Etsi halvat lennot Carcassonne

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 10/12
la 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Carcassonne lentotiedot ja trendit

Tutustu Carcassonne lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Carcassonne?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Carcassonne paikasta Porto ovat löytäneet lentoja 94 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Carcassonne. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Carcassonne alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Carcassonne lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Carcassonne lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Toulouse

HALVIN REITTI Helsinki - Carcassonne

Helsinki (HEL) - Toulouse (TLS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Carcassonne kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Toulouse-Blagnacin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 238 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Carcassonne

Carcassonne on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa Toulousen kaakkoispuolella. Kaupungissa on pieni lentoasema, jolle lentävät vain harvat lentoyhtiöt. Suomesta lennot Ranskan Carcassonneen vaativat vähintään yhden välilaskun, ja parhaat yhteydet lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Rajallisten lentoyhteyksien takia matkustusaika muodostuu helposti varsin pitkäksi. Useimmat yhden välilaskun yhteyksistä kulkevat Iso-Britannian tai Belgian kautta. Välilaskun lisäksi esimerkiksi Lontoon ja Brysselin kautta matkustettaessa matkustajan tulee jatkolennolle siirtyessään vaihtaa myös lentoasemaa. Siirtymiseen lentoasemalta toiselle on varattava riittävästi aikaa, ja välilaskuineen matkan kokonaiskestoksi tulee lyhimmilläänkin yli 9 tuntia. Carcassonnesta pääsee takaisin Suomeen yhdellä välilaskulla Manchesterin kautta, mutta tällöinkin Helsingistä alkavan matkan kokonaiskestoksi tulee yli 12 tuntia. Kahden välilaskun lennot Carcassonnen lentoasemaalle kulkevat Keski-Euroopan kautta, mutta matkan kokonaiskesto on vieläkin pidempi. Jos matka alkaa jostakin toisesta Suomen kaupungista, kuten Oulusta, Turusta tai Tampereelta, tulee matkustusaikaan laskea mukaan myös liittymälennon kesto sekä vaihtoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Suomesta Carcassonneen lähtevät lennot vaativat vähintään yhden välilaskun, sillä suoria lentoja ei ole saatavilla. Lennot kulkevat Iso-Britannian tai Keski-Euroopan kautta, ja konetta tulee vaihtaa esimerkiksi Lontoossa, Brysselissä tai Manchesterissä. Lontoossa ja Brysselissä tulee vaihtaa myös lentoasemaa, minkä jälkeen matka jatkuu toisen lentoyhtiön lennolla. Tällöin vaihto on matkustajan omalla vastuulla, ja matkustaja joutuu välilaskupaikassa noutamaan ja lähtöselvittämään matkatavaransa uudelleen sekä kulkemaan turvatarkastuksen läpi. Ensimmäisen lennon myöhästyessä jatkoyhteyttä ei myöskään voida taata, ja matkustajan tulee varata riittävästi aikaa jatkolennolle siirtymiseen sekä mahdollisesti lentoaseman vaihtamiseen. Vaihtoehtoisesti voit myös pysähtyä matkan varrella olevassa välilaskukohteessa. Tällöin matka ei muodostu niin pitkäksi ja näet kaksi kohdetta yhdellä iskulla.

Castres Mazamet lentokenttä, Perpignan Llabanere lentokenttä, Beziers Vias lentokenttä, Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä tai Montpellier Méditerranée lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Carcassonne.

Voit löytää tarjouksia kentälle Perpignan Llabanere lentokenttä keskimääräiseen hintaan 114 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Carcassonne lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Carcassonne lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Carcassonne?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Carcassonne

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Carcassonne?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Carcassonne suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Air France, KLM ja Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Carcassonne ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Carcassonne lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Carcassonnen lentoasemalta?

Carcassonnen lentoasema sijaitsee kaupungin länsipuolella lyhyen matkan päässä itse kaupungista. Carcassonnen lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan nopeasti taksilla, ja matka kestää liikenteestä ja lopullisesta määränpäästä riippuen vain noin 15 minuuttia. Carcassonnen lentoasemalta pääsee Carcassonnen rautatieasemalle myös bussilla, ja osa busseista pysähtyy myös kaupungin keskustassa. Bussien aikataulut on suunniteltu saapuvien ja lähtevien lentojen mukaan, ja bussi lähtee lentoasemalta noin 45 minuuttia lennon saapumisen jälkeen. Bussimatka lentoasemalta kaupunkiin kestää alle puoli tuntia.


Kohteen Carcassonne viisumivaatimukset

Ennen kuin hyödynnät Carcassonnen lentotarjoukset, on hyvä tarkistaa, että sinulla on matkustamiseen vaadittavat asiakirjat. Carcassonne sijaitsee Ranskassa, joka on EU-maa ja kuuluu Schengeniin. Carcassonneen matkustavilta Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia, eikä Suomen ja toisen Schengen-maan välillä ole rajatarkastuksia. Maahantuloviranomaiset voivat kuitenkin vaatia sinua esittämään passin tai virallisen henkilökortin, joten varmistathan ennen matkaa, että sinulla on mukanasi tarvittavat matkustusasiakirjat. Muistathan myös, että 1.10.2021 alkaen henkilökortilla ei voi matkustaa Iso-Britanniaan, ja kaikilla sen kautta matkustavilla matkailijoilla tulee olla mukanaan voimassa oleva passi.


Aloita matkan suunnittelu - Carcassonne


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Carcassonne

Carcassonne sijaitsee Etelä-Ranskassa, ja sen tärkein nähtävyys on kukkulan laella sijaitseva vanhakaupunki. Keskiaikaisen linnoituksen ympäröimä vanhakaupunki, Cité, on Unescon maailmaperintökohde, ja sen tärkein nähtävyys on Kreivien linnan, jonka vanhimmat osat ovat peräisin ensimmäiseltä vuosisadalta. Muita tutustumisen arvoisia maamerkkejä ovat Carcassonnen katedraali, Saint Nazairen basilika ja St. Vincent -kirkko. Vanhankaupungin lisäksi voit tutustua myös toiseen Unescon maailmanperintökohteeseen. Carcassonnen halki virtaa Unescon suojelukohteisiin kuuluva Canal du Midi, jota pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kanavista. Romanttinen jokiristeily viehättävää kanavaa pitkin on yksi Carcassonnen suosituimmista retkistä, ja sen aikana pääset ihailemaan tämän 1600-luvulla rakennetun kanavan arkkitehtuuria ja maalauksellisia näkymiä puiden reunustamalle rantapenkereelle. Kukkulan juurella sijaitsee uudempi Bastide Saint-Loius Carcassonnen kaupunginosa, joka on niin ikään tutustumisen arvoinen. Sen elinvoimainen tunnelma tempaa mukaansa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin järjestettäville markkinoille. Carcassonnesta käsin on helppo tehdä päiväretkiä läheisille viinitiloille, joilla voit maistella Etelä-Ranskan maailmankuuluja viinejä ja tutustua paikalliseen viinintuotantoon. Voit myös tehdä pyöräretken Etelä-Ranskan viehättävälle maaseudulle ja tutustua Carcassonnen lähiympäristöön omaan tahtiisi. Carcassonnen keskustassa on monia tunnelmallisia ravintoloita, joissa pääset maistelemaan paikallisen keittiön herkkuja. Voit hemmotella itseäsi Michelin-tähdellä palkitussa Le Parc -ravintolassa tai osallistua ruoanlaittokurssille, jonka jälkeen osaat itse loihtia perinteisen ranskalaisen aterian.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Carcassonne.

Löydät lennot kohteeseen Carcassonne joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Carcassonne. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Carcassonne lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.