Autonvuokraus Sault Ste Marie, Ontario

Haussa halpa vuokra-auto Sault Ste Marie, ON? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sault Ste Marie, ON, Kanada
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Sault Ste Marie, ON, Kanada
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Sault Ste Marie: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sault Ste Marie, ON
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sault Ste Marie, ON kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Sault Ste Marie lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sault Ste Marie

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sault Ste Marie noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Enterprise ja Thrifty ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Sault Ste Marie COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Sault Ste Marie. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Sault Ste Marie, ON autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Sault Ste Marie olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Enterprise ja Thrifty tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Sault Ste Marie, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sault Ste Marie, ON?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Sault Ste Marie on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Sault Ste Marie taajama-alueilla on voimassa rajoitus 110 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Sault Ste Marie alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sault Ste Marie?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Sault Ste Marie on Hyundai Elantra ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Focus. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Elantra tarjouksia kaupungissa Sault Ste Marie keskimääräiseen hintaan 30 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 18 € per päivä. Mallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Sault Ste Marie maksaa yleensä keskimäärin 25 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 18 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Sault Ste Marie kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Sault Ste Marie autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Sault Ste Marie samanlainen kuin muualla Ontario alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Sault Ste Marie ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Ontario lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −10 °C ja mahdollinen sademäärä 48,3 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Sault Ste Marie