Autonvuokraukset kohteessa Salzburg, Salzburg

Haussa halpa vuokra-auto Salzburg, Salzburg? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Salzburg, Itävalta
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Salzburg, Itävalta
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Salzburg, Salzburg autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Salzburg, Salzburg
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

150 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
BMW 3 Series
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

99 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Opel Corsa
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

100 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Mitsubishi Colt
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

153 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Ford EcoSport
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

111 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Kia Forte
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

212 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Nissan Kicks
Peugeot 308
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa

169 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Peugeot 308

Autonvuokraustarjoukset Salzburg, Salzburg

Löydä kohteesta Salzburg juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

20 € - 109 €

Kaikki autotyypit

20 € - 109 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Salzburg, Itävallan on 43 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Salzburg, Itävallan on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Salzburg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Salzburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Salzburg Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Salzburg, Itävallan on 38 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Salzburg, Itävallan on kesäkuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Salzburg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Salzburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Salzburg Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

99 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Opel Corsa
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

100 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

111 €/pvä

18 heinä - 24 heinä
Kia Forte

Salzburg autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Salzburg, Salzburg
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,5

Value

9,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,1

Value

7,8
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,0

Value

7,0
7 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Salzburg autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Salzburgista onnistuu, kun olet vähintään 19-vuotias (ikä voi vaihdella autokategorian mukaan) ja ajokorttisi on ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaille kuljettajille voi kuitenkin aiheutua lisämaksuja, sillä monet autovuokraamot velvoittavat nuoria kuskeja ottamaan kattavammat vakuutukset.

Ennen Salzburgiin saapumista – ja etenkin jos aiot yöpyä keskustassa sijaitsevassa hotellissa – tutustu hotellin pysäköintimahdollisuuksiin ja siihen, miten kulkureitit on järjestetty autoilijoille. Autonvuokraus Salzburgista käsin on hyvä vaihtoehto, kun haluat nähdä kaupungin lisäksi myös lähiseudun tutustumisen arvoisia kohteita. Huomioithan matkaa suunnitellessasi, että kaikki Itävallan suurimmat tiet (autobahn) ovat maksullisia. Nopeusrajoitukset ovat valtateillä yleisesti 130 km/h, maanteillä 100 km/h ja asutetuilla alueilla 50 km/h.Kaupungin maantieteellisen sijainnin ja jatkuvasti kasvavan liikenteen vuoksi Salzburgin kaupungissa on vain rajoitetusti pysäköintimahdollisuuksia. Pysäköinti aivan Salzburgin keskustassa onnistuu vain lyhytaikaisesti. Kaupungin valikoimassa on kuitenkin autoilijoille tarjolla yli 30 julkista pysäköintitilaa sekä pysäköintihallia.Mikäli pysäköit vuokra-autosi Mönchsberg garageen (autotallit A ja B) ja siirryt Salzburgin keskustaan, varmista, että lippu on kaupan tai ravintolan vahvistama. Jos teet niin, maksat parkkeerauksesta vain 4 EUR (enintään neljä tuntia) tai vain 6 EUR (jopa kahdeksan tuntia). Monet vanhankaupungin yritykset ja ravintolat vahvistavat mielellään pysäköintilippusi. Tunnistat liikkeet oranssista pysäköintitarrasta, joka on liiketilassa esillä.Huomioithan talviolosuhteissa maan säädökset auton varustusta koskien. Talvirenkaiden tai lumiketjujen käyttö vähintään kahdella renkaalla on pakollista Itävallassa 1.11.–15.4. välisenä aikana. Vaihtoehtoisesti talvikauden aikana hyväksytään myös ympärivuotiseen käyttöön tehdyt renkaat. Lumiketjuja ei tarvita koko ajan, mutta niitä tulisi kuljettaa suositelluilla alueilla mukana. Kesärenkaissa käytettävät lumiketjut ovat myös vaihtoehtona talvirenkaille ja ne hyväksytään vain, jos koko tie on voimakkaasti lumen peittämä, jolloin lumiketjut eivät aiheuta vahinkoa tienpintaan. Nämä talvea koskevat määräykset ovat tiukasti käytössä ja viranomaiset valvovat niiden noudattamista tarkasti.Ajaminen alkoholin (tai huumeiden) vaikutuksen alaisena on rangaistuksen uhalla kiellettyä. Veren alkoholipitoisuuden enimmäisraja on 0,05 %.

