Halvat lennot Nizza

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Nizza (NCE)
pe 5.3.
pe 12.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Nizza lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nizza lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nizza

HALVIN REITTI Helsinki - Nizza

Helsinki (HEL) - Nizza (NCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nizza kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nizza Côte d'Azur, jolloin hinta on keskimääräinen 177 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NIZZAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Nizza lennot maksavat keskimäärin vain 146 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NIZZA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Nizza lentojen keskimääräinen hinta on 210 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NIZZA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu293% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nizza kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Nizzaan?

Unelmoitko Nizzan kristallinkirkkaista vesistä ja kauniista rantabulevardeista? Ne ovat saatavillasi, sillä halvat lennot Nizzaan mahdollistavat edulliset lomat tässä kauniissa ranskalaiskaupungissa. Kesä- ja heinäkuu ovat Nizzassa high season -aikaa, mikä merkitsee matkailijoille normaalia kalliimpia hotelleja ja lentoja. Pelkät lennot on kuitenkin mahdollista saada edullisesti suosituillekin lomaviikoille lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Halvimmillaan matkat Nizzaan ovat syksyisin, esimerkiksi heti lomakauden jälkeen syyskuussa, jolloin alueen säät ovat vielä kesäisen lämpimät. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Nizzaan, on syyskuu hyvä vaihtoehto niin ilmaston kuin hintojenkin puolesta. Majoitus ja lennot Nizzaan on mahdollista saada syksylle budjettiystävälliseen hintaan.

Milloin lennot Nizzaan kannattaa ostaa edullisten hintojen takaamiseksi? Selvää reseptiä ei ole, mutta lentoliput Nizzaan kannattaa yleensä ostaa pari kuukautta ennen matkaa. Viime hetken tarjouksia kannattaa myös etsiä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Nizza?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Nizza paikasta Lontoo ovat löytäneet lentoja 93 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Nizza. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Nizza alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nizza?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Nizza kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 146 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Nizza marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen elokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 160 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Nizza?

Paras aika varata lento kohteeseen Nizza kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 177 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Nizza jopa niin halpaan hintaan kuin 124 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nizza?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Nizza. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 181 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 223 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Nizza.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nizza?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nizza on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Nizza keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 186 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 197 €.

Löytyykö kaupungin Nizza lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nizza on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nizza harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toulon Hyeres lentokenttä (113 km kaupungin Nizza keskustasta).

Voiko kaupunkiin Nizza lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Nizza keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Toulon Hyeres lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 391 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Nizza Côte d'Azur

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nizza Côte d'Azur
Norwegian
17. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
06:30Nizza Côte d'Azur
24. kesäkuuta
06:10Nizza Côte d'Azur
3t 15m
09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
17. huhtikuuta
11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
14:55Nizza Côte d'Azur
25. huhtikuuta
05:10Nizza Côte d'Azur
3t 15m
08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
5. kesäkuuta
12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
16:20Nizza Côte d'Azur
13. kesäkuuta
15:20Nizza Côte d'Azur
3t 15m
18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
07:10Nizza Côte d'Azur
24. kesäkuuta
06:10Nizza Côte d'Azur
3t 15m
09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
17. huhtikuuta
11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
14:55Nizza Côte d'Azur
25. huhtikuuta
06:00Nizza Côte d'Azur
5t 45m
1 välilasku
11:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
08:25Nizza Côte d'Azur
13. kesäkuuta
02:30Nizza Côte d'Azur
5t 45m
1 välilasku
08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Nizza Côte d'Azur

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Nizza, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
21. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
19:30Nizza Côte d'Azur
Useita lentoyhtiöitä
26. huhtikuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
3 välilaskua
14:00Nizza Côte d'Azur
Air France
21. huhtikuuta
12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
06:20Nizza Côte d'Azur

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Nizzaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nizza

Suorat, halvat lennot Nizzaan voi hankkia kahdelta lentoyhtiöltä: norjalaiselta Norwegianilta ja suomalaiselta Finnairilta. Jos aikatauluun sopii hieman pidempi lento vaihtokenttien kautta, on mahdollisia lentoyhtiöitä runsaasti: Lufthansa, CSA, SAS, Air France, KLM, airBaltic. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Nizzaan on noin 3 tuntia 15 minuuttia; yhden vaihtokentän kautta lentoaika on vähintään 4 tuntia 30 minuuttia. Esimerkiksi Finnair tarjoaa suoria yhteyksiä Nizzaan, Ranskan Rivieran kauniiden rantamaisemien äärelle, noin neljä kertaa viikossa. Lähtökenttä Suomesta Nizzaan lähteville lennoille on aina Helsinki-Vantaan lentoasema, ja lennot saapuvat Nizzan seudun ainoalle kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan nimellä Côte d’Azur. Lippuja ostaessasi kiinnitä huomiota paitsi hintaan myös lipputyyppiin, sillä useimpien lentoyhtiöiden edullisimpaan lipputyyppiin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Nizzan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Nizza lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Nizzan kansainväliseltä Côte d’Azurin lentoasemalta keskustaan voi matkustaa joko kätevällä taksilla tai edullisella bussilla. Varsinkin paikallisliikenteen bussit ovat halpa vaihtoehto, ja myös lentokenttäbussit ovat hinnaltaan kohtuullisia. Keskustan bussiaseman suuntaan kulkee useampien hotellien kautta lentokenttäbussin linja 98, rautatieasemalle pääsee bussilla 99. Lentokentän läheisyydessä sijaitsee myös juna-asema, josta on helppo ottaa juna Ranskan Rivieran muihin kohteisiin, mutta keskustaan suunnattaessa juna ei ole kätevin kulkuväline.


Suositut lentoreitit Nizza

Etsityimmät lennot Nizza sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Nizza lennot
Lyhyin lentoaika
3t 20m
Halvin hinta
140 €
Joensuu - Nizza lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
290 €

Liikkuminen Nizzassa?

Käyskentely rantabulevardeilla kuuluu Nizzan-lomaan, mutta kaupungissa on helppo liikkua myös bussilla ja raitiovaunulla. Bussireittejä on seudulla yli 130. Raitiovaunulinjoja on puolestaan rakennettu lähes 10 kilometrin pituudelta. Yöaikaan (kello 21–10) kaupungissa liikkuu viisi yöbussia.

Raitiovaunun linjalla 1 on mahdollista liikkua kaupungin pohjois- ja itäalueiden välillä muun muassa Jean Médecin -kadun ja Place Masséna -aukion kautta. Linja aukeaa jo kello 4.30 aamulla ja on avoinna kello 1.30 asti. Yksittäislippu julkiseen liikenteeseen maksaa noin 1,50 euroa, ja samalla lipulla voi vaihtaa vapaasti yhteyksiä bussien ja raitiovaunujen välillä 75 minuutin ajan. Tarjolla on myös esimerkiksi kymmenen matkan kortti, päiväpassi ja viikkopassi. Jos olet liikenteessä autolla, mutta et halua sukeltaa sillä keskustan liikenteeseen, voit jättää auton ilmaisiin parc relais -autoparkkeihin, joista on raitiovaunuyhteys suoraan kaupungin keskustaan.


Tarvitaanko Nizzaan passi?

Ranskaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Ranska on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Nizzan-matkalle ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Ranskan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta, tämä auttaa Suomen kansalaisten paikantamisessa erilaisissa kriisitilanteissa. Suomen Pariisin-suurlähetystö auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Nizzassa sijaitsee puolestaan Suomen kunniakonsulaatti. Suurlähetystön ja konsulaatin yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlande.fr.


Vinkkejä Nizzaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Nizzaan?

Jos haaveissa on halvat lennot Nizzaan, vältä kesälomakuukausia ja seuraa aktiivisesti lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Nizzan nähtävyydet?

Ranskan Riviera on kokonaisuudessaan nähtävyys, mutta muista piipahtaa ainakin Promenade des Anglais -rantabulevardilla. Käy myös lähipaikkakunnilla, esimerkiksi Monacossa ja Antibesissa. Tutustu tarkemmin Nizzan nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

Mitä mukaan matkalle Nizzaan?

Suomi-ranska-sanakirja voi olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Nizzassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Nizzassa turvallista?

Nizza on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, taskuvarkaudet ovat kuitenkin yleisiä. Sairastapauksia varten kannattaa ottaa mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Nizzassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Nizzassa?

Juomarahaa on kohteliasta jättää.

Millainen on Nizzan hintataso?

Nizza ei ole matkailijalle halpa kaupunki, ja esimerkiksi ravintolat ovat hieman kalliimpia kuin Helsingissä.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Nizza?

Teitä pitkin matka on noin 2800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka