Etsi halvat lennot Montpellier

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 30/11
to 7/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Montpellier lentotiedot ja trendit

Tutustu Montpellier lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Montpellier?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Montpellier kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 299 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Montpellier, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 327 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Montpellier?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Montpellier kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 380 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Montpellier perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 421 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Montpellier?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montpellier. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 387 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Montpellier, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 436 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Montpellier?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Montpellier (Marseille Provencen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 10t 55m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Montpellier?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Montpellier on 32 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 396 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 179 €.

Halvimmat lennot kaupungin Montpellier lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montpellier lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montpellier

HALVIN REITTI Helsinki - Montpellier

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montpellier kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille Provencen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 333 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTPELLIERhelmikuu25% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Montpellier lennot maksavat keskimäärin vain 299 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTPELLIER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Montpellier lentojen keskimääräinen hinta on 505 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTPELLIER KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu833% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montpellier kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Montpellier

Parhain aika matkustaa Montpellieriin on keväisin, jolloin Montpellier on alkukesän kukoistuksessaan ja ilmat ovat lämpimät. Montpellierin sää huhtikuussa on mukavan leuto, ja lämpötila on keskimäärin 17 °C. Tällöin voit myös napata halvat lennot Montpellieriin, sillä kiireisin sesonki ei ole vielä alkanut. Tarkkaile lentoja momondon sivuilla ja valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vilkkain sesonki Montpellierissä on kesäisin, jolloin sekä ranskalaiset että ulkomaalaiset matkailijat suuntaavat lomalle tähän välimerelliseen kaupunkiin. Lentoliput Montpellieriin kannattaa ostaa tällöin hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin löydät mahdollisimman halvat lennot Montpellieriin ja nappaat varmimmin edulliset hotellit kaupungista. Myös syksy on erinomaista aikaa suunnata Montpellieriin, etenkin jos ajoittaiset syyssateet eivät häiritse. Tällöin ilmat kaupungissa ovat päivisin vielä syksyisen leudot ja lämpötila noin 20–25 °C astetta. Lisäksi tähän aikaan vuodesta Montpellierissä pääsee lomailemaan halvalla, sillä sesonki on jo ohitse ja iso osa matkailijoista on lähtenyt. Hotelleissa on siis paljon tilaa. Hiljaisinta Montpellierissä on talvisin. Tällöin Montpellieriin lennot ovat erityisen halpoja ja hotellihuoneen voi saada tarjoushintaan. Talvisin säät ovat viileät ja ajoittain sateiset, mutta hyvät Montpellierin nähtävyyksien katseluun.

Löytyykö kaupungin Montpellier lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Montpellier on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Montpellier harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nîmes Garons lentokenttä (46 km Montpellier keskustasta), Beziers Vias lentokenttä (53 km Montpellier keskustasta), Avignon-Caum lentokenttä (89 km Montpellier keskustasta), Marseille Provencen lentoasema lentokenttä (109 km Montpellier keskustasta) tai Perpignan Llabanere lentokenttä (127 km Montpellier keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Montpellier Méditerranée lentokenttä hinnat?

lentoa Montpellier Méditerranée lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Montpellier Méditerranée lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Montpellier Méditerranée lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Montpellier Méditerranée lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Montpellier Méditerranée lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Montpellier Méditerranée lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Montpellier Méditerranée lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Montpellier Méditerranée lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Montpellier

Montpellierin keskustassa liikut helposti jalkaisin. Esimerkiksi vanhaa Montpellieriä esittelevä museo Musée de Vieux Montpellier, luonnontieteellinen puutarha Le Jardin des Plantes ja Sainte-Pierren katedraali ovat kaikki noin 1 km² alueella. Myös julkisilla liikkuminen käy kaupungissa sujuvasti. Raitiovaunut ovat hyviä paikasta toiseen liikkumisessa. Esimerkiksi linja 1 kulkee Place de Francen juna-aseman, Place d’Europe -aukion, Le Polygonen ostoskeskuksen ja Odysseumin viihdekeskuksen väliä. Välimeren rannalle pääsee taas Pérolsin suuntaan kulkevalla linjalla 3. Kertalipun hinta on 1,60 EUR ja päivälipun hinta 4,30 EUR. Lippuja voi ostaa pysäkkien lippuautomaateista, turisti-infopisteitä ja monista kioskeista. Lippu on validoitava raitionvaunuun nousemisen yhteydessä. Liput käyvät myös busseissa, mutta useimmat bussit kulkevat Montpellierin keskustan ulkopuolisissa lähiöissä, missä ei ole raitiovaunulinjoja.


Kohteen Montpellier viisumivaatimukset

Suomalaisena matkustajana et tarvitse viisumia matkustaessasi Montpellieriin, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne saatetaan tarkistaa lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Passin tai henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Montpellier

Onko Montpellierissä turvallista?

Montpellier on turvallinen matkakohde, mutta tavanomaista varovaisuutta tulisi noudattaa. Pidä esimerkiksi ruuhkaisilla paikoilla laukuista ja muista henkilökohtaisista esineistä huolta.

Voiko Montpellierissä juoda kraanavettä?

Kraanavesi Montpellierssä on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Montpellierissä?

Loppulasku ravintoloissa ja baareissa pitää sisällään 15 % palvelumaksun (“service compris”), joten juomarahan jättäminen ei ole Ranskassa pakollista. Tapana on pyöristää lasku seuraavaan tasasummaan, jos olet tyytyväinen palveluun, mutta toisaalta sinua ei katsota pahalla, jos et jätä tippiä. Jossain ravintoloissa tippien jättäminen on jopa kielletty, tällöin ruokalistalla tai kyltissä lukee “puroboire interdit”.

Millainen on Montpellierin hintataso?

Hintataso Montpellierissä on hieman Suomen hintatasoa alempi. Esimerkiksi hotellit, ravintola-ateriat ja päivittäistavarat saattavat olla hieman edullisempia, mutta hintaerot eivät ole huomattavia.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Montpellier?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Montpellier joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Montpellier momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Montpellier?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Montpellier tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Montpellier juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Montpellier niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Montpellier lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montpellier

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.