Etsi halvat lennot Mombasa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Mombasa lentotiedot ja trendit

Tutustu Mombasa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mombasa?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Mombasa kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 586 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Mombasa maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 633 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mombasa?

52 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Mombasa. Tämän lennon lähtölentokenttä on Barnet, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Mombasa. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Mombasa omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mombasa?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Mombasa on torstai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 642 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Mombasa perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 824 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mombasa?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Mombasa on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Mombasa voi maksaa jopa niin vähän kuin 678 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Mombasa on aamulla, kun lennot maksavat noin 750 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mombasa?

Paras aika varata lento kohteeseen Mombasa kohteesta Suomi on 41 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 708 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Mombasa tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Mombasa hintaan 683 €.

Halvimmat lennot kaupungin Mombasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mombasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mombasa

HALVIN REITTI Helsinki - Mombasa

Helsinki (HEL) - Mombasa (MBA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mombasa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mombasa Moi Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 708 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MOMBASAmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Mombasa lennot maksavat keskimäärin vain 586 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MOMBASA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu36% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Mombasa lentojen keskimääräinen hinta on 961 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MOMBASA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu397% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mombasa kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mombasa

Paras aika matkustaa Mombasaan on joulu- ja huhtikuun välillä, jolloin Keniassa on kuiva kausi. Esimerkiksi Mombasan sää helmikuussa on helteinen ja lämpötila noin 30 °C, joten keli on täydellinen rantaloman viettämiselle. Kuiva kausi on myös paras aika safareille, sillä tällöin villieläimet kerääntyvät juomapaikkojen ääreen ja “big fiven” (eli leijonien, sarvikuonojen, puhvelien, leopardien ja elefanttien) bongaamien käy helpoiten. Huomaa, että joululomien aikaan lentojen hinnat saattavat olla korkeat, joten Mombasan lennot kannattaa ostaa ajoissa. Vertaa matkoja ja valitse parhain hintatarjous. Näin saat varmimmin halvat lennot Mombasaan. Heinäkuu on korkeinta sesonkiaikaa lämpimien ja kuivien ilmojen ansiosta, joten myös tällöin lentoliput Mombasaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin varmistat mahdollisimman halvat lennot Mombasaan sekä edulliset hotellit. Sadekauden aikaan huhtikuusta kesäkuuhun ja lokakuusta marraskuuhun matkailu on vähäistä ja matkat Mombasaan yleisesti ottaen halpoja. Tällöin sinun on mahdollista löytää halvimmat lennot ja hotellit Mombasan lomallesi. Sateet kuitenkin keskittyvät iltapäiville, joten pääset nauttimaan myös lämmöstä ja auringosta tähän vuodenaikaan matkustaessasi. Ilmat ovat lämpimät ja kosteat ja lämpötila pysyttelee päivisin 27 °C asteessa. Halvat lennot Mombasaan voit löytää ympäri vuoden lentoja momondon hakukoneen avulla. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin.

Ukunda lentokenttä, Kikambala Vipingo lentokenttä tai Malindi lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Mombasa.

Halvin lentokenttä lähellä Mombasa on tyypillisesti Ukunda lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 200 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Mombasa lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Mombasa lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mombasa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mombasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mombasa?

Kohteeseen Mombasa kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, Qatar Airways, Kenya Airways ja Turkish Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Mombasa rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Mombasa

KLM lentää kohteeseen Mombasa noin 51 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 560 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Mombasa reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,6/10 pistettä.

Lufthansa lennot kohteeseen Mombasa

Lufthansa lennot kohteeseen Mombasa voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 497 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 7 lentojen, joita Lufthansa liikennöi kohteeseen Mombasa normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Lufthansa lento kohteeseen Mombasa lähtee kohteesta Addis Abeba Bole. momondon käyttäjät ovat arvioineet Lufthansa 7,1/10 pisteen arvoiseksi 507 arvostelujen perusteella.


Mombasa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mombasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kansainväliset lennot laskeutuvat Mombasa Moin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 18 km päässä Mombasan keskustasta. Pääset lentokentältä Mombasan keskustaan kätevimmin taksilla, jonka kyytiin voi nousta saapuneiden lentojen aulan ulkopuolelta. Taksin hinta tulee neuvotella ennen matkaa. Matkan hinta ovat kuitenkin noin 2 000 KES (noin 17,50 EUR). Matkan kesto on liikenteestä riippuen 15–30 min. Myös tuk-tukilla pääsee keskustaan, tosin matkan kesto on taksimatkaa pidempi. Matkan hinta on noin 1 100 KES (noin 8,70 EUR). Lentokentältä voit varata myös sukkulabussiyhteyden keskustaan. Sukkulabusseilla on myyntipisteet saapuneiden lentojen aulassa. Tarkan hinnan saa varauksen yhteydessä, mutta se on arviolta noin 200 KES (noin 1,75 EUR). Matkan kesto on noin yksi tunti, sillä bussi pysähtyy useassa paikassa. Lentokentältä ei kulje julkisia kulkuvälineitä keskustaan.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mombasa

Mombasan keskustassa ja lomakohteissa voi helposti liikkua kävellen, mutta jos haluat nähdä kaupunkia laajemminkin, nouse esimerkiksi matatu-minibussin tai tuk-tukin kyytiin. Matatu-minibussien hinta on noin 30–50 KES (noin 0,25–0,45 EUR) ja tuk-tukien hinnat noin 50–200 KES (noin 0,45–1,75 EUR) matkan pituudesta riippuen. Tuk-tukit kulkevat pyyntösi mukaisesti haluamaasi kohteeseen, mutta minibussit kulkevat ennalta määrättyjä reittejä, jonka varrelta noustaan kyytiin ja poistutaan kyydistä. Taksit Mombasassa ovat kalliita ja lisäksi ulkomaalaisilta pyydetään usein normaalia korkeampaa hintaa. Esimerkiksi noin 10 km matka pääjuna-asemalta kaupungin keskustaan on hinnaltaan noin 2 500 KES (noin 22 EUR). Matkan hinta tulee neuvotella etukäteen.


Kohteen Mombasa viisumivaatimukset

Mombasan matkaa varten tulee hankkia viisumi, jonka hinta on 50 USD (noin 44,90 EUR). Sen voi ostaa netistä Kenian viranomaisten verkkopalvelujen kautta tai lentokentällä maahan saapumisen yhteydessä. Jos otat viisumin netissä, osta se viimeistään viisi päivää ennen matkaa, jotta viisumi ehditään käsitellä. Jos ostat viisumin lentokentällä, tulee se maksaa käteisellä. Ainoastaan dollarit hyväksytään maksuvaluutaksi. Keniaan saavuttaessa sinun on täytettävä myös maahantulolomake. Matkaan tulee ottaa mukaan passi, jonka tulee olla voimassa kuusi kuukautta Mombasan matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Mombasa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mombasa

Taskuvarkaudet ovat mahdollisia, joten pidä huolta tavaroistasi etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Yksin liikkumista pimeällä kannattaa välttää, sillä ajoittain Mombasan turistialueilla on sattunut ryöstöjä. Jos haluat lähteä tutustumaan Mombasan slummialueille, varaa luotettavan matkanjärjestäjän kiertomatka sen sijaan, että lähtisit alueelle yksin.

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä usein odotetaan etenkin turistikohteissa. Pienikin juomaraha hyvästä palvelusta ilahduttaa työntekijää ja takaa sinulle hyvän palvelun jatkossa. Ravintoloissa voit jättää 10 % ylimääräistä loppulaskun päälle. Laukunkantamisesta ja hotellihuoneen siivouksesta voi antaa noin 100–500 KES (noin 0,80–4,40 EUR) per palvelu tai päivä. Safarioppaalle voi 500–1 000 KES (noin 4,40–8,75 EUR) per päivä ja muulle safari-henkilökunnalle noin puolet tästä.

Keniassa käytössä oleva valuutta on Kenian shillinki (KES). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata shillinkejä pankiltasi. Rahaa voi nostaa Keniassa useimmista automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kenia

Eikö sittenkään Mombasa? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kenia

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Mombasa tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mombasa.

Kyllä. momondo voi seurata Mombasa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.