Halvat lennot Helsinki - Marseille

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Helsinki-Marseille lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Marseille
Paras löydetty hinta82 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Marseille viimeisten 72 tunnin aikana on 82 €
Lyhyin lentoaika10t 45mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Marseille on 10t 45m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Marseille ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Marseille lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Marseille1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Marseille: Marseille (MRS)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Marseille

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Marseille?

elokuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Marseille on elokuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Marseille?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Marseille?

keskipäivällä

Helsinki - Marseille lennot ovat noin 22 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Marseille?

KLM

Air France, KLM ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Marseille reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Marseille reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille ja saat parhaat Helsinki - Marseille lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Marseille lento?

60 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Marseille on noin 60 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Marseille

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Marseille lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
22. helmikuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
1 välilasku
MRS18:40Marseille
20. huhtikuuta
MRS04:45Marseille
26t 20m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. helmikuuta
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
2 välilaskua
MRS08:15Marseille
20. huhtikuuta
MRS12:35Marseille
27t 00m
2 välilaskua
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. joulukuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
2 välilaskua
MRS13:25Marseille
26. joulukuuta
MRS12:00Marseille
14t 25m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. helmikuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
2 välilaskua
MRS14:10Marseille
20. huhtikuuta
MRS04:45Marseille
26t 20m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. joulukuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
MRS08:45Marseille
26. joulukuuta
MRS12:00Marseille
14t 25m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. joulukuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 00m
2 välilaskua
MRS04:35Marseille
26. joulukuuta
MRS12:00Marseille
14t 25m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Marseille

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Marseille, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
7. marraskuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
MRS05:55Marseille
Ryanair
7. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
MRS05:55Marseille
Useita lentoyhtiöitä
7. marraskuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 35m
3 välilaskua
MRS07:40Marseille

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Marseille

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Marseille momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Air France
Hintaalk. 154 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
KLM
Hintaalk. 157 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
Lufthansa
Hintaalk. 171 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,4

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille, kuten Lufthansa, KLM ja Air France ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Marseille etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Marseille välinen etäisyys on 2288,1 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 7t 40m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Marseille?

Marseille on noin 900 000 asukkaallaan Ranskan toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Etelä-Ranskassa Välimeren rannalla. Kaunis kaupunki on suosittu matkakohde. Voit ostaa lentoliput Helsingistä Marseilleen useammalta eri lentoyhtiöltä, mutta kannattaa varautua siihen, että kaikki lennot Helsingistä Marseilleen sisältävät vähintään yhden välilaskun. Lennot Helsingistä Marseilleen tarjoaa kotimainen Finnair, Aer Lingus, Air France, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, SAS, TAP Air Portugal, Turkish Ailines, Vueling ja Laudamotion. Kun suunnittelet lentolippujen ostamista, mieti jo etukäteen onko sinulle tärkeintä matkan hinta vai mahdollisimman nopea lentoaika.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin lentokenttä on viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentokenttä ja se sijaitsee noin 18 km päässä Helsingistä Vantaalla, Lentokentän kaupunginosassa. Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä, valittavana on useampikin vaihtoehto. Keskustasta lentokentälle liikennöivät HSL:n linja-autot 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussi sekä lähijunat I ja P. Voit taittaa matkan myös taksilla tai omalla autolla. Oman auton voi pysäköidä lentokentällä pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Jos tulet lentokentälle muualta päin Suomea kuin Helsingistä, pääset sinne oman auton lisäksi myös linja-autolla tai junalla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Marseillessa?

Lennot Helsingistä Marseilleen laskeutuvat Marseille Provencen lentokentälle (MRS). Lentokentällä on kaksi ulkomaanterminaalia, joista toinen on ainoastaan niin sanottujen halpalentoyhtiöiden käytössä. Lentokentältä on matkaa Marseillen keskustaan noin 30 km. Keskustaan pääsee linja-autolla, ja bussiasema sijaitsee aulojen 1 ja 4 välissä. Reittiä liikennöivät sekä lentokenttäbussit että paikallisbussit. Nopea vaihtoehto keskustaan pääsemiseksi on taksi, minkä lisäksi voit vuokrata lentokentältä myös auton. Autovuokraamoiden palvelutiskit löytyvät ykkösaulasta ja valittavana on useiden yritysten palveluita.

