Halvat lennot Montpellier

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Montpellier lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montpellier lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montpellier

HALVIN REITTI Helsinki - Montpellier

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montpellier kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille, jolloin hinta on keskimääräinen 223 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTPELLIERmaaliskuu21% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Montpellier lennot maksavat keskimäärin vain 197 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTPELLIER KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu28% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Montpellier lentojen keskimääräinen hinta on 318 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTPELLIER KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu520% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montpellier kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Montpellier?

Parhain aika matkustaa Montpellieriin on keväisin, jolloin Montpellier on alkukesän kukoistuksessaan ja ilmat ovat lämpimät. Montpellierin sää huhtikuussa on mukavan leuto, ja lämpötila on keskimäärin 17 °C. Tällöin voit myös napata halvat lennot Montpellieriin, sillä kiireisin sesonki ei ole vielä alkanut. Tarkkaile lentoja momondon sivuilla ja valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vilkkain sesonki Montpellierissä on kesäisin, jolloin sekä ranskalaiset että ulkomaalaiset matkailijat suuntaavat lomalle tähän välimerelliseen kaupunkiin. Lentoliput Montpellieriin kannattaa ostaa tällöin hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin löydät mahdollisimman halvat lennot Montpellieriin ja nappaat varmimmin edulliset hotellit kaupungista. Myös syksy on erinomaista aikaa suunnata Montpellieriin, etenkin jos ajoittaiset syyssateet eivät häiritse. Tällöin ilmat kaupungissa ovat päivisin vielä syksyisen leudot ja lämpötila noin 20–25 °C astetta. Lisäksi tähän aikaan vuodesta Montpellierissä pääsee lomailemaan halvalla, sillä sesonki on jo ohitse ja iso osa matkailijoista on lähtenyt. Hotelleissa on siis paljon tilaa. Hiljaisinta Montpellierissä on talvisin. Tällöin Montpellieriin lennot ovat erityisen halpoja ja hotellihuoneen voi saada tarjoushintaan. Talvisin säät ovat viileät ja ajoittain sateiset, mutta hyvät Montpellierin nähtävyyksien katseluun.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Montpellier?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Montpellier paikasta Lissabon ovat löytäneet lentoja 76 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Montpellier. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Montpellier alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Montpellier?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Montpellier kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 197 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Montpellier, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 205 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Montpellier?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Montpellier on 49 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 249 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Montpellier?

  Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Montpellier kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 243 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Montpellier keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 283 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Montpellier?

  Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montpellier. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 218 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Montpellier, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 267 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Montpellier lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Montpellier on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Montpellier harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nîmes Garons lentokenttä (46 km kaupungin Montpellier keskustasta), Beziers Vias lentokenttä (53 km kaupungin Montpellier keskustasta), Avignon Avignon-Caum lentokenttä (89 km kaupungin Montpellier keskustasta), Marseille lentokenttä (109 km kaupungin Montpellier keskustasta) tai Perpignan Llabanere lentokenttä (127 km kaupungin Montpellier keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Montpellier lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Montpellier on tyypillisesti Beziers Vias lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 250 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montpellier?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Montpellier
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montpellier?

  Kohteeseen Montpellier kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Air France ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Montpellier rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Montpellier ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Montpellier lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Montpellierin lennot laskeutuvat Aéroport Montpellier Méditerraée-lentokentälle, joka sijaitsee noin 11 km päässä kaupungin keskustasta. Edullisimmin pääset Montpellierin keskustaan, kun valitset bussikuljetuksen. Bussi 120 pysähtyy keskustassa Place d’Europe -aukion vieressä ja Montpellier Sud de France -juna-asemalla. Kertalipun hinta on 1,60 EUR, ja voit ostaa sen lentokentän lippuautomaatista. Muista validoida lippu bussissa. Bussit kulkevat tunnin välein klo 08:30–00:15, ja matkan kesto keskustaan on noin 20 min. Lentokentällä päivystää myös takseja. Hinta keskustaan on noin 20–28 EUR päivisin ja 27–35 EUR iltaisin, öisin ja juhlapäivisin. Matkan kesto on noin 20–40 min kohteen sijainnista riippuen.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Montpellier

Montpellierin keskustassa liikut helposti jalkaisin. Esimerkiksi vanhaa Montpellieriä esittelevä museo Musée de Vieux Montpellier, luonnontieteellinen puutarha Le Jardin des Plantes ja Sainte-Pierren katedraali ovat kaikki noin 1 km² alueella. Myös julkisilla liikkuminen käy kaupungissa sujuvasti. Raitiovaunut ovat hyviä paikasta toiseen liikkumisessa. Esimerkiksi linja 1 kulkee Place de Francen juna-aseman, Place d’Europe -aukion, Le Polygonen ostoskeskuksen ja Odysseumin viihdekeskuksen väliä. Välimeren rannalle pääsee taas Pérolsin suuntaan kulkevalla linjalla 3. Kertalipun hinta on 1,60 EUR ja päivälipun hinta 4,30 EUR. Lippuja voi ostaa pysäkkien lippuautomaateista, turisti-infopisteitä ja monista kioskeista. Lippu on validoitava raitionvaunuun nousemisen yhteydessä. Liput käyvät myös busseissa, mutta useimmat bussit kulkevat Montpellierin keskustan ulkopuolisissa lähiöissä, missä ei ole raitiovaunulinjoja.


Kohteen Montpellier viisumivaatimukset

Suomalaisena matkustajana et tarvitse viisumia matkustaessasi Montpellieriin, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne saatetaan tarkistaa lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Passin tai henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Montpellier


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Montpellier

Onko Montpellierissä turvallista?

Montpellier on turvallinen matkakohde, mutta tavanomaista varovaisuutta tulisi noudattaa. Pidä esimerkiksi ruuhkaisilla paikoilla laukuista ja muista henkilökohtaisista esineistä huolta.

Voiko Montpellierissä juoda kraanavettä?

Kraanavesi Montpellierssä on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Montpellierissä?

Loppulasku ravintoloissa ja baareissa pitää sisällään 15 % palvelumaksun (“service compris”), joten juomarahan jättäminen ei ole Ranskassa pakollista. Tapana on pyöristää lasku seuraavaan tasasummaan, jos olet tyytyväinen palveluun, mutta toisaalta sinua ei katsota pahalla, jos et jätä tippiä. Jossain ravintoloissa tippien jättäminen on jopa kielletty, tällöin ruokalistalla tai kyltissä lukee “puroboire interdit”.

Millainen on Montpellierin hintataso?

Hintataso Montpellierissä on hieman Suomen hintatasoa alempi. Esimerkiksi hotellit, ravintola-ateriat ja päivittäistavarat saattavat olla hieman edullisempia, mutta hintaerot eivät ole huomattavia.