Lennot Afrikka Kenia Mombasa

Halvat lennot Mombasa

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Mombasa (MBA)
pe 23.10.
pe 30.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Mombasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mombasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Mombasaan?

Paras aika matkustaa Mombasaan on joulu- ja huhtikuun välillä, jolloin Keniassa on kuiva kausi. Esimerkiksi Mombasan sää helmikuussa on helteinen ja lämpötila noin 30 °C, joten keli on täydellinen rantaloman viettämiselle. Kuiva kausi on myös paras aika safareille, sillä tällöin villieläimet kerääntyvät juomapaikkojen ääreen ja “big fiven” (eli leijonien, sarvikuonojen, puhvelien, leopardien ja elefanttien) bongaamien käy helpoiten. Huomaa, että joululomien aikaan lentojen hinnat saattavat olla korkeat, joten Mombasan lennot kannattaa ostaa ajoissa. Vertaa matkoja ja valitse parhain hintatarjous. Näin saat varmimmin halvat lennot Mombasaan. Heinäkuu on korkeinta sesonkiaikaa lämpimien ja kuivien ilmojen ansiosta, joten myös tällöin lentoliput Mombasaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin varmistat mahdollisimman halvat lennot Mombasaan sekä edulliset hotellit. Sadekauden aikaan huhtikuusta kesäkuuhun ja lokakuusta marraskuuhun matkailu on vähäistä ja matkat Mombasaan yleisesti ottaen halpoja. Tällöin sinun on mahdollista löytää halvimmat lennot ja hotellit Mombasan lomallesi. Sateet kuitenkin keskittyvät iltapäiville, joten pääset nauttimaan myös lämmöstä ja auringosta tähän vuodenaikaan matkustaessasi. Ilmat ovat lämpimät ja kosteat ja lämpötila pysyttelee päivisin 27 °C asteessa. Halvat lennot Mombasaan voit löytää ympäri vuoden lentoja momondon hakukoneen avulla. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mombasa?

59 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Mombasa. Tämän lennon lähtölentokenttä on Nairobi, ja se on 84 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Mombasa. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Mombasa omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mombasa?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mombasa. Lennot maksavat noin 518 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Mombasa, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 540 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mombasa?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Mombasa kohteesta Suomi, kun varaat 13 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Mombasa hintaan, joka on noin 625 €, kun etsit 13 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mombasa?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mombasa kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 597 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Mombasa on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 709 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mombasa?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Mombasa on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Mombasa voi maksaa jopa niin vähän kuin 504 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Mombasa on aamulla, kun lennot maksavat noin 624 €.

Löytyykö kaupungin Mombasa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Ukunda lentokenttä, Kikambala Vipingo lentokenttä tai Malindi lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Mombasa.

Voiko kaupunkiin Mombasa lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Mombasa on tyypillisesti Malindi lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 321 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Mombasaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mombasa

Mombasaan lentävät esimerkiksi Ethiopian Air, Kenya Airways, KLM, Turkish Airlines ja Qatar Airways. Lennot sisältävät yhdestä kahteen välilaskua. Lentoaika Mombasaan Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin 10–15 h. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Tarkista tämä lentovarauksen yhteydessä. Kun etsit halpoja lentoja Mombasaan, käytä momondon hakukonetta apunasi. Valitse pelkkä lentotarjous tai lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Mombasan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Mombasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kansainväliset lennot laskeutuvat Mombasa Moin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 18 km päässä Mombasan keskustasta. Pääset lentokentältä Mombasan keskustaan kätevimmin taksilla, jonka kyytiin voi nousta saapuneiden lentojen aulan ulkopuolelta. Taksin hinta tulee neuvotella ennen matkaa. Matkan hinta ovat kuitenkin noin 2 000 KES (noin 17,50 EUR). Matkan kesto on liikenteestä riippuen 15–30 min. Myös tuk-tukilla pääsee keskustaan, tosin matkan kesto on taksimatkaa pidempi. Matkan hinta on noin 1 100 KES (noin 8,70 EUR). Lentokentältä voit varata myös sukkulabussiyhteyden keskustaan. Sukkulabusseilla on myyntipisteet saapuneiden lentojen aulassa. Tarkan hinnan saa varauksen yhteydessä, mutta se on arviolta noin 200 KES (noin 1,75 EUR). Matkan kesto on noin yksi tunti, sillä bussi pysähtyy useassa paikassa. Lentokentältä ei kulje julkisia kulkuvälineitä keskustaan.


Liikkuminen Mombasassa?

Mombasan keskustassa ja lomakohteissa voi helposti liikkua kävellen, mutta jos haluat nähdä kaupunkia laajemminkin, nouse esimerkiksi matatu-minibussin tai tuk-tukin kyytiin. Matatu-minibussien hinta on noin 30–50 KES (noin 0,25–0,45 EUR) ja tuk-tukien hinnat noin 50–200 KES (noin 0,45–1,75 EUR) matkan pituudesta riippuen. Tuk-tukit kulkevat pyyntösi mukaisesti haluamaasi kohteeseen, mutta minibussit kulkevat ennalta määrättyjä reittejä, jonka varrelta noustaan kyytiin ja poistutaan kyydistä. Taksit Mombasassa ovat kalliita ja lisäksi ulkomaalaisilta pyydetään usein normaalia korkeampaa hintaa. Esimerkiksi noin 10 km matka pääjuna-asemalta kaupungin keskustaan on hinnaltaan noin 2 500 KES (noin 22 EUR). Matkan hinta tulee neuvotella etukäteen.


Tarvitaanko Mombasaan passi tai viisumi?

Mombasan matkaa varten tulee hankkia viisumi, jonka hinta on 50 USD (noin 44,90 EUR). Sen voi ostaa netistä Kenian viranomaisten verkkopalvelujen kautta tai lentokentällä maahan saapumisen yhteydessä. Jos otat viisumin netissä, osta se viimeistään viisi päivää ennen matkaa, jotta viisumi ehditään käsitellä. Jos ostat viisumin lentokentällä, tulee se maksaa käteisellä. Ainoastaan dollarit hyväksytään maksuvaluutaksi. Keniaan saavuttaessa sinun on täytettävä myös maahantulolomake. Matkaan tulee ottaa mukaan passi, jonka tulee olla voimassa kuusi kuukautta Mombasan matkan jälkeen.


Lentolippu varattuna kohteeseen Mombasa? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Mombasaan matkustavalle

Onko Mombasassa turvallista?

Taskuvarkaudet ovat mahdollisia, joten pidä huolta tavaroistasi etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Yksin liikkumista pimeällä kannattaa välttää, sillä ajoittain Mombasan turistialueilla on sattunut ryöstöjä. Jos haluat lähteä tutustumaan Mombasan slummialueille, varaa luotettavan matkanjärjestäjän kiertomatka sen sijaan, että lähtisit alueelle yksin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Mombasassa?

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä usein odotetaan etenkin turistikohteissa. Pienikin juomaraha hyvästä palvelusta ilahduttaa työntekijää ja takaa sinulle hyvän palvelun jatkossa. Ravintoloissa voit jättää 10 % ylimääräistä loppulaskun päälle. Laukunkantamisesta ja hotellihuoneen siivouksesta voi antaa noin 100–500 KES (noin 0,80–4,40 EUR) per palvelu tai päivä. Safarioppaalle voi 500–1 000 KES (noin 4,40–8,75 EUR) per päivä ja muulle safari-henkilökunnalle noin puolet tästä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Mombasassa?

Keniassa käytössä oleva valuutta on Kenian shillinki (KES). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata shillinkejä pankiltasi. Rahaa voi nostaa Keniassa useimmista automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 23/04/2019).

Lennot Afrikka Kenia Mombasa
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka