Autonvuokraus Innsbruck, Itävalta

Haussa halpa vuokra-auto Innsbruck, Itävalta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Innsbruck, Itävalta
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Innsbruck, Itävalta
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Innsbruck, Itävalta

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

21 € - 38 €

Kaikki autotyypit

21 € - 38 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Innsbruck, Itävalta on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Innsbruck, Itävalta on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Innsbruck. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Innsbruck voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Innsbruck Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Innsbruck: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Innsbruck, Itävalta
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Value

6,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,6
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Innsbruck, Itävalta kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Innsbruckin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Innsbruck

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Innsbruck noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Innsbruck. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Innsbruck, Itävalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Innsbruck olevat suositut autovuokraamot, kuten Europcar, Alamo ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Innsbruck, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Innsbruck, Itävalta?

  Kun ajat Innsbruck kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Innsbruck kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Innsbruck?

  Keskimääräiseen hintaan 44 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Innsbruck on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen Polo vuokraaminen kaupungissa Innsbruck keskimääräiseen hintaan 32 €/pvä (14 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Innsbruck, Itävalta kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Innsbruck kuukauden tammikuu aikana on −2 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Innsbruck. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Innsbruck samanlainen kuin muualla Tiroli alueella?

  Ilmasto alueella Tiroli kuukauden tammikuu aikana on yleensä −2 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Innsbruck lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Itävalta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Wien, Salzburg ja Graz eri puolilla Itävalta

Autonvuokraukset kaupungin Innsbruck lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Innsbruck

Aloita matkan suunnittelu - Innsbruck