Halvat lennot Nizza

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Nizza

Yhteenveto Nizza lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

40 €

Halvin meno-paluulennon hinta

104 €

Nopein lentoaika

3t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Nizza kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 40 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nizza kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 104 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur).
Nopein lento kohteeseen Nizza kohteesta Suomi kestää 3t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nizza Côte d'Azur).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Nizza mukaan lukien Lufthansa, Ryanair ja Vueling.

Halvimmat lennot kaupungin Nizza lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nizza lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nizza

HALVIN REITTI Helsinki - Nizza

Helsinki (HEL) - Nizza (NCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nizza kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nizza Côte d'Azur, jolloin hinta on keskimääräinen 203 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NIZZAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Nizza lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NIZZA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Nizza lentojen keskimääräinen hinta on 240 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NIZZA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu293% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nizza kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Nizza?

Unelmoitko Nizzan kristallinkirkkaista vesistä ja kauniista rantabulevardeista? Ne ovat saatavillasi, sillä halvat lennot Nizzaan mahdollistavat edulliset lomat tässä kauniissa ranskalaiskaupungissa. Kesä- ja heinäkuu ovat Nizzassa high season -aikaa, mikä merkitsee matkailijoille normaalia kalliimpia hotelleja ja lentoja. Pelkät lennot on kuitenkin mahdollista saada edullisesti suosituillekin lomaviikoille lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Halvimmillaan matkat Nizzaan ovat syksyisin, esimerkiksi heti lomakauden jälkeen syyskuussa, jolloin alueen säät ovat vielä kesäisen lämpimät. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Nizzaan, on syyskuu hyvä vaihtoehto niin ilmaston kuin hintojenkin puolesta. Majoitus ja lennot Nizzaan on mahdollista saada syksylle budjettiystävälliseen hintaan.

Milloin lennot Nizzaan kannattaa ostaa edullisten hintojen takaamiseksi? Selvää reseptiä ei ole, mutta lentoliput Nizzaan kannattaa yleensä ostaa pari kuukautta ennen matkaa. Viime hetken tarjouksia kannattaa myös etsiä.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Nizza kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 167 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Nizza marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 183 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Nizza on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 203 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Nizza jopa niin halpaan hintaan kuin 104 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Nizza on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Nizza tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 201 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 237 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Nizza lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 180 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Nizza, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 246 €. Lennot kohteeseen Nizza kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nizza on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nizza harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toulon Hyeres lentokenttä (113 km kaupungin Nizza keskustasta).momondosta löytyneet halvat lennot: Nizza

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nizza
Ryanair
26. kesäkuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
1 välilasku
NCE19:15Nizza Côte d'Azur
2. heinäkuuta
NCE18:40Nizza Côte d'Azur
11t 25m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
NCE07:30Nizza Côte d'Azur
28. kesäkuuta
NCE09:05Nizza Côte d'Azur
8t 05m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
NCE07:30Nizza Côte d'Azur
28. kesäkuuta
NCE09:05Nizza Côte d'Azur
8t 05m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
NCE07:30Nizza Côte d'Azur
14. kesäkuuta
NCE09:05Nizza Côte d'Azur
8t 05m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
11. elokuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
NCE10:10Nizza Côte d'Azur
18. elokuuta
NCE09:50Nizza Côte d'Azur
3t 15m
HEL13:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. elokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
NCE07:30Nizza Côte d'Azur
16. elokuuta
NCE09:05Nizza Côte d'Azur
8t 05m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Nizza

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Nizza, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
NCE19:15Nizza Côte d'Azur
Ryanair
2. heinäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
NCE19:15Nizza Côte d'Azur
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 50m
2 välilaskua
NCE09:20Nizza Côte d'Azur

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nizza?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nizza

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nizza?

Norwegian Air International on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Nizza. Lufthansa, Norwegian ja Finnair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Nizza kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Nizza, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Nizza

Kohteeseen Nizza on 9 Norwegian Air International lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Nizza, suosituin reitti, jota Norwegian Air International liikennöi kohteeseen Nizza.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Norwegian Air International lento kohteeseen Nizza maksoi 125 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Norwegian Air International on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 21 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,8/10.

