Etsi halpoja lentoja Romaniaan alk. 41 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Romaniaan

Yhteenveto Romanian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

41 €

Halvin meno-paluulennon hinta

108 €

Nopein lentoaika

9t 05m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Romania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 41 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Romania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Romania kohteesta Suomi kestää 9t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Romania mukaan lukien Austrian Airlines, airBaltic ja Ryanair.

Romanian lentotiedot ja trendit

Tutustu Romanian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Romania suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Romania. Maan Romania suosituin matkailukaupunki on Bukarest, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 74 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Romania ovat Cluj-Napoca ja Iași.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Romania?

Keskimääräinen Suomi–Romania lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bukarest Henri Coandăn lentoasema kestää keskimäärin 11t 20m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bukarest Henri Coandăn lentoasema kestää keskimäärin . Bukarest Henri Coandăn lentoasema on alueen Romania suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Romania?

6 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Romania, mutta Lufthansa, airBaltic ja Turkish Airlines ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 77 % lentoja kohteeseen Romania hakeneista halusi matkustaa Lufthansa yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Romania? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Romania kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Romania
Bukarest
Bukarest

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Romania

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Romania

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Arena Națională?

Arena Națională lähinnä oleva lentokenttä on Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä, joka sijaitsee kaupungissa Bukarest. Jos suunnittelet vierailua tai oleskelua tällä alueella, kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä lentäminen on järkevintä.

Mikä lento on halvin kohteeseen Romania?

Jos haluat lentää kohteeseen Romania halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Wizz Air, Ryanair ja airBaltic, joiden tarjoamat hinnat alkavat 28 €, 87 € sekä 145 €.

Mikä on alueen Romania suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Romania?

Lentäminen kohteeseen Romania keskiviikkona tai perjantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Romania on sunnuntaina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Romania hinnat?

lentoa Romania hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Romania?

marraskuuta 2023 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Romania osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Romania?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Romania matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Romania?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Romania matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Romania. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Romania kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Romania kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Romania: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Romania, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBukarest11t 20m108 €
HelsinkiCluj-Napoca6t 35m156 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Romania

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Romaniaan?

Suomesta Romaniaan ei tällä hetkellä liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Romaniaan saat kuitenkin helposti välilaskullisilla yhteyksillä. Parhaat lentoyhteydet kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bukarestiin. Yhden vaihdon lennot Bukarestiin saat kätevästi esimerkiksi turkkilaiselta Turkish Airlinesilta ja saksalaiselta Lufthansalta. Bukarestiin liikennöivät yhteistyössä myös halpalentoyhtiöt Norwegian ja Ryanair. Suomalainen Finnair puolestaan lentää Bukarestin reittejä yhteistyössä puolalaisen LOT Polish Airlinesin kanssa. Määränpäässä Bukarestissa lennot laskeutuvat Henri Coandăn lentoasemalle (Aeroportul Internaţional Henri Coandă), joka tunnetaan myös Otopenin kansainvälisen lentoaseman nimellä. Romanian sisäinen kotimaan lentojen verkosto on hyvä, ja vaihdollisia lentoja on tarjolla Suomesta Bukarestin lisäksi moniin muihinkin romanialaiskaupunkeihin. Voit hankkia lentoliput Romaniaan esimerkiksi maan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Cluj-Napocaan, Transilvanian Sibiuun, Länsi-Romanian historialliseen Timișoaraan tai rantakohteena tunnettuun Constanțaan. Cluj-Napocaan helppoja lentoreittejä liikennöivät muun muassa Turkish Airlines ja Lufthansa, Sibiuun ja Timișoaraan pääsee esimerkiksi Lufthansan ja Constanțaan Turkish Airlinesin siivillä.

Milloin on paras aika matkustaa Romaniaan?

Jos haluat yhdistää hyvät säät ja halvat lennot Romaniaan, kannattaa maahan matkustaa esimerkiksi loppukeväällä tai alkusyksystä. Näinä kuukausina vältät kesäkuukausien vilkkaimman ja kalleimman kesäsesongin ja pääset nauttimaan kevään ja syksyn leudoista lämpötiloista. Touko- ja syyskuussa keskilämpötilat ovat esimerkiksi Bukarestin seudulla noin 17 asteen paikkeilla. Sää Romaniassa voi olla etenkin keväisin sateinen, mutta satunnaiset sateet eivät häiritse maassa matkailua. Kevään ja syksyn lämpötilat mahdollistavat myös maan luonnosta nauttimisen, sillä keskikesän usein lähes 30 asteen helteessä patikointi voi tuntua raskaalta. Keväällä Romanian luonto on vehreimmillään. Talvella Romania on tunnelmallinen matkakohde, ja etenkin Karpaattien vuoriston alueella hiihtomahdollisuudet ovat erinomaiset. Mikäli haluat edulliset matkat Romaniaan, vältä kuitenkin joululomasesongin aikana lentämistä. Erityisen halpoja ovat alkutalven ja lopputalven lennot.

Kuinka kauan kestää lento Romaniaan?

Romanian lentojen pituus vaihtelee kohdekaupungista ja valitsemastasi lentoreitistä riippuen. Yleensä nopeimman lentoyhteyden maahan tarjoavat yhden vaihdon lennot. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bukarestiin lentoaika on alkaen noin neljä tuntia, tosin usein matka vie noin viidestä kuuteen tuntia. Cluj-Napocaan ja Sibiuun lentoaika on Helsinki-Vantaalta noin viisi tuntia ja 30 minuuttia. Esimerkiksi Constanțan rannikkokaupunkiin ei ole tavallisesti tarjolla yhden vaihdon reittilentoja, joten lentoaika on yleensä alkaen noin 10 tuntia. Lentoreittien vertaaminen kannattaa, sillä matka-ajoissa Romaniaan voi olla suuriakin vaihteluita. Mikäli lentoreitissä on kaksi välilaskua tai erityisen pitkä vaihtoaika, venyy kokonaislentoaika helposti pitkäksi. Suomessa Romanian suuntaan lähtevät kansainväliset lennot starttaavat yleensä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Voit kuitenkin käyttää hyväksesi Suomen sisäisiä kotimaan lentoja ja aloittaa matkasi joltain toiseltakin suomalaiselta lentoasemalta, esimerkiksi Oulusta, Rovaniemeltä, Joensuusta tai Kuopiosta.

Tarvitaanko Romaniaan passi tai viisumi?

Matkat Romaniaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia maahan viisumia. Romania kuuluu Euroopan unioniin. Schengen-alueen jäsen maa ei kuitenkaan ole, joten suomalaisille ja muiden Schengen-maiden matkaajille järjestetään sen kentillä rajatarkastuksia. Matkustusasiakirjaksi Romaniaan reissatessa sopivat niin passi kuin virallinen henkilökorttikin.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Romania

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Romania?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Romania. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Romania momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Romania?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Romania. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Romania joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Romania tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Romania?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Romania.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Romania juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Romania. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Romania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.