Halvat lennot Sydney

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Sydney (SYD)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sydney lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sydney lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sydney

HALVIN REITTI Helsinki - Sydney

Helsinki (HEL) - Sydney (SYD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sydney kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sydney Kingsford Smith, jolloin hinta on keskimääräinen 927 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SYDNEYtoukokuu11% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Sydney lennot maksavat keskimäärin vain 828 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SYDNEY KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu26% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sydney lentojen keskimääräinen hinta on 1166 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SYDNEY KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu568% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sydney kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Sydneyyn?

Sydneyn rantaelämä ja kaupunkikulttuuri kutsuvat lomailijoita kaikkina vuodenaikoina. Australian kesäisimmät päivät koetaan Suomen talviaikaan, ja halvat lennot Sydneyyn houkuttelevat matkailijoita nauttimaan helteistä esimerkiksi tammi- ja helmikuussa. Ilmasto on alueella leuto ympäri vuoden, joten säiden puolesta lentoliput Sydneyyn voi hankkia myös suomalaisten kesäloma-ajalle.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa australialaiskaupunkiin, ota huomioon, että erityisen edulliset matkat Sydneyyn myydään esimerkiksi marraskuulle. Tähän aikaan vuodesta myös erilaiset matkailupalvelut ja majoitukset voi saada rennosta rantametropolista kohtuullisen edullisesti. Euroopan kesälomakausi nostattaa lentojen hintoja Australiaan, joten halpoja lentoja Sydneyyn ei yleensä ole saatavilla esimerkiksi heinäkuulle.

Suosituimpina lomasesonkeina hotellien ja lentojen hinnat nousevat, mutta toisaalta tarjouskampanjoita seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti mille kuukaudelle tahansa. Milloin halvat lennot Sydneyyn kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lennot saa halvalla vielä noin 60 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sydney?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sydney paikasta Coolangatta ovat löytäneet lentoja 49 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sydney. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sydney alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sydney?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sydney. Lennot maksavat noin 828 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Sydney kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 829 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sydney?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sydney on 37 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 927 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sydney?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Sydney on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 873 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sydney perjantai aikana on 995 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sydney?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sydney lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 938 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Sydney, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 985 €.

Löytyykö kaupungin Sydney lähettyviltä muita lentokenttiä?

Sydney kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Newcastle Williamtown lentokenttä (134 km kaupungin Sydney keskustasta) tai Bathurst Raglan lentokenttä (153 km kaupungin Sydney keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Sydney lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Newcastle Williamtown lentokenttä keskimääräiseen hintaan 76 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sydney Kingsford Smith

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sydney Kingsford Smith
Useita lentoyhtiöitä
19. toukokuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 10m
2 välilaskua
SYD23:55Sydney Kingsford Smith
1. kesäkuuta
SYD18:10Sydney Kingsford Smith
23t 55m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2171 €
Etsi vastaava
Singapore Airlines
10. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
2 välilaskua
SYD08:15Sydney Kingsford Smith
26. toukokuuta
SYD03:50Sydney Kingsford Smith
35t 50m
2 välilaskua
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1742 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
19. toukokuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 30m
3 välilaskua
SYD05:30Sydney Kingsford Smith
1. kesäkuuta
SYD18:10Sydney Kingsford Smith
23t 55m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2042 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
25. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 55m
2 välilaskua
SYD21:55Sydney Kingsford Smith
13. kesäkuuta
SYD18:10Sydney Kingsford Smith
23t 55m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2792 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
25. toukokuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 25m
2 välilaskua
SYD21:55Sydney Kingsford Smith
13. kesäkuuta
SYD17:10Sydney Kingsford Smith
34t 05m
3 välilaskua
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3424 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
19. toukokuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 40m
2 välilaskua
SYD20:25Sydney Kingsford Smith
1. kesäkuuta
SYD17:15Sydney Kingsford Smith
47t 20m
3 välilaskua
HEL16:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2397 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sydneyyn?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sydney

Helsingistä Sydneyyn ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä, mutta vaihdollisia lentoja on sen sijaan kiitettävästi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa vaihtoyhteyksiä kaupunkiin päivittäin, ja muutenkin lentoyhtiöiden valikoima Sydneyyn matkatessa on laaja. Finnairin ja sen yhteistyökumppaneiden lisäksi Helsingistä Sydneyyn lentävät vaihtokenttien kautta muun muassa Qatar Airways, Air China, airberlin ja Japan Airlines – monien muiden lisäksi. Yhden vaihdon lennoilla lentoaika Sydneyyn on yleensä noin 20 tuntia, mutta lentoyhteyksistä riippuen lentoaika voi venyä jopa yli 30 tuntiin. Oma lento kannattaa siis valita tarkoin. Helsingistä lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Koska kyseessä on kaukolento, lentoihin sisältyy yleensä ilmaista juomatarjoilua ja lämmin ateria. Jos yhdistelet useamman lentoyhtiön lentoja, pidä huoli, että lentoyhtiöiden matkatavarasäännöt ovat keskenään yhteensopivat.


Miten pääsen lentokentältä Sydneyn keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sydney lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Sydneyyn saapuvat lähes poikkeuksetta Sydneyn kansainväliselle lentoasemalle, Mascotin kaupunginosaan. Näillä näkymin vuonna 2026 kaupungissa aloittaa toimintansa myös toinen lentokenttä, Western Sydney Airport. Sydneyn kansainväliseltä kentältä keskustaan pääsee kätevimmin nopealla AirportLink-junalla, mutta kaupungin itäisiin osiin pääsee helposti myös paikallisbussilla numero 400. Jos haluat tilata taksin keskustaan, taksimatkan hinnaksi tulee yleensä noin 40–50 dollaria. [Tarkistettu 30.6.2017] Kentällä onnistuu myös auton vuokraus. Muista kuitenkin pitää varasi Sydneyn vasemmanpuoleisessa liikenteessä.


Liikkuminen Sydneyssä?

Rantakaupunkina Sydney houkuttelee matkailijoita tutustumaan kaupunkiin vaikkapa kävellen, juosten tai pyöräillen; kaupungin uskomattomista maisemista kannattaa nauttia täysin siemauksin. Jos haluat kuitenkin matkustaa joukkoliikenteessä, olkoon ensimmäinen hankintasi Sydneyssä Opal Card -kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Kaupunkiliikenteessä kätevimpiä kulkuvälineitä ovat bussit ja raitiovaunut, kauemmaksi pääsee helposti esimerkiksi junalla. Myös takseilla liikkuminen on vaivatonta, mutta suurkaupungin ruuhkissa niiden hinnat voivat usein nousta joukkoliikennevälineitä selvästi korkeammiksi.

Eri joukkoliikennevälineille on Sydneyssä eri hinnat. Esimerkiksi bussilla ja raitiovaunulla maksimissaan kolmen kilometrin matka maksaa Opal Cardilla maksettuna aikuiselta noin 2,20 dollaria. Junalla 0–10 kilometrin matka maksaa noin 3,50 dollaria. Sydneyn rannikolla on helppo liikkua myös laivoilla (ferries), joilla voi liikkua kätevästi rannikkoalueelta toiselle. Maksimissaan 9 kilometrin laivamatka kustantaa hieman alle 6 dollaria. [Tarkistettu 30.6.2017]


Tarvitaanko Sydneyyn passi tai viisumi?

Suomen kansalainen tarvitsee Australiaan lomalle tai pidemmäksi aikaa matkustaessaan aina viisumin. Turisti tarvitsee ilmaisen eVisitor-viisumin, joka on voimassa kaikkiaan 12 kuukautta sen myöntämisestä. Kyseisen vuoden sisällä matkailija saa olla Australiassa enimmillään kolme kuukautta kerrallaan. Viisumin voi anoa kätevimmin internetin kautta, ja se lähetetään sen anojan sähköpostiin. Samalla passin numero rekisteröityy maahantuloviranomaisten järjestelmiin. Mukana on siis aina oltava voimassa oleva passi. Jos toiveissa on esimerkiksi työskennellä Australiassa, kannattaa matkailijan tutustua erilaisiin viisumityyppeihin tarkasti. Australiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Australian-suurlähetystö sijaitsee Canberrassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Sydneyssä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät edellisen verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.org.au.


Vinkkejä Sydneyyn matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Sydneyyn?

Halvat lennot Sydneyyn saa yleensä helposti esimerkiksi loppuvuodelle. Vertaa hintoja ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Sydneyn nähtävyydet?

Bondi Beach -ranta, Sydneyn oopperatalo ja Darling Harbour -satama kuuluvat alueen kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Sydneyyn?

Muista suojautua auringolta varsinkin kesäaikaan. Saat kaiken tarvittavan suurkaupungista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sydneyssä

WiFi-yhteys on tarjolla ilmaiseksi monissa julkisissa paikoissa. Prepaid-paketteja on myynnissä myös matkailijoille.

Onko Sydneyssä turvallista?

Sydney on suurkaupunki, jossa on kohtuullisen turvallista liikkua. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus, ja etenkin jos suunnitelmissa on harrastaa esimerkiksi surffausta, on matkavakuutuksen syytä olla kattava.

Voiko Sydneyssä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sydneyssä?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan ilolla vastaan.

Millainen on Sydneyn hintataso?

Sydneyssä matkailupalvelujen hintahaarukka on laaja, mutta yleisesti ottaen hintataso on Australiassa hieman halvempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Australia?

Kesäisin aikaero Suomeen verrattuna on +7 tuntia ja talvisin +9 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sydney?

Välimatka on noin 15 200 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Sydneyssä?

Australian dollareita voi vaihtaa hyvin vielä Sydneyssäkin, ja kaupungissa voi useimmissa paikoissa maksaa yleisimmillä luottokorteilla.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka