Etsi halvat lennot Rennes

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Rennes lentotiedot ja trendit

Tutustu Rennes lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rennes?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Rennes. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 427 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä maanantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 595 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Rennes.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rennes?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Rennes ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Rennes keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 294 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 520 €. Lennot kohteeseen Rennes kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Rennes lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rennes lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nantes

HALVIN REITTI Helsinki - Rennes

Helsinki (HEL) - Nantes (NTE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rennes kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nantesin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 406 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Rennes

Miten kauan kestää lentää Rennesiin?

Rennes on Luoteis-Ranskassa sijaitseva suuri kaupunki, jonne lennot Suomesta vaativat ainakin yhden välilaskun. Lennot Rennesiin kestävät Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta noin kuudesta seitsemään tuntiin. Tällöin välilasku tulisi Pariisin Charles de Gaulle -lentokentällä, josta matka jatkuisi määränpäähän. Puhdasta lentämisaikaa matkassa tulisi hieman yli neljä tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä välilaskuja tulee vähintään kaksi tai vaihtoehtoisesti matka tulee aloittaa esimerkiksi junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Esimerkiksi Oulun lentoasemalta lähtemällä matkan kesto olisi alle yhdeksän tuntia ja siitä lentokoneessa vietettäisiin hieman yli viisi tuntia. Ensin tunnin kestävä lento veisi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, sieltä reilussa kolmessa tunnissa Pariisiin, ja Pariisista Rennesin St. Jacques -lentokentälle.

Mistä voi lentää suoraan Rennesiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Rennesiin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Helpoiten ja nopeiten perille pääsee aloittamalla lennot Ranskan Rennesiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tällöin matkasta selviää yhdellä välilaskulla, joka tapahtuu Pariisin Charles de Gaulle -lentokentällä. Toinen vaihtoehto välilaskun tekemispaikaksi on Amsterdamin Schiphol, mutta tällöin matka-aika yleensä kasvaa reilulla tunnilla. Muilta Suomen lentokentiltä välilaskuja tulee matkalla Rennesiin vähintään kaksi. Esimerkiksi Rovaniemen lentoasemalta tulee ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja jatkaa sieltä matkaa seuraavalle välietapille.

Löytyykö kaupungin Rennes lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Rennes on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Rennes harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dinard Pleurtuit lentokenttä (61 km Rennes keskustasta), Saint-Nazaire Montoir lentokenttä (96 km Rennes keskustasta), Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (107 km Rennes keskustasta), Angers Marce lentokenttä (118 km Rennes keskustasta) tai Lorient Lann Bihoue lentokenttä (137 km Rennes keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rennes St Jacques lentokenttä hinnat?

lentoa Rennes St Jacques lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Rennes St Jacques lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Rennes St Jacques lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Rennes St Jacques lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rennes St Jacques lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rennes St Jacques lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Rennes St Jacques lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Rennes St Jacques lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Rennes viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Rennesiin?

Rennes on kaupunki Ranskassa. Ranska on EU-maa ja lisäksi se kuuluu Schengen-alueeseen. Näin ollen Suomen kansalaisen matkustaessa Ranskaan ei henkilötodistus tai passi periaatteessa ole pakollinen, ja rajatarkastuksia ei yleisesti ottaen siis ole. On kuitenkin aina suositeltavaa pitää passia tai ajantasaista henkilökorttia mukana, sillä vastaan saattaa tulla tilanteita, jolloin henkilöllisyys on todistettava. Ajankohtainen tilanne matkustusasiakirjavaatimuksista kannattaa luonnollisesti varmistaa ennen matkan aloittamista.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rennes

Mitä voi nähdä ja tehdä Rennesissä?

Ranskan luoteisosassa sijaitseva Rennes tarjoaa kävijälleen paljon nähtävää ja kun lennot ovat ohi, voi kaupungista lähteä nauttimaan toden teolla. Rennesin jylhissä rakennuksissa riittää nähtävää hyväksi toviksi. Cathedral Saint-Pierre de Rennes, pyhän pietarin roomalaiskatolinen kirkko, kuuluu näyttävien rakennusten kärkipäähän. Näkemisen arvoisia ovat myös hienot Pyhän Yrjön palatsi ja Saint Germain -kirkko sekä komea 1600-luvun oikeushallinnon rakennus, Parlement de Bretagne. Myös aivan kaupungin ytimessä sijaitseva Rennesin kaupungintalo on oiva esimerkki kaupungin tyylikkään komeasta arkkitehtuurista. Taiteen ystäville kaupungilla on tarjota useita hienoja näyttelyitä, kuten 1700-luvun palatsiin sijoitettu Musée des Beaux-Arts -taidemuseo, taidenäyttelyn ja -museon yhdistelmä Eleven Art Gallery, maalauksia ja veistoksia esittelevä Galerie Laute ja nykytaiteen taidekeskus La Criée. Museoita kaupungista löytyy monia, joista mainittakoon Bretagnen alueen historiaa ja kulttuuria esittelevä Musée de Bretagne ja selkeästi museoista perheystävällisin kohde, Espace des Sciences, jossa on hieno mahdollisuus nähdä, kokea ja oppia erilaisia tieteeseen ja avaruuteen liittyviä asioita esimerkiksi hienossa planetaariossa. Muita ensiluokkaisia kulttuurikohteita kaupungissa edustavat esimerkiksi Rennesin oopperatalo ja kansallisteatteri. Rennesin kaupunki on myös mukava kokea ulkoilmassa. Vanha kaupunki on oiva paikka kävelyyn ja rentoutumiseen esimerkiksi tyylikkäiden vanhojen Portes Mordelaises -tornien katveessa. Parc du Thabor, näyttävä ranskalais-englantilaistyylinen julkinen puisto sopii myös hienosti tyylikkääseen ulkoiluun. Hieman syrjemmästä löytyy ulkoilmaihmisille myös Parc des Gayeulles, suuri ulkoilupuisto, jossa on mukava käyskennellä puiden, peltojen ja lampien seassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Rennes?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Rennes joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Rennes momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Rennes?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Rennes. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rennes juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rennes niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Rennes lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rennes

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.