Halvat lennot Sydney

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 24/1
ma 31/1

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Sydney lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sydney lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sydney

HALVIN REITTI Helsinki - Sydney

Helsinki (HEL) - Sydney (SYD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sydney kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sydney Kingsford Smith, jolloin hinta on keskimääräinen 980 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SYDNEYtoukokuu11% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Sydney lennot maksavat keskimäärin vain 876 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SYDNEY KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu26% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sydney lentojen keskimääräinen hinta on 1233 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SYDNEY KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu568% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sydney kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sydney?

Sydneyn rantaelämä ja kaupunkikulttuuri kutsuvat lomailijoita kaikkina vuodenaikoina. Australian kesäisimmät päivät koetaan Suomen talviaikaan, ja halvat lennot Sydneyyn houkuttelevat matkailijoita nauttimaan helteistä esimerkiksi tammi- ja helmikuussa. Ilmasto on alueella leuto ympäri vuoden, joten säiden puolesta lentoliput Sydneyyn voi hankkia myös suomalaisten kesäloma-ajalle.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa australialaiskaupunkiin, ota huomioon, että erityisen edulliset matkat Sydneyyn myydään esimerkiksi marraskuulle. Tähän aikaan vuodesta myös erilaiset matkailupalvelut ja majoitukset voi saada rennosta rantametropolista kohtuullisen edullisesti. Euroopan kesälomakausi nostattaa lentojen hintoja Australiaan, joten halpoja lentoja Sydneyyn ei yleensä ole saatavilla esimerkiksi heinäkuulle.

Suosituimpina lomasesonkeina hotellien ja lentojen hinnat nousevat, mutta toisaalta tarjouskampanjoita seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti mille kuukaudelle tahansa. Milloin halvat lennot Sydneyyn kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lennot saa halvalla vielä noin 60 päivää ennen matkalle lähtöä.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sydney?

  Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sydney. Lennot maksavat noin 876 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Sydney kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 877 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sydney?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sydney on 37 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 980 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 935 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sydney?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Sydney on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 923 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sydney perjantai aikana on 1052 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sydney?

  Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sydney lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 992 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Sydney, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1041 €.

 • Löytyykö kaupungin Sydney lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Sydney kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Newcastle Williamtown lentokenttä (134 km kaupungin Sydney keskustasta) tai Bathurst Raglan lentokenttä (153 km kaupungin Sydney keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sydney

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sydney
Useita lentoyhtiöitä
11. huhtikuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
1 välilasku
SYD19:10Sydney Kingsford Smith
25. huhtikuuta
SYD10:50Sydney Kingsford Smith
22t 25m
1 välilasku
HEL09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3571 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL05:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
2 välilaskua
SYD07:25Sydney Kingsford Smith
28. huhtikuuta
SYD17:10Sydney Kingsford Smith
24t 55m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3962 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
17. helmikuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
SYD17:30Sydney Kingsford Smith
24. helmikuuta
SYD11:45Sydney Kingsford Smith
28t 40m
1 välilasku
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1210 €
Etsi vastaava
Finnair
27. helmikuuta
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
1 välilasku
SYD17:25Sydney Kingsford Smith
28. huhtikuuta
SYD10:50Sydney Kingsford Smith
22t 25m
1 välilasku
HEL09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3676 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
1 välilasku
SYD17:25Sydney Kingsford Smith
29. maaliskuuta
SYD16:00Sydney Kingsford Smith
27t 00m
2 välilaskua
HEL19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3908 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
2 välilaskua
SYD17:25Sydney Kingsford Smith
31. maaliskuuta
SYD05:15Sydney Kingsford Smith
28t 15m
1 välilasku
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3924 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sydney

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sydney, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Qantas Airways ja Qatar Airways
Qantas Airways
27. helmikuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
SYD17:30Sydney Kingsford Smith
Qantas Airways
7. maaliskuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
SYD17:30Sydney Kingsford Smith
Qatar Airways
6. maaliskuuta
HEL05:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
1 välilasku
SYD04:45Sydney Kingsford Smith

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sydney?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sydney
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sydney?

  Kohteeseen Sydney kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Qatar Airways, Finnair, Qantas Airways ja Cathay Pacific. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Sydney rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Sydney ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sydney lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Sydneyyn saapuvat lähes poikkeuksetta Sydneyn kansainväliselle lentoasemalle, Mascotin kaupunginosaan. Näillä näkymin vuonna 2026 kaupungissa aloittaa toimintansa myös toinen lentokenttä, Western Sydney Airport. Sydneyn kansainväliseltä kentältä keskustaan pääsee kätevimmin nopealla AirportLink-junalla, mutta kaupungin itäisiin osiin pääsee helposti myös paikallisbussilla numero 400. Jos haluat tilata taksin keskustaan, taksimatkan hinnaksi tulee yleensä noin 40–50 dollaria. Kentällä onnistuu myös auton vuokraus. Muista kuitenkin pitää varasi Sydneyn vasemmanpuoleisessa liikenteessä.


Sydney: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sydney
Helsinki - Sydney reitin lennot
Lyhyin lentoaika32t 40m
Halvin hinta1154 €
Tukholma - Sydney reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 50m
Halvin hinta715 €
Oulu - Sydney reitin lennot
Lyhyin lentoaika28t 45m
Halvin hinta1308 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sydney

Rantakaupunkina Sydney houkuttelee matkailijoita tutustumaan kaupunkiin vaikkapa kävellen, juosten tai pyöräillen; kaupungin uskomattomista maisemista kannattaa nauttia täysin siemauksin. Jos haluat kuitenkin matkustaa joukkoliikenteessä, olkoon ensimmäinen hankintasi Sydneyssä Opal Card -kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Kaupunkiliikenteessä kätevimpiä kulkuvälineitä ovat bussit ja raitiovaunut, kauemmaksi pääsee helposti esimerkiksi junalla. Myös takseilla liikkuminen on vaivatonta, mutta suurkaupungin ruuhkissa niiden hinnat voivat usein nousta joukkoliikennevälineitä selvästi korkeammiksi.

Eri joukkoliikennevälineille on Sydneyssä eri hinnat. Esimerkiksi bussilla ja raitiovaunulla maksimissaan kolmen kilometrin matka maksaa Opal Cardilla maksettuna aikuiselta noin 2,20 dollaria. Junalla 0–10 kilometrin matka maksaa noin 3,50 dollaria. Sydneyn rannikolla on helppo liikkua myös laivoilla (ferries), joilla voi liikkua kätevästi rannikkoalueelta toiselle. Maksimissaan 9 kilometrin laivamatka kustantaa hieman alle 6 dollaria.


Kohteen Sydney viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee Australiaan lomalle tai pidemmäksi aikaa matkustaessaan aina viisumin. Turisti tarvitsee ilmaisen eVisitor-viisumin, joka on voimassa kaikkiaan 12 kuukautta sen myöntämisestä. Kyseisen vuoden sisällä matkailija saa olla Australiassa enimmillään kolme kuukautta kerrallaan. Viisumin voi anoa kätevimmin internetin kautta, ja se lähetetään sen anojan sähköpostiin. Samalla passin numero rekisteröityy maahantuloviranomaisten järjestelmiin. Mukana on siis aina oltava voimassa oleva passi. Jos toiveissa on esimerkiksi työskennellä Australiassa, kannattaa matkailijan tutustua erilaisiin viisumityyppeihin tarkasti. Australiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Australian-suurlähetystö sijaitsee Canberrassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Sydneyssä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät edellisen verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.org.au.


Aloita matkan suunnittelu - Sydney


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Sydney

Miten löydän halvimmat lennot Sydneyyn?

Halvat lennot Sydneyyn saa yleensä helposti esimerkiksi loppuvuodelle. Vertaa hintoja ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Sydneyn nähtävyydet?

Bondi Beach -ranta, Sydneyn oopperatalo ja Darling Harbour -satama kuuluvat alueen kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Sydneyyn?

Muista suojautua auringolta varsinkin kesäaikaan. Saat kaiken tarvittavan suurkaupungista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sydneyssä

WiFi-yhteys on tarjolla ilmaiseksi monissa julkisissa paikoissa. Prepaid-paketteja on myynnissä myös matkailijoille.

Onko Sydneyssä turvallista?

Sydney on suurkaupunki, jossa on kohtuullisen turvallista liikkua. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus, ja etenkin jos suunnitelmissa on harrastaa esimerkiksi surffausta, on matkavakuutuksen syytä olla kattava.

Voiko Sydneyssä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sydneyssä?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan ilolla vastaan.

Millainen on Sydneyn hintataso?

Sydneyssä matkailupalvelujen hintahaarukka on laaja, mutta yleisesti ottaen hintataso on Australiassa hieman halvempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Australia?

Kesäisin aikaero Suomeen verrattuna on +7 tuntia ja talvisin +9 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sydney?

Välimatka on noin 15 200 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Sydneyssä?

Australian dollareita voi vaihtaa hyvin vielä Sydneyssäkin, ja kaupungissa voi useimmissa paikoissa maksaa yleisimmillä luottokorteilla.