Etsi halvat lennot Brest, Bretagne

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Brest, Bretagne lentotiedot ja trendit

Tutustu Brest, Bretagne lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Brest, Bretagne?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Brest, Bretagne kaupungista Helsinki oli 232 €. Tämä on 44 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Brest, Bretagne. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Brest, Bretagne omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Brest, Bretagne lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Brest, Bretagne lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Brest, Bretagne

HALVIN REITTI Helsinki - Brest

Helsinki (HEL) - Brest, Bretagne (BES)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Brest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Brest Guipavas, jolloin hinta on keskimääräinen 414 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BREST, BRETAGNEhelmikuu46% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Brest, Bretagne lennot maksavat keskimäärin vain 206 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BREST, BRETAGNE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu130% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Brest, Bretagne lentojen keskimääräinen hinta on 871 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BREST, BRETAGNE KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu529% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Brest, Bretagne kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Brest, Bretagne

Suomesta lennot Brestin Bretagnen lentokentälle Ranskassa onnistuvat nopeimmillaan hieman yli viidessä tunnissa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tarjolla on myös pidempikestoisia lentoreittejä, jolloin matka perille voi viedä esimerkiksi noin seitsemän tai yhdeksän tuntia valitsemistasi välilaskupaikoista riippuen. Rovaniemeltä lennot Brestiin saat parhaimmillaan noin yhdeksässä tai yhdeksässä ja puolessa tunnissa. Paras tarjolla oleva matka-aika riippuu matkustuspäivästä. Jos sinulla ei ole kiire perille, voit harkita esimerkiksi noin 14 tuntia vieviä vaihtoehtoja. Jyväskylästä puolestaan pääset Brestiin noin yhdeksässä tunnissa, mutta näin nopeaa yhteyttä ei ole tarjolla kuin joinakin viikonpäivinä. Toisina päivinä on tarjolla huomattavasti pidempää matkustusta vaativia, jopa liki vuorokauden vieviä reittejä, joilla osa matkasta taittuu junalla tai bussilla tai molemmilla. Brestin lentotarjoukset ovat parhaimmillaan, jos olet valmis matkustamaan joustavin päivin. Joissakin tapauksissa joustavat päivävalinnat auttavat myös löytämään nopeampia reittejä perille.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Ranskan Brestiin. Helsinki-Vantaalta perille pääsee parhaimmillaan yhdellä välilaskulla Pariisissa, vaikka tarjolla on myös useamman välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja. Kahden välilaskun lennoissa matkaan voi kuulua pysähdys ensin esimerkiksi Amsterdamissa, Münchenissä tai Riikassa ja sitten vielä Pariisissa. Jotkin reitit kulkevat taas esimerkiksi Brysselin ja Marseillen kautta. Jos lähdet matkaan pohjoisemmasta, vaikkapa Rovaniemeltä, pääset perille Brestiin nopeimmillaan kahdella välilaskulla, mutta myös kolmen välilaskun yhdistelmiä on tarjolla. Kahden välilaskun lennot Rovaniemeltä Brestiin vievät Helsinki-Vantaan ja Pariisin kautta, kun taas kolmen välilaskun lennot pysähtyvät esimerkiksi Helsinki-Vantaalla, Frankfurtissa ja Lyonissa tai esimerkiksi Helsinki-Vantaalla, Amsterdamissa ja Pariisissa. Toisinaan voit löytää hyviä lentotarjouksia Brestiin, jos olet valmis useampiin välilaskuihin. Parhaat tarjoukset löytyvät usein kuitenkin silloin, kun varaat lennot hyvissä ajoin ennen matkaa.

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Brest, Bretagne kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 206 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Brest, Bretagne helmikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 295 €.

Brest, Bretagne kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ouessant (saari) lentokenttä (43 km Brest, Bretagne keskustasta), Quimper Pluguffan lentokenttä (53 km Brest, Bretagne keskustasta), Lannion Servel lentokenttä (84 km Brest, Bretagne keskustasta), Lorient Lann Bihoue lentokenttä (106 km Brest, Bretagne keskustasta) tai Bangor Belle-Île-en-Mer lentokenttä (153 km Brest, Bretagne keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Quimper Pluguffan lentokenttä keskimääräiseen hintaan 412 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Brest, Bretagne lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Brest, Bretagne lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Brest, Bretagne?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Brest, Bretagne

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Brest, Bretagne?

Air France on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Brest, Bretagne. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Brest, Bretagne, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Air France lennot kohteeseen Brest, Bretagne

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Brest, Bretagne on Air France, ja se liikennöi 14 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Lyon-Saint Exupéry, ja paras tarjous Air France lennolle kohteeseen Brest, Bretagne on 265 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Brest, Bretagne, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 277 Air France Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.


Brest, Bretagne ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Brest, Bretagne lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Brestin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Brestin lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä Brestin kaupungista, läheisen Guipavasin kunnan alueella. Pääset lentokentältä Brestin keskustaan lentokenttäbussilla Bibus Line 40. Bussi liikennöi joka päivä varhaisesta aamusta iltaan saakka. Viikonloppuisin liikennöinti loppuu hieman aikaisemmin. Matka-aika on vain kymmenisen minuuttia, ja edullisia lippuja voi ostaa kuljettajalta tai etukäteen verkosta. Lentokentältä on bussiyhteyksiä myös muihin kaupunkeihin, ja voit halutessasi jatkaa matkaa bussilla Brestin keskustan bussiasemalta. Brestin lentokentältä ei valitettavasti ole junayhteyttä kaupunkiin. Brestin keskustan juna-asemalle pääsee kuitenkin lentokenttäbussilla. Pääset lentokentältä kaupunkiin helposti myös taksilla. Taksiasema löytyy aivan terminaalin edestä. Matka vie kymmenkunta minuuttia. Kyydinjakosovellukset, esimerkiksi Uber, toimivat nekin Ranskassa ja tarjoavat taksia hieman edullisemman kyydin lentokentältä keskustaan. Mikäli haluat liikkua lomallasi omaan tahtiisi, voit kääntyä jonkin lentokentällä toimivan autovuokraamon puoleen.


Kohteen Brest, Bretagne viisumivaatimukset

Sekä Suomi että Ranska, jossa Brest sijaitsee, ovat Schengen-maita, mikä tarkoittaa sitä, että maiden välillä ei ole rajatarkastuksia. Kun liikut Schengen-maiden alueella, sinulla on kuitenkin oltava mukanasi voimassa oleva matkustusasiakirja. Matkustusasiakirjaksi käy joko passi tai EU-standardit täyttävä ja kansainväliseen matkustukseen soveltuva henkilökortti. Jos matkustat Ranskaan jonkin muun kuin Schengen-maan kautta, henkilökortti ei riitä, vaan tarvitset mukaasi passin.


Aloita matkan suunnittelu - Brest, Bretagne


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Brest, Bretagne

Brestin kaupunki on merenrantakaupunki Ranskan Bretagnessa. Kaupungilla on historiansa merenkulun keskuksena ja merivoimien tukikohtana. Historiaan voi tutustua esimerkiksi vanhojen muistomerkkien ja menneestä kertovien näyttelyiden avulla. Yksi paikan suosituimmista nähtävyyksistä on Château de Brest, keskiaikainen linna, joka on edelleen Ranskan asevoimien käytössä. Linnassa toimii myös Ranskan kansallinen laivastomuseo, jossa on esimerkiksi pienoismalleja Ranskan laivaston laivoista sekä meriteemaisia maalauksia. Museoon pääsee tutustumaan pientä pääsymaksua vastaan. Linnalta tarjoutuvat lisäksi hyvät näköalat Brestin kaupunkiin. Maisemien ihailuun sopii lisäksi esimerkiksi kyyti telepherique-ilmaköysirataa pitkin. Ilmaköysirata lähtee kaupunkia halkovan joen varresta ja yhdistää sen rannat toisiinsa. Muutaman minuutin joenylitys ei ole kallista lystiä. Merenalaiseen elämään pääsee tutustumaan puolestaan Oceanopoliksen akvaariossa. Nähtävillä on erilaisten ilmastovyöhykkeiden eliölajeja, kuten arktisten alueiden pingviinejä ja hylkeitä sekä trooppisten alueiden koralliriuttoja. Hailajejakin löytyy useita. Myös tähän museoon pääsee maksua vastaan. Monet kaupungissa vierailevat käyvät myös toisessa kaupungin historiallisista maamerkeistä, keskiaikaisessa la Tour Tanquy -tornissa. Tornissa järjestetään erilaisia näyttelyitä, jotka esittelevät Brestin historiaa, ja siellä voi vierailla maksutta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Brest on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Brest nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Brest momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Brest.

Kyllä. momondo voi seurata Brest lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.