KLM lennot kohteeseen Nizza

131 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Nizza. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 18 lentoa kohteeseen Nizza useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 121 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Nizza

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Nizza
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 129 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Nizza ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nizza lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Nizzan kansainväliseltä Côte d’Azurin lentoasemalta keskustaan voi matkustaa joko kätevällä taksilla tai edullisella bussilla. Varsinkin paikallisliikenteen bussit ovat halpa vaihtoehto, ja myös lentokenttäbussit ovat hinnaltaan kohtuullisia. Keskustan bussiaseman suuntaan kulkee useampien hotellien kautta lentokenttäbussin linja 98, rautatieasemalle pääsee bussilla 99. Lentokentän läheisyydessä sijaitsee myös juna-asema, josta on helppo ottaa juna Ranskan Rivieran muihin kohteisiin, mutta keskustaan suunnattaessa juna ei ole kätevin kulkuväline.


   Nizza: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Nizza
   Helsinki - Nizza reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 20m
   Halvin hinta109 €
   Berliini - Nizza reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 55m
   Halvin hinta211 €
   Joensuu - Nizza reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 45m
   Halvin hinta522 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Nizza

   Käyskentely rantabulevardeilla kuuluu Nizzan-lomaan, mutta kaupungissa on helppo liikkua myös bussilla ja raitiovaunulla. Bussireittejä on seudulla yli 130. Raitiovaunulinjoja on puolestaan rakennettu lähes 10 kilometrin pituudelta. Yöaikaan (kello 21–10) kaupungissa liikkuu viisi yöbussia.

   Raitiovaunun linjalla 1 on mahdollista liikkua kaupungin pohjois- ja itäalueiden välillä muun muassa Jean Médecin -kadun ja Place Masséna -aukion kautta. Linja aukeaa jo kello 4.30 aamulla ja on avoinna kello 1.30 asti. Yksittäislippu julkiseen liikenteeseen maksaa noin 1,50 euroa, ja samalla lipulla voi vaihtaa vapaasti yhteyksiä bussien ja raitiovaunujen välillä 75 minuutin ajan. Tarjolla on myös esimerkiksi kymmenen matkan kortti, päiväpassi ja viikkopassi. Jos olet liikenteessä autolla, mutta et halua sukeltaa sillä keskustan liikenteeseen, voit jättää auton ilmaisiin parc relais -autoparkkeihin, joista on raitiovaunuyhteys suoraan kaupungin keskustaan.


   Kohteen Nizza viisumivaatimukset

   Ranskaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Ranska on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Nizzan-matkalle ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Ranskan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta, tämä auttaa Suomen kansalaisten paikantamisessa erilaisissa kriisitilanteissa. Suomen Pariisin-suurlähetystö auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Nizzassa sijaitsee puolestaan Suomen kunniakonsulaatti. Suurlähetystön ja konsulaatin yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlande.fr.


   Aloita matkan suunnittelu - Nizza


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nizza

   Jos haaveissa on halvat lennot Nizzaan, vältä kesälomakuukausia ja seuraa aktiivisesti lentotarjouksia.

   Ranskan Riviera on kokonaisuudessaan nähtävyys, mutta muista piipahtaa ainakin Promenade des Anglais -rantabulevardilla. Käy myös lähipaikkakunnilla, esimerkiksi Monacossa ja Antibesissa. Tutustu tarkemmin Nizzan nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

   Suomi-ranska-sanakirja voi olla tarpeen.

   Nizza on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, taskuvarkaudet ovat kuitenkin yleisiä. Sairastapauksia varten kannattaa ottaa mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Hanavettä voi juoda huoletta.

   Juomarahaa on kohteliasta jättää.

   Nizza ei ole matkailijalle halpa kaupunki, ja esimerkiksi ravintolat ovat hieman kalliimpia kuin Helsingissä.

   Ranskan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Teitä pitkin matka on noin 2800 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Nizza. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

   momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Nizza, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Nizza. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Nizza on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.