Halvat lennot Sydney

Meno-paluu
Economy
Omaha (OMA)
Sydney (SYD)
pe 18.9.
pe 25.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sydney lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sydney lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Sydneyyn?

Sydneyn rantaelämä ja kaupunkikulttuuri kutsuvat lomailijoita kaikkina vuodenaikoina. Australian kesäisimmät päivät koetaan Suomen talviaikaan, ja halvat lennot Sydneyyn houkuttelevat matkailijoita nauttimaan helteistä esimerkiksi tammi- ja helmikuussa. Ilmasto on alueella leuto ympäri vuoden, joten säiden puolesta lentoliput Sydneyyn voi hankkia myös suomalaisten kesäloma-ajalle.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa australialaiskaupunkiin, ota huomioon, että erityisen edulliset matkat Sydneyyn myydään esimerkiksi marraskuulle. Tähän aikaan vuodesta myös erilaiset matkailupalvelut ja majoitukset voi saada rennosta rantametropolista kohtuullisen edullisesti. Euroopan kesälomakausi nostattaa lentojen hintoja Australiaan, joten halpoja lentoja Sydneyyn ei yleensä ole saatavilla esimerkiksi heinäkuulle.

Suosituimpina lomasesonkeina hotellien ja lentojen hinnat nousevat, mutta toisaalta tarjouskampanjoita seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti mille kuukaudelle tahansa. Milloin halvat lennot Sydneyyn kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lennot saa halvalla vielä noin 60 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sydney?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sydney paikasta Coolangatta ovat löytäneet lentoja 45 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sydney. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sydney alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sydney?

Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Sydney kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Sydney ovat vielä keskimäärin 846 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sydney?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 39 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Sydney. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 969 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sydney?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Sydney. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 886 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1015 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sydney?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Sydney on aamulla. Lennot reitille Suomi - Sydney voi maksaa jopa niin vähän kuin 885 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 1003 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Sydney lähettyviltä muita lentokenttiä?

Sydney kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Newcastle Williamtown lentokenttä (134 km kaupungin Sydney keskustasta) tai Bathurst Raglan lentokenttä (153 km kaupungin Sydney keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Sydney lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Newcastle Williamtown lentokenttä keskimääräiseen hintaan 77 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sydney

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sydney
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
12. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
54t 55m
3 välilaskua
SYD
Sydney Kingsford Smith
24. lokakuuta
SYD
Sydney Kingsford Smith
34t 45m
3 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3080 €
Etsi vastaava
British Airways
11. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 05m
2 välilaskua
SYD
Sydney Kingsford Smith
25. helmikuuta
SYD
Sydney Kingsford Smith
31t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10412 €
Etsi vastaava
Qantas Airways
11. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 10m
2 välilaskua
SYD
Sydney Kingsford Smith
25. helmikuuta
SYD
Sydney Kingsford Smith
34t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11925 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
2 välilaskua
SYD
Sydney Kingsford Smith
25. helmikuuta
SYD
Sydney Kingsford Smith
36t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9193 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sydneyyn?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sydney

Helsingistä Sydneyyn ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä, mutta vaihdollisia lentoja on sen sijaan kiitettävästi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa vaihtoyhteyksiä kaupunkiin päivittäin, ja muutenkin lentoyhtiöiden valikoima Sydneyyn matkatessa on laaja. Finnairin ja sen yhteistyökumppaneiden lisäksi Helsingistä Sydneyyn lentävät vaihtokenttien kautta muun muassa Qatar Airways, Air China, airberlin ja Japan Airlines – monien muiden lisäksi. Yhden vaihdon lennoilla lentoaika Sydneyyn on yleensä noin 20 tuntia, mutta lentoyhteyksistä riippuen lentoaika voi venyä jopa yli 30 tuntiin. Oma lento kannattaa siis valita tarkoin. Helsingistä lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Koska kyseessä on kaukolento, lentoihin sisältyy yleensä ilmaista juomatarjoilua ja lämmin ateria. Jos yhdistelet useamman lentoyhtiön lentoja, pidä huoli, että lentoyhtiöiden matkatavarasäännöt ovat keskenään yhteensopivat.


Miten pääsen lentokentältä Sydneyn keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sydney lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Sydneyyn saapuvat lähes poikkeuksetta Sydneyn kansainväliselle lentoasemalle, Mascotin kaupunginosaan. Näillä näkymin vuonna 2026 kaupungissa aloittaa toimintansa myös toinen lentokenttä, Western Sydney Airport. Sydneyn kansainväliseltä kentältä keskustaan pääsee kätevimmin nopealla AirportLink-junalla, mutta kaupungin itäisiin osiin pääsee helposti myös paikallisbussilla numero 400. Jos haluat tilata taksin keskustaan, taksimatkan hinnaksi tulee yleensä noin 40–50 dollaria. [Tarkistettu 30.6.2017] Kentällä onnistuu myös auton vuokraus. Muista kuitenkin pitää varasi Sydneyn vasemmanpuoleisessa liikenteessä.


Liikkuminen Sydneyssä?

Rantakaupunkina Sydney houkuttelee matkailijoita tutustumaan kaupunkiin vaikkapa kävellen, juosten tai pyöräillen; kaupungin uskomattomista maisemista kannattaa nauttia täysin siemauksin. Jos haluat kuitenkin matkustaa joukkoliikenteessä, olkoon ensimmäinen hankintasi Sydneyssä Opal Card -kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Kaupunkiliikenteessä kätevimpiä kulkuvälineitä ovat bussit ja raitiovaunut, kauemmaksi pääsee helposti esimerkiksi junalla. Myös takseilla liikkuminen on vaivatonta, mutta suurkaupungin ruuhkissa niiden hinnat voivat usein nousta joukkoliikennevälineitä selvästi korkeammiksi.

Eri joukkoliikennevälineille on Sydneyssä eri hinnat. Esimerkiksi bussilla ja raitiovaunulla maksimissaan kolmen kilometrin matka maksaa Opal Cardilla maksettuna aikuiselta noin 2,20 dollaria. Junalla 0–10 kilometrin matka maksaa noin 3,50 dollaria. Sydneyn rannikolla on helppo liikkua myös laivoilla (ferries), joilla voi liikkua kätevästi rannikkoalueelta toiselle. Maksimissaan 9 kilometrin laivamatka kustantaa hieman alle 6 dollaria. [Tarkistettu 30.6.2017]


Tarvitaanko Sydneyyn passi tai viisumi?

Suomen kansalainen tarvitsee Australiaan lomalle tai pidemmäksi aikaa matkustaessaan aina viisumin. Turisti tarvitsee ilmaisen eVisitor-viisumin, joka on voimassa kaikkiaan 12 kuukautta sen myöntämisestä. Kyseisen vuoden sisällä matkailija saa olla Australiassa enimmillään kolme kuukautta kerrallaan. Viisumin voi anoa kätevimmin internetin kautta, ja se lähetetään sen anojan sähköpostiin. Samalla passin numero rekisteröityy maahantuloviranomaisten järjestelmiin. Mukana on siis aina oltava voimassa oleva passi. Jos toiveissa on esimerkiksi työskennellä Australiassa, kannattaa matkailijan tutustua erilaisiin viisumityyppeihin tarkasti. Australiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Australian-suurlähetystö sijaitsee Canberrassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Sydneyssä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät edellisen verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.org.au.


Lentolippu varattuna kohteeseen Sydney? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Sydneyyn matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Sydneyyn?

Halvat lennot Sydneyyn saa yleensä helposti esimerkiksi loppuvuodelle. Vertaa hintoja ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Sydneyn nähtävyydet?

Bondi Beach -ranta, Sydneyn oopperatalo ja Darling Harbour -satama kuuluvat alueen kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Sydneyyn?

Muista suojautua auringolta varsinkin kesäaikaan. Saat kaiken tarvittavan suurkaupungista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sydneyssä

WiFi-yhteys on tarjolla ilmaiseksi monissa julkisissa paikoissa. Prepaid-paketteja on myynnissä myös matkailijoille.

Onko Sydneyssä turvallista?

Sydney on suurkaupunki, jossa on kohtuullisen turvallista liikkua. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus, ja etenkin jos suunnitelmissa on harrastaa esimerkiksi surffausta, on matkavakuutuksen syytä olla kattava.

Voiko Sydneyssä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sydneyssä?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan ilolla vastaan.

Millainen on Sydneyn hintataso?

Sydneyssä matkailupalvelujen hintahaarukka on laaja, mutta yleisesti ottaen hintataso on Australiassa hieman halvempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Australia?

Kesäisin aikaero Suomeen verrattuna on +7 tuntia ja talvisin +9 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sydney?

Välimatka on noin 15 200 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Sydneyssä?

Australian dollareita voi vaihtaa hyvin vielä Sydneyssäkin, ja kaupungissa voi useimmissa paikoissa maksaa yleisimmillä luottokorteilla.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka