yli 30 julkista pysäköintitilaa sekä pysäköintihallia.

Mikäli pysäköit vuokra-autosi Mönchsberg garageen (autotallit A ja B) ja siirryt Salzburgin keskustaan, varmista, että lippu on kaupan tai ravintolan vahvistama. Jos teet niin, maksat parkkeerauksesta vain 4 EUR (enintään neljä tuntia) tai vain 6 EUR (jopa kahdeksan tuntia). Monet vanhankaupungin yritykset ja ravintolat vahvistavat mielellään pysäköintilippusi. Tunnistat liikkeet oranssista pysäköintitarrasta, joka on liiketilassa esillä.

Huomioithan talviolosuhteissa maan säädökset auton varustusta koskien. Talvirenkaiden tai lumiketjujen käyttö vähintään kahdella renkaalla on pakollista Itävallassa 1.11.–15.4. välisenä aikana. Vaihtoehtoisesti talvikauden aikana hyväksytään myös ympärivuotiseen käyttöön tehdyt renkaat. Lumiketjuja ei tarvita koko ajan, mutta niitä tulisi kuljettaa suositelluilla alueilla mukana. Kesärenkaissa käytettävät lumiketjut ovat myös vaihtoehtona talvirenkaille ja ne hyväksytään vain, jos koko tie on voimakkaasti lumen peittämä, jolloin lumiketjut eivät aiheuta vahinkoa tienpintaan. Nämä talvea koskevat määräykset ovat tiukasti käytössä ja viranomaiset valvovat niiden noudattamista tarkasti.

Ajaminen alkoholin (tai huumeiden) vaikutuksen alaisena on rangaistuksen uhalla kiellettyä. Veren alkoholipitoisuuden enimmäisraja on 0,05 %.

Nähtävyyksiä Salzburgissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja lähde tutkimaan Salzburgin lähiseudun runsasta antia. Halusitpa tutustua joko valokuvauksellisiin luontokohteisiin tai historiallisiin alueisiin, pääset Salzburgista alle kahden tunnin ajomatkalla muinaisten suolakaivoksien ja keskiaikaisten linnojen luo tai Itävallan korkeimmille huipuille sekä suurimpien jääluolien äärelle. Auton vuokraus vie sinut upeasta kohteesta toiseen oman aikataulusi mukaisesti.

Lähde vierailulle 7000-vuotiaille suolakaivoksille, jotka sijaitsevat vain puolen tunnin ajomatkan päässä Salzburgista. Salzwelten Salzburgin kiertue alkaa pienestä Bad Dürrnbergin kylästä lyhyellä junamatkalla, joka vie sinut peremmälle vuorille, missä suolaa louhittiin. Yksi retken kohokohdista on venematka upealla maanalaisella järvellä, joka sijaitsee syvällä, hiljaisella alueella, muinaisen vuoriston ympäröimänä.

Noin tunnin ajomatkan päässä Salzburgista sijaitsee yksi mielenkiintoisista lähiseudun kohteista, Hohenwerfenin linna. Salzachtal-laakson yläpuolella ylväänä seisova linnoitus suojeli aikanaan arkkipiispoja ja arkkiherttuoita vihollisilta. Nykyään linnan ovet ovat avoinna kaikenikäisille vierailijoille, jotka haluavat tutustua tämän seikkailua täynnä olevan linnan historiaan. Opastettu kierros vie sinut linnoituksen kappelin, keittiöiden ja kellotornin läpi, linnan tarinoita kuunnellen. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä Hohenwerfenin linnasta, korkealla Werfenin kylän yläpuolella ja Tennengebirgen upean vuoriston keskeltä, löytyy sisäänkäynti maailman suurimmille jääluolille, joiden pituus on lähes 50 kilometriä. Nämä vaikuttavat luolat ovat avoinna toukokuusta lokakuuhun, mutta muistathan varautua kylmään, jopa kesäkuukausina.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Itävallassa on autonvuokrauksen yhteydessä tarjolla muutamia valinnaisia vakuutuksia, muun muassa vahinkovakuutus (CDW), varkaussuoja, super CDW ja henkilökohtainen tapaturmavakuutus. CDW ja varkausvakuutus sisältyvät monissa autovuokraamoiden tarjoamissa paketeissa mukaan hintaan. Varmistathan kokonaishinnan aina vakuutuksineen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Voiko Salzburgissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, Itävallan viranomaiset hyväksyvät kaikki EU:n sisällä myönnetyt kuvalliset ajokortit ja auton vuokraaminen onnistuu suomalaisen ajokortin turvin.

Mistä auton nouto ja palautus Salzburgissa onnistuu?

Helpoiten autonvuokraus ja palautus onnistuvat Salzburgin lentokentällä. Lyhyt katettu polku johtaa autonvuokrausyritysten toimistoihin, jotka sijaitsevat pysäköintialueen pohjakerroksessa, lentokenttäterminaalia vastapäätä. Pääset nopeasti jatkamaan matkaasi saapumisesi jälkeen, mikäli olet varannut vuokra-autosi jo ennakkoon verkosta. Osalla autovuokraamoista on myös muita pisteitä Salzburgissa, joten voit halutessasi kysyä toisista nouto- tai palautuspaikoista suoraan vuokraamolta. (Tarkistettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Salzburg, Itävalta kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Salzburgin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Salzburg

Tähän mennessä ajankohtana kesäkuu on momondossa ollut 27 vuokra-autohakua kohteessa Salzburg.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Salzburg noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz, Budget ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Salzburg. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Salzburg autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Salzburg autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Europcar päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 58 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Salzburg. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Salzburg on 29 €/päivä.

Peritäänkö Salzburg, Itävalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Salzburg sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Salzburg. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Salzburg heinäkuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Salzburg heinäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 18 °C ja sademäärä 170 mm cm heinäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Salzburg maksaa keskimäärin 39 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Salzburg?

Yrityksellä Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Salzburg, Itävalta, josta löytyy yhteensä 2 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 58 €/päivä tarjouksia Europcar vuokra-autoille kaupungissa Salzburg, Itävalta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Salzburg, Itävalta?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Salzburg tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Salzburg kaupungissa 100 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Salzburg ajat.

Millainen sää on kohteessa Salzburg, Itävalta kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Salzburg sademäärä on 170 mm ja keskilämpötila 17 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Salzburg parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Vaikka lämpötilat ovat tavallista korkeammat kesäkuu aikana, sateen mahdollisuus on myös suuri. momondo suosittelee ilmastoidun auton vuokraamista, jotta pysyt mukavan viileänä kohteessa Salzburg

Onko sää kaupungissa Salzburg samanlainen kuin muualla Salzburg alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Salzburg road triplle alueelle Salzburg tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 170 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Itävalta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Wien, Innsbruck ja Graz eri puolilla Itävalta

Autonvuokraukset kaupungin Salzburg lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Salzburg

Aloita matkan suunnittelu - Salzburg