Lennot Eurooppa Ranska Provence - Alpes - Côte d'Azur Nizza Helsinki lento kohteeseen Nizza

Halvat lennot Helsinki - Nizza

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Nizza (NCE)
la 13.2.
la 20.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Nizza

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Nizza

Paras löydetty hinta 106 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Nizza viimeisten 72 tunnin aikana on 106 €
Lyhyin lentoaika 6h 0m Lyhyin lentoaika Helsinki Nizza on 6h 0m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Nizza ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur.
Lentokentät kohteessa Nizza 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Nizza: Nizza Côte d'Azur (NCE)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Nizza

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Nizza?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Nizza on marraskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Nizza?
sunnuntai
Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Nizza?
keskipäivällä
Helsinki - Nizza lennot ovat noin 6 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Nizza?
airBaltic
airBaltic, Norwegian Air International ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Nizza reitillä
Mikä on halvin Helsinki - Nizza reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur ja saat parhaat Helsinki - Nizza lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
NCE
Nizza Côte d'Azur
Milloin on halvinta varata Helsinki - Nizza lento?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Nizza on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Nizza: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Nizza lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Norwegian
3. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
NCE
Nizza Côte d'Azur
17. huhtikuuta
NCE
Nizza Côte d'Azur
3t 15m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
NCE
Nizza Côte d'Azur
17. huhtikuuta
NCE
Nizza Côte d'Azur
9t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
NCE
Nizza Côte d'Azur
4. helmikuuta
NCE
Nizza Côte d'Azur
23t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur, kuten Norwegian Air International, Finnair ja Lufthansa ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Nizza?

Helsingin ja Nizzan välillä on tiiviit lentoyhteydet, ja erityisesti kesäkaudella suoria lentoja on tarjolla hyvä valikoima. Suorat lennot Helsingistä Nizzaan operoi ympäri vuoden norjalainen low cost- lentoyhtiö Norwegian. Noin maaliskuusta lokakuuhun suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nizzaan liikennöi myös suomalainen Finnair. Välimeren äärellä sijaitsevaan ranskalaiskaupunkiin voi matkustaa myös välilaskullisin lennoin. Käteviä välilaskullisia lentoreittejä Helsingistä Nizzaan operoivat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, hollantilainen KLM ja brittiläinen British Airways.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Nizzaan lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Vantaan kaupungin alueella sijaitseva lentokenttä on noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Kätevän kulkuyhteyden ydinkeskustasta lentoasemalle tarjoavat lähijunat I ja P. Ne kulkevat Helsingin rautatieasemalta lentokentälle vilkkain yhteyksin. Noin 20 minuutin välein juna-asemalta lentokentälle kulkee myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Valitsitpa kulkuvälineeksesi sitten lähijunan tai Finnairin bussin, matka-aika keskustasta lentoasemalle on noin puoli tuntia. Hieman hitaamman vaihtoehdon kentälle siirtymiseen tarjoavat HSL:n seutuliikenteen bussit. Niiden reitteihin ja aikatauluihin voit tutustua HSL:n nettisivuilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Nizzassa?

Lennot Helsingistä Nizzaan laskeutuvat Ranskan päässä Nice Côte d’Azurin lentokentälle (Aéroport Nice Côte d’Azur). Kentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin seitsemän kilometriä. Lentoasemalta pääset Nizzan keskustaan kätevästi bussilla, ja voit valita joko edullisen paikallisbussin tai nopean lentokenttäbussin. Mikäli haluat tutustua Nizzan julkiseen liikenteeseen, hyppää paikallisbussiin numero 23. Se kulkee Boulevard Gambettalle ja juna-asemalle. Paikallisbussilla matka-aika keskustaan on noin 40 minuuttia. Bussilippu maksaa vain noin 1,50 euroa. Lentokenttäbusseista Nizzan ydinkeskustaan kulkevat bussit numero 98 ja 99. Lentokenttäbussi kulkee keskustaan noin 30 minuutissa, ja lipun hinta on noin kuusi euroa.

Kuinka kauan Helsinki–Nizza-lento kestää?

Jos valitset suorat lennot Helsingistä Nizzaan, lentoaika on vain noin kolme tuntia ja 30 minuuttia. Välilaskullisilla Nizzan lennoilla matka-aika riippuu täysin valitsemastasi reitistä. Tavallisesti lentoaika on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin viisi tuntia ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Nizzaan?

Nizza on upea kesäkaupunki. Ranskan Riviera kutsuu matkailijoita rantalomalle, johon on helppo yhdistää myös kaupunkiloman parhaat puolet. Nizza on täynnä tasokkaita ravintoloita, hyviä ostospaikkoja ja mielenkiintoisia kulttuurikohteita. Koska suurin osa matkailijoista matkustaa Nizzaan aurinkoisina ja lämpiminä kuukausina, kaupungin vilkkain matkailusesonki alkaa keväällä ja päättyy elokuussa. Keväällä ja kesällä myös lentoliput Helsingistä Nizzaan ovat keskimääräistä kalliimpia. Budjettimatkailijoille paras aika matkustaa Nizzaan on syksy. Noin syys- ja marraskuun välillä lennot Nizzaan voi saada edullisesti, ja myös hotellit ovat näinä kuukausina keskimääräistä halvempia. Joulukuussa hinnat nousevat suositun joululomasesongin vuoksi. Vaikka syksy ja talvi eivät ole parasta aikaa rantalomailuun, voi Nizzassa nauttia leudosta välimerellisestä ilmastosta vuoden ympäri.

Tarvitaanko lennolle Nizzaan passia/viisumia?

Suomen kansalainen ei tarvitse Nizzaan matkustaessaan viisumia. Ranska on EU- ja Schengen-maa, joten et välttämättä tarvitse Nizzan lennolle myöskään passia. Matkustusasiakirjaksi käy passin sijaan virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Nizzaan

 • Älä vietä koko lomaasi Nizzan rannoilla, sillä Ranskan Rivierana tunnetulla rannikkoalueella on mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Vieraile esimerkiksi läheisessä Monacon ruhtinaskunnassa tai kauniissa Saint-Tropezissa.
 • Cannesin kaupunki sijaitsee Nizzan naapurissa. Toukokuisin järjestettävien Cannesin elokuvajuhlien aikaan myös Nizza täyttyy elokuva-alan väestä. Jos haluat matkustaa Nizzaan elokuvafestivaalin aikana, muista varata majoituksesi ajoissa.
 • Jos haluat kokea Nizzassa paljon lyhyessä ajassa, on French Riviera Pass -etukortti hyvä ostos. Turistikortti kattaa sisäänpääsyn lähes kaikkiin kaupungin suosituimpiin vierailukohteisiin. Kortista on kaksi versiota, joista kalliimpi sisältää myös kaupungin sisäisen joukkoliikenteen käytön. Esimerkiksi yhden vuorokauden French Riviera Pass maksaa noin 26–30 euroa.

(Hinnat tarkistettu 28.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Nizza

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Marseille reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 50m
Halvin hinta
158 €
Joensuu - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
287 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Nizza:

Lennot Eurooppa Ranska Provence - Alpes - Côte d'Azur Nizza Helsinki lento kohteeseen Nizza
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka