Halvat lennot Nizza

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Nizza (NCE)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Nizza lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nizza lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nizza

HALVIN REITTI Helsinki - Nizza

Helsinki (HEL) - Nizza (NCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nizza kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nizza Côte d'Azur, jolloin hinta on keskimääräinen 179 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NIZZAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Nizza lennot maksavat keskimäärin vain 147 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NIZZA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Nizza lentojen keskimääräinen hinta on 212 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NIZZA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu293% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nizza kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Nizzaan?

Unelmoitko Nizzan kristallinkirkkaista vesistä ja kauniista rantabulevardeista? Ne ovat saatavillasi, sillä halvat lennot Nizzaan mahdollistavat edulliset lomat tässä kauniissa ranskalaiskaupungissa. Kesä- ja heinäkuu ovat Nizzassa high season -aikaa, mikä merkitsee matkailijoille normaalia kalliimpia hotelleja ja lentoja. Pelkät lennot on kuitenkin mahdollista saada edullisesti suosituillekin lomaviikoille lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Halvimmillaan matkat Nizzaan ovat syksyisin, esimerkiksi heti lomakauden jälkeen syyskuussa, jolloin alueen säät ovat vielä kesäisen lämpimät. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Nizzaan, on syyskuu hyvä vaihtoehto niin ilmaston kuin hintojenkin puolesta. Majoitus ja lennot Nizzaan on mahdollista saada syksylle budjettiystävälliseen hintaan.

Milloin lennot Nizzaan kannattaa ostaa edullisten hintojen takaamiseksi? Selvää reseptiä ei ole, mutta lentoliput Nizzaan kannattaa yleensä ostaa pari kuukautta ennen matkaa. Viime hetken tarjouksia kannattaa myös etsiä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Nizza?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Nizza paikasta Lontoo ovat löytäneet lentoja 91 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Nizza. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Nizza alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nizza?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Nizza kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 147 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Nizza marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 162 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Nizza?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Nizza on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 179 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Nizza jopa niin halpaan hintaan kuin 118 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nizza?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Nizza on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Nizza sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 183 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 226 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nizza?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Nizza lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 201 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Nizza, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 222 €. Lennot kohteeseen Nizza kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Nizza lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nizza on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nizza harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toulon Hyeres lentokenttä (113 km kaupungin Nizza keskustasta).

Voiko kaupunkiin Nizza lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Nizza keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Toulon Hyeres lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 321 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Nizza Côte d'Azur

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nizza Côte d'Azur
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
NCE08:30Nizza Côte d'Azur
9. marraskuuta
NCE05:05Nizza Côte d'Azur
5t 20m
1 välilasku
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
20. syyskuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
NCE19:30Nizza Côte d'Azur
6. lokakuuta
NCE02:30Nizza Côte d'Azur
5t 40m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
18. syyskuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
NCE19:30Nizza Côte d'Azur
10. lokakuuta
NCE06:05Nizza Côte d'Azur
5t 55m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
NCE08:25Nizza Côte d'Azur
10. lokakuuta
NCE06:15Nizza Côte d'Azur
5t 45m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. marraskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
NCE08:30Nizza Côte d'Azur
7. marraskuuta
NCE01:30Nizza Côte d'Azur
5t 45m
1 välilasku
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
18. syyskuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
NCE15:40Nizza Côte d'Azur
9. lokakuuta
NCE02:30Nizza Côte d'Azur
5t 40m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Nizza Côte d'Azur

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Nizza, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
9. elokuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
NCE17:15Nizza Côte d'Azur
Air France
19. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
NCE19:30Nizza Côte d'Azur
Vueling
13. heinäkuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
NCE05:40Nizza Côte d'Azur

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Nizzaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nizza

Suorat, halvat lennot Nizzaan voi hankkia kahdelta lentoyhtiöltä: norjalaiselta Norwegianilta ja suomalaiselta Finnairilta. Jos aikatauluun sopii hieman pidempi lento vaihtokenttien kautta, on mahdollisia lentoyhtiöitä runsaasti: Lufthansa, CSA, SAS, Air France, KLM, airBaltic. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Nizzaan on noin 3 tuntia 15 minuuttia; yhden vaihtokentän kautta lentoaika on vähintään 4 tuntia 30 minuuttia. Esimerkiksi Finnair tarjoaa suoria yhteyksiä Nizzaan, Ranskan Rivieran kauniiden rantamaisemien äärelle, noin neljä kertaa viikossa. Lähtökenttä Suomesta Nizzaan lähteville lennoille on aina Helsinki-Vantaan lentoasema, ja lennot saapuvat Nizzan seudun ainoalle kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan nimellä Côte d’Azur. Lippuja ostaessasi kiinnitä huomiota paitsi hintaan myös lipputyyppiin, sillä useimpien lentoyhtiöiden edullisimpaan lipputyyppiin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Nizzan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Nizza lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Nizzan kansainväliseltä Côte d’Azurin lentoasemalta keskustaan voi matkustaa joko kätevällä taksilla tai edullisella bussilla. Varsinkin paikallisliikenteen bussit ovat halpa vaihtoehto, ja myös lentokenttäbussit ovat hinnaltaan kohtuullisia. Keskustan bussiaseman suuntaan kulkee useampien hotellien kautta lentokenttäbussin linja 98, rautatieasemalle pääsee bussilla 99. Lentokentän läheisyydessä sijaitsee myös juna-asema, josta on helppo ottaa juna Ranskan Rivieran muihin kohteisiin, mutta keskustaan suunnattaessa juna ei ole kätevin kulkuväline.


Suositut lentoreitit Nizza

Etsityimmät lennot Nizza sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
119 €
Joensuu - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
293 €

Liikkuminen Nizzassa?

Käyskentely rantabulevardeilla kuuluu Nizzan-lomaan, mutta kaupungissa on helppo liikkua myös bussilla ja raitiovaunulla. Bussireittejä on seudulla yli 130. Raitiovaunulinjoja on puolestaan rakennettu lähes 10 kilometrin pituudelta. Yöaikaan (kello 21–10) kaupungissa liikkuu viisi yöbussia.

Raitiovaunun linjalla 1 on mahdollista liikkua kaupungin pohjois- ja itäalueiden välillä muun muassa Jean Médecin -kadun ja Place Masséna -aukion kautta. Linja aukeaa jo kello 4.30 aamulla ja on avoinna kello 1.30 asti. Yksittäislippu julkiseen liikenteeseen maksaa noin 1,50 euroa, ja samalla lipulla voi vaihtaa vapaasti yhteyksiä bussien ja raitiovaunujen välillä 75 minuutin ajan. Tarjolla on myös esimerkiksi kymmenen matkan kortti, päiväpassi ja viikkopassi. Jos olet liikenteessä autolla, mutta et halua sukeltaa sillä keskustan liikenteeseen, voit jättää auton ilmaisiin parc relais -autoparkkeihin, joista on raitiovaunuyhteys suoraan kaupungin keskustaan.


Tarvitaanko Nizzaan passi?

Ranskaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Ranska on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Nizzan-matkalle ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Ranskan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta, tämä auttaa Suomen kansalaisten paikantamisessa erilaisissa kriisitilanteissa. Suomen Pariisin-suurlähetystö auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Nizzassa sijaitsee puolestaan Suomen kunniakonsulaatti. Suurlähetystön ja konsulaatin yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlande.fr.


Vinkkejä Nizzaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Nizzaan?

Jos haaveissa on halvat lennot Nizzaan, vältä kesälomakuukausia ja seuraa aktiivisesti lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Nizzan nähtävyydet?

Ranskan Riviera on kokonaisuudessaan nähtävyys, mutta muista piipahtaa ainakin Promenade des Anglais -rantabulevardilla. Käy myös lähipaikkakunnilla, esimerkiksi Monacossa ja Antibesissa. Tutustu tarkemmin Nizzan nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

Mitä mukaan matkalle Nizzaan?

Suomi-ranska-sanakirja voi olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Nizzassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Nizzassa turvallista?

Nizza on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, taskuvarkaudet ovat kuitenkin yleisiä. Sairastapauksia varten kannattaa ottaa mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Nizzassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Nizzassa?

Juomarahaa on kohteliasta jättää.

Millainen on Nizzan hintataso?

Nizza ei ole matkailijalle halpa kaupunki, ja esimerkiksi ravintolat ovat hieman kalliimpia kuin Helsingissä.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Nizza?

Teitä pitkin matka on noin 2800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka