Etsi halvat lennot Sydney

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 28/1
la 4/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sydney

Yhteenveto Sydney lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

574 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1075 €

Nopein lentoaika

22t 30m

Liikennöi:

11 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sydney kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 574 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sydney Kingsford Smith).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sydney kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1075 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sydney Kingsford Smith).
Nopein lento kohteeseen Sydney kohteesta Suomi kestää 22t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sydney Kingsford Smith).
11 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sydney mukaan lukien American Airlines, British Airways ja Lufthansa.

Sydney lentotiedot ja trendit

Tutustu Sydney lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sydney?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sydney. Lennot maksavat noin 1096 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Sydney kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen syyskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 1193 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sydney?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sydney paikasta Ballina ovat löytäneet lentoja 94 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sydney. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sydney alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sydney?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Sydney on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 1247 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sydney perjantai aikana on 1450 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sydney?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sydney lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 1252 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Sydney, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1414 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sydney?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Sydney lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Sydney Kingsford Smith lento kestää keskimäärin 27t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Sydney Kingsford Smith kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sydney?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sydney on 39 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 1307 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 1278 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sydney lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sydney lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sydney

HALVIN REITTI Helsinki - Sydney

Helsinki (HEL) - Sydney (SYD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sydney kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sydney Kingsford Smith, jolloin hinta on keskimääräinen 1307 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SYDNEYmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Sydney lennot maksavat keskimäärin vain 1096 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SYDNEY KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sydney lentojen keskimääräinen hinta on 1558 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SYDNEY KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu333% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sydney kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sydney

Sydneyn rantaelämä ja kaupunkikulttuuri kutsuvat lomailijoita kaikkina vuodenaikoina. Australian kesäisimmät päivät koetaan Suomen talviaikaan, ja halvat lennot Sydneyyn houkuttelevat matkailijoita nauttimaan helteistä esimerkiksi tammi- ja helmikuussa. Ilmasto on alueella leuto ympäri vuoden, joten säiden puolesta lentoliput Sydneyyn voi hankkia myös suomalaisten kesäloma-ajalle.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa australialaiskaupunkiin, ota huomioon, että erityisen edulliset matkat Sydneyyn myydään esimerkiksi marraskuulle. Tähän aikaan vuodesta myös erilaiset matkailupalvelut ja majoitukset voi saada rennosta rantametropolista kohtuullisen edullisesti. Euroopan kesälomakausi nostattaa lentojen hintoja Australiaan, joten halpoja lentoja Sydneyyn ei yleensä ole saatavilla esimerkiksi heinäkuulle.

Suosituimpina lomasesonkeina hotellien ja lentojen hinnat nousevat, mutta toisaalta tarjouskampanjoita seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti mille kuukaudelle tahansa. Milloin halvat lennot Sydneyyn kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lennot saa halvalla vielä noin 60 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sydney kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Newcastle Williamtown lentokenttä (134 km Sydney keskustasta) tai Bathurst Raglan lentokenttä (153 km Sydney keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Newcastle Williamtown lentokenttä keskimääräiseen hintaan 612 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sydney

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sydney

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sydney?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sydney

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sydney?

Kohteeseen Sydney kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Qantas Airways, American Airlines ja Air China. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Sydney rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Sydney

Emirates liikennöi noin 141 lentoa kohteeseen Sydney normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Melbourne Tullamarine parhaan meno-paluumatkan Emirates tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 1140 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sydney). Käyttäjät ovat arvioineet Emirates 8,4/10 135 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Sydney

Cathay Pacific (8,1/10, 39 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Sydney tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 1048 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Sydney on keskimäärin viikossa 16 Cathay Pacific lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Sydney ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sydney lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Sydneyyn saapuvat lähes poikkeuksetta Sydneyn kansainväliselle lentoasemalle, Mascotin kaupunginosaan. Näillä näkymin vuonna 2026 kaupungissa aloittaa toimintansa myös toinen lentokenttä, Western Sydney Airport. Sydneyn kansainväliseltä kentältä keskustaan pääsee kätevimmin nopealla AirportLink-junalla, mutta kaupungin itäisiin osiin pääsee helposti myös paikallisbussilla numero 400. Jos haluat tilata taksin keskustaan, taksimatkan hinnaksi tulee yleensä noin 40–50 dollaria. Kentällä onnistuu myös auton vuokraus. Muista kuitenkin pitää varasi Sydneyn vasemmanpuoleisessa liikenteessä.


Sydney: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sydney
Helsinki - Sydney reitin lennot
Nopein lentoaika27t 40m
Halvin hinta1075 €
Tukholma - Sydney reitin lennot
Nopein lentoaika23t 50m
Halvin hinta749 €
Oulu - Sydney reitin lennot
Nopein lentoaika48t 30m
Halvin hinta2725 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sydney

Rantakaupunkina Sydney houkuttelee matkailijoita tutustumaan kaupunkiin vaikkapa kävellen, juosten tai pyöräillen; kaupungin uskomattomista maisemista kannattaa nauttia täysin siemauksin. Jos haluat kuitenkin matkustaa joukkoliikenteessä, olkoon ensimmäinen hankintasi Sydneyssä Opal Card -kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Kaupunkiliikenteessä kätevimpiä kulkuvälineitä ovat bussit ja raitiovaunut, kauemmaksi pääsee helposti esimerkiksi junalla. Myös takseilla liikkuminen on vaivatonta, mutta suurkaupungin ruuhkissa niiden hinnat voivat usein nousta joukkoliikennevälineitä selvästi korkeammiksi.

Eri joukkoliikennevälineille on Sydneyssä eri hinnat. Esimerkiksi bussilla ja raitiovaunulla maksimissaan kolmen kilometrin matka maksaa Opal Cardilla maksettuna aikuiselta noin 2,20 dollaria. Junalla 0–10 kilometrin matka maksaa noin 3,50 dollaria. Sydneyn rannikolla on helppo liikkua myös laivoilla (ferries), joilla voi liikkua kätevästi rannikkoalueelta toiselle. Maksimissaan 9 kilometrin laivamatka kustantaa hieman alle 6 dollaria.


Kohteen Sydney viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee Australiaan lomalle tai pidemmäksi aikaa matkustaessaan aina viisumin. Turisti tarvitsee ilmaisen eVisitor-viisumin, joka on voimassa kaikkiaan 12 kuukautta sen myöntämisestä. Kyseisen vuoden sisällä matkailija saa olla Australiassa enimmillään kolme kuukautta kerrallaan. Viisumin voi anoa kätevimmin internetin kautta, ja se lähetetään sen anojan sähköpostiin. Samalla passin numero rekisteröityy maahantuloviranomaisten järjestelmiin. Mukana on siis aina oltava voimassa oleva passi. Jos toiveissa on esimerkiksi työskennellä Australiassa, kannattaa matkailijan tutustua erilaisiin viisumityyppeihin tarkasti. Australiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Australian-suurlähetystö sijaitsee Canberrassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Sydneyssä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät edellisen verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.org.au.


Aloita matkan suunnittelu - Sydney


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sydney

Halvat lennot Sydneyyn saa yleensä helposti esimerkiksi loppuvuodelle. Vertaa hintoja ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Bondi Beach -ranta, Sydneyn oopperatalo ja Darling Harbour -satama kuuluvat alueen kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Muista suojautua auringolta varsinkin kesäaikaan. Saat kaiken tarvittavan suurkaupungista.

Sydney on suurkaupunki, jossa on kohtuullisen turvallista liikkua. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus, ja etenkin jos suunnitelmissa on harrastaa esimerkiksi surffausta, on matkavakuutuksen syytä olla kattava.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan ilolla vastaan.

Sydneyssä matkailupalvelujen hintahaarukka on laaja, mutta yleisesti ottaen hintataso on Australiassa hieman halvempi kuin Suomessa.

Kesäisin aikaero Suomeen verrattuna on +7 tuntia ja talvisin +9 tuntia.

Välimatka on noin 15 200 kilometriä.

Australian dollareita voi vaihtaa hyvin vielä Sydneyssäkin, ja kaupungissa voi useimmissa paikoissa maksaa yleisimmillä luottokorteilla.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Sydney. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Sydney momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Sydney.

Totta kai.momondo seuraa Sydney lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.