Etsi halvat lennot Rennes

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Rennes lentotiedot ja trendit

Tutustu Rennes lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rennes?

Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Rennes. Lennot maksavat noin 270 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa huhtikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Rennes kohteesta Suomi lokakuu ajanjaksolle. lokakuu aikana lennot kaupunkiin Rennes ovat vielä keskimäärin 272 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin huhtikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rennes?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Rennes on 9 € per henkilö kaupungista Barcelona, mikä on 97 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Rennes. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Rennes omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rennes?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Rennes. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 306 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 439 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Rennes.


Halvimmat lennot kaupungin Rennes lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rennes lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rennes

HALVIN REITTI Helsinki - Rennes

Helsinki (HEL) - Nantes (NTE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rennes kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nantesin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 315 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RENNEShuhtikuu21% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Rennes lennot maksavat keskimäärin vain 270 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RENNES KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rennes lentojen keskimääräinen hinta on 438 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RENNES KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu646% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rennes kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Rennes

Rennes on Luoteis-Ranskassa sijaitseva suuri kaupunki, jonne lennot Suomesta vaativat ainakin yhden välilaskun. Lennot Rennesiin kestävät Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta noin kuudesta seitsemään tuntiin. Tällöin välilasku tulisi Pariisin Charles de Gaulle -lentokentällä, josta matka jatkuisi määränpäähän. Puhdasta lentämisaikaa matkassa tulisi hieman yli neljä tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä välilaskuja tulee vähintään kaksi tai vaihtoehtoisesti matka tulee aloittaa esimerkiksi junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Esimerkiksi Oulun lentoasemalta lähtemällä matkan kesto olisi alle yhdeksän tuntia ja siitä lentokoneessa vietettäisiin hieman yli viisi tuntia. Ensin tunnin kestävä lento veisi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, sieltä reilussa kolmessa tunnissa Pariisiin, ja Pariisista Rennesin St. Jacques -lentokentälle.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Rennesiin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Helpoiten ja nopeiten perille pääsee aloittamalla lennot Ranskan Rennesiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tällöin matkasta selviää yhdellä välilaskulla, joka tapahtuu Pariisin Charles de Gaulle -lentokentällä. Toinen vaihtoehto välilaskun tekemispaikaksi on Amsterdamin Schiphol, mutta tällöin matka-aika yleensä kasvaa reilulla tunnilla. Muilta Suomen lentokentiltä välilaskuja tulee matkalla Rennesiin vähintään kaksi. Esimerkiksi Rovaniemen lentoasemalta tulee ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja jatkaa sieltä matkaa seuraavalle välietapille.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Rennes on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Rennes harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dinard Pleurtuit lentokenttä (61 km Rennes keskustasta), Saint-Nazaire Montoir lentokenttä (96 km Rennes keskustasta), Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (107 km Rennes keskustasta), Angers Marce lentokenttä (118 km Rennes keskustasta) tai Lorient Lann Bihoue lentokenttä (137 km Rennes keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Rennes on tyypillisesti Rennes St Jacques lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 233 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Rennes lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Rennes lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rennes?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rennes

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rennes?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Rennes suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Air France, KLM, Lufthansa ja TAP AIR PORTUGAL. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Air France lennot kohteeseen Rennes

Air France liikennöi noin 13 lentoa kohteeseen Rennes normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Lyon-Saint Exupéry parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 288 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rennes). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,6/10 276 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Rennes

KLM (7,5/10, 175 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Rennes tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 289 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Rennes on keskimäärin viikossa 8 KLM lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Rennes ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rennes lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Rennesin lentokentältä?