Kuinka kauan Helsinki–Marseille-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Marseilleen eivät ole mahdollisia, mikä vaikuttaa myös lentoaikaan. Helsinki–Marseille-lennot voi kuitenkin taittaa melko nopeasti, sillä lyhin lentoaika on 5 h 10 min. Tämä onnistuu Lufthansan lennolla, jossa välilasku on Frankfurtissa. Jos haluat lentää kotimaisella Finnairilla, nopein lento on 5 h 30 min. Välilasku on Pariisissa. Sama lentoaika on myös Lufthansan lennolla, jossa välilasku on Münchenissä. KLM:n lennot Helsingistä Marseilleen tekevät välilaskun Amsterdamissa ja kokonaisuudessaan lentoaika on 5 h 35 min. Muilla vaihtoehdoilla lentoaika on vähintään kuusi tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa

Marseillessa vallitsee Välimeren ilmasto. Kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet leutoja ja sateisempia. Monet matkaavat Marseilleen juuri kesällä, jolloin aurinko paistaa ja lämpötilat nousevat helposti jopa yli 30 °C. Kaupungissa ei kuitenkaan ole yleensä paahtavan kuuma kesähelteilläkään, sillä kaupungissa käy tavallisesti kuumuutta helpottava tuulenvire. Keväisin ja syksyisin Marseillessa ei ole niin paljon turisteja kuin vilkkaina kesäkuukausina ja säätkin ovat vielä mukavan lämpöisiä. Tällöin saa kuitenkin varautua ajoittain puhaltavaan Mistral-tuuleen, joka voi laskea lämpötiloja nopeasti. Kun vertaat hintoja, voit löytää halvat lennot Helsingistä Marseilleen ympäri vuoden.

Tarvitaanko Marseilleen passia/viisumia?

Ranska kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa vallitsee vapaa liikkuvuus. Viisumia ei näin ollen tarvita, ja matkustusasiakirjaksi käy joko passi tai EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Henkilökortin tulee olla myönnetty joko Suomessa tai muussa EU- tai ETA-maassa. Muista tarkistaa, että matkustusasiakirjasi on voimassa!


  • Marseillessa on hyvät julkiset liikenneyhteydet, joiden ansiosta kaupungissa liikkuminen on vaivatonta. Julkisen liikenteen verkosto koostuu metrosta, raitiovaunuista sekä linja-autoista, ja ne kaikki liikennöivät mukavan tiuhaan. Sama lippu käy kaikkiin kulkuneuvoihin. Kertalipun lisäksi voit ostaa matkailulippuja, jotka ovat voimassa joko yhden tai kolme päivää.
  • Marseillen tunnetuin nähtävyys on kaupungin satama, joka on yli 2 000 vuotta vanha. Satama-alueelta löytyy monia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä, kuten Fort Saint-Jeanin ja Fort Saint Nicolas’n linnoitukset sekä 1600-luvulla rakennettu kaupungintalo. Erityisesti juhlapäivinä satama-alue täyttyy tapahtumista ja ihmisistä.
  • Marseillen edustalta löytyy myös tunnettu historiallinen vankilasaari, Chateu D’Iv. Se tunnetaan ehkä parhaiten Alexandre Dumas’n kirjoittamasta Monte-Criston kreivi -teoksesta, joka julkaistiin vuonna 1844. Linnoitus rakennettiin 1500-luvulla alun perin suojaamaan kaupunkia, minkä jälkeen se toimi vankilana. Yleisölle linnoitus avattiin jo 1800-luvun lopussa. Saarelle pääsee vanhasta satamasta noin kahden kilometrin mittaisella venematkalla.
  • Kaupungissa kannattaa tutustua myös Longchampin palatsiin ja sitä ympäröivään Parc Longchampin viheralueeseen, joka on yksi Ranskan merkittävimmistä puistoista. Palatsissa toimii sekä luonnonhistorian museo että taidemuseo.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Marseille -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 20m
Halvin hinta94 €
Joensuu - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 00m
Halvin hinta300 €

Samanlaisia ​​Helsinki - Marseille lentoja

Joustavaa matkakohteesi kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Marseille vastaavia lentoja