0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Mombasa

Etsi halvat lennot Mombasa

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Mombasa lentotiedot ja trendit

Tutustu Mombasa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mombasa?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Mombasa kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 600 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Mombasa elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 635 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mombasa?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Mombasa on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 653 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Mombasa lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1095 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mombasa?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Mombasa on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Mombasa voi maksaa jopa niin vähän kuin 767 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Mombasa on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 804 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mombasa?

Paras aika varata lento kohteeseen Mombasa kohteesta Suomi on 51 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 777 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Mombasa tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Mombasa hintaan 525 €.

Halvimmat lennot kaupungin Mombasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mombasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mombasa

HALVIN REITTI Helsinki - Mombasa

Helsinki (HEL) - Mombasa (MBA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mombasa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mombasa Moi Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 777 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MOMBASAelokuu23% halvempielokuu aikana Helsinki - Mombasa lennot maksavat keskimäärin vain 600 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MOMBASA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu56% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Mombasa lentojen keskimääräinen hinta on 1215 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MOMBASA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu650% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mombasa kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mombasa

Paras aika matkustaa Mombasaan on joulu- ja huhtikuun välillä, jolloin Keniassa on kuiva kausi. Esimerkiksi Mombasan sää helmikuussa on helteinen ja lämpötila noin 30 °C, joten keli on täydellinen rantaloman viettämiselle. Kuiva kausi on myös paras aika safareille, sillä tällöin villieläimet kerääntyvät juomapaikkojen ääreen ja “big fiven” (eli leijonien, sarvikuonojen, puhvelien, leopardien ja elefanttien) bongaamien käy helpoiten. Huomaa, että joululomien aikaan lentojen hinnat saattavat olla korkeat, joten Mombasan lennot kannattaa ostaa ajoissa. Vertaa matkoja ja valitse parhain hintatarjous. Näin saat varmimmin halvat lennot Mombasaan. Heinäkuu on korkeinta sesonkiaikaa lämpimien ja kuivien ilmojen ansiosta, joten myös tällöin lentoliput Mombasaan kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin varmistat mahdollisimman halvat lennot Mombasaan sekä edulliset hotellit. Sadekauden aikaan huhtikuusta kesäkuuhun ja lokakuusta marraskuuhun matkailu on vähäistä ja matkat Mombasaan yleisesti ottaen halpoja. Tällöin sinun on mahdollista löytää halvimmat lennot ja hotellit Mombasan lomallesi. Sateet kuitenkin keskittyvät iltapäiville, joten pääset nauttimaan myös lämmöstä ja auringosta tähän vuodenaikaan matkustaessasi. Ilmat ovat lämpimät ja kosteat ja lämpötila pysyttelee päivisin 27 °C asteessa. Halvat lennot Mombasaan voit löytää ympäri vuoden lentoja momondon hakukoneen avulla. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Mombasa Moi Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Mombasa Moi Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Mombasa Moi Intl lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Mombasa Moi Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Mombasa Moi Intl lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Mombasa Moi Intl lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Mombasa Moi Intl lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Mombasa Moi Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Mombasa Moi Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mombasa

Mombasan keskustassa ja lomakohteissa voi helposti liikkua kävellen, mutta jos haluat nähdä kaupunkia laajemminkin, nouse esimerkiksi matatu-minibussin tai tuk-tukin kyytiin. Matatu-minibussien hinta on noin 30–50 KES (noin 0,25–0,45 EUR) ja tuk-tukien hinnat noin 50–200 KES (noin 0,45–1,75 EUR) matkan pituudesta riippuen. Tuk-tukit kulkevat pyyntösi mukaisesti haluamaasi kohteeseen, mutta minibussit kulkevat ennalta määrättyjä reittejä, jonka varrelta noustaan kyytiin ja poistutaan kyydistä. Taksit Mombasassa ovat kalliita ja lisäksi ulkomaalaisilta pyydetään usein normaalia korkeampaa hintaa. Esimerkiksi noin 10 km matka pääjuna-asemalta kaupungin keskustaan on hinnaltaan noin 2 500 KES (noin 22 EUR). Matkan hinta tulee neuvotella etukäteen.


Kohteen Mombasa viisumivaatimukset

Mombasan matkaa varten tulee hankkia viisumi, jonka hinta on 50 USD (noin 44,90 EUR). Sen voi ostaa netistä Kenian viranomaisten verkkopalvelujen kautta tai lentokentällä maahan saapumisen yhteydessä. Jos otat viisumin netissä, osta se viimeistään viisi päivää ennen matkaa, jotta viisumi ehditään käsitellä. Jos ostat viisumin lentokentällä, tulee se maksaa käteisellä. Ainoastaan dollarit hyväksytään maksuvaluutaksi. Keniaan saavuttaessa sinun on täytettävä myös maahantulolomake. Matkaan tulee ottaa mukaan passi, jonka tulee olla voimassa kuusi kuukautta Mombasan matkan jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mombasa

Onko Mombasassa turvallista?

Taskuvarkaudet ovat mahdollisia, joten pidä huolta tavaroistasi etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Yksin liikkumista pimeällä kannattaa välttää, sillä ajoittain Mombasan turistialueilla on sattunut ryöstöjä. Jos haluat lähteä tutustumaan Mombasan slummialueille, varaa luotettavan matkanjärjestäjän kiertomatka sen sijaan, että lähtisit alueelle yksin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Mombasassa?

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä usein odotetaan etenkin turistikohteissa. Pienikin juomaraha hyvästä palvelusta ilahduttaa työntekijää ja takaa sinulle hyvän palvelun jatkossa. Ravintoloissa voit jättää 10 % ylimääräistä loppulaskun päälle. Laukunkantamisesta ja hotellihuoneen siivouksesta voi antaa noin 100–500 KES (noin 0,80–4,40 EUR) per palvelu tai päivä. Safarioppaalle voi 500–1 000 KES (noin 4,40–8,75 EUR) per päivä ja muulle safari-henkilökunnalle noin puolet tästä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Mombasassa?

Keniassa käytössä oleva valuutta on Kenian shillinki (KES). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata shillinkejä pankiltasi. Rahaa voi nostaa Keniassa useimmista automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Mombasa?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Mombasa joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Mombasa tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Mombasa?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mombasa.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mombasa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Mombasa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mombasa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Mombasa

Suositut kaupungit Keniassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.