Rennesiin saapuvat lennot laskeutuvat Rennes St Jacques -lentoasemalle, josta on useita vaihtoehtoisia kulkutapoja kaupungin keskustaan. Seitsemän päivää viikossa, maanantaista sunnuntaihin, lähtee kolme kertaa tunnissa bussi numero C6 Aéroport-pysäkiltä kohti keskustan Republique station -pysäkkiä. Bussilla numero 57 pääsee myös samalle päätepysäkille, joskin lähtöpaikka on hieman kauempana, lähimmän pysäkin löytyessä muutaman sadan metrin päässä terminaalista Joseph Le Brix- ja Jules Vallès -katujen risteyksestä. Lähin SNCF-junan pysäkki Saint-Jacques de la Lande löytyy noin vartin kävelymatkan päästä lentoasemalta. Junamatka itsessään ei kestä keskustaan kuin pienen tovin ja hinta on erittäin edullinen. Saapuvien lentojen terminaalin edestä voi myös halutessaan napata taksin, jolla pääsee melko nopeasti keskustaan, toki hieman muita kulkuneuvoja kalliimmalla hinnalla. Saapuvien lentojen terminaalissa on myösuseiden autonvuokrausyritysten palvelutiskejä, joilta voi halutessaan vuokrata auton. Autonvuokraus voi olla hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, jos matkan aikana on tarkoitus täysin oman aikataulun mukaan liikkua pitkiäkin matkoja moneen suuntaan Rennesin ympäristössä. Autoa vuokratessa tulee luonnollisesti olla mukana voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Rennes viisumivaatimukset

Rennes on kaupunki Ranskassa. Ranska on EU-maa ja lisäksi se kuuluu Schengen-alueeseen. Näin ollen Suomen kansalaisen matkustaessa Ranskaan ei henkilötodistus tai passi periaatteessa ole pakollinen, ja rajatarkastuksia ei yleisesti ottaen siis ole. On kuitenkin aina suositeltavaa pitää passia tai ajantasaista henkilökorttia mukana, sillä vastaan saattaa tulla tilanteita, jolloin henkilöllisyys on todistettava. Ajankohtainen tilanne matkustusasiakirjavaatimuksista kannattaa luonnollisesti varmistaa ennen matkan aloittamista.


Aloita matkan suunnittelu - Rennes


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rennes

Ranskan luoteisosassa sijaitseva Rennes tarjoaa kävijälleen paljon nähtävää ja kun lennot ovat ohi, voi kaupungista lähteä nauttimaan toden teolla. Rennesin jylhissä rakennuksissa riittää nähtävää hyväksi toviksi. Cathedral Saint-Pierre de Rennes, pyhän pietarin roomalaiskatolinen kirkko, kuuluu näyttävien rakennusten kärkipäähän. Näkemisen arvoisia ovat myös hienot Pyhän Yrjön palatsi ja Saint Germain -kirkko sekä komea 1600-luvun oikeushallinnon rakennus, Parlement de Bretagne. Myös aivan kaupungin ytimessä sijaitseva Rennesin kaupungintalo on oiva esimerkki kaupungin tyylikkään komeasta arkkitehtuurista. Taiteen ystäville kaupungilla on tarjota useita hienoja näyttelyitä, kuten 1700-luvun palatsiin sijoitettu Musée des Beaux-Arts -taidemuseo, taidenäyttelyn ja -museon yhdistelmä Eleven Art Gallery, maalauksia ja veistoksia esittelevä Galerie Laute ja nykytaiteen taidekeskus La Criée. Museoita kaupungista löytyy monia, joista mainittakoon Bretagnen alueen historiaa ja kulttuuria esittelevä Musée de Bretagne ja selkeästi museoista perheystävällisin kohde, Espace des Sciences, jossa on hieno mahdollisuus nähdä, kokea ja oppia erilaisia tieteeseen ja avaruuteen liittyviä asioita esimerkiksi hienossa planetaariossa. Muita ensiluokkaisia kulttuurikohteita kaupungissa edustavat esimerkiksi Rennesin oopperatalo ja kansallisteatteri. Rennesin kaupunki on myös mukava kokea ulkoilmassa. Vanha kaupunki on oiva paikka kävelyyn ja rentoutumiseen esimerkiksi tyylikkäiden vanhojen Portes Mordelaises -tornien katveessa. Parc du Thabor, näyttävä ranskalais-englantilaistyylinen julkinen puisto sopii myös hienosti tyylikkääseen ulkoiluun. Hieman syrjemmästä löytyy ulkoilmaihmisille myös Parc des Gayeulles, suuri ulkoilupuisto, jossa on mukava käyskennellä puiden, peltojen ja lampien seassa.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Rennes momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Rennes. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rennes niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Rennes lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.