Etsi halpoja lentoja Montenegroon alk. 115 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Montenegroon

Yhteenveto Montenegron lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

115 €

Halvin meno-paluulennon hinta

215 €

Nopein lentoaika

3t 10m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Montenegro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 115 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tivat).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Montenegro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 215 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tivat).
Nopein lento kohteeseen Montenegro kohteesta Suomi kestää 3t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tivat).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Montenegro mukaan lukien Lufthansa, SWISS ja Austrian Airlines.

Montenegron lentotiedot ja trendit

Tutustu Montenegron lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Montenegro?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Montenegro ovat lentoyhtiön Norwegian tarjoama 175 €, lentoyhtiön airBaltic tarjoama 219 € sekä lentoyhtiön Austrian Airlines tarjoama 265 €.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Montenegro?

Keskimääräinen Suomi–Montenegro lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Podgorica Golubovci kestää keskimäärin 17t 55m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Podgorica Golubovci kestää keskimäärin . Podgorica Golubovci on alueen Montenegro suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Montenegro?

Norwegian on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Montenegro, ja 74 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Montenegro alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Turkish Airlines ja airBaltic. Kohteeseen Montenegro lentää yhteensä Montenegro eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Montenegro? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Montenegro kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Montenegro
Tivat
Tivat

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Montenegro

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Montenegro

Mikä on alueen Montenegro suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Montenegro?

momondon sivuilta on löydetty lentoja kohteeseen Montenegro niinkin alhaiseen hintaan kuin 216 € per lippu äskettäin. Keskihinta on kuitenkin yleensä 255 € ja mikä tahansa 239 € hinta tai alle on hyvä tarjous. 309 € on kallein lento, jonka olemme nähneet viime viikkoina, mutta saatat pystyä välttämään tämän hinnan riippuen siitä, mistä lentokentältä lennät, minkä lentoyhtiön valitset ja kuinka paljon etukäteen varaat lentosi.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Montenegro?

Paras päivä lentää kohteeseen Montenegro on keskiviikkona ja sen jälkeen torstaina. keskiviikkona ja torstaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Montenegro. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle lauantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Montenegro.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Montenegro hinnat?

lentoa Montenegro hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Montenegro?

marraskuuta 2023 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Montenegro osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Montenegro?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Montenegro matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Montenegro?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Montenegro matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Montenegro. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Montenegro kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Montenegro kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Montenegro: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Montenegro, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTivat24t 55m219 €
HelsinkiPodgorica17t 55m316 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Montenegro

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Montenegroon?

Suomesta Montenegroon ei ole tarjolla suoria reittilentoja. Helsinki-Vantaan lentokentältä on kuitenkin tarjolla käteviä ja halpoja yhden vaihdon lentoja Podgoricaan ja Tivatiin. Podgoricaan lentoyhtiövaihtoehtoja ja lentoreittejä on useita. Voit lentää kaupunkiin esimerkiksi kotimaisen Finnairin ja montenegrolaisen Montenegro Airin kumppanuuslennoilla, joka tekee välilaskun Keski-Euroopassa. Reitillä liikennöivät myös monet halpalentoyhtiöt, kuten irlantilainen Ryanair, norjalainen Norwegian ja tšekkiläinen Wizz Air. Myös laadukas turkkilainen Turkish Airlines tarjoaa hyvät lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Podgoricaan. Määränpäässä lennot laskeutuvat Podgorican lentoasemalle (Aerodrom Podgorica), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometriä kaupungin ulkopuolella. Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Tivatin välisillä lentoreiteillä liikennöivät muun muassa saksalainen Lufthansa, serbialainen Air Serbia, Montenegro Air ja skandinaavinen SAS. Lennot ovat yhteistyölentoja, eli lentoreitin eri etapit lennetään eri lentoyhtiöiden siivin. Tivatin lennot saapuvat Tivatin lentoasemalle (Aerodrom Tivat), joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä rannikkokaupungista. Lentovalikoima Montenegroon on laaja, ja halvat lennot Montenegroon onkin helppo saada lentoreittejä vertaamalla. Mikäli valitset halpalentoyhtiön lennot, tarkista minkä verran ruumaan kirjattavia matkatavaroita lennon hintaan kuuluu. Low cost -lentoyhtiöt perivät Lähes aina ruumaan laitettavista matkatavaroista lisämaksun, mikä puolestaan nostattaa lennon hintaa.

Milloin on paras aika matkustaa Montenegroon?

Sää Montenegrossa on vaihteleva, sillä maan talvet ovat viileitä ja kesät lämpimiä. Lämpimimpinä kuukausina eli touko-syyskuussa keskilämpötilat ovat noin 20–27 asteen paikkeilla. Näinä kuukausina maa kutsuu auringonpalvojia. Kylmimpinä kuukausina, joulu-helmikuussa, keskilämpötilat puolestaan tippuvat noin 5–6 lämpöasteen tuntumaan. Sateita Montenegrossa esiintyy ympäri vuoden, mutta sateisinta aikaa on talvi. Talvisin Montenegro ei ole rantalomakohde, mutta erityisen halvat lennot Montenegroon löytyvät usein juuri talvikuukausille. Budjettimatkailijan kannattaa ehdottomasti harkita talvella matkustamista. Maan luonnosta ja patikkapoluista on mahdollista nauttia viileämpinäkin kuukausina, eikä suosituimmilla turistialueilla ole tungosta. Mikäli etsit aurinkoa ja lämpöä, lennot Montenegroon kannattaa hankkia keväälle tai kesälle. Säiden puolesta Montenegron parasta aikaa on toukokuun ja syyskuun välinen aika.

Kuinka kauan kestää lento Montenegroon?

Montenegron lentojen pituus vaihtelee lentokohteen ja -reitin mukaan. Parhaimmillaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Podgoricaan voi päästä vain noin neljässä tunnissa ja 15 minuutissa. Lyhimmillä lennoilla lentoreittiin sisältyy vain yksi vaihto. Usein yhden välilaskun lennot kestävät noin viidestä kuuteen tuntia. Mikäli lentoreittiin sisältyy useampi välilasku, voi lentoaika helposti venyä noin 10 tunnin pituiseksi. Helsinki-Vantaan ja Tivatin välisillä lennoilla lentoaika on lyhimmillään noin viisi tuntia ja 30 minuuttia. Usein matka-aika on kuitenkin tätä selvästi pidempi, noin seitsemästä kahdeksaan tuntia. Suomessa voit halutessasi aloittaa lentomatkan muiltakin lentoasemilta kuin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tällöin vaihtoja tosin tulee tavallisesti matkaan yleensä vähintään kaksi.

Tarvitaanko Montenegroon passi tai viisumi?

Montenegro ei ainakaan toistaiseksi kuulu Euroopan unioniin tai Schengen-alueeseen. Suomen kansalaisille Montenegron matkat ovat silti vaivattomia, sillä suomalaiset turistit eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaasti maassa saa lomailla enintään kolme kuukautta (90 päivää). Mukaan Montenegroon on aina otettava passi, jonka voimassaoloajan on jatkuttava vielä kolme kuukautta matkan jälkeenkin. Montenegro on suhteellisen turvallinen matkustusmaa, mutta passista on hyvä ottaa ennen matkaa kopio sen katoamisen varalta.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Montenegro

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Montenegro?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Montenegro. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Montenegro momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Montenegro?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Montenegro joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Montenegro, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Montenegro?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Montenegro, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Montenegro juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Montenegro on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montenegro

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.