Autonvuokraukset kohteessa Innsbruck, Tiroli

Haussa halpa vuokra-auto Innsbruck, Tiroli? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Innsbruck, Itävalta
27. maaliskuu — 3. huhtikuu
Sama palautus
Innsbruck, Itävalta
ma 27/3
Keskipäivä
ma 3/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Innsbruck, Tiroli

Löydä kohteesta Innsbruck juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

23 € - 135 €

Kaikki autotyypit

23 € - 108 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Innsbruck, Itävallan on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Innsbruck, Itävallan on lokakuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Innsbruck. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Innsbruck voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Innsbruck autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Innsbruck, Tiroli

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

5,9

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,0

MAGGIORE

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

BUCHBINDER

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Innsbruck suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Innsbruck

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Innsbruck - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Innsbruck, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Innsbruck löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 46 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Innsbruck on 47 €/pvä.

Kaupungissa Innsbruck olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Alamo ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Innsbruck, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 70 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Innsbruck. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Innsbruck. Standardi vuokraaminen kaupungissa Innsbruck maksaa keskimäärin 59 €/päivä.

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Innsbruck 3 toimipaikalla.

Kun ajat Innsbruck kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Innsbruck kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Innsbruck kuukauden maaliskuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella Tiroli kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 62,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Innsbruck lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Innsbruck


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Innsbruck. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Innsbruck, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Innsbruck, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Innsbruck.

Voit erityisesti suodattaa Innsbruck vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Innsbruck.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.