Etsi halvat lennot Montpellier

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Montpellier lentotiedot ja trendit

Tutustu Montpellier lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Montpellier?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Montpellier kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 246 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Montpellier, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 287 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Montpellier?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Montpellier paikasta Budapest ovat löytäneet lentoja 97 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Montpellier. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Montpellier alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Montpellier?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Montpellier kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 296 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Montpellier sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 410 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Montpellier?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montpellier. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 173 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Montpellier, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 364 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Montpellier?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Montpellier (Marseille Provencen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 8t 25m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Montpellier?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Montpellier on 57 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 337 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 306 €.

Halvimmat lennot kaupungin Montpellier lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montpellier lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montpellier

HALVIN REITTI Helsinki - Montpellier

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montpellier kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille Provencen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 270 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTPELLIERhelmikuu27% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Montpellier lennot maksavat keskimäärin vain 246 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTPELLIER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu25% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Montpellier lentojen keskimääräinen hinta on 422 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTPELLIER KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu474% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montpellier kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Montpellier

Parhain aika matkustaa Montpellieriin on keväisin, jolloin Montpellier on alkukesän kukoistuksessaan ja ilmat ovat lämpimät. Montpellierin sää huhtikuussa on mukavan leuto, ja lämpötila on keskimäärin 17 °C. Tällöin voit myös napata halvat lennot Montpellieriin, sillä kiireisin sesonki ei ole vielä alkanut. Tarkkaile lentoja momondon sivuilla ja valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vilkkain sesonki Montpellierissä on kesäisin, jolloin sekä ranskalaiset että ulkomaalaiset matkailijat suuntaavat lomalle tähän välimerelliseen kaupunkiin. Lentoliput Montpellieriin kannattaa ostaa tällöin hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin löydät mahdollisimman halvat lennot Montpellieriin ja nappaat varmimmin edulliset hotellit kaupungista. Myös syksy on erinomaista aikaa suunnata Montpellieriin, etenkin jos ajoittaiset syyssateet eivät häiritse. Tällöin ilmat kaupungissa ovat päivisin vielä syksyisen leudot ja lämpötila noin 20–25 °C astetta. Lisäksi tähän aikaan vuodesta Montpellierissä pääsee lomailemaan halvalla, sillä sesonki on jo ohitse ja iso osa matkailijoista on lähtenyt. Hotelleissa on siis paljon tilaa. Hiljaisinta Montpellierissä on talvisin. Tällöin Montpellieriin lennot ovat erityisen halpoja ja hotellihuoneen voi saada tarjoushintaan. Talvisin säät ovat viileät ja ajoittain sateiset, mutta hyvät Montpellierin nähtävyyksien katseluun.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Montpellier on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Montpellier harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nîmes Garons lentokenttä (46 km Montpellier keskustasta), Beziers Vias lentokenttä (53 km Montpellier keskustasta), Avignon-Caum lentokenttä (89 km Montpellier keskustasta), Marseille Provencen lentoasema lentokenttä (109 km Montpellier keskustasta) tai Perpignan Llabanere lentokenttä (127 km Montpellier keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Montpellier on tyypillisesti Perpignan Llabanere lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 116 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Montpellier lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Montpellier lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montpellier?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Montpellier

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montpellier?

Kohteeseen Montpellier kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, Air France, KLM ja Ryanair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Montpellier rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Montpellier

Kohteeseen Montpellier on 22 Air France lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Pariisi Charles de Gaulle kohteeseen Montpellier, suosituin reitti, jota Air France liikennöi kohteeseen Montpellier.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Air France lento kohteeseen Montpellier maksoi 261 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Air France on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 276 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,6/10.

KLM lennot kohteeseen Montpellier

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Montpellier on KLM (7,5/10, 175 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Montpellier saapuvat kohteesta Pariisi Charles de Gaulle, mutta kohteeseen Montpellier on maailmanlaajuisesti 22 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 277 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Montpellier, meno-paluu).


Montpellier ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Montpellier lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Montpellierin lennot laskeutuvat Aéroport Montpellier Méditerraée-lentokentälle, joka sijaitsee noin 11 km päässä kaupungin keskustasta. Edullisimmin pääset Montpellierin keskustaan, kun valitset bussikuljetuksen. Bussi 120 pysähtyy keskustassa Place d’Europe -aukion vieressä ja Montpellier Sud de France -juna-asemalla. Kertalipun hinta on 1,60 EUR, ja voit ostaa sen lentokentän lippuautomaatista. Muista validoida lippu bussissa. Bussit kulkevat tunnin välein klo 08:30–00:15, ja matkan kesto keskustaan on noin 20 min. Lentokentällä päivystää myös takseja. Hinta keskustaan on noin 20–28 EUR päivisin ja 27–35 EUR iltaisin, öisin ja juhlapäivisin. Matkan kesto on noin 20–40 min kohteen sijainnista riippuen.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Montpellier

Montpellierin keskustassa liikut helposti jalkaisin. Esimerkiksi vanhaa Montpellieriä esittelevä museo Musée de Vieux Montpellier, luonnontieteellinen puutarha Le Jardin des Plantes ja Sainte-Pierren katedraali ovat kaikki noin 1 km² alueella. Myös julkisilla liikkuminen käy kaupungissa sujuvasti. Raitiovaunut ovat hyviä paikasta toiseen liikkumisessa. Esimerkiksi linja 1 kulkee Place de Francen juna-aseman, Place d’Europe -aukion, Le Polygonen ostoskeskuksen ja Odysseumin viihdekeskuksen väliä. Välimeren rannalle pääsee taas Pérolsin suuntaan kulkevalla linjalla 3. Kertalipun hinta on 1,60 EUR ja päivälipun hinta 4,30 EUR. Lippuja voi ostaa pysäkkien lippuautomaateista, turisti-infopisteitä ja monista kioskeista. Lippu on validoitava raitionvaunuun nousemisen yhteydessä. Liput käyvät myös busseissa, mutta useimmat bussit kulkevat Montpellierin keskustan ulkopuolisissa lähiöissä, missä ei ole raitiovaunulinjoja.


Kohteen Montpellier viisumivaatimukset

Suomalaisena matkustajana et tarvitse viisumia matkustaessasi Montpellieriin, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne saatetaan tarkistaa lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Passin tai henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Montpellier


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Montpellier

Montpellier on turvallinen matkakohde, mutta tavanomaista varovaisuutta tulisi noudattaa. Pidä esimerkiksi ruuhkaisilla paikoilla laukuista ja muista henkilökohtaisista esineistä huolta.

Kraanavesi Montpellierssä on juomakelpoista.

Loppulasku ravintoloissa ja baareissa pitää sisällään 15 % palvelumaksun (“service compris”), joten juomarahan jättäminen ei ole Ranskassa pakollista. Tapana on pyöristää lasku seuraavaan tasasummaan, jos olet tyytyväinen palveluun, mutta toisaalta sinua ei katsota pahalla, jos et jätä tippiä. Jossain ravintoloissa tippien jättäminen on jopa kielletty, tällöin ruokalistalla tai kyltissä lukee “puroboire interdit”.

Hintataso Montpellierissä on hieman Suomen hintatasoa alempi. Esimerkiksi hotellit, ravintola-ateriat ja päivittäistavarat saattavat olla hieman edullisempia, mutta hintaerot eivät ole huomattavia.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Montpellier momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Montpellier tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Montpellier niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Montpellier lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.