Vuokraa auto ja lähde tutkimaan Salzburgin lähiseudun runsasta antia. Halusitpa tutustua joko valokuvauksellisiin luontokohteisiin tai historiallisiin alueisiin, pääset Salzburgista alle kahden tunnin ajomatkalla muinaisten suolakaivoksien ja keskiaikaisten linnojen luo tai Itävallan korkeimmille huipuille sekä suurimpien jääluolien äärelle. Auton vuokraus vie sinut upeasta kohteesta toiseen oman aikataulusi mukaisesti.Lähde vierailulle 7000-vuotiaille suolakaivoksille, jotka sijaitsevat vain puolen tunnin ajomatkan päässä Salzburgista. Salzwelten Salzburgin kiertue alkaa pienestä Bad Dürrnbergin kylästä lyhyellä junamatkalla, joka vie sinut peremmälle vuorille, missä suolaa louhittiin. Yksi retken kohokohdista on venematka upealla maanalaisella järvellä, joka sijaitsee syvällä, hiljaisella alueella, muinaisen vuoriston ympäröimänä.Noin tunnin ajomatkan päässä Salzburgista sijaitsee yksi mielenkiintoisista lähiseudun kohteista, Hohenwerfenin linna. Salzachtal-laakson yläpuolella ylväänä seisova linnoitus suojeli aikanaan arkkipiispoja ja arkkiherttuoita vihollisilta. Nykyään linnan ovet ovat avoinna kaikenikäisille vierailijoille, jotka haluavat tutustua tämän seikkailua täynnä olevan linnan historiaan. Opastettu kierros vie sinut linnoituksen kappelin, keittiöiden ja kellotornin läpi, linnan tarinoita kuunnellen. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä Hohenwerfenin linnasta, korkealla Werfenin kylän yläpuolella ja Tennengebirgen upean vuoriston keskeltä, löytyy sisäänkäynti maailman suurimmille jääluolille, joiden pituus on lähes 50 kilometriä. Nämä vaikuttavat luolat ovat avoinna toukokuusta lokakuuhun, mutta muistathan varautua kylmään, jopa kesäkuukausina.

Itävallassa on autonvuokrauksen yhteydessä tarjolla muutamia valinnaisia vakuutuksia, muun muassa vahinkovakuutus (CDW), varkaussuoja, super CDW ja henkilökohtainen tapaturmavakuutus. CDW ja varkausvakuutus sisältyvät monissa autovuokraamoiden tarjoamissa paketeissa mukaan hintaan. Varmistathan kokonaishinnan aina vakuutuksineen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Kyllä, Itävallan viranomaiset hyväksyvät kaikki EU:n sisällä myönnetyt kuvalliset ajokortit ja auton vuokraaminen onnistuu suomalaisen ajokortin turvin.

Helpoiten autonvuokraus ja palautus onnistuvat Salzburgin lentokentällä. Lyhyt katettu polku johtaa autonvuokrausyritysten toimistoihin, jotka sijaitsevat pysäköintialueen pohjakerroksessa, lentokenttäterminaalia vastapäätä. Pääset nopeasti jatkamaan matkaasi saapumisesi jälkeen, mikäli olet varannut vuokra-autosi jo ennakkoon verkosta. Osalla autovuokraamoista on myös muita pisteitä Salzburgissa, joten voit halutessasi kysyä toisista nouto- tai palautuspaikoista suoraan vuokraamolta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Salzburg suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Salzburg

Autonvuokraus Salzburg

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Salzburg, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Europcar päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 67 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Salzburg. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Salzburg on 33 €/päivä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Salzburg sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Salzburg. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Salzburg kesäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 19 °C ja sademäärä 200 mm cm kesäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Salzburg maksaa keskimäärin 44 €/päivä.

Yrityksellä Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Salzburg, Itävalta, josta löytyy yhteensä 2 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 67 €/päivä tarjouksia Europcar vuokra-autoille kaupungissa Salzburg, Itävalta.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Salzburg tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Salzburg kaupungissa 100 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Salzburg ajat.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Salzburg sademäärä on 130 mm ja keskilämpötila 14 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Salzburg parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Salzburg road triplle alueelle Salzburg tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 130 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Itävallan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Itävallan

Aloita matkan suunnittelu - Salzburg


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Salzburg momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Salzburg, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Salzburg tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Salzburg.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Salzburg.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Salzburg